Hirdetés

2012. február 10., péntek

(#1) Face8814

Face8814
(őstag)
LOGOUT blog

Piszok jól néz ki az a lap.
A 450$-os ár a lapért még nem is olyan riasztó ( a csúcs X58-as deszkák árát figyelembe véve ).

Az ilyen minőségek, mint "2415680p", azt jelentik, hogy előtted, a szemed láttára real-time leforgatják az összes jelenetet? by Ifju

(#2) Chiller

Chiller
(fanatikus tag)

:C :W :(

(#3) brumesz

brumesz
(senior tag)
LOGOUT blog

nagyon durva. ha össze akar az ember hozni egy 4 kártyás megoldást, akkor bizony elkél egy brutális táp és 12 tápcsati a karikra :Y

cserebere, beszamitas, mennyitengedszafelebol nalam nincs, bocsi mindenki!

(#4) juliabrilke

juliabrilke
(PH! kedvence)

Biztosan elterjedt darab lesz. Bár valaki tutira megveszi és tesz is fel róla képet.

Eladó 8 magos Opteron konfiguráció: http://hardverapro.hu/apro/8_magos_szerver_l1n64-sli_2xquad_opteron_8gb_memor/friss.html

(#5) zuchy

zuchy
(őstag)
LOGOUT blog

És mivel kötik össze a 4db kártyát? :F
Amúgy elég dúrva cucc, 3db 6pines csati. :Y Érzem, meg fognak dőlni a 3DMark rekordok. :DDD

PC-STYLE.hu

(#6) szuper-t válasza zuchy (#5) üzenetére

szuper-t
(őstag)
LOGOUT blog

és mikor jön ki az ehez a laphoz ajánlott "táp" ?:D bocs ..:d erőmű:D
kártyánkénti 100W szerintem a minimum nem + a lap meg a proci:D

Aki felé még volna tarozásom: szuper-t@freemail.hu MSN címen elér... "Victory Loves Preparation" Betegség miatt Kórházban tartózkodtam, így kicsi türelmet kérek, Telefonon nem vagyok elérhető csak msn. !!!

(#7) Hulk24

Hulk24
(fanatikus tag)

:Y :Y :Y Ez állat!!! Nálam Asus powa van!:D:D De ez nagyon ott van!:Y:Y:Y

A PROMO itt kezdődik: http://www.youtube.com/watch?v=6sSGajzt9wc&feature=share ||| FastPost - http://www.fastpost.hu/

(#8) Geönczy

Geönczy
(fanatikus tag)

Komoly a cuccos.
Azért kiépíti magának a dolgot.
Evga alaplap melybe akkor már olyan Evga vidkari kell.
Majd jönnek még a nélkülözhetetlen egyéb Evga hardverek...szoftverek is.
Tény hogy pöpi a kinézete.

CSS (Hun)Bloodkiller

(#9) Atis707

Atis707
(fanatikus tag)
LOGOUT blog

Inkább 2db 'sima' gtx 285 SLI-be (vízhűtéssel, azaz 1 slotot foglalnak), +1 GTS 250 (ala 9800GTX) fizikának ( az is vizes), meg 2-3 db PCIe-s Photofast SSD Raid tömbe :Y ...álmodozni lehet :D

Amúgy kívánatos lap :P ...és a digitális pwm se rossz ötlet, mások miért nem alkalmazzák (tudom, hogy nem jobb csak kevesebb helyet foglal)

[ Szerkesztve ]

(#10) zuchy válasza szuper-t (#6) üzenetére

zuchy
(őstag)
LOGOUT blog

Az kevés lenne a 100W kártyánként. Ha tuningolnak is, akkor 250W minimum kéne a karikra. De nem muszáj 1 tápot használni... :)

De még mindig nem értem, hogy hogyan is kötik össze a 4db videokártyát... :U

[ Szerkesztve ]

PC-STYLE.hu

(#11) leviske

leviske
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Sok táp van, amire 12 PCI Express konnektort szoktak pakolni? :F

"És robbanó tartály mögött vihorászni tűzharc közepén szerintem még a Nők lapja horoszkópja szerint sem jelent jót." /by MAZUR [GS'10J]

(#12) szuper-t válasza Atis707 (#9) üzenetére

szuper-t
(őstag)
LOGOUT blog

ha megépítetted a gépet átmennék 3dmarkot futtatni:D

Aki felé még volna tarozásom: szuper-t@freemail.hu MSN címen elér... "Victory Loves Preparation" Betegség miatt Kórházban tartózkodtam, így kicsi türelmet kérek, Telefonon nem vagyok elérhető csak msn. !!!

(#13) whiz

whiz
(fanatikus tag)
LOGOUT blog

Na ez egy igazi eszement dolog... de tetszik! :D

Egy jó hacker nem kéri le a napot!

(#14) FRENK1988

FRENK1988
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Nemsemmi. De kérdem miért? :W

>> http://tinyurl.hu/i3i6/ << Referenciám| Bízzál Istenben, és mentsél rendszeresen! |Omnia => Omnia II => Omnia 7 with Mango:)

(#15) Morden24 válasza szuper-t (#6) üzenetére

Morden24
(PH! félisten)
LOGOUT blog

Már rég kijött, lent van Pakson :DDD

Sectumsempra - For Enemies

(#16) nyunyu

nyunyu
(PH! kedvence)

Egyaltalan hogy akarnak 4 duplaslotos VGAt beleepiteni a gepbe, mikor az ATX hazakon csak 7 kartyahely van? :DDD

Hello IT! Have you tried turning it off and on again?

(#17) bolvar válasza nyunyu (#16) üzenetére

bolvar
(fanatikus tag)

ott a pont énis ezen agyaltam ahogy megnéztem a házam:D

A jó lányok azt mondják: NEM! A rosszak azt, hogy: HOL? :)

(#18) Atis707 válasza szuper-t (#12) üzenetére

Atis707
(fanatikus tag)
LOGOUT blog

Hozz kb. fél misit a 3 tré markal eggyütt, akkor szó lehet róla. :D bár pezsgőt fognak bontani az E-onnál ha egy ilyen beüzemel 4 GTX 285-el :DDD (egyik fórumtárs után szabadon... :P )

16: És ki az aki ezt házba teszi? :D

(#19) nyunyu válasza bolvar (#17) üzenetére

nyunyu
(PH! kedvence)

AT szabvanyban meg 8 kartyahely volt, ATX lecsokkentette 7-re.

Hello IT! Have you tried turning it off and on again?

(#20) macilaci78 válasza nyunyu (#16) üzenetére

macilaci78
(őstag)

Kókányolnak. :DD

Viszont itt van ez a bődületes videóteljesítmény, de hova kötök egy rendesebb hangcuccot? Majd biztos a sz@r alaplapi hétpontegyre? :o

Jótanács: ha minden kötél szakad, nem kell félni az akasztástól! Egy mag, két mag, négy mag, nyolc mag, tizenhat mag, harminckét mag... A proci lassan súrolja a ''dinnye'' szó fogalmát...

(#21) BR4D válasza Atis707 (#18) üzenetére

BR4D
(PH! addikt)
LOGOUT blog

"bár pezsgőt fognak bontani az E-onnál ha egy ilyen beüzemel 4 GTX 285-el"

(#22) Duree

Duree
(PH! addikt)

Hát ilyenem biztos nem lesz

Notebook javítás,Notebook alaplapjavítás smd szinten akár chipkészlet cserével.Vga kártya javítás csere VGA chip csere,Kijelzö csere javítás.Akku beszerzés eredeti és utángyártott is,tartozékok,alkatrészek beszerzése.

(#23) juliabrilke

juliabrilke
(PH! kedvence)

Egy kicsit egyébként zavarna az, hogy a kártyák elég szűkösen, közel helyezkednek el egymáshoz. Hűtés szempontjából nyerő ez?

Eladó 8 magos Opteron konfiguráció: http://hardverapro.hu/apro/8_magos_szerver_l1n64-sli_2xquad_opteron_8gb_memor/friss.html

(#24) Fücsök007

Fücsök007
(fanatikus tag)
LOGOUT blog

Jó lap, majd 5 év múlva best buy lesz! :D

Bios moddingolás, dual bios-osítás jó áron!!!

(#25) Borgi

Borgi
(fanatikus tag)

hi

hát ez szép és jó de azokon a karikon a hütés totál el van rontva, egymás légbeőmlőjét takarják, arról nem is beszélve hogy a 4. már el sem fér normál házban, ergó marad a víz mind a 4 re azt akkor már van hely hangkarinak is :) meg tv tunernek is :)

még1 érdekes dolog: az alaplapon van egy kis venti az vajon merre fujja a levegőt? mert akár a proci hűtő ellenébenis dolgozhat ami nagy butaság lenne.

az sli összeköttetés meg talán olyan lánc szerü mint a 3-way-nél csak tovább ér :)

táp szerintem egy 1200 W-os elég neki csatlakok száma már kérdéses, de több tápot nem vagyok biztos hogy gányolás nélkül lehetne használni.

üdv,
Borgi

Resistance is Futile!!

(#26) BR4D válasza juliabrilke (#23) üzenetére

BR4D
(PH! addikt)
LOGOUT blog

"Hűtés szempontjából nyerő ez?"

Nem. :DDD
Az új Asus MARS hűtése sem nyerő, 70C idle, 4000 RPM-en... Pff. :D

(#27) Ősember válasza nyunyu (#16) üzenetére

Ősember
(PH! addikt)

ha a legalso foglalatba teszel kartyat az miert nem jo? :U ha van penzed 4 vga-ra, akkor legyen penzed akkora hazra is, ahol az alaplap alja nem a haz aljanal van, hanem van egy kis mozgaster ;)

______________________________________________________________________ www.rambazar.com - G.Skill minden szinten - 8GB DDR3 15.000Ft alatt!

(#28) Morden24 válasza juliabrilke (#23) üzenetére

Morden24
(PH! félisten)
LOGOUT blog

Attól függ. Ha pl. szereted, hogy néha túlmelegedés miatt lezár a rendszer, akkor kifejezetten musthave :D

(#29) Egzee

Egzee
(őstag)
LOGOUT blog

Én ezt az egész alaplapot nem értettem mikor megláttam a képet de sebaj... A kérdéseitek, ilyen extrák, hogy a házban csak 7 bracket van, attól meg 10 pontot esett az IQ-m... NAH KÉREMSZÉPEN ÍGY KELL GYÁRTANI A SZART!

A termék beszerelése és installálása előtt feltétlenül tájékoztassa kezelőorvosát vagy gyógyszerészét!

(#30) juliabrilke válasza Morden24 (#28) üzenetére

juliabrilke
(PH! kedvence)

Maximum valami uborkaszeletelő ventikkel tudnám elképzelni vagy vízűtéssel. :)

kép

Már ezeknél is nagyon kicsi hely van a ventiknek. Pedig ez "csak" 3 way sli.

[ Szerkesztve ]

(#31) X@b3e

X@b3e
(PH! addikt)

Van baj az EVGA-nál rendesen

... Roma siamo noi ... S.P.Q.R.

(#32) BR4D válasza X@b3e (#31) üzenetére

BR4D
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Valamivel prezentálni kell majd a Radeon-okat, de előtte egy kis sejtetés, hogy bajban vannak? ;] :D Kell a Classified Edition GTX 285... KELL!

[ Szerkesztve ]

(#33) subaruwrc válasza zuchy (#10) üzenetére

subaruwrc
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

De még mindig nem értem, hogy hogyan is kötik össze a 4db videokártyát...
speciális 4way sli híddal ami jár a laphoz.

Xtreme 3D Team Hungary - " no saying but showing " 2/31

(#34) tome.jr

tome.jr
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Nagyon durva cucc :Y

Viszont elterjedni nagyon kis számban fog, mivel elég korlátozott keretek között lehet csak használni (GTX 285 Classified-dal).

Ehhez tényleg 2 db táp kell. A legkomolyabb tápok sem tudnák kiszolgálni mar csak a VGA csatlakozók száma miatt is. A hűtést csak és kizárólag vízzel lehetne megoldani, egymásra pakolva a 4 kihegyezett VGA pillanatok alatt lekapcsolna túlhevülés miatt. Házban valóban valami órmótlan monstrumban férne csak el, a 2 db táp miatt meg lehet még abban sem.

subaruwrc: mint ahogyan az X58 Classified-hoz is van spéci 3 way SLI híd a 4. PhysX kari miatt.

BR4D: vajon mihez kellene neked egy ilyen Classified GTX 285? :U :DDD

[ Szerkesztve ]

LG Optimus 2X - v20l Hell_97 (BGB) - 725 RIL/BB

(#35) BR4D válasza tome.jr (#34) üzenetére

BR4D
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Hidd el, lesznek olyan elvetemültek, akik az összes általad említett problémát megoldják, csak hogy viríthassanak a tömegben.

(#36) Anal

Anal
(tag)

Nagyon adja!

Veszek is hármat belőle, hadd fűtsön télen!

Letöltőgépnek tökéletes

:C :C

[ Szerkesztve ]

Ha gyüssz löszöl, ha hozol öszöl // 24/72 forever! Szól a Bumeráng!!!!!!!!!!!!!!!

(#37) benedekco

benedekco
(HARDVERAPRÓD)

milyen szar lap ez? hol a floppy csati? hol a soros port? hol az lpt? meg áll az ember esze...

amúgy meg lehet olcsóbb lesz mint az előre kiépített nagynevű "render gépek" (GPGPU rendszerek?)

hangkarisoknak meg ajánlom figyelmükbe a külső cuccokat

Mos mé, hánem? - Túrás, sátras, kempinges topik: http://tinyurl.com/3hjp8on - Katz Eye törőékes mattüveg Nikon D80-D90-hez; 0km-es bringa alkatrészek (Ultegra...): http://tinyurl.com/7mbws8o

(#38) vd1992

vd1992
(kvázi-tag)

ehhez nagy ház kell, az tuti...

számom: 06-húsz-4-nyolcvankilenc-27-hatvankettő

(#39) Enton

Enton
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Egy ilyen csuda alaplap kell nekem. Habár nincs még nagy tolongás ez ügyben. De az ASUS szupercomputerrel ők már ketten vanak. ;]

Family Guy Online - Closed Beta

(#40) BR4D válasza vd1992 (#38) üzenetére

BR4D
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Miért kéne nagy ház hozzá? :(
HAF 932-be röhögve elférne.

(#41) Hunter2

Hunter2
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Miért nem 4db 295-öt kötnek egybe? :DDD

Eladó cuccaim: http://href.hu/x/bqv6 laptop alkatrész,stb | Steam: [Hun]Hunter2

(#42) benedekco válasza BR4D (#40) üzenetére

benedekco
(HARDVERAPRÓD)

meg az íróasztalon is, csupaszban...
télleg agyrém, hogy miket tolnak manapság...

Mos mé, hánem? - Túrás, sátras, kempinges topik: http://tinyurl.com/3hjp8on - Katz Eye törőékes mattüveg Nikon D80-D90-hez; 0km-es bringa alkatrészek (Ultegra...): http://tinyurl.com/7mbws8o

(#43) Morden24 válasza juliabrilke (#30) üzenetére

Morden24
(PH! félisten)
LOGOUT blog

Aki már ennyit rászán a gépére, annak szerintem nem esik nehezére egy vízhűtést még hozzácsapni a számla végére.
Ha másért nem, hát azért, mert a négy féltégla a globális felmelegedés mellett szerintem kellő háttérzajt is biztosít :D

(#44) vd1992 válasza BR4D (#40) üzenetére

vd1992
(kvázi-tag)

nemfér bele HAF932-be.. abba maximum E-ATX lap megy... az 12" magas... de ez 13.5" magas

számom: 06-húsz-4-nyolcvankilenc-27-hatvankettő

(#45) Vistaboy

Vistaboy
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

Hát, nekem sincs éppen lassúnak mondható gépem, de még arra is azt mondták sokan, hogy minek?

Akkor EZ? :Y

Biztos megzabál pár wattot a komplett rendszer. Ehhez érdemesebb Paksra költözni. :DDD

[ Szerkesztve ]

"A battle has been fought, and is now over. Place your sword upon the ground, and rest in the temporal peace. After dozing in the warmth of a dream, a new day will begin." - Fate/Stay Night. Steam: Vistaboy_PH, LIVE: VistaboyPH

(#46) Depression

Depression
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Éljenek az új rekordok!

Kedvenceim: hettyen-pitty, "dudák- dudák, nyam-nyam-nyam." "este, van, este van, ... este van este van... -nyugalom barátom, nyugalom" "nincs mese -hozok sört! -akkor van!" És, hogy a pokolban végtelenségig sorban kell állni:)

(#47) Mr Bond 007

Mr Bond 007
(tag)

Az a baj hogy látszik hogy aki dicséri ezt a sz@rrakást annak még egy nyamvadt sli konfigja sincs. Pedig ha lenne tudná hogy ez egy atom nagy parasztvakítás a gazdag hülyegyerekeknek. Mert hogy semmi se használja ezt ki az 100%. Max tudományos számításokhoz meg rendereléshez ha a vga-ra támaszkodik. Vicc az egész crossfire/sli téma. (Pedig nem a hardver oldalon bukik el sajna hanem a játékok optimalizálásán)

(#48) tome.jr válasza BR4D (#40) üzenetére

tome.jr
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Nem biztos hogy belemegy. Ilyen házam van. Ha lent van a táp akkor biztos nem, oda a mostani E-ATX lap is éppen befér, vizezve a kártyákat a PhysX karinak nem marad hely. Ha pedig felülre teszed a tápot akkor meg nehéz kivezetni a vizet.

Korábbi TT Armor+ házamban viszont elfért volna.

LG Optimus 2X - v20l Hell_97 (BGB) - 725 RIL/BB

(#49) luw2win

luw2win
(őstag)
LOGOUT blog

áháá ilyen nincs :DDD
sniper elite le vagy maradva... ;]

.“Azért nem jut olyan sok ember sehova az életben, mert a hátsó kertben keresgélik a négylevelű lóheréket.”

(#50) westlake válasza Mr Bond 007 (#47) üzenetére

westlake
(PH! nagyúr)

szerintem meg az a baj, hogy ilyen baromsagot leirsz es egeted magad.. bar, vegulis ez miert lenne baj?

I'm out.

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.