Hirdetés

2012. május 29., kedd

(#1) Tomate

Tomate
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

WTF edition :DDD Amúgy sztem nem gáz ha az iponról veszi az oldal híreket. Sőt azt veszem észre sok olyan hír van/volt ott ami sokakat érdekelne vagy érdekes és itt nem volt kint. Szóval :R

(#2) P00By válasza Tomate (#1) üzenetére

P00By
(PH! nagyúr)

Igen, érdekes név, de nekem tetszik :D
Az EVGA bemutatta a világ leggyorsabb GeForce GTX 285 típusú kártyáját Ez a lényeg(gyártói szemszögből) :D

(#3) gyiku válasza Tomate (#1) üzenetére

gyiku
(PH! kedvence)

kb ugyanazok a hirek, kis faziskesessel.

phenom2 es 4670 gddr4 tesztet a nepnek!

(#4) Tomate válasza gyiku (#3) üzenetére

Tomate
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Többé, kevésbé lehet. De nem szégyen máshonnan szerezni az ihletet :)
Phenom II és GTX295 tesztet jó lenne látni!
4670 ddr4 nem hiszem, hogy akkora durranás.... (aztán ki tudja :) )

[ Szerkesztve ]

(#5) Bon3ss válasza Tomate (#4) üzenetére

Bon3ss
(MODERÁTOR)

Gondolom nem hallottál még egyéb forrásból, nem is beszélve a gyártói dokumentációkról, amit a nagyobb hardware-rel foglalkozó oldalak kapnak... :N

"A békéltető abban a reményben eteti a krokodilt, hogy őt eszi meg utoljára."

(#6) Szondar válasza gyiku (#3) üzenetére

Szondar
(újonc)

Na ennek én is nagyon örülnék, szívesen látnám, hogy egy normál igényszíntű felhasználót némi játékkal mennyire elégít ki

(#7) Yany válasza Tomate (#4) üzenetére

Yany
(senior tag)
LOGOUT blog

Mi az, hogy nem szégyen? Szerintetek az IPON a csuklójából feji ki a híreket. Ő is szerzi valahonnan. Egyébként meg csak azért, mert később kerül ki a ph-ra ez a hír, egyáltalán nem biztos, hogy az ipontól szerezték... ha az ipon beszerzi valahonnan, akkor a ph miért ne szerezhetné ugyanonnan, vagy akár még egy attól is közelebbi hírforrástól?

(mielőtt vitába szállna valaki, nem mondtam, hogy nem onnan szerezték, de konkrétan erre utaló jelet nem látok)

[ Szerkesztve ]

jancsiga

(#8) Abu85 válasza Tomate (#1) üzenetére

Abu85
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

Ilyen az informatika ... mindenki ugyanabból a sajtóanyagból dolgozik. Egyes hírek, viszont azért nem jelennek meg itt, mert gyártói forrásból meg lett erősítve a valóságtartalom hiány. ;) Pletyit nem szeretnénk gyártani. :N Az igazságot pedig nem mindig árulhatjuk el.

[ Szerkesztve ]

A semmi az nem nincs, hanem van. Ha a semmi van, akkor nincs semmi, de ha nincs semmi, akkor valami van, de az nem semmi.

(#9) Thrawn válasza Tomate (#4) üzenetére

Thrawn
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

11:37-kor kaptuk a sajtóanyagot az EVGA-tól...

Different songs for different moods.

(#10) laci666

laci666
(senior tag)

Nem semmi 2772Mhz-en ketyegő GDDR3. :R
Nem kell ide GDDR5.
Egy kis tuninggal biztos meg van a 3000Mhz is.

Gigabyte MA790GP-UD4H-PhenomIIX2550(@3mag)-SapphireRadeonHD5850-Mushkinddr285002x2GB-AcerP223W-NZXTTEMPEST.

(#11) shteer

shteer
(PH! félisten)
LOGOUT blog

a leggyorsabb és nem is vízhűtéses? ejnyebejnye :)

FERZON DroidTV - Android-os médialejátszó a PH!-n csak tőlem | Android-os Tablet PC-k magyar nyelvvel, GPS-sel és 3G-vel is!!! > Hirdetéseim: http://href.hu/x/duqu

(#12) dokar válasza Abu85 (#8) üzenetére

dokar
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

én azt vettem észre, hogy amióta te és kuka házigizdák lettetek, azóta előbb a ph-n majd később a hoc-on jelenik meg ugyanaz a hír. előttetek igen csak fordítva volt. de ez most csak így egy szubjektív észrevétel a részemről.

extra

(#13) ígyvanferi válasza laci666 (#10) üzenetére

ígyvanferi
(senior tag)

Egy "kis" tuninggal? Már ez is szép teljesítmény, nem biztos, hogy könnyen meglenne az a plusz 230 MHz. Bár nem ismerem a referenciahűtést, elképzelhető éppenséggel, hogy belefér.

(#14) v.tom válasza gyiku (#3) üzenetére

v.tom
(őstag)

A phenom II teszt tényleg jöhetne már. :K

EVE Online - No Mutants Allowed! - H0rr0r Vacui Alliance

(#15) nixx-21 válasza laci666 (#10) üzenetére

nixx-21
(őstag)
LOGOUT blog

ezt tovább tuningolni? tudtommal ez már jóval a GDDR4-es chipek 2400mhz-nél kezdődnek....tehát olcsóbb megoldás lenne a GDDR5 mint ez a GDDR3-as

Ati VGA tulajok baráti klubja topik.  Dєsιɢnєd ву Λρρʟє ιn Cαʟιғoяnια.(*) powered by: AMD platform :)) Eyefinity.<3

(#16) tome.jr

tome.jr
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Én a GTX 285/295 tesztet várnám már. Az Ipon már egy hete kész van vele. Ciki.

[ Szerkesztve ]

(#17) .mf

.mf
(PH! addikt)

A GPU és shader órajel meh, na de a memória... mennyit válogathattak, mire ilyen jó GDDR3-mat találtak :))

Talán olyan lesz ez a GDDR3, mint a DDR: mikor már épp kezd kimenni a divatból, épp akkor jönnek a legjobb szériák a legmagasabb órajelekkel (TCCD, D43, BH5... jut eszembe, nemrég egy Geode-os lapon is D43-at láttam...)

(#18) ityam válasza v.tom (#14) üzenetére

ityam
(senior tag)
LOGOUT blog

Ha mar mindeki kivancsagmusorozik akkor en meg 9600GSO(G94) 512MB tesztet akarok. mert az interneten sehol nincs.
pherom 2 tesztbol annyi van mint a szemet.

(#19) Abu85 válasza dokar (#12) üzenetére

Abu85
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

A kuka? :DD Mostantól én is így fogom hívni ... :K

Nyilván ... A HOC is ezen a világon él, ők is hírek után vadásznak, nagy valószínűséggel meg is találják azokat amiket az IPON, vagy a PH! megtalált ... persze bőven előfordult már amikor a HOC volt az első a magyar oldalak közül. Ez a szerencsén múlik.

A semmi az nem nincs, hanem van. Ha a semmi van, akkor nincs semmi, de ha nincs semmi, akkor valami van, de az nem semmi.

(#20) ityam válasza .mf (#17) üzenetére

ityam
(senior tag)
LOGOUT blog

elmeletileg a 0.8 nanos ramoknak 2500Mhz et kene vinniuk referenciafeszultsegen. szal kicsit nagyobbon kell hogy menjen lazan a 2700 is. Ha azt vesszuk alapul hogy sok 1 nanos ram is megy 2200Mhz et a 2000 helyett(mert az 1 nanosnak meg 2000 a ref orajele).
marmint ha jol tudom.

(#21) Ricco_hun

Ricco_hun
(senior tag)

"GDDR3-as memóriamodulok foglalnak helyet, melyek effektív 2772 MHz-es frekvencián működnek." :Y :Y :Y

Ez már jóval a nagyon ritkán alkalmazott gddr4 órajelein túl van. Mégis honnan szednek mostanában ilyen gddr3-as chip-eket? Régebben még az ilyen effektív 1800 MHz gddr3-as órajel volt az általános. Gondolom a gddr4 az nvidia "jóvoltából" nem terjedt el. Most meg már jönnek a gddr5-ös memók a videókártyákon. Hmm. Érdekes.

A nyúl ugrik, a pók mászik, de a teve köp; A vészrendszer nneem működik!; ...ráadásul életveszélyes hazugság. Életveszélyes, mert veszélyes az életre.

(#22) Franklin

Franklin
(senior tag)

Kicsit se nagyképű elnevezés :-)

(gyk: FTW - For The Winner)

(#23) Abu85 válasza Ricco_hun (#21) üzenetére

Abu85
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

Nézd a GDDR3 chipeket már évek óta gyártják. Bőven felhalmozódhatott egy űbertuningos készlet a lapkákból, amit most megvesznek a gyártók. :)

(#24) CriticalHit

CriticalHit
(őstag)

Referenció hűtővel. :((
Alapórajelen is felmelegszik 90-fokra.

''open mind for a different view and nothing else matters''

(#25) Devid_81

Devid_81
(PH! kedvence)

Ennek is tudnék helyet csinálni a gépemben :DDD

.::www.megadanceradio.hu::.

(#26) Tomate válasza Thrawn (#9) üzenetére

Tomate
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Értem én. :R Én arra gondoltam, hogy sok olyan hírt látok az iponon ami itt is meg állna a helyét de nincs. Mind egy is. Ebből már úgyse mászom ki :D

[ Szerkesztve ]

(#27) Abu85 válasza Tomate (#26) üzenetére

Abu85
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

Ha igazak lennének akkor megállnák a helyüket, de sajnos a többség pletyka (maga a gyártó erősíti meg, hogy nem így lesz). ;)

[ Szerkesztve ]

(#28) Peter13

Peter13
(tag)

Ez egy igazi hiánypótó termék... :)
(de a memória órajelek ettől függetlenül tényleg igen impozánsak)

Franklin: szerintem ez a név nem volt a legjobb választás; ha megmarad egyáltalán az emberek emlékezetében, akkor azt WTF edition-ként fogja tenni. :D

"No, I'm not immortal: I'm just not good at dying..."

(#29) .mf válasza ityam (#20) üzenetére

.mf
(PH! addikt)

"elmeletileg a 0.8 nanos ramoknak 2500Mhz et kene vinniuk referenciafeszultsegen. szal kicsit nagyobbon"

még jó, hogy öreganyádnak szólítottál, és odaírtad azt, hogy elméletileg ;] (illetve nem is, csak, azt, hogy elmeletileg, tehát akkor mégis dádá :DDD)
Nem is olyan rég a Qimondának volt egy olyan 1.0ns-os sorozata, ami feszemeléssel rosszabbul teljesített...

Abu: szerintem nem a tuningos darabok halmozódtak fel, hanem a tapasztalat és a gyártástechnológiai finomítások értek be :) Na meg az is lehet, hogy csak szerteszét lazították a timingokat ;] :))

(#30) shteer válasza Abu85 (#19) üzenetére

shteer
(PH! félisten)
LOGOUT blog

nem is... centrifuga - ahhoz már hozzá is szokott ;]

FERZON DroidTV - Android-os médialejátszó a PH!-n csak tőlem | Android-os Tablet PC-k magyar nyelvvel, GPS-sel és 3G-vel is!!! > Hirdetéseim: http://href.hu/x/duqu

(#31) Solten

Solten
(őstag)
LOGOUT blog

Ehhez is adnak lemezt 20 dolcsiér'? :DDD

alba gu brath

(#32) Thrawn válasza shteer (#30) üzenetére

Thrawn
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Visszaaaaa!! :P :D

Solten: A lemez elfogyott, elkapkodták, várnod kell sajna... :( (mostmilesz! :DDD )
szerk: Tévedtem ismét van nekik :)

[ Szerkesztve ]

Different songs for different moods.

(#33) Tomate válasza Abu85 (#27) üzenetére

Tomate
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Jah... Értem! :R Tiszta a kép!

(#34) P00By válasza Solten (#31) üzenetére

P00By
(PH! nagyúr)

Csak a GTX 295-höz van backplate.

(#35) ttt1 válasza Tomate (#1) üzenetére

ttt1
(senior tag)
LOGOUT blog

Nekem is ez volt az elsö ami feltünt, csak forditva kell olvasni :)

(#36) Solten válasza Thrawn (#32) üzenetére

Solten
(őstag)
LOGOUT blog

:D Hurráá!! Életem ismét értelmet nyert... :DDD

WTF Edisönt a népnek!!! :)

[ Szerkesztve ]

alba gu brath

(#37) BR4D

BR4D
(PH! addikt)
LOGOUT blog

A gyárilag húzott videókártyáknak mi az értelme? Nem kell sok értelem, hogy ezt egy alap GTX 285-el megcsináld. :D
Valamit el kell adni a népnek... 20 dolláros lemezek, gyárilag húzott cumók, sok dollárral drágábban... ;]

(#38) ityam válasza BR4D (#37) üzenetére

ityam
(senior tag)
LOGOUT blog

Ez hozzaallas kerdese. Ennyi erovel minek alaporajeles refkartyat csinalni ha ugyis tudna gyorsabban menni. akkor miert ne adjuk oda a plusz sebesseget az embernek?

Amugy Nekem gyari OCs karim van es jo erzes hogy nem kell buzeralnom mindig a tuningal es nem kell biost sem frissitenem rajta hogy jobban menjen a kari.

Persze ez nem teljesen igaz mert nekem a gyari OC folott meg joval megy a karim szal ugyanugy kulon progit hasznalok hozza :(. pontosabban ez sem igaz mert soxor nem hasznalom mert lusta vagyok hasznalni.
Szal en tamogatom az OCs kartyakat hogy aki nem akarja buzeralni a karijat az is hasznalhasson egy gyorsabb karit.

(#39) PH-User

PH-User
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Még egy olcsó VGA. :DDD

Ha szeretnél az apróhirdetésedhez egy kicsit részletesebb leírást kreálni, akkor keress fel privátban és ha időm engedi segítek. Több információ = Több érdeklődő = Több vevő?! Szerintem egy próbát megér!

(#40) sNORh válasza PH-User (#39) üzenetére

sNORh
(PH! addikt)

dehát ez a világ leggyorsabbja gf-éknél ;]

Az önbizalom egyszerűen az a nyugodt, magabiztos állapot,ami pofára esés előtt eltölti az embert. "bár a két legismertebb tesztprogram, a Prime95, meg a world of warcraft hiba nélkül lefut" xD by Soni84

(#41) rootkiller

rootkiller
(senior tag)
LOGOUT blog

Ha erre rákerül az eVGA féle HC16 vízhűtés, és még egy kicsit növekednek az órajelek, az jóó lesz. Bár kiadhatnák egy tisztességes hűtővel is, bár ebbe a kategóriába illene jobb hűtőket tervezni.

(#42) Ste válasza Abu85 (#8) üzenetére

Ste
(PH! addikt)
LOGOUT blog

"Az igazságot pedig nem mindig árulhatjuk el."

Vagyis az Amd már rég felvásárolta az Intel-t, ezért nem csinál Atom riválist. Az Nv már rég csődben van, sőt már meg is szűnt, csak még nekik sem mertetek szólni. Titkon a Via uralja a világ számtech piacát, s az Ibm is az ő ritmusukra táncol. Az Apple körte akart volna lenni, de a logó tervezésekor a koreai grafikus félreértelmezte a szót, így lett belőle alma.

asszem itt jobb abbahagynom, mielőtt jobban elszalad a ló velem :)

True Success is Blonde

(#43) radírfej válasza Ste (#42) üzenetére

radírfej
(senior tag)

veled nem a ló szalad el, hanem a síkos felület miatt a gömb alakú gyógyszered távolodott el...

különben mindig is gyanakodtam a VIA-ra.

másolat másolatának a másolata, de eredetileg is ilyen volt.

(#44) Mr.Csizmás

Mr.Csizmás
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

9400GT 1 Gb DDR2 teszt mikor lesz? :DDD

CF kártya, hibás Nikon, sci-fi könyvek, Pana GF1, állvány, obi, stb: http://mcaf.ee/64957

(#45) Zso2 válasza Tomate (#1) üzenetére

Zso2
(őstag)

Te tényleg....

Goo ALONSO ; BF3-- satazso | Intel Core + Windows = Jaguar, behúzott kézifékkel.

(#46) Zso2 válasza v.tom (#14) üzenetére

Zso2
(őstag)

ez, hogy jön ide, mit remélsz tőle? :D

Goo ALONSO ; BF3-- satazso | Intel Core + Windows = Jaguar, behúzott kézifékkel.

(#47) shteer válasza Mr.Csizmás (#44) üzenetére

shteer
(PH! félisten)
LOGOUT blog

mi köze a hírhez? :U

(#48) radírfej válasza Mr.Csizmás (#44) üzenetére

radírfej
(senior tag)

elavult kártyákat nem érdemes tesztelni, csak GT120 1.5Gb DDR2 teszt várható, ráadásul valami OC verzió, talán pont az EVGA boszorkánykonyhájából.

komolyra fordítva szót.a GTX 285 OC kártya monstrum kétség kívül elképesztő teljesítményre képes, és mivel egy chip ezért mentes a kétchipes házon belüli és külső konkurencia kártyáinak gyermekbetegségeitől. brutál.

másolat másolatának a másolata, de eredetileg is ilyen volt.

(#49) cizoe válasza radírfej (#48) üzenetére

cizoe
(őstag)
LOGOUT blog

Hát a gyermekbetegségek amiket állandóan felhoznak ellenérvként lassan már a múltba vesznek. A játékfejlesztők írjanak multigpu támogatást a játékokba és akkor semmi gond.

Mellesleg a GT120 egy 9500gt, szóval miért ne lenne elavult? Ja hogy új a neve? Értem. :)

[ Szerkesztve ]

(#50) bteebi válasza Ste (#42) üzenetére

bteebi
(senior tag)

:))

Hát ez nagyon kész. Igazán folytathattad volna még... :U

Nem rosz kártya ez, bár a RAM mellett a GPU és a shaderek órajelét is emelhették volna még jobban - persze akkor már jobb hűtő kellene rá. Azért ez se rossz a legtöbb gyári OC-hez képest. Egy WTF edisön pedig tényleg nagyon ütős lenne ;].

[ Szerkesztve ]

Te is fiam, Bluetooth?

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.