Hirdetés

2012. május 29., kedd

(#1) Móci

Móci
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Megint Batman... ha be lehetett volna röffenteni a másik chipet SLI-ben, nem lett volna annyira értelmetlen kártya, de így... bűn nem kihasználni egy ilyen gpu-t, ha már rárakják a nyákra.

"I see the diamonds, but you only see the rock"

(#2) Thom! válasza Móci (#1) üzenetére

Thom!
(PH! addikt)
LOGOUT blog

el kell adni az elavult chippeket :P

(#3) LackoMester

LackoMester
(PH! addikt)
LOGOUT blog

hát nemtudom,értem én,h.az egyik mag a grafikus a másik mag a fizikai számitásokért felel,de ez mennyival gyorsabb/szebb/jobb mint egy mezei GTX275 :U azért egy tesztet megnéznék :K

ott a kisértet a ganéná.... by: Bendegúz

(#4) Kendek

Kendek
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Na ez az, halott technológiához hiába kínálnak ilyen "fejlett" eszközt, még hogy párhuzamos Phisyx számolás. :U

<-ƘƘ-> Rendszerment

(#5) KG.

KG.
(kvázi-tag)

Sokértelme van ahhoz a 10-15 Psyhixes játékhoz, egy csak Psyhix GPU-ra, ha ezt leszámítva csak tétlenkedik, legalább besegítene más számításba is, de akkor nem lehetene ráirni hogy Psyhix edition ;]

Ha érdeklődsz valamelyik termékem iránt, írd le melyik hirdetésre hivatkozol!, nem vagyok gondolatolvasó hogy kitaláljam!

(#6) darkarthur

darkarthur
(senior tag)

Én elfogadnám :DDD Nekem tetszik a megoldás, persze kérdés mit hoz gyakorlatban.

Samsung Galaxy S 2.3.6 (Darky's V10.4.2)

(#7) LackoMester

LackoMester
(PH! addikt)
LOGOUT blog

találtam egy kis ábrát,elég EVGA szaga van

ott a kisértet a ganéná.... by: Bendegúz

(#8) Fáraó

Fáraó
(őstag)

Nem olcsó játékszer.

VIGYORRRGAZMUS.....

(#9) zoo8800

zoo8800
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Érdekes egy öszvér ez a kártya :U

(#10) hackeeeee válasza zoo8800 (#9) üzenetére

hackeeeee
(Jómunkásember)
LOGOUT blog

Hát ja. Dehát, ki tudja. Kíváncsi lennék egy úgymond "normális" tesztre, hogy mit is tud.

Véleményem szubjektív... - AMD sAM2-es konfiguráció eladó: http://href.hu/x/hq4h

(#11) JaniS

JaniS
(fanatikus tag)

Phisyx, Psyhix, atyavilág...

(#12) Abu85

Abu85
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

Teszteknek nem sok lényegi értelme van. Ha GeForce PhysX-es a játék, akkor a kártya kb. annyit tud, mint egy GTX 275 és egy GTS 250 együtt. Ha nem GeForce PhysX-es játékot futtatunk, akkor csak a GTX 275 része működik a kártyának. :)

A semmi az nem nincs, hanem van. Ha a semmi van, akkor nincs semmi, de ha nincs semmi, akkor valami van, de az nem semmi.

(#13) FRENK1988

FRENK1988
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Egyet nem értek. Miért kellet a G92b előre tenni és a GT200b-t hátra? :U

>> http://tinyurl.hu/i3i6/ << Referenciám| HTC Surround 7 16GB WP 7.5

(#14) Kendek válasza JaniS (#11) üzenetére

Kendek
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Jól van na, Physx. :P

<-ƘƘ-> Rendszerment

(#15) hackeeeee válasza Abu85 (#12) üzenetére

hackeeeee
(Jómunkásember)
LOGOUT blog

Ez tolja már értelmesen a batmant, pl? Me GTX260-nal normál fizikával éppen hogy csak játszható. :D

Véleményem szubjektív... - AMD sAM2-es konfiguráció eladó: http://href.hu/x/hq4h

(#16) Hunter2

Hunter2
(PH! addikt)
LOGOUT blog

ennek a kártyának semmi értelme, ha csak egy sima GTX275 van a gépedben akkor is futnak a Physx-es játékok jó sebességgel. Mondom ezt úgy hogy anekem csak egy GTX9800-am van és azzal is simán fut minden Physx-es játék.
Akkor már inkább egy ATI kártyára lett volna értelme rárakni. :DDD

[ Szerkesztve ]

Eladó cuccaim: http://href.hu/x/bqv6 laptop alkatrész,stb | Steam: [Hun]Hunter2

(#17) D1Rect

D1Rect
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Ügyes nVidia.

Gyors számolás:
350$ = 350€x275x1.25 = 120312 Ft
HD 5870+GTS250 = 95000+25000
Melyiket is kéne venni? :F :U

Milyennapvan?

(#18) Móci válasza hackeeeee (#15) üzenetére

Móci
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Tolja e? Mintha be lenne speedezve Batman, olyan gyors az egész! :D

(#19) Mr.Csizmás

Mr.Csizmás
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Sparkle utánérzés, ezekkel az értelmetlen párosítgatásokkal.

CF kártya, hibás Nikon, sci-fi könyvek, Pana GF1, állvány, obi, stb: http://mcaf.ee/64957

(#20) hackeeeee válasza Móci (#18) üzenetére

hackeeeee
(Jómunkásember)
LOGOUT blog

:DDD

@D1Rect: Sztem külön má nem mögy... Hiába veszel mellé NV karit, vagy még működik?

[ Szerkesztve ]

(#21) hibavissza

hibavissza
(senior tag)

Találjun ki egy szabványt....legyen a neve....phisix vagy mittomén'....minek?...azé', hogy megvegyék a ránkragadt ócskavasat.....ki fog erre játékot írni?....akit megfizetünk!....ki fogja megvenni?!....aki a CM 690 nvidia edisön házakat!!!....marketingünk remekül működik 60-as IQ alatt!...No' meg az a 3 egyetem is, ahol ezzel 0,009 másodperccel gyorsabban lefut a fából vaskarika modellezés és kap elég állami támogatást!

(#22) Ste

Ste
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Furcsa a nyák elrendezése. Vajon miért nem az újabb, jobban melegedő csip került a monitor kimenetek felé? Hogy ne a házat fűtse be. Vagy a G92 melegszik jobban?

Az ötlet nekem tetszik, kár, hogy "csak" a Physix használja a második magot. Talán a Cuda alkalmazások lesznek majd még párhuzamosíthatóak rajta

True Success is Blonde

(#23) smkb válasza KG. (#5) üzenetére

smkb
(senior tag)

Perpillanat ez is több mint amennyi DX11-es van :) ...ismeve a brand erejét, meg a marketingüket, simán kijöhetnek ebből jól.

(#24) Keldor papa

Keldor papa
(PH! félisten)
LOGOUT blog

PhysX, mire? Arra az 1-2 gyenge játékra? Mert a Batman-t elég hamar meg lehet unni, szerintem...
Ezt csak az a maradék nV rajongó fogja megvenni... az ára is vicc.

smkb: DirectX 11 most jött ki. Október 22.-én. 365 nap múlva térjünk erre vissza, hogy akkor hány játék lesz rá, és PhysX-re hány.

[ Szerkesztve ]

(#25) smkb válasza Keldor papa (#24) üzenetére

smkb
(senior tag)

Mit írtam? Perpillanat. Mikor forgalmazzák? Mostantól. Azaz?...

[ Szerkesztve ]

(#26) Keldor papa válasza smkb (#25) üzenetére

Keldor papa
(PH! félisten)
LOGOUT blog

Teljesen mindegy, hogy EZT mikortól forgalmazzák... nézd csak meg mióta létezik PhysX és mikor vette meg az nVidia.

(#27) wad válasza hibavissza (#21) üzenetére

wad
(tag)

3 egyetem, 0,009 másodperc, ennyire ne értsél már hozzá...

(#28) XuChi

XuChi
(senior tag)
LOGOUT blog

Szánalmas. Nvidia kár érted. Pedig szerettem az nvidia karikat anno. De ez már nagyon szánalmas.

(#29) norbee2244 válasza D1Rect (#17) üzenetére

norbee2244
(fanatikus tag)

én se sok értelmét látom,de hát valamire pénzt is kell költeni..másnak se láttam már értelmét mégis megvették,de szerintem ezzel sokan vannak így :U

ott valami nem stim te euroval számoltál miközben dollárt írtál és a cikkben is dollár van ergo csak 70e-re jön ki a kártya ;)

never look back... // Ha valaki privátot kap legyen oly lelkiismeretes,hogy válaszra méltatja a másikat..

(#30) waterman_ válasza D1Rect (#17) üzenetére

waterman_
(fanatikus tag)

nem azt volt mostanság az nv hírekben, hogy ha az újabb driverek bármilyen más gyártó videókártyáját találják a gépben, akkor letiltja a fizikát? vagy túl nagy volt a felháborodás és azóta mennek a dolgok?

..egy sikátorba talátak rám, egy régi frigóba próbátam viszatérni a főd légkörébe.. "A kormány az a testület, ami mindig megtartja, amit ígér. Ha pénzt ígér, azt is megtartja." Karinthy Frigyes

(#31) shadeofme válasza D1Rect (#17) üzenetére

shadeofme
(tag)

Még ha valakinek meg is tetszene ez a felállás és venne külön egy 896MB-os gtx275-öt és egy 1GB-os (me' mé' ne :) ) gts250-et, akkor is ~ 80k-ból megúszná a 120k helyett. (Feltételezve, h SLI-s deszkája van. Ha meg nem, a különbözetből kifér egy kövér x48-as, vagy sovány x58-as alaplap. :) )
Jó, jó, Zotac nem egy árkategória az EVGA-val, de azé' az se sz*r. :)

Ha privit irsz, tedd hozzá, h mi érdekel, mert több cuccot is hirdetek.

(#32) Navaze válasza XuChi (#28) üzenetére

Navaze
(tag)

Miért lenne szánalmas ilyen kártyát piacra dobni? Mind a ki használtságtól, mind pedig az árától függetlenül sok embernek alternatívát jelenthet, mivel egy slot-on csatlakozik, és feltétezem, nem igényel sli ready lapot sem. Így már is előkelő pozícióba került a külön kártyákból összerakott rendszerekhez képest. Jó lehet jön a „dx1188” is de ha van azé mondjunk mán jót is néha. :U

(............(o)...............(o)..............)

(#33) Quan-Chi

Quan-Chi
(őstag)

ez most tulajdon képen mi ? egy hatalmas nagy videó kártya aminek a valós teljesítménye egy GTX275 ráadásul 1x0.000ft :F és vegyünk belőle 2 vagy épp 3-at mert majd a PhysX is SLI-be fog működni ... hát nemtudom, szerintem nem lesz egy bazi nagy siker , itthon biztos nem!
nem beszélve arról a GTS250 csipről hogy 384mb/192bit ? ennek 8800GS szaga van :C

kajaidőben kérem ne zavarjanak! 8:00-22:00

(#34) KillHates

KillHates
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Azt nem értem minek erre a torzszülöttre egyáltalán SLI csatlakozó, aztán meg minek TRI-SLI csatlakozó azt aztán meg sem merem már kérdezni...
Mert:
1, Akinek van SLI-s alaplapja, vesz egy 9800GT-t 20 ezerért a nagy kártyája mellé és kész.
2, Akinek nincs SLI-s lapja annak jól jöhet a hybrid kártya, de akkor meg minek az SLI csati?
3, Akinek van SLI-s alaplapja és berak ebből a kártyából még egyet (kettőt) akkor meg mit csinál a plusz egy (két) Physix-re befogott kis GPU-val?
4, Egyáltalán be lehet rakni mellé másik fajta kártyát? Talán akkor van értelme: ebből egy darab és mellé még kettő 275 GTX.

Féláron eladó egy i5-2430M notebook processzor.

(#35) zed1983

zed1983
(őstag)

Nem sok haszna...
Viszont durván néz ki :K

(#36) mephi666

mephi666
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

én inkább megvárom a decembert... akkor jön talán a mikulás-edisün gtx295 meg a jézuska edisön 5870 :)

"Kis lépés az emberiségnek... hosszú lépést a férfiaknak..." ++++++++++++++ Xbox 360 Gamertag: mephi HUN ++++++++ A kígyó veszélyes állat mert harap, de a takarítónő még veszélyesebb, mert ő Maris

(#37) Móci válasza mephi666 (#36) üzenetére

Móci
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Három királyok 3-way sli edition gtx 295. :D
Phisyx-el menne rajta a virtuális fenyőfa...

(#38) mephi666 válasza Móci (#37) üzenetére

mephi666
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

jah, adnának hozzá egy szőrös-fenyő benchmarkot, amin pluszban mindenféle fények villognának és csomó dinamikus fénnyel/árnyékkal is kellene számolni :) dobozban meg lenne ajándékba tömjén és mirha :) az ára pedig aranyárban lenne... szerintem el kellene menni marketingesnek/dizájnernek a vga-gyártókhoz :DD

hogy on is legyek: ha az nv tényleg kivonul a vga piacról, akkor nem tartanám kizártnak, hogy rövidesen átadja a technológiát (jópénzért) az amd-nek és megjelenhetnek gts250ppu-val felpakolt 58xx-ek is... az még érdekesebb koncepció lenne és csomó embert megkímélnének a fiziksz hiánya miatti sz*patástól...

[ Szerkesztve ]

"Kis lépés az emberiségnek... hosszú lépést a férfiaknak..." ++++++++++++++ Xbox 360 Gamertag: mephi HUN ++++++++ A kígyó veszélyes állat mert harap, de a takarítónő még veszélyesebb, mert ő Maris

(#39) shark300

shark300
(kvázi-tag)
LOGOUT blog

Már csak azt nem értem, hogy terhelésmentes időszakban miért a G92 kapcsol le, miért nem a GT200? Vagy terhelésmentes időszak alatt a Physix-et nem támogató játékot értik? :P

Ha egy hirdetésem lejárt, akkor már nincs meg az a termékem.

(#40) Móci válasza mephi666 (#38) üzenetére

Móci
(PH! addikt)
LOGOUT blog

El! De nagyon! :K
A fő attrakció az ajándékbontás lenne, ahogy a család kinyitja a várva-várt meglepetést, s mivel egyiknek sem tetszik, amit kapott, egymáshoz vágják. Meg a fenyőhöz. Repül, törik minden, s a végén egy élethű tüzet is bemutat nekünk a Phisyx!

Na az lenne aztán az érdekes! Bár át biztos nem adják, lehet lesz abból még bevétel nekik...

[ Szerkesztve ]

(#41) priti válasza D1Rect (#17) üzenetére

priti
(őstag)
LOGOUT blog

Ezt hogy lehet megoldani? Bármint hogy ati mellé NV-t? Az X2 mellé betehetek valami régi NV karit physx-et számolni? Hol van ennek totyikja?

Hardverlesen

(#42) P00By

P00By
(PH! nagyúr)

Meglepő, h ezt a két chipet használják... :P
Vergődés ezerrel...

(#43) ElVisZ válasza waterman_ (#30) üzenetére

ElVisZ
(tag)

Igaz, hogy maszek úton, de megoldották a problémát. Mint mindig.... :K

priti: Itt: [link]

[ Szerkesztve ]

Kötelező darab: http://www.youtube.com/watch?v=Bjhs2wol-ko&feature=related

(#44) D1Rect válasza hackeeeee (#20) üzenetére

D1Rect
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

De megy. Hivatalosan van letiltva. ;]
(#29) norbee2244: Ha árról van szó akkor 1$=1€ :O
(#30) waterman_ : Ld. fent, meghekkelték, asszem még hír is volt róla.
(#41) priti: Itt el tudsz indulni.

Milyennapvan?

(#45) Metalfan

Metalfan
(senior tag)
LOGOUT blog

Elméletben jó a kártya, de a valóságban inkább gáz.

"A parasztvakítás fényereje ezek szerint nem állandó, a retina idővel hozzászokik az ingerhez és erősebb stimulust igényel." by Totalcar

(#46) Devid_81

Devid_81
(PH! kedvence)

Mifele 192 bites 8800GTS-512 van ezen? :U
Miert nem lehetett mar teljes erteku?

.::www.megadanceradio.hu::.

(#47) Abu85 válasza Devid_81 (#46) üzenetére

Abu85
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

Gondolom a hibás GPU-kat olcsóbban megkapta az EVGA. Meg PhysX-re minek több. :)

A semmi az nem nincs, hanem van. Ha a semmi van, akkor nincs semmi, de ha nincs semmi, akkor valami van, de az nem semmi.

(#48) Devid_81 válasza Abu85 (#47) üzenetére

Devid_81
(PH! kedvence)

Nahja, meg eleve minek az egesz :D
Nah jo nem gonoszkodok (tovabb), de ez aztan tenyleg kellett a nepnek ;]

.::www.megadanceradio.hu::.

(#49) priti válasza D1Rect (#44) üzenetére

priti
(őstag)
LOGOUT blog

:R
Elvisz neked is köszi.

Hardverlesen

(#50) Abu85 válasza Devid_81 (#48) üzenetére

Abu85
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

Tuti lesz olyan, aki megveszi ... már csak az e-pénisz miatt is. ;]

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.