Hirdetés

2012. május 29., kedd

(#1) Savage5

Savage5
(senior tag)

"...egy partnere védelmében elhalaszthatja..."
Jó nagy befolyású partner lehet, ha miatta kicsit is halasztanak... :B

...

(#2) VaniliásRönk válasza Savage5 (#1) üzenetére

VaniliásRönk
(PH! nagyúr)

Ha van valami valóságalapja, akkor csak az ANUS-ról lehet szó. :DDD

"Only two things are infinite, the universe and human stupidity, and I'm not sure about the former." (Albert Einstein)

(#3) Yutani válasza VaniliásRönk (#2) üzenetére

Yutani
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Lehet hogy a Foxconn vagy az MSI. Ezek is igen nagyok.

Bulldozer - Dehogy munkagép, mindössze néhány ember lapáttal!

(#4) glutamin válasza VaniliásRönk (#2) üzenetére

glutamin
(őstag)

Ez vicces :C

Úgy látszik ezek a "buta" vásárlók nem haraptak rá azonnal az x38-ra:D

Részvétet könnyen kap az ember, az irigységért azonban keményen meg kell dolgozni

(#5) garfield-r

garfield-r
(tag)

Ez fasza, most még arra lennék kíváncsi, hogy ha az x48 megjelenik teszem azt februárban vagy esetleg márciusban, akkor mikor fog jönni az x45 :F és az miben fog többet tudni, mint a mostani 35-ös széria, és mivel fog kevesebb lenni mint az x48 :F :F :F

(#6) edipqe

edipqe
(senior tag)
LOGOUT blog

most erre mit mondjak?
én meg akkor ne adjam be a ZH lapomat mert még vannak akik másolnak az enyémről? :DDD
és velük nem lenne fer ha beadnám? :))

I aint fightin! I would not give a f. if I would see a russian tank drivin flat bush on avenue. I aint shootin nobody, so call me a fagget! When the wars over Im gona be the fagget with two legs!

(#7) Emosz

Emosz
(fanatikus tag)

Az Intel most pont abban a pozicióban van amikor simán megteheti, hogy csúsztatja az új chpsetek és processzorok megjelenését :(

(#8) Martin2004

Martin2004
(tag)

akkor mindenki sipirc, vagyen Maximust, hogy elfogyjon a készlet :D
Még jó, hogy csúsztik a yorkfield is, úgyis együtt venném a kettőt...

Az emberek nem abban különböznek egymástól, hogy kinek mennyi esze van, hanem, hogy ki mennyire tudja azt használni.

(#9) garfield-r válasza Martin2004 (#8) üzenetére

garfield-r
(tag)

Azt az infót hol hallottad h csúszik a következő generációs proci is, mert a cikkben csak az x48-at írták???

(#10) BITBOYS

BITBOYS
(őstag)
LOGOUT blog

Minek vásároltak be ennyire? Gondolom tisztában voltak az "utód" érkezésével. Mindenesetre érdekes szitu alakult ki. (nem titok többé, hogyan is készül a kolbász) :)

Ma hajnal 3 óra körül, egyszer csak becsengetett a szomszéd. Úgy meglepődtem, hogy majdnem kiejtettem a fúrót a kezemből.

(#11) H.O.D. válasza glutamin (#4) üzenetére

H.O.D.
(senior tag)

Vigyáznak a fogukra... :Y

Jobb is, ha eltolják a kihozatalt, a DDR3 még olyan drága, hogy a kutya sem fog ilyen lapot venni.

Lehet, hogy nem én öregszem, hanem a világ megfiatalodik körülöttem.

(#12) RexpecT

RexpecT
(PH! addikt)

Ráadásul alig gyorsabb mint a DDR2 :( .
DDR2 1066MHz 1024MB KINGMAX 7 400 Ft
DDR3 1066MHz 1024MB KINGMAX 24 700 Ft

[ Szerkesztve ]

Walter White is Bad*ss!!

(#13) Gorneck23

Gorneck23
(Jómunkásember)
LOGOUT blog

Hurrá...remélem már nem jelenik meg...úgyis felesleges...

(#14) DeadMeat válasza VaniliásRönk (#2) üzenetére

DeadMeat
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Na igy en szokom hijni :) Amugy meg ne szidd,mert nagyon jo cuccokat csinal anus.wehehe ;]

Mar a jovo sem a regi; Powered by beer and crisps!

(#15) g@bo válasza RexpecT (#12) üzenetére

g@bo
(PH! kedvence)

3* drágáb 3* gyorsabb, nem tudtad? :F

ddr2 667 is mindenre elég, sőt, kópár ismerős tolja ddr1 400-al, és nem akarnak dunába ugrani..

(#16) emre33

emre33
(PH! addikt)

X38 is tudja az 1600MHZ FSB

Tehát összesen az 1600MHZ DDR3-al tud többet?

(#17) hardzsi2 válasza g@bo (#15) üzenetére

hardzsi2
(tag)

"ddr2 667 is mindenre elég" attól függ, mire használod. Én speciel 914-en járatom a 800-as ramjaimat, mert tuninghoz szükséges 7-es szorzójú procinál. Szóval a DDR2 1066-nak van létjogosultsága.

Nem úgy, mint a DDR3 1066-nak, ugyanis a DDR3 a tesztek szerint általában 1600 alatt nem gyorsabb a nagyobb késleltetése miatt. Ha én váltanék, csak DD3 1800-2000-re lépnek tovább, persze ha majd már emberi áron lesz...

I hope you're not being paid to troll, because you aren't doing a particularly good job. - posted by: Donovan, 26 January 2009

(#18) g@bo válasza hardzsi2 (#17) üzenetére

g@bo
(PH! kedvence)

és? ki mondta hogy tuningolj. átlagos felhasználásra, játékra bőven elég.

extra ramok csak a pénzlehúzásról szólnak.

(#19) VaniliásRönk válasza DeadMeat (#14) üzenetére

VaniliásRönk
(PH! nagyúr)

"nagyon jo cuccokat csinal..." Hiányzik a múltidőt jelző t a végéről. ;]

"Only two things are infinite, the universe and human stupidity, and I'm not sure about the former." (Albert Einstein)

(#20) Thulcandra

Thulcandra
(őstag)

Ez csak nekem kartellszagú?

" Ride away from falling ground, ride away from the big black cloud, ride away until the day come that we all live in a 2 wheel nation "

(#21) Keldor papa válasza emre33 (#16) üzenetére

Keldor papa
(PH! félisten)
LOGOUT blog

Aham. Marketing. Intel. :D

VaniliásRönk: ;]

[ Szerkesztve ]

(#22) adm válasza Thulcandra (#20) üzenetére

adm
(őstag)

a "partner" az intel termékét felhasználva készíti el a saját termékét. az intel se a partner termékeinek árát, se a termékek piaci pozícióját nem határozza meg nyilvánosan. másrészt ha valóban kiemelt az 1(-2/3) partner, akkor végülis racionális döntés.

pecs2100.hu

(#23) leviske válasza garfield-r (#5) üzenetére

leviske
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

P45 lesz, ebből lehet következtetni... :)

MÁS: szinte biztos, hogy a MSI, bár a Foxconn-t sem zárom ki, de az csak egy alaplapot adott ki....nem hinném, hogy annyira sok chip-et rendelt volna. :) Az ASUS, Gigabyte, Abit már bemutatták a saját X48-asaikat, tehát ők kizárva. :)

Én csak az MSI-re tudok gondolni. Ők adtak ki több X38-as lapot és az ő lapjait veszik a legkevésbé átlagban.... a gyenge tuning miatt.

Én spec nem várok az X48-ra... az ASUS sem törődik vele különösebben, hisz még új terméknevet sem találtak ki neki (ASUS P5E3 Premium lesz a X48-al szerelve)... :)

(#2) VaniliásRönk: nem kéne azt az ANUS-t szídni...van akinek jó jaz.... :((( :((( :(((

[ Szerkesztve ]

"És robbanó tartály mögött vihorászni tűzharc közepén szerintem még a Nők lapja horoszkópja szerint sem jelent jót." /by MAZUR [GS'10J]

(#24) daa-raa válasza VaniliásRönk (#19) üzenetére

daa-raa
(MODERÁTOR)

Pontosítsuk: P2B, P3B, CUSL2, TUSL2, esetleg A7N8X. Asszem nem hagytam ki semmit. :))

K7V-T meg egy kapitális átbaszás volt. Ahogy gyakorlatilag az egész K8 és A8 széria is.

[ Szerkesztve ]

Si vis pacem, para bellum.

(#25) emre33 válasza Keldor papa (#21) üzenetére

emre33
(PH! addikt)

De mégse merem most megvenni az X38-at, mert CPU még nem kapható (Yorkfield)
És mire lesz CPU, addigra lesz X48.
És ha addigra nem lesz kapható Normális DDR2 1066 ram?

(#26) Ste válasza BITBOYS (#10) üzenetére

Ste
(PH! addikt)
LOGOUT blog

ezekkel akartak guiness rekordot dönteni:
"dunarekesztő kísérlet x38 csippekkel" v.
"indul a rekord csippdominó"
"új édességgel jelentkezik az Anus: X38 waffel"
esetleg:
"új "kockaház" nem csak "kockáknak": házak, téerlválasztók x38-ból"

szerintem sok mindenre lehetne használni

"a halak réme, új x38 műcsali"

True Success is Blonde

(#27) VaniliásRönk válasza daa-raa (#24) üzenetére

VaniliásRönk
(PH! nagyúr)

Azért amit AM2-vel műveltek eddig az volt a csúcs. :D Bár lehet hogy a jövőben ezt is überelik. :DDD

(#28) SimonYana

SimonYana
(PH! addikt)

Én úgy láttam,hogy a héten megjelenik az X48 DQ6. Szerintem attól hogy befékezik az X48-at , nem fognak elkelni az X38-ak,hisz olyan rosszul sikerültek,hogy aki ezután venne az már nem vesz,hanem vár az X48-ra.Mint jómagam is. :R

® SimonYana ®

(#29) Martin2004 válasza garfield-r (#9) üzenetére

Martin2004
(tag)

Ne viccöllj, hogy nem látttad.
[link]

Az emberek nem abban különböznek egymástól, hogy kinek mennyi esze van, hanem, hogy ki mennyire tudja azt használni.

(#30) Gorneck23 válasza SimonYana (#28) üzenetére

Gorneck23
(Jómunkásember)
LOGOUT blog

Annak csak gratulálni tudok aki X48ra vár, mint megváltó...

(#31) Cerebellum

Cerebellum
(őstag)
LOGOUT blog

Azért egy picikét gusztustalan ez a hozzáállás, ez a "nincs csoki, amíg meg nem etted a spenótot" -féle nevelés. Szal az, hogy akkor jutsz majd X48-hoz, ha vettél egy X38-at, és igen, nyíltan a szemedbe mondjuk, hogy most kicsit megszopatunk a profitért, hát ez azért vicces.

Eligor Rendszerház Kft. - Rendszerben gondolkodunk - www.eligor.hu

(#32) sNORh válasza Cerebellum (#31) üzenetére

sNORh
(PH! addikt)

még az X38 is egy vagyon sőt a felhasználók közel 1-2% rendelkezik efféle lappal hovaadnák már az X48-at..

Az önbizalom egyszerűen az a nyugodt, magabiztos állapot,ami pofára esés előtt eltölti az embert. "bár a két legismertebb tesztprogram, a Prime95, meg a world of warcraft hiba nélkül lefut" xD by Soni84

(#33) Hun'reeth válasza Gorneck23 (#30) üzenetére

Hun'reeth
(őstag)

:R ....meg annak is aki bedőlt az x38-nak. ;]

''Öregember nem gyorsvonat!''

(#34) Nyugdíjas

Nyugdíjas
(PH! nagyúr)

Ez alapján még az is lehet, hogy Gigáék voltak a ludasak:U

‎"Két dolog fontos az életbe' nagyon. Hogy az ágyad legyen jó, meg a cipőd. Mer' vagy az egyikbe vagy, vagy a másikba."

(#35) Keldor papa válasza Nyugdíjas (#34) üzenetére

Keldor papa
(PH! félisten)
LOGOUT blog

Könnyen lehet...

(#36) leviske válasza Gorneck23 (#30) üzenetére

leviske
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Jelenleg mindegyik chipset-nek van hátulütője.... az már más, hogy a drágábbakkal jobban foglalkoznak. Bár picit felháborító számomra, hogy míg a 975 ennyi ideig volt a helyén, az X38-at 3-4 hónap után váltják. (Talán még annyit sem fog élni) :F

"És robbanó tartály mögött vihorászni tűzharc közepén szerintem még a Nők lapja horoszkópja szerint sem jelent jót." /by MAZUR [GS'10J]

(#37) Gorneck23 válasza leviske (#36) üzenetére

Gorneck23
(Jómunkásember)
LOGOUT blog

Bugos chipsettel mit csináljanak? Nem is baj, hogy ennyit élt...

(#38) Keldor papa válasza Gorneck23 (#37) üzenetére

Keldor papa
(PH! félisten)
LOGOUT blog

De akkor minek adták ki? :F A szart minek adják ki?

(#39) DeadMeat válasza daa-raa (#24) üzenetére

DeadMeat
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Egyet kihagytal meg szvsz:a rd580-as 939-es lapjat.Nemtudom mia neve,de nagyon jolett.

Vanilliasronk:valahogy egyetertunk :D

Mar a jovo sem a regi; Powered by beer and crisps!

(#40) Gorneck23 válasza Keldor papa (#38) üzenetére

Gorneck23
(Jómunkásember)
LOGOUT blog

Mittomén!

Egy biztos...elvétve kapni X38at...mondjuk Én is vehetnék, mert "vidékre" is hoznak/hoztak már belőle...ha akkora piaca lenne ontanák a lapokat...de nem. Most vagy a P35 ennyire és ennyire fogy vagy...

(#41) Keldor papa válasza Gorneck23 (#40) üzenetére

Keldor papa
(PH! félisten)
LOGOUT blog

Hát Gigabyte és Asus azért csinált ezekből is párat... Asusnál van vagy 10 féle X38, bár már megszokhattuk... :D

(#42) leviske

leviske
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Kezdem ugy érezni, hogy nem lenne túl sok értelme ezek után Maximus-t vennem. Jól érzem? :))

[ Szerkesztve ]

(#43) Gorneck23 válasza Keldor papa (#41) üzenetére

Gorneck23
(Jómunkásember)
LOGOUT blog

Az hogy csinált és gyárt is ezrével az kicsit más téma...

(#44) Keldor papa válasza leviske (#42) üzenetére

Keldor papa
(PH! félisten)
LOGOUT blog

Jól.

(#45) SimonYana válasza Nyugdíjas (#34) üzenetére

SimonYana
(PH! addikt)

Ezekszerint míg mi itt toporzékolva várjuk az X48 - at, maj előtte elkell fogyasszuk még az X38 -as DS4-et is? ;]
Ebből milesz...!
Majd úgyfogják áruni,hogy ha veszel egy X48-DQ6 -ot , kapsz ajándékba egy X38-at is.
Akkor tuti hamar kiszórnák a rájuk maradt készletet.! :C

[ Szerkesztve ]

® SimonYana ®

(#46) sNORh válasza SimonYana (#45) üzenetére

sNORh
(PH! addikt)

kb talán akkor.. :DDD X-FI kari +ba

Az önbizalom egyszerűen az a nyugodt, magabiztos állapot,ami pofára esés előtt eltölti az embert. "bár a két legismertebb tesztprogram, a Prime95, meg a world of warcraft hiba nélkül lefut" xD by Soni84

(#47) leviske válasza SimonYana (#45) üzenetére

leviske
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Az lenne a legjobb, ha valaki venne egy X38-as lapot és mellé kapna egy kupont és azzal a kuponnal engednék csak megvásárolni akármelyik X48-as lapot... :D

(#48) SimonYana válasza leviske (#47) üzenetére

SimonYana
(PH! addikt)

Ebben az esetben már holnap vennék,de csak ha beszámolnák a 38-ast.Kupon nélkül ki venné meg tőled az X38-at? :DD
Rajtad maradna és alig adnának el X48-at.
Nincsenek tömegesen szerintem akik annyi lapot váltanak mint én is.A P-35-ből 4 db volt.
Nem szerettem volna X38-ból is ennyit kipróbálni és ezért vártam.
A Formulát meg nem merem megvenni,mert akkor tuti kitolják az X 48-at.De ha beválna akkor a fene bánná!

® SimonYana ®

(#49) leviske válasza SimonYana (#48) üzenetére

leviske
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

De ez annyira sz@r.... :O
Én venném a X38-at... de így, hogy tudom: az x48 követi január/február környékén....nem tudom, hogy mennyire támogatnák a továbbiakban, valószínűleg inkább az X48-ra feküdne rá az összes gyártó (bios téren) és az X38 meg szép lassan eltűnne a támogatással együtt. :O

Viszont abban is biztos vagyok, hogy az intel akkor is megsz****ja az embereket, ha megvárják az X48-at... azzal is biztos lesz valami gond.(vagy k****va drága lesz) :(((

Majd elválik, ha az X48 kapható lesz január első felében, akkor megveszem, ha meg nem... akkor maradok az X38-nál és szívom a fogam (feltéve ha én is találkozok problémákkal), de akkor sem cserélek. (Max P45-re) :((

Elnézést az enyhe off-ért. :R :))

(#50) SimonYana válasza leviske (#49) üzenetére

SimonYana
(PH! addikt)

Van benne valami!
Lehet kiadja,de nem fog vele foglalkozni egyenlőre és hohy továbbra is menjen az X38-as , majd csak arra készítenek bioszfrissítés.Meg a másik.Az árak. Ha 70 körül fogják tolni tuti nem veszik olyan szaporán.Kicsit enged az X38 árából és már mindjárt eladhatóbb lesz a méregdrága X48 helyet.Az tuti,hogy most az is nagykérdés erre mit lép a többi alaplap gyártó cég. :R

® SimonYana ®

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.