és ez mégis milyen hardverhez használható? optimalizálni lehet vele a crysist gma900-ra? 
A vér nem válik VAZZE!™

és ez mégis milyen hardverhez használható? optimalizálni lehet vele a crysist gma900-ra? 
A vér nem válik VAZZE!™

Szerintem azért most adták ki, hogy szokják a fejlesztők a progit.
Az IPON-on írják pl. hogy a programcsomag támogatni fogja a Larrabee-t is, tehát részben annak késziti elő a terepet.

Sz@rban vannak és még így is keresni akarnak a dolgon, jellemző.
Nem mintha ebből nagy pénzt remélhetnének... 
"Only two things are infinite, the universe and human stupidity, and I'm not sure about the former." (Albert Einstein)
GMA X4500 szuper performansz... 
alba gu brath
Miért? Lehet, hogy simán hozható vele akár 100%-os sebességnövekedés is! ...1fps-ről 2-re 
Korábban Far Cry-t próbáltam GMA900-on.... simán futott, nem is akadt. Igaz, hogy teljesen kék volt, és csak körvonalak látszottak meg a fegyver... de azért néha bevillant 1-1 textúra is, jelezve, hogy mit kellene odaképzelnem
(Na azért erről a szintről már sokat fejlődtek... tudtommal.)
Azért az vicc, hogy 300 dollárért akarják adni ezt a programot. Még ha lehetne valamit kezdeni vele... játékosok körében mégis mekkora az Intel részesedése a VGA-knál, hogy erre akár egy centet is megérje kiadni a cégeknek? (nem is beszélve az emberek fizetéséről, akik használnák)
Amíg nincs semmiféle használható hardverük, addig ezt inygen kéne terjeszteni mindenkinek, hátha akkor legalább megnézik...
\\\\\\\\\\\\\\\\ ALLEZ AMÉLIE!!! - www.ameliemauresmo.hu //////////////// Videókazetták digitalizálása Xvid és DVD-Video formátumba olcsón, jó minőségben! Ha érdekel dobj privit!

Ha a majdnem használhatatlan szintről egész jól használható szintre tudják emelni a kisebb igényű játékok élvezhetőségét, akkor a sok noti tulaj közül biztos lesz majd jópár, aki költ játékokra.
Nyilván nem a krájziszról van szó.

Mintha a mankos embert tanitanak futni.
Kivancsi lennek a celhardware-re. Milyen nagyteljesitmenyu vgaja van az intelnek?
Vizualis adrenalin, igen mikor az xp pixelsoronkent rakja ossze a kepet
(tudom h az xp csinalja)
[ Szerkesztve ]
powerd by mango, no more droid
A Crysis a viccesnek szánt része volt 
Persze, ki lehet adni játékot, ami ezen is jól fut, csak a piaca akkor gyakorlatilag az ilyen hardvereket használókra szűkül (rengeteg munka lenne megcsinálni, hogy a csúcskártyákat is ki bírja használni, de egy ilyen gyenge cuccon is játszható legyen)... illetve a régi játékokkal kellene versenyeznie, amiket fillérekért adnak már.
Akkor lesz ennek inkább értelme, ha valami komoly hardver is van mellette... mérhető piaci részesedéssel... addig meg még van némi idő.
\\\\\\\\\\\\\\\\ ALLEZ AMÉLIE!!! - www.ameliemauresmo.hu //////////////// Videókazetták digitalizálása Xvid és DVD-Video formátumba olcsón, jó minőségben! Ha érdekel dobj privit!

Szerintem, pedig ez egy elég nagy piac. Nem feltétlenül kell ugyanannak a játéknak megcéloznia a felső kategóriás játékosokat, és az átlagembert is, és/vagy nem feltétlenül kell kihasználnia a csúcshardvert.
Legjobb tudomásom szerint sem a WoW, sem a Spore nem a nagy VGA igényükről híresek, mégis a legnépszerűbbek közé tartoznak.
Vagy külön játékokat készítenek gyengébb gépekre, és akkor ez a szoftvercsomag abban segít, hogy ne vérgagyi legyen a grafika, vagy pedig a nagyobb (nem csúcs) VGA-kra írt játékok optimálisabb lefelé skálázásában segíthet a progi.
Azért nem szabad figyelmen kívül hagyni a Larrabee érkezését sem, mert véleményem szerint azért adják ki korábban ezt a progit, hogy bekerüljön a köztudatba, hogy az intelnek is van VGA-ja, és a fejlesztők megismerkedjenek a cuccal, hogy mire jön a Larrabee, már rutinosan nyúljanak hozzá, ezáltal nagyobb eséllyel optimalizáljanak intel hardverre.
[ Szerkesztve ]

Ez a program nem nekünk készült, hanem a programozóknak, ők fognak optimalizálni vele, nem pedig a mezei felhasználó!!!
Kár szidni az Intelt, a végén úgyis ők nyernek majd a grafikus cuccok piacán is, legfeljebb ha 2-3 évig nem sikerül a Larrabee-vel sem elérni semmit, akkor megveszik majd az NV-t! 
[L:http://hardverapro.hu/apro/asus_maximus_formula_x38_q9550_4gb_ddr2_800_kingma/hsz_1-200.html]Nézz csak ide![/L]
Ahelyett, hogy ők fejlesztenének, elvárják, hogy az ő cuuccaira fejlesszenek. És még pénzt is kérnek a lehetőségért. Van bőr a képükön!
Kedvenceim: hettyen-pitty, "dudák- dudák, nyam-nyam-nyam." "este, van, este van, ... este van este van... -nyugalom barátom, nyugalom" "nincs mese -hozok sört! -akkor van!" És, hogy a pokolban végtelenségig sorban kell állni:)
(#15) VaniliásRönk válasza Depression (#14) üzenetére

Miért lep ez meg? 
"Only two things are infinite, the universe and human stupidity, and I'm not sure about the former." (Albert Einstein)
Most rákerestem a GMA900-ra, hogy pontosan mit tud sebességben, ha már ennyit emlegetjük
...jah, kb ilyen volt a Far Cry nekem is vele: katt, de a fák is néha-néha jelentek csak meg.)
Persze, nem olyan nagy a VGA igényük, de egy GMA900 kevés hozzájuk... nem tartom valószínűnek, hogy ennek a programnak a segítségével könnyedén megdupláznák az fps-t.
Érkezik-érkezik, de még nincs itt, és ha meg is jön, akkor sem lesz 2 nap alatt 20%-os részesedése... ezért vicces, hogy pénzért akarják adni ezt a szoftvert. (még ha csak 300 dollár is)
Főleg, hogy a két konkurens mennyire támogatja a fejlesztőket...

Majd meglássuk. Nem lesz a L-nek hamar nagy részesedése, de már az elején biztosítani kell minden eszközt, hogy lehessen rá optimalizálni. Azért fizetős, hogy a Larrabee érkezésekor lehessen hírdetni, hogy mostantól ingyenes. 
Egészen biztos vagyok benne, hogy az intel át akarja majd venni az nV helyét a fejlesztőknél. Tuti, hogy intel logó lesz a játékok lején, és nem AMD/ATi... Már ha lesz valamelyik.
Sajna gma900-on még az nfs underground 1 is szaggat
Kivi leszek,h mit hoznak ki ebből az sw-pakkból.

Szvsz nem a régebbi játékokat fogják optimalizálni. Miért foglalkoznának ezzel? Ahogy már előbb is írták, ez a csomag a fejlesztőknek készült. És ennek segítségével talán írnak majd olyan programokat, amik megfelelően futtathatók intel grafikán, ami elsősorban a notebook tulajoknak lehet érdekes. Jelenleg. De ez csak az én meglátásom!
Annak idején a sims 2-ből is kijött egy olyan változat, ami kifejezetten notebookra volt optimalizálva. Persze jóval gyérebb grafikával...

Onnan kell szereintem megközelíteni a dolgot, hogy adott egy hatalmas piac, ami a válság ellenére is köszöni, jól van; ez a notebook piac. Ezekben a gépekben nagyrészt intel vga van.
Aki ezekre a gépekre kiad élvezhető játékokat, az - valószínűleg - nagyot kaszálhat. Ebben segíthet ez a fejlesztőcsomag.
Persze, nyilván fel kell mérni, hogy a célközönségnek milyen igényei vannak, nyilván nem "hárdkór gémerek"... Ennek megfelelő árú, grafikájú, és tartalmú játékokat kell kiadni.
A Wii sem a grafikáról híres, mégis nagyon sikeres.
A másik fő ok a Larrabee. Egy teljesen új felépítésű eszköz fog forgalomba kerülni, amit ki kell ismerniük a fejlesztőknek, mivel valszeg tök máshogy fog működni Dx/OpenGL alatt, mint az ati, és nv kártyák. Ebben is segít ez a programcsomag.
[ Szerkesztve ]
nyilvánvaló, hogy arra való, hogy a fejlesztők szokják az intelt. leszólni, meg felesleges, hogy pénzes, mert akinek szüksége van rá annak kb mindegy a 300 dollár akinek meg nincs az leszedi torrentről.
"As an online discussion grows longer, the probability of a comparison involving Nazis or Hitler approaches 1."

Lehet egy csomó 3D-s alkalmazás, aminek nincs akkora GPU igénye, mint a csúcs játékoknak és az optimalizálás sokat segítene rajtuk Inteles platformon (sok-sok noti) is. Eladott mennyiségre nézve az Intel piacvezető a GPU piacon is...
Éppen olvasok egy érdekes könyvet az antigravitációról... képtelen vagyok lerakni.

A másik fő ok a Larrabee. Egy teljesen új felépítésű eszköz fog forgalomba kerülni, amit ki kell ismerniük a fejlesztőknek, mivel valszeg tök máshogy fog működni Dx/OpenGL alatt, mint az ati, és nv kártyák. Ebben is segít ez a programcsomag.
ez jól hangzik, vajon a már megjelent játékokat is optimizálják (patchelik) Larrabeere?
[ Szerkesztve ]

Ezt a fejlesztőktől kell megkérdezni, én csak józan ésszel gondolkodva írtam az előző hsz-eket. Sajna, nincsenek tűzközeli infóim.
Én nem tartom valószínűnek ezt a lépést, bár az intel elég nagy kutya, hogy kipréseljen bármit bárkiből. 
[ Szerkesztve ]