Elég szép design. Bár annyira nem fogott meg ez az új 260gtx foltozás
.“Azért nem jut olyan sok ember sehova az életben, mert a hátsó kertben keresgélik a négylevelű lóheréket.”
Elég szép design. Bár annyira nem fogott meg ez az új 260gtx foltozás
.“Azért nem jut olyan sok ember sehova az életben, mert a hátsó kertben keresgélik a négylevelű lóheréket.”

......komolyan
gtx260++++++rev2
A jó lányok azt mondják: NEM! A rosszak azt, hogy: HOL? :)
260 OC felér egy 280 al szóval annyira nem rossz. 
Note 2 ?

Hát...ha erre is 10 év garit ad az EVGA....

egy ilyenre rákéne ugrani
A PROMO itt kezdődik: http://www.youtube.com/watch?v=6sSGajzt9wc&feature=share ||| FastPost - http://www.fastpost.hu/

Csak kár hogy nem tüntetik fel a core216-ot, amit az innno tűzzel vassal kihangsúlyoz.
http://www.muszaj.hu/
"alap és Superclocked jelzéssel ellátott változatának" Az alap simán húzható Superclocked szintre. 
Ha szeretnél az apróhirdetésedhez egy kicsit részletesebb leírást kreálni, akkor keress fel privátban és ha időm engedi segítek. Több információ = Több érdeklődő = Több vevő?! Szerintem egy próbát megér!
Ez ilyen "találd meg az egy különbséget a két kép között"-féle játék volt?

Sectumsempra - For Enemies

hi
Megtaláltad a különbséget?
nekem csak 2 tünt fel
(a második az ára
)
üdv,
Borgi
Resistance is Futile!!
"Overclocked"
Az ár nem a képen van 
Sectumsempra - For Enemies

Külsőleg jól ki lett találva ez a kari. Mondjuk belsőleg sem rossz azért annyira
EVE Online - No Mutants Allowed! - H0rr0r Vacui Alliance

Éppen belűl rossz igazán.
Si vis pacem, para bellum.

Erdekes, hogy most csak +5 dolcsi az OC... 
[ Szerkesztve ]
Fuck yourself Jay Wilson
Persze, mert amúgy +5 perc otthon.
Na meg biztos a "válság". 
[ Szerkesztve ]
Tudja valaki mi értelme volt a 65 nanos GTX 260-ból megcsinálni a 216 stream procis változatot amikor rá kb 2 - 3 hónapra kijön ugyanaz 55 nanon? Állítólag még a 192 sp változatból is rogyásig vannak a raktárak!

Arcoskodás a 4870 ellen. 

Feltűnt Európában az első 55nm-es GTX260-as kártya, méghozzá egy osztrák webáruházban 300 eurós áron, ami a jelenlegi árfolyamot tekintve 80.000 Ft.
"PCI-E 2.0 EVGA e-GeForce GTX 260 Core216 55nm Superclocked - 299 eur"
Akkor az nálunk 90... 
Amúgy én nem értem mit vannak úgy oda, hogy 216SP mikor az RV770-ben 800SP van. Van valami különbség?
Valaki magyarázza már el pls.

hi
a különdbség az hogy a 216 db az unified shader proci ami összetett feladatokat végez míg a radeonban egyszerü shader prociból vna 800 amik csak limitált müveletek képes végrehajtani.
üdv,
Borgi
Resistance is Futile!!
Értem! 
pontosabban 160 komplex és 640 egyszerű egység van, s az utóbbiaknál vannak limitálva a képességek. Illetve mindegyik jóval alacsonyabb órajelen jár az nV shaderprocijaihoz képest. 
[ Szerkesztve ]
"Ami nem öl meg, az kisebbé tesz" - Super Mario
Ebből az igaz, hogy 800SP van a Radeonban. Viszont 160 komplex, 640 egyszerű stream proci. A GTXekben 192/216/240db skalár stream proci van.
lezso6
Felesleges számosítva összevetni, az órajel is lényegtelen az eltérő felépítés miatt.
[ Szerkesztve ]
★ 162+ ★ http://href.hu/x/hjiv ★

hi
emlékeztem hogy 640 de nem votlam teljesen biztos ezért az elöttem hozzászóló számát használtam
de köszi a helyesbítést.
Boldog karit 
üdv,
Borgi
Resistance is Futile!!
Csak a hülyegyerek nem ért hozzá, csak berakja, felvágja hozzá a CD-n található drivert, azt örül, meg dicsekszik a haveroknak.
Igazából ennél sokkal komolyabb különbségek vannak. [link] - itt sok mindent leírtam a G80 és R600 architektúra működéséről. Nyilván felületes anyag, de sokkal többet nem kell tudnia a vásárlónak. 
A semmi az nem nincs, hanem van. Ha a semmi van, akkor nincs semmi, de ha nincs semmi, akkor valami van, de az nem semmi.
Nem tudom hogy teljeítménybeli különbség lesz e a régi 65 nanos GTX meg az új 55 nanos között de szerintem semmi. Emlékszem anno a PH tesztre ott az új 55 nanos 9800 GTX+ csak a megemelt órajelek miatt volt gyorsabb a 65 nanos 9800 GTX-nél egy hajszálnyival. Az új GTX 260 meg úgy tudom ugyanazokkal az órajelekkel jön ki mint a régi. De majd meglátjuk a tesztekben.

Igazából én most szembesültem azzal, hogy milyen súlyos a helyzet!
A salyát baráti körömben, ahol már azt hittem hogy értenek valamennyire a gépekhez vannak akiknek csak az a lényeg, hogy legalább 512MB ram legyen a kártyán, vagy ilyen 256+"hipermemoris" mer az jó.
Teljesen elborzadtam!
Felesleges architektúrákról beszélni! Az egyszerű embereknek bármit el hete adni.
Én eddig szkeptikusan olvastam az ilyen hozzászólásokat, de meg kell mondjam ez tényleg így van.
Pedig internete is van az embereknek, mennyiből tartana egy kicsit utánna olvasni?
[ Szerkesztve ]

Gyökeresen eltérő architektúra. Ha tényleg érteni akarod, olvasd ezt el, nagyon hasznos:
[link]
I hope you're not being paid to troll, because you aren't doing a particularly good job. - posted by: Donovan, 26 January 2009

Nyugi, a helyzet nem súlyos! 
Aki nem hajlandó utánnajárni/érdeklődni a dolgoknak (mert nem érdekli, nincs rá ideje, stb.), annak bármit el lehet adni és el is adnak. Ha az illető gazdag, és elégedetlen a cuccal, nem gond, kidobja, vesz másikat és továbblép. Ha viszont szegény, akkor így járt és -én azt mondom- megérdemli; legközelebb majd jobban utánnanéz. Ez bármilyen használati tárgyra igaz az autótól az esernyőig, de még a szolgáltatásokra is.
Akik erre a fórumra írogatnak, azok az informatika tárgykörében valamilyen szinten érdeklődő emberkék, így kevésbé esélyesek, hogy egy beszerzéskor mellényúljanak. Persze a tudást folyamatosan lehet mélyíteni és bizonyos szinten szükséges is, mert a számítástechnikában nem csak a termékek árszintje erodálódik...
[ Szerkesztve ]
I hope you're not being paid to troll, because you aren't doing a particularly good job. - posted by: Donovan, 26 January 2009

Hát a radeonok sem állnak most "már" fényesen árügyileg.... eészállt az ár/teljesítmény elsőség. Ennyi. Ahogy valamelyik jobb helyzetbe kerűl egyből odabasznak a vásárlók pénztárcájának.
Goo ALONSO ; BF3-- satazso | Intel Core + Windows = Jaguar, behúzott kézifékkel.
hát nem éppen csak arcoskodás, ha figyelembe vesszük, hogy a 192 SPs változat a 4870-1G alatt teljesít, a 216-os meg fölötte... ugyanezt próbálták a 9800GTX+-szal a 4850 ellenében, csak az kevésbé sikerült 
Louie: Goddamn it. You shot me in the exact same f****ng place as last time! Ghost Dog: I'm sorry. I mean you no disrespect. I'm your retainer. I don't want to put too many holes in you.