Hirdetés

2012. május 29., kedd

(#51) darkarthur

darkarthur
(senior tag)

Eszméletlen komolytalanul néz ki az a 7db PCI-E Slot egymás mellett :F
Biztos szép, meg jó, meg drága... :(

Samsung Galaxy S 2.3.6 (Darky's V10.4.2)

(#52) juliabrilke válasza Mr Bond 007 (#47) üzenetére

juliabrilke
(PH! kedvence)

Azért egy cuda rendszernek ezért elég jó lenne tömörítésnek vagy hash törésnek. :))

luw2win: ne cukkold, mert a végén még tényleg megveszi. :D

[ Szerkesztve ]

:C <-- Ez nem egy becsmérlő tapsolás.

(#53) Kendek

Kendek
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Még jó, hogy otthonra sokkal frankóbb a konkurencia megoldása, nem kevésbé olcsóbb és hivatalosabb. Ebből is látszik, hogy nem otthonra való, hanem olyan helyekre, ahol valóban ki tudják használni a lehetőségeit egy ilyen összeállításnak. Bár azért lassan elgondolkoznék azon is, hogy érdemes-e még ebbe a névbe befektetni ennyi pénzt. :D

<-ƘƘ-> Rendszerment

(#54) helkis

helkis
(PH! addikt)

:Y na erre a greenpeace is lépni fog ... ;]

(112945) - ''Egyedi vagy és megismételhetetlen! Csakúgy, mint bárki más!!!''

(#55) JColee

JColee
(őstag)
LOGOUT blog

csináltak valami érdekességet evgánál, erre csomóan fikázzák
ha valaki nem akarja megvenni, ne vegye meg, ilyen egyszerű
itt legalább nem sz@rral gurigáznak :U

A szerver a kérést zavarosnak találta és nem tudja hogy hajtsa végre.

(#56) Khaal

Khaal
(őstag)

Így kell csinálni a termékcsatolást kérem szépen. Ha van eszük akkor nemsokára jön az EVGA "4-way SLI certified" 2 kilowattos táp, az EVGA "4-way SLI certified" XL-ATX számítógépház, hozzá az EVGA "4-way SLI certified" vízhűtés törölközőszárítóként is funkcionáló radiátorral :DDD
Szünetmentes tápként esetleg adnának hozzá egy EVGA "4-way SLI certified" mini nyomottvizes reaktort is.

Dell Latitude D420 / D430 -hoz keresek zif hdd kábelt (HJ178): http://t7.hu/tho-hj178

(#57) subaruwrc válasza vd1992 (#38) üzenetére

subaruwrc
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

atx form factor az mond valamit? ugyanakkora mint egy asus p5k.

Xtreme 3D Team Hungary- FTW - Thanks ASUS Hungary for the continuous support ! u ready?

(#58) westlake válasza subaruwrc (#57) üzenetére

westlake
(PH! nagyúr)

jah... az evga x58 le sli ugyanakkora, de ez a topik nem eppen arrol szol :U :B

[ Szerkesztve ]

I'm out.

(#59) Bluegene

Bluegene
(PH! addikt)
LOGOUT blog

elfogadnám mi tagadás :C

Siemens S65-re való adatkábelt keresek! egyszeri Szoftverfrissítésre! Írj megbeszéljük ha van elfekvőbe/kölcsön neked!

(#60) Tomate

Tomate
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Oké, de minek 7db PCI-E csati? Én itt lemaradtam... :N

(#61) westlake válasza Tomate (#60) üzenetére

westlake
(PH! nagyúr)

hangkartya, halokartya, raid vezerlo kartya, stb.. vagy ezek nem johetnek szoba? :U esetleg csinalhattak volna "sormintat" ugy, hogy egy x16-os pci-e slot, egy pci slot.. bar szerintem 2009 vegen ne hozzanak mar ki olyan full felsokategorias lapot, amin van pci slot.. mint ahogy a floppy es az ide csatlakozokrol is kezdenek leszokni a gyartok (szerencsere)..

[ Szerkesztve ]

I'm out.

(#62) subaruwrc válasza westlake (#58) üzenetére

subaruwrc
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

válaszoltam egy kérdésre nem tudom melyik része nem illik ide.

Xtreme 3D Team Hungary- FTW - Thanks ASUS Hungary for the continuous support ! u ready?

(#63) westlake válasza subaruwrc (#62) üzenetére

westlake
(PH! nagyúr)

valoszinuleg en vagyok a figyelmetlen, hogy nem veszem eszre a #38-ban a kerdojelet..

#64: van egy csodalatos talalmany, amit ugy hivnak: atalakito.. biztos hallottal mar rola..

[ Szerkesztve ]

I'm out.

(#64) ufocsalad

ufocsalad
(tag)

Most ez hogy van? Minek 7 sin? 3-at rögtön kitakar a kártya....
kártyánként 3 db tápcsati => EVGA gyárt hozzá tápegységet is?

(#65) HyP3b0y

HyP3b0y
(senior tag)

De most akkor egy beugratós kérdés: Miért nem Okta-SLI??? Simán 4db GTX 295...mi az hogy csöves 285ös klasszifájd...hagyjad már ide a minimum a 295ös 4db méreg drága vízblokkal...24gb rammal és sztem ezek után minimum, hogy a lap kezel 2 core i7-est...

Szerk.: 10TB SSD, sony HD projektor(abból vagy 10, hogy tudd nézni a feszti körképet), olyan 10.2(de úgy, hogy a szatelit hangfalak akkorák, mint egy ablak és a mélynyomókról ne is tegyünk említést), és had lakjak a gerinchálón 1000/1000 gbps...ezek mellé egy ezerforintosmájkroszoft bill.+egér kombó :)

[ Szerkesztve ]

"ez a 3d olyan mint az űrverseny volt a hidegháborúban: sokba kerül, problémás, de muszáj csinálni, mert a versenytársak is csinálják" by JoeYi :)

(#66) Morden24 válasza HyP3b0y (#65) üzenetére

Morden24
(PH! félisten)
LOGOUT blog

És erre a gépre utána megy egy 32bites XP :D

Sectumsempra - For Enemies

(#67) HyP3b0y válasza Morden24 (#66) üzenetére

HyP3b0y
(senior tag)

win 3.1 épp hogy eldöcögne...

Ja és rendelésre összerakom a #65-ös hsz.ben felsoroltakat, nyugodtan írj privátot! :o

[ Szerkesztve ]

"ez a 3d olyan mint az űrverseny volt a hidegháborúban: sokba kerül, problémás, de muszáj csinálni, mert a versenytársak is csinálják" by JoeYi :)

(#68) KajakFéreg

KajakFéreg
(senior tag)
LOGOUT blog

Istenem,de gyönyörűek ezek az alaplapok :Y

//cнєѕтєя вєηηιηgтση

(#69) Oliverda

Oliverda
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

Hogy minek rá 2db 8 tűs CPU tápcsati azt szerintem ők sem tudják...

"Minden negyedik-ötödik magyar fiatal funkcionális analfabéta – derült ki a nemzetközi felmérésekből. Az arány a felnőttek körében sem jobb."

(#70) Morden24 válasza HyP3b0y (#67) üzenetére

Morden24
(PH! félisten)
LOGOUT blog

Kérnék egyet, de ha kettő lett, akkor maradhat.

Sectumsempra - For Enemies

(#71) subaruwrc válasza westlake (#63) üzenetére

subaruwrc
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

nem, az nem lehet, biztosan én írtam feleslegesen, azt megelőzendő hogy még 16-szor leírja, én még most sem értem hogy kell 4 kártyát összekötni.

(#72) tome.jr válasza Oliverda (#69) üzenetére

tome.jr
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Talán a proci tápellátásához 4500 Mhz felett :U De ki tudja, lehet csupa hülye dolgozik EVGA-nál, hiszen nem véletlenül tartanak ott ahol...

(#73) CsendesMark válasza Tomate (#60) üzenetére

CsendesMark
(fanatikus tag)

valamivel meg kell ragadni a g33k-ek figyelmét :D

...az ár/érték arány a vesztesek mentsvára :D

(#74) Tidus

Tidus
(őstag)
LOGOUT blog

Agyalunk a kártyák hűtésén, közben a VGA képét elnézve a venti olyan kicsi, hogy elveszik a kari nagyságához, és teljesítményéhez. Tényleg elgondolkodtató a hűtés.

"...Fortune favours the bold..." Virgil: The Aeneid

(#75) Atis707 válasza Oliverda (#69) üzenetére

Atis707
(fanatikus tag)
LOGOUT blog

Az lenne a vicces, ha ilyen Asus féle 16 fázist másolták le ezzel. :D

(#76) JColee válasza HyP3b0y (#65) üzenetére

JColee
(őstag)
LOGOUT blog

ezek mellé egy ezerforintosmájkroszoft bill.+egér kombó

kár hogy nincs ezerwattoskodegány táp :( ;]

A szerver a kérést zavarosnak találta és nem tudja hogy hajtsa végre.

(#77) Ste

Ste
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Nagyon beteg lap, a kárták pedig még elmeroggyantabbak.

Milyen proci tudja ezt kihajtani amúgy? :DDD

True Success is Blonde

(#78) HyP3b0y válasza JColee (#76) üzenetére

HyP3b0y
(senior tag)

Ja a tápról gondoltam nem teszek említést, mert elég egyedi és a mai emberek számára érthetetlen módon működik...ezek a konfigokat az űrből hozzák le olcsón és azt mondják, hogy az alienek készítik, így a fejlett technológiájuknak köszönhetően nincs szükség tápra :)

(#79) subaruwrc válasza Ste (#77) üzenetére

subaruwrc
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

az még fejlesztés alatt van az evga és az intel közös laborjában. ahhoz kell a két 8 tűs tápcsatlakozó.

(#80) M@trixfan

M@trixfan
(őstag)

Ez még Mac Pro-hoz szokott szemmel is jól néz ki. Tudományos dolgokhoz simán el tudom képzelni, arra egyáltalán nem drága. Viszont racionális játékos nem ezt választja, ez egy brutálisan enthusiast kategória.

twitter: MatrixfanLive

(#81) hoffman_

hoffman_
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Ez szvsz. és asszem Ti vsz. is túl sok lesz :DDD De egy darab lehet belőle. Noénak úgyis kettő kéne, ha aktuális lesz...

Az viszont 1000+1, hogy az EVGA cumók brutál jól néznek ki, nekem a Classified, az szívem csücske :B

[ Szerkesztve ]

"The time you enjoy wasting, is not wasted time."

(#82) westlake válasza Atis707 (#75) üzenetére

westlake
(PH! nagyúr)

az evganal olyan mernokok dolgoznak, akik nem szorulnak arra ra, hogy barmit masoljanak barmelyik gyartotol..

I'm out.

(#83) udi24

udi24
(kvázi-tag)

ez az abszolút felesleges kategória...grat EVGA :C

ezért tart ott az Nvidia ahol...ATI meg szép lassan átveszi a piacot az alacsony fogyasztású vga-ival :)

3db 6pines tápcsati hát ehhez tényleg elkél egy erős táp...amikor bekapcsolja ezt valaki egész Budapest majd sötétbe borul....

[ Szerkesztve ]

Üdv: udi24

(#84) westlake válasza udi24 (#83) üzenetére

westlake
(PH! nagyúr)

..es miert zavar? ennel mar ugy sem lesz sotetebb..

I'm out.

(#85) evone válasza FRENK1988 (#14) üzenetére

evone
(őstag)

Mit miért?

ThinkPad X41,T61 < bármikor elcsérelem őket X200s-re. :)

(#86) fricz19

fricz19
(senior tag)
LOGOUT blog

gyönyörű, ide vele :K

(#87) subaruwrc válasza westlake (#84) üzenetére

subaruwrc
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

:DDD

udi24
akár már egy corsair tx850-en is akad 4db 8 pines tápcsati és az ma nem megfizethetetlen.

(#88) proci985

proci985
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

a LianLi Armor nagytoronyba befér. 10 hely hátul, adekvát hűtés (ha az oldallapra pakolt 4x120as nem elég, akkor ott már más jellegű a baj), minden ami kellhet.

de az új Cougar ház is tud ennyi helyet biztosítani. más előnye sok ugyan nincs, de ha olcsóbb megoldás kell...

tápból van 1500as. talán nagyobb is.

6pines csatit meg lehet átalakítózni... nem annyira elegáns, ellenben viszont megoldható és tökéletesen megy. szerk: közben észrevettem más is megjegyezte már ezt.

szép meg jó ez, de szerintem inkább marketing értékű... két héttel az evergreen start előtt meg főleg.

[ Szerkesztve ]

The first rule of tautology club is the first rule of tautology club.

(#89) Konflikt

Konflikt
(PH! addikt)
LOGOUT blog

akurva..
evga-ak haza tajan vki nagyon odatette.

Commodore Amiga 500 - es a kepzeleteinek tobbe semmi nem szab hatart!

(#90) Zé_Mester

Zé_Mester
(PH! addikt)
LOGOUT blog

cikkből
A 4-way SLI természetesen speciális hardvereket is követel, így a technológia csak az EVGA X58 Classified 4-Way SLI nevű alaplapnál vehető igénybe

meg az ASUS P6T7 WS Supercomputer-be is ;)

am korrekt lapocska, hasonlóhoz már volt szerencsém, csak az így nézett ki :

4 -way SLI-t ez tud, jövőhéten pedig kiderül mennyire hatékonyan ;]

[ Szerkesztve ]

...................\\\--->>> HUN eXtreme OC Team <<<---///................... ....................\\\--->>> Gigabyte Hungary Product Tester® <<<---///.................... .....................\\\--->>> http://hardverker.hu/cikklista.php <<<---///.....................

(#91) tome.jr válasza Zé_Mester (#90) üzenetére

tome.jr
(PH! addikt)
LOGOUT blog

ASUS oldalán csak a 3 way SLI támogatás van feltüntetve. A 4 db 16x slot még nem jelenti hogy tudja a 4 way SLI-t. Ezt hardveresen sem lehet megoldani az EVGA lapján és a hozzá kiadásra kerülő 285-ösökön kívül. Nincs megfelelő SLI csatlakozó és híd.

(#92) Zé_Mester

Zé_Mester
(PH! addikt)
LOGOUT blog

közbe találtam egy képet is a lapról és eredményt is, csak letelt az 5 perc :B

kIngpIn & Andre Yang - Team EVGA
vannak már a világon, akik nem csak fényképről nézegetik ezt a lapot, a "vigyázzuk és óvjuk" kifejezés pedig kimaradt a szótárukból :DDD :DDD

rendszer :
Processor: Xeon W3540 @ 5160mhz on LN2
Videocard: 4x GeForce GTX 285 @ 938/1380mhz on LN2
Competition: F1 Competition - 2009 Q3 for Team EVGA
Description: EVGA Quad SLI 285gtx EVGA Classified 762 | CORSAIR DOMINATOR 2000C7 | SILVERSTONE 1500W

3DMark Vantage Score : P41311 :Y

mit mondjak, elég durva na :)

...................\\\--->>> HUN eXtreme OC Team <<<---///................... ....................\\\--->>> Gigabyte Hungary Product Tester® <<<---///.................... .....................\\\--->>> http://hardverker.hu/cikklista.php <<<---///.....................

(#93) westlake válasza Zé_Mester (#90) üzenetére

westlake
(PH! nagyúr)

szerintem az asus lapjan csak egy darab nf200-as chip van, mig ezen az evga-n ket darab..

[ Szerkesztve ]

I'm out.

(#94) szuper-t

szuper-t
(őstag)
LOGOUT blog

neeem akarok beleköpni:D de mi a F@sznak 8 fázisú táp?:D
mikor am is 1 fázisról kapja....
(1db 12v os ág van vagy 5v os vagy 3,3-as
aki nem hiszi tessék szétszedni egy tápot.

(#95) Zé_Mester válasza westlake (#93) üzenetére

Zé_Mester
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Chipset :
- Intel® X58 + ICH10R
- 2x Nvidia NF200

2 nf200 van rajta :K , így a 4 karinak is menni kellene benne. (jöv. héten kiderül)

(#96) nyunyu válasza vd1992 (#44) üzenetére

nyunyu
(PH! kedvence)

nemfér bele HAF932-be.. abba maximum E-ATX lap megy... az 12" magas... de ez 13.5" magas

SSI CEB/EEB formatumu szerverlapok sem lehetnek hosszabbak, mint 12", egyedul a SuperMicro gyart ilyen 13.5" hosszu mindenfele szabvanyonkivuli szerverlapokat+hazakat.

Hmm, ebbe pl. beferne az evga cucc.
Mas kerdes, hogy a pixelnel az eggyel kisebb SM haz 155+fa :DDD

Hmm, fentebb emlegetett LanCool K58/60/62-ben tenyleg 8 kartyahely van :Y

[ Szerkesztve ]

Hello IT! Have you tried turning it off and on again?

(#97) tome.jr válasza udi24 (#83) üzenetére

tome.jr
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Ahogy elnézem valahol már most nagyon sötét van...

(#98) WD40

WD40
(fanatikus tag)
LOGOUT blog

Vaazeg annak a lapnak a hűtése de durva!

Ez nem vatera. Nem kéne "fixárazni" meg licitálgatni, már vannak aukciós oldalak. Ott tessék aukciózni, ha nem megy a normál apróhirdetés feladása!!! És könyörgöm, JELÖLD MÁR BE, HOL TALÁLHATÓ A TERMÉK!

(#99) adm válasza nyunyu (#96) üzenetére

adm
(őstag)

sőt amit linkeltél, abba egyenesen 16" hosszú (magas) = ssi meb lapot lehet tenni. de azok fent magasabbak a szabvány atx lapoktól és gyárt/gyártott ilyet a supermicro-n kívül még a tyan és az asus is.

[ Szerkesztve ]

pecs2100.hu

(#100) Devid_81

Devid_81
(PH! kedvence)

Pff ezmegmijez? :)
Szép nagy fali dísz lesz belőle pár év múlva... ;]

[ Szerkesztve ]

.::www.megadanceradio.hu::.

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.