"...egy partnere védelmében elhalaszthatja..."
Jó nagy befolyású partner lehet, ha miatta kicsit is halasztanak... 
...

"...egy partnere védelmében elhalaszthatja..."
Jó nagy befolyású partner lehet, ha miatta kicsit is halasztanak... 
...

Ha van valami valóságalapja, akkor csak az ANUS-ról lehet szó. 
"Only two things are infinite, the universe and human stupidity, and I'm not sure about the former." (Albert Einstein)
Lehet hogy a Foxconn vagy az MSI. Ezek is igen nagyok.
Bulldozer - Dehogy munkagép, mindössze néhány ember lapáttal!

Ez vicces 
Úgy látszik ezek a "buta" vásárlók nem haraptak rá azonnal az x38-ra
Részvétet könnyen kap az ember, az irigységért azonban keményen meg kell dolgozni
(#5) garfield-r

Ez fasza, most még arra lennék kíváncsi, hogy ha az x48 megjelenik teszem azt februárban vagy esetleg márciusban, akkor mikor fog jönni az x45
és az miben fog többet tudni, mint a mostani 35-ös széria, és mivel fog kevesebb lenni mint az x48

most erre mit mondjak?
én meg akkor ne adjam be a ZH lapomat mert még vannak akik másolnak az enyémről?
és velük nem lenne fer ha beadnám? 
I aint fightin! I would not give a f. if I would see a russian tank drivin flat bush on avenue. I aint shootin nobody, so call me a fagget! When the wars over Im gona be the fagget with two legs!

Az Intel most pont abban a pozicióban van amikor simán megteheti, hogy csúsztatja az új chpsetek és processzorok megjelenését 
(#8) Martin2004

akkor mindenki sipirc, vagyen Maximust, hogy elfogyjon a készlet
Még jó, hogy csúsztik a yorkfield is, úgyis együtt venném a kettőt...
Az emberek nem abban különböznek egymástól, hogy kinek mennyi esze van, hanem, hogy ki mennyire tudja azt használni.
(#9) garfield-r válasza Martin2004 (#8) üzenetére

Azt az infót hol hallottad h csúszik a következő generációs proci is, mert a cikkben csak az x48-at írták???
Minek vásároltak be ennyire? Gondolom tisztában voltak az "utód" érkezésével. Mindenesetre érdekes szitu alakult ki. (nem titok többé, hogyan is készül a kolbász) 
Ma hajnal 3 óra körül, egyszer csak becsengetett a szomszéd. Úgy meglepődtem, hogy majdnem kiejtettem a fúrót a kezemből.

Vigyáznak a fogukra...
Jobb is, ha eltolják a kihozatalt, a DDR3 még olyan drága, hogy a kutya sem fog ilyen lapot venni.
Lehet, hogy nem én öregszem, hanem a világ megfiatalodik körülöttem.

Ráadásul alig gyorsabb mint a DDR2
.
DDR2 1066MHz 1024MB KINGMAX 7 400 Ft
DDR3 1066MHz 1024MB KINGMAX 24 700 Ft
[ Szerkesztve ]
Walter White is Bad*ss!!
Hurrá...remélem már nem jelenik meg...úgyis felesleges...
Na igy en szokom hijni
Amugy meg ne szidd,mert nagyon jo cuccokat csinal anus.wehehe ![;]](/dl/s/v1.gif)
Mar a jovo sem a regi; Powered by beer and crisps!

3* drágáb 3* gyorsabb, nem tudtad? 
ddr2 667 is mindenre elég, sőt, kópár ismerős tolja ddr1 400-al, és nem akarnak dunába ugrani..

X38 is tudja az 1600MHZ FSB
Tehát összesen az 1600MHZ DDR3-al tud többet?

"ddr2 667 is mindenre elég" attól függ, mire használod. Én speciel 914-en járatom a 800-as ramjaimat, mert tuninghoz szükséges 7-es szorzójú procinál. Szóval a DDR2 1066-nak van létjogosultsága.
Nem úgy, mint a DDR3 1066-nak, ugyanis a DDR3 a tesztek szerint általában 1600 alatt nem gyorsabb a nagyobb késleltetése miatt. Ha én váltanék, csak DD3 1800-2000-re lépnek tovább, persze ha majd már emberi áron lesz...
I hope you're not being paid to troll, because you aren't doing a particularly good job. - posted by: Donovan, 26 January 2009

és? ki mondta hogy tuningolj. átlagos felhasználásra, játékra bőven elég.
extra ramok csak a pénzlehúzásról szólnak.

"nagyon jo cuccokat csinal..." Hiányzik a múltidőt jelző t a végéről. ![;]](/dl/s/v1.gif)
"Only two things are infinite, the universe and human stupidity, and I'm not sure about the former." (Albert Einstein)

Ez csak nekem kartellszagú?
" Ride away from falling ground, ride away from the big black cloud, ride away until the day come that we all live in a 2 wheel nation "
Aham. Marketing. Intel. 
VaniliásRönk: ![;]](/dl/s/v1.gif)
[ Szerkesztve ]

a "partner" az intel termékét felhasználva készíti el a saját termékét. az intel se a partner termékeinek árát, se a termékek piaci pozícióját nem határozza meg nyilvánosan. másrészt ha valóban kiemelt az 1(-2/3) partner, akkor végülis racionális döntés.
pecs2100.hu
P45 lesz, ebből lehet következtetni... 
MÁS: szinte biztos, hogy a MSI, bár a Foxconn-t sem zárom ki, de az csak egy alaplapot adott ki....nem hinném, hogy annyira sok chip-et rendelt volna.
Az ASUS, Gigabyte, Abit már bemutatták a saját X48-asaikat, tehát ők kizárva. 
Én csak az MSI-re tudok gondolni. Ők adtak ki több X38-as lapot és az ő lapjait veszik a legkevésbé átlagban.... a gyenge tuning miatt.
Én spec nem várok az X48-ra... az ASUS sem törődik vele különösebben, hisz még új terméknevet sem találtak ki neki (ASUS P5E3 Premium lesz a X48-al szerelve)... 
(#2) VaniliásRönk: nem kéne azt az ANUS-t szídni...van akinek jó jaz....

[ Szerkesztve ]
"És robbanó tartály mögött vihorászni tűzharc közepén szerintem még a Nők lapja horoszkópja szerint sem jelent jót." /by MAZUR [GS'10J]

Pontosítsuk: P2B, P3B, CUSL2, TUSL2, esetleg A7N8X. Asszem nem hagytam ki semmit. 
K7V-T meg egy kapitális átbaszás volt. Ahogy gyakorlatilag az egész K8 és A8 széria is.
[ Szerkesztve ]
Si vis pacem, para bellum.

De mégse merem most megvenni az X38-at, mert CPU még nem kapható (Yorkfield)
És mire lesz CPU, addigra lesz X48.
És ha addigra nem lesz kapható Normális DDR2 1066 ram?
ezekkel akartak guiness rekordot dönteni:
"dunarekesztő kísérlet x38 csippekkel" v.
"indul a rekord csippdominó"
"új édességgel jelentkezik az Anus: X38 waffel"
esetleg:
"új "kockaház" nem csak "kockáknak": házak, téerlválasztók x38-ból"
szerintem sok mindenre lehetne használni
"a halak réme, új x38 műcsali"
True Success is Blonde

Azért amit AM2-vel műveltek eddig az volt a csúcs.
Bár lehet hogy a jövőben ezt is überelik. 

Én úgy láttam,hogy a héten megjelenik az X48 DQ6. Szerintem attól hogy befékezik az X48-at , nem fognak elkelni az X38-ak,hisz olyan rosszul sikerültek,hogy aki ezután venne az már nem vesz,hanem vár az X48-ra.Mint jómagam is. 
® SimonYana ®
(#29) Martin2004 válasza garfield-r (#9) üzenetére

Ne viccöllj, hogy nem látttad.
[link]
Az emberek nem abban különböznek egymástól, hogy kinek mennyi esze van, hanem, hogy ki mennyire tudja azt használni.
Annak csak gratulálni tudok aki X48ra vár, mint megváltó...
Azért egy picikét gusztustalan ez a hozzáállás, ez a "nincs csoki, amíg meg nem etted a spenótot" -féle nevelés. Szal az, hogy akkor jutsz majd X48-hoz, ha vettél egy X38-at, és igen, nyíltan a szemedbe mondjuk, hogy most kicsit megszopatunk a profitért, hát ez azért vicces.
Eligor Rendszerház Kft. - Rendszerben gondolkodunk - www.eligor.hu

még az X38 is egy vagyon sőt a felhasználók közel 1-2% rendelkezik efféle lappal hovaadnák már az X48-at..
Az önbizalom egyszerűen az a nyugodt, magabiztos állapot,ami pofára esés előtt eltölti az embert. "bár a két legismertebb tesztprogram, a Prime95, meg a world of warcraft hiba nélkül lefut" xD by Soni84

....meg annak is aki bedőlt az x38-nak. ![;]](/dl/s/v1.gif)
''Öregember nem gyorsvonat!''

Ez alapján még az is lehet, hogy Gigáék voltak a ludasak
"Két dolog fontos az életbe' nagyon. Hogy az ágyad legyen jó, meg a cipőd. Mer' vagy az egyikbe vagy, vagy a másikba."
Könnyen lehet...
Jelenleg mindegyik chipset-nek van hátulütője.... az már más, hogy a drágábbakkal jobban foglalkoznak. Bár picit felháborító számomra, hogy míg a 975 ennyi ideig volt a helyén, az X38-at 3-4 hónap után váltják. (Talán még annyit sem fog élni) 
"És robbanó tartály mögött vihorászni tűzharc közepén szerintem még a Nők lapja horoszkópja szerint sem jelent jót." /by MAZUR [GS'10J]
Bugos chipsettel mit csináljanak? Nem is baj, hogy ennyit élt...
De akkor minek adták ki?
A szart minek adják ki?
Egyet kihagytal meg szvsz:a rd580-as 939-es lapjat.Nemtudom mia neve,de nagyon jolett.
Vanilliasronk:valahogy egyetertunk 
Mar a jovo sem a regi; Powered by beer and crisps!
Mittomén!
Egy biztos...elvétve kapni X38at...mondjuk Én is vehetnék, mert "vidékre" is hoznak/hoztak már belőle...ha akkora piaca lenne ontanák a lapokat...de nem. Most vagy a P35 ennyire és ennyire fogy vagy...
Hát Gigabyte és Asus azért csinált ezekből is párat... Asusnál van vagy 10 féle X38, bár már megszokhattuk... 
Kezdem ugy érezni, hogy nem lenne túl sok értelme ezek után Maximus-t vennem. Jól érzem? 
[ Szerkesztve ]
Az hogy csinált és gyárt is ezrével az kicsit más téma...
Jól.

Ezekszerint míg mi itt toporzékolva várjuk az X48 - at, maj előtte elkell fogyasszuk még az X38 -as DS4-et is?
Ebből milesz...!
Majd úgyfogják áruni,hogy ha veszel egy X48-DQ6 -ot , kapsz ajándékba egy X38-at is.
Akkor tuti hamar kiszórnák a rájuk maradt készletet.! 
[ Szerkesztve ]
® SimonYana ®

kb talán akkor..
X-FI kari +ba
Az önbizalom egyszerűen az a nyugodt, magabiztos állapot,ami pofára esés előtt eltölti az embert. "bár a két legismertebb tesztprogram, a Prime95, meg a world of warcraft hiba nélkül lefut" xD by Soni84
Az lenne a legjobb, ha valaki venne egy X38-as lapot és mellé kapna egy kupont és azzal a kuponnal engednék csak megvásárolni akármelyik X48-as lapot... 

Ebben az esetben már holnap vennék,de csak ha beszámolnák a 38-ast.Kupon nélkül ki venné meg tőled az X38-at?
Rajtad maradna és alig adnának el X48-at.
Nincsenek tömegesen szerintem akik annyi lapot váltanak mint én is.A P-35-ből 4 db volt.
Nem szerettem volna X38-ból is ennyit kipróbálni és ezért vártam.
A Formulát meg nem merem megvenni,mert akkor tuti kitolják az X 48-at.De ha beválna akkor a fene bánná!
® SimonYana ®
De ez annyira sz@r....
Én venném a X38-at... de így, hogy tudom: az x48 követi január/február környékén....nem tudom, hogy mennyire támogatnák a továbbiakban, valószínűleg inkább az X48-ra feküdne rá az összes gyártó (bios téren) és az X38 meg szép lassan eltűnne a támogatással együtt. 
Viszont abban is biztos vagyok, hogy az intel akkor is megsz****ja az embereket, ha megvárják az X48-at... azzal is biztos lesz valami gond.(vagy k****va drága lesz) 
Majd elválik, ha az X48 kapható lesz január első felében, akkor megveszem, ha meg nem... akkor maradok az X38-nál és szívom a fogam (feltéve ha én is találkozok problémákkal), de akkor sem cserélek. (Max P45-re) 
Elnézést az enyhe off-ért.

Van benne valami!
Lehet kiadja,de nem fog vele foglalkozni egyenlőre és hohy továbbra is menjen az X38-as , majd csak arra készítenek bioszfrissítés.Meg a másik.Az árak. Ha 70 körül fogják tolni tuti nem veszik olyan szaporán.Kicsit enged az X38 árából és már mindjárt eladhatóbb lesz a méregdrága X48 helyet.Az tuti,hogy most az is nagykérdés erre mit lép a többi alaplap gyártó cég. 
® SimonYana ®