Hirdetés

2012. május 29., kedd

(#101) FRENK1988 válasza Mr Bond 007 (#47) üzenetére

FRENK1988
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Ki szólal meg 9800GX2 az olyan mint 9800 SLI :DDD

>> http://tinyurl.hu/i3i6/ << Referenciám| HTC Surround 7 16GB WP 7.5

(#102) mephi666

mephi666
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

nem olvastam át a kommenteket, de én nem értem:

van 7slot és 4db (alaphűtéssel) duplamagas kártyát lehet beletenni... ergó: minden 2. slotba kerül kártya, tehát mi értelme van a közbeeső letakart slotoknak? túl sok volt raktáron ebből a színből és így akarták gyorsan kiszórni? :F oké, hogy valaki vizezheti és akkor összenyomhatja egymás mellé a 4 kártyát egy blokkba, de ez szerintem akkor is csak @-pénisz növelésre volt jó... villoghat a tulaj a lapjával, hogy: "ecsém, ezen 7db pcie slot figyel"

"Kis lépés az emberiségnek... hosszú lépést a férfiaknak..." ++++++++++++++ Xbox 360 Gamertag: mephi HUN ++++++++ A kígyó veszélyes állat mert harap, de a takarítónő még veszélyesebb, mert ő Maris

(#103) anulu

anulu
(PH! nagyúr)

az elso reakciom a lap lattan az "uh b@zmeg" volt...

''Ha egyszer meghalok, ne kérdezd meg, miért büdös a lábam!'' | Feel the power! Intel Core i7 | Windows 2008 R2 | MCSA+M / MCTS Exchange 2007 / MCITP-SA/VA/Ent Messaging Admin 2010 | PSN: anulu1982 | STOP ACTA!

(#104) Móci

Móci
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Besz*arás... Na ide valóban nem árt valami izmosabb táp. 4 ilyen szörnyeteg összekötve...

"I see the diamonds, but you only see the rock"

(#105) gbors válasza Zé_Mester (#92) üzenetére

gbors
(PH! addikt)
LOGOUT blog

no ez így korrekt. szimpatikus :K

Louie: Goddamn it. You shot me in the exact same f****ng place as last time! Ghost Dog: I'm sorry. I mean you no disrespect. I'm your retainer. I don't want to put too many holes in you.

(#106) westlake válasza mephi666 (#102) üzenetére

westlake
(PH! nagyúr)

en meg azt nem ertem, hogy miert ilyen egysiku a gondolkodasotok... mi van, ha valaki csak az evga markat szereti es neki a legfullosabb lap kell? de nem azert, mert negy darab gtx 285-ot akar beletenni, hanem mondjuk 7 darab raid vezerlot? miert nem eroltetitek meg egy kicsit a fantaziatokat? :U

I'm out.

(#107) Keldor papa

Keldor papa
(PH! félisten)
LOGOUT blog

Ha nem lenne GTX-295 több értelmét látnám, de így csak @-penisz növelő... Meg ott az Asus MARS is...

Ja, ez nem fika csak vélemény még mielött valaki... csak ez a 4-way már létezik egy ideje (7950GX2) csak picit máskép... és két szendvicset még hűteni is könnyebb... (szvsz)

[ Szerkesztve ]

(#108) P00By

P00By
(PH! nagyúr)

Briliáns amit az EVGA művel, ez (is) komoly meló! :Y :R
Egyébként minimális értelmét látom...

(#109) Balika911 válasza westlake (#106) üzenetére

Balika911
(PH! kedvence)

Azt el tudom képzelni, hogy valakinek a legfullosabb kell, ezért megveszi. A másik felénél viszont rezeg a léc: kizártnak tartom, hogy ez akkora réteg lenne, amelyikre már érdemes egy terméket építeni.
Ezzel a cuccal inkább az "örök elégedetleneket" célozzák meg. :)

(#110) westlake válasza Balika911 (#109) üzenetére

westlake
(PH! nagyúr)

en csak egy masik lehetoseget emlitettem, nem pedig magyarazatot adtam arra, miert is adtak ki uj classified alaplapot.. en is tisztaban vagyok vele, hogy ez csak presztizs..

I'm out.

(#111) Balika911 válasza westlake (#110) üzenetére

Balika911
(PH! kedvence)

Lehetőség az van benne. :K

Egyébként tetszik a 7 db teljes értékű PCIe koncepciója. Örülnék neki, ha a jövőben valami hasonló kezdene terjedni. Egységes csatoló mellett lehet a legegyszerűbben és legrugalmasabban összerakni a kívánt gépet. Kivettem a kezem a biliből. :D

(#112) kaik21

kaik21
(kvázi-tag)

Durva csúcs vas.
Csak tudnám hogy fér el benne a sok vga :F
:C :C

Feel me, Lick me, Love me....

(#113) Kopi31415 válasza udi24 (#83) üzenetére

Kopi31415
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Bazz, mikor néztél utoljára PH tesztet? Nem fogyaszt az azonos kategóriás AMD kari érzékelhetően kevesebbet, mint az NV-é. Üresjáratban meg általában jobbak az NV termékek...

Érettségi feladat, SZÁMÍTÁSTECHNIKA Írjon BASIC nyelven egy grafikus alapú multitask operációs rendszert, amely kivédi a Windows 98 potenciális hibáit.

(#114) Tomcat

Tomcat
(őstag)

Valószínűleg azért esett mostanra ennek a konfigurációnak a bemutatása mert közeleg az új AMD kártyák világpremierje. Mivel az nVidia új kártyákat pillanatnyilag nem tud prezentálni ezért megpróbál legalább az új AMD kártyákhoz hasonló teljesítményű cuccot összedobni az EVGA jóvoltából. De az is lehet hogy az nVidia-nak semmi hivatalos köze nincs ezen konfigurációhoz és ez csupán az EVGA erőfitogtató magánakciója.

[ Szerkesztve ]

Tomcat

(#115) westlake

westlake
(PH! nagyúr)

eloszlatnam a teves hiedelmeket..
az alaplapot azert "adtak ki" ido elott, mert kenytelen voltak.. azert mondom, hogy ido elott, mert egyaltalan nem mostanra volt tervezve.. errol arulkodik at is, hogy az alaplapot nem lehet tenylegesen megvenni, csak elorendelni (ha valaki kicsit is jaratos az evga.com webshop reszen, az tudhatja, hogy az evga-nak nem szokasa pre-orderezgetni.. ha valamit kitesznek a webshop-ra, azt meg is lehet venni)..
az evga egyszeruen szolva kenytelen volt meglepni ezt dologot, mivel k|ngp|n es andre yang ilyen alaplapot es 4 darab gtx 285-os kartyat hasznalt es a szabalyzatban van egy eleg egyertelmu kitetel (Retail kit only. All products must be available to purchase by the public BY THE END of each month), miszerint csak olyan alkatreszeket lehet hasznalni a benchmark-okhoz, amik hivatalos bolti forgalmazasba kerultek..
ezert fordulhatott elo az, hogy az evga kenytelen volt kitenni a webshop-jara a classified e762-es lapjat es a gtx 285 classified vga-t.. valojaban egyik termeket sem aruljak (meg), csak elorendelni lehet oket.. eleg vicces tortenet, nem? ;)

I'm out.

(#116) tome.jr válasza Tomcat (#114) üzenetére

tome.jr
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Az égvilágon semmi köze a DX11-es premierhez ennek a brutál konfignak. Ez EVGA partizán akció volt, nv-nek nem sok köze volt hozzá. Én inkább arra gyanakszom, hogy ez válasz akart lenni az ASUS Mars-ra.

Honnan tudod hogy milyen teljesítményűek leszenk az új ATI kártyák? Van valami bennfentes infód vagy csak jó szokás szerint a PH-n terjedő legendákra alapozol?

(#117) Speed(R) válasza udi24 (#83) üzenetére

Speed(R)
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Mikor valaki bekapcsol egy 1200Wos porszívót, attól is sötétbe borul BP..?

Számodra felesleges, egyeseknek meg ez minden, egy jó eredményért :U

★ 162+ ★ http://href.hu/x/hjiv ★

(#118) Grigorisz

Grigorisz
(fanatikus tag)
LOGOUT blog

én már csak azt nem értem, hogyha speciális ez az egész akkor miért nem tudták vizesre csinálni??? igen egészséges a vgak-nak, hogy egymásról szívják le a meleget... + nem túl régen találkoztam a hibával, hogy az atx házaknak csak 7 hátlapi nyílása van ehhez meg minimum 8 kéne, hogy az alsó kártya is tudjon hűlni.

Ha egyel kevesebb lenne az IQ-m már nem is állat lennék, hanem növény!

(#119) tlac válasza westlake (#106) üzenetére

tlac
(PH! nagyúr)

nekem nagyon tetszik, hogy csak x16-os pci-e slotok vannak rajta, nincs probléma a kártyák elhelyezésével
viszont a sávszélesség nem vmi jó, az x58 csak 36 sávot és gondolom ez van dinamikusan szétosztva

(#120) proci985 válasza westlake (#115) üzenetére

proci985
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

asszem ez pár éven belül akkor gyűjtői cucc lesz. nem hinném, hogy az előrendeltnél sokkal többet gyártanának:DDD

amit írtál megmagyarázza a fura felépítést (házban nincs hely a negyedik vga hűtésének... persze hogy nincs, tuninglap és valszeg nem lesz házba építve sose). a DFInek is volt hasonló lapja (10slotos), az is kb adott emberre lett készítve.

[ Szerkesztve ]

The first rule of tautology club is the first rule of tautology club.

(#121) westlake válasza proci985 (#120) üzenetére

westlake
(PH! nagyúr)

hat nem tudom.. egy gyarto nem tervezne egy uj lapot ugy, hogy csak 100 darabot adjon el belole.. sokba kerul azert az a sok-sok tervezo, meg szakember ;)

I'm out.

(#122) proci985 válasza westlake (#121) üzenetére

proci985
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

van egy olyan rossz érzésem, hogy itt most arról van szó, hogy fogták a classifiedet és picit áttervezték, meg esetleg a(z ES) tapasztalatok alapján megváltoztattak pár dolgot (mondjuk rádobálták a drágább kondikat és túlméreteztek mindent). alapvetően kis budgetből (valszeg nem új termék), de a szerzett tapasztalat később még jól jöhet nekik más modelleknél.

a Classből sem adtak el szvsz sokat, ellenben a többi termék eladására valszeg nagyon jól hat.

bár végülis ha sokat rendelnek előre lehet lesz ráhagyás is. de nem hinném túlzásbavinnék a gyártását, alapvetően speciális dologra van kihegyezve. i7 rendszerből sincs sok, ez meg nem arra lett kitalálva, hogy házba rakják (az EATX méret gondolom azért kellett, mert ahhoz legalább gyártósor van) :DDD

[ Szerkesztve ]

(#123) westlake válasza proci985 (#122) üzenetére

westlake
(PH! nagyúr)

szerintem az igazi/eredeti/valodi class-bol siman eladtak mind a 2000 darabot.. az e759 utani class-ok csak gyenge masolatok ;] :D egy hettel a megjelenes utan vetettem meg es mar a 259-es peldanyt kaptam.. es azt is tudom, hogy sorban adogattak el oket (az evga.com biztosan)

#124: tudtam, hogy valamelyikotok nem fogja kibirni, hogy ne hagyja szo nelkul ezt a mondtatomat.. szerintem a szmajlik mindent elarulnak :B

[ Szerkesztve ]

I'm out.

(#124) Lauda válasza westlake (#123) üzenetére

Lauda
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

szerintem az igazi/eredeti/valodi (a e759 utani class-ok csak gyenge masolatok

Ezt kifejthetned bovebben is. Tudom, h nem tenykent irtad, de szerinted miert azok?

(#125) EarL 007 válasza HyP3b0y (#65) üzenetére

EarL 007
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Mert jelenleg az SLI (meg a CrossFireX is), maximum 4 utas rendszereket támogat, de azt hiszem jövőre már támogatni fogja a 4+ utas rendszereket.

STO: Terran Rebellion, House of K'Reaper

(#126) proci985 válasza westlake (#123) üzenetére

proci985
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

ohohohó:DDD okés, igazad lehet abban, hogy azért 1-5ezer elmehet belőle. csak azt akartam mondani, hogy nem tömegtermék... anno a 759 bugmentesítésében anandtechék elég aktívan résztvettek ahogy olvastam:D. bár ha lúd legyen kövér alapon valszeg én is ilyet vennék/759est vettem volna egy 975ös alá (feltéve persze ha ilyet akartam volna valaha is venni, i7 nekem drága és felesleges). azt a pár dollár plusszot már megérte feature szempontjából a többihez képest... főleg a 965/975 árát figyelembe véve.

látom az e760nál nincs nf200 és valami tweaker, e761nél viszont a tweaker van (na erre nem jöttem rá, hogy mi). mondjuk sebességre nem tudom hogyan viszonyulhatnak, a 759nél azt irták pár helyen hogy az nf200 megdobta a késleltetési időket a pciE bus felé (de, mérést nem olvastam).

[ Szerkesztve ]

(#127) balu72

balu72
(tag)

Nem semmi ez a lap :Y :Y :Y

(#128) westlake válasza proci985 (#126) üzenetére

westlake
(PH! nagyúr)

e761-as lap valojaban nem is volt.. lehet, hogy adtak el belole nehany darabot, de egyaltalan nem nevezheto elo termeknek ;)
most egy ideig az e762-es lesz a flagship, aztan kb. egy honap mulva (gondolom) kijonnek a vizhuteses verzioval..

[ Szerkesztve ]

I'm out.

(#129) zoo8800

zoo8800
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Hol a bánatban fog elférni a 4. VGA?
A duplaslotos hűtés miatt lesz neki elég hely alul?

(#130) westlake válasza zoo8800 (#129) üzenetére

westlake
(PH! nagyúr)

szerintem ez eleg hulye kerdes annak fenyeben, hogy a lapot pont 4 vga egyideju hasznalatara terveztek :U ;)

I'm out.

(#131) zoo8800 válasza westlake (#130) üzenetére

zoo8800
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Biztos elfér, csak nem tudom, hogy és hol (házba szerelve). Bár aki nem használ házat, csak kiteszi a lapot az asztalra, az nem küzd ilyen problémákkal :)

(#132) Kopi31415 válasza zoo8800 (#131) üzenetére

Kopi31415
(PH! addikt)
LOGOUT blog

EATX házba sem fér be? PL Thermaltake Armor és társai.

Érettségi feladat, SZÁMÍTÁSTECHNIKA Írjon BASIC nyelven egy grafikus alapú multitask operációs rendszert, amely kivédi a Windows 98 potenciális hibáit.

(#133) westlake válasza Kopi31415 (#132) üzenetére

westlake
(PH! nagyúr)

ezen a kepen jol latszik, hogy az elozo generacios classified-ok e-atx-esek es csak ezek fernek bele.. a 762-es classified xl-atx-es ;)

[ Szerkesztve ]

I'm out.

(#134) tome.jr válasza Kopi31415 (#132) üzenetére

tome.jr
(PH! addikt)
LOGOUT blog

A TT Spedo-ban 8 expansion slot van, a TT Armor +ban meg 10, azokba simán belefér. Sőt belemegy a Corsair Obsidian 800D-be is, igaz hogy ott csak 7 exp. slot van, de van egy kiegészítő 8. ventillation hole, ahol megy kifelé a levegő

[ Szerkesztve ]

(#135) Borgi

Borgi
(fanatikus tag)

hi

na megvan a felhasználás módja:

[link]

üdv,
Borgi

Resistance is Futile!!

(#136) westlake válasza Borgi (#135) üzenetére

westlake
(PH! nagyúr)

link :U ;]

I'm out.

(#137) Kopi31415 válasza westlake (#133) üzenetére

Kopi31415
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Hát, a feliratok alapján igazad van, a képet nézve viszotn az ATX és E-ATX lap mérete megegyezik, ennek van nagyobb mérete, ez alapján valami nem kerek a kiírásal.

#134 tome.jr: akkor viszont nem akaroktöbb sírást hallani mibe tegyékbe a 4 VGA-t, mert nem fér el.

[ Szerkesztve ]

(#138) westlake válasza Kopi31415 (#137) üzenetére

westlake
(PH! nagyúr)

az atx es az e-atx (gondolom extended) meretei nem egyezik meg.. ha megegyezne, akkor miert lenne mas a neve a ket szabvanynak? :B
itt egy kep, amin jol latszik a kulonbseg..

[ Szerkesztve ]

I'm out.

(#139) Borgi válasza westlake (#136) üzenetére

Borgi
(fanatikus tag)

hi

érdekes elolvastam a legtöbb hozzászólást csak pont a tied felett siklottám át, még jó hogy nem kezdtem kifejteni amit te már rég leírtál :)

üdv,
Borgi

Resistance is Futile!!

(#140) Kopi31415 válasza westlake (#138) üzenetére

Kopi31415
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Grazie. Így már értem az azonos méretnek tűnés okát.

(#141) westlake

westlake
(PH! nagyúr)

inteznem kell egy nagyobb szivacsot az asztalomra.. mar az e-atx-es 759-es calss is lelogott rola :D

I'm out.

(#142) Zé_Mester válasza westlake (#141) üzenetére

Zé_Mester
(PH! addikt)
LOGOUT blog

ettől nagyobb problémád az életbe ne legyen :DDD

am ahogy msot olvastam elég szép kis cirkusz van a lap körül és úgy az egész F1 OC verseny körül. kíváncsi vagyok mi lesz a vége a dolognak :U

...................\\\--->>> HUN eXtreme OC Team <<<---///................... ....................\\\--->>> Gigabyte Hungary Product Tester® <<<---///.................... .....................\\\--->>> http://hardverker.hu/cikklista.php <<<---///.....................

(#143) westlake válasza Zé_Mester (#142) üzenetére

westlake
(PH! nagyúr)

ezt mar a legelejen tudni lehetett.. en azt nem ertem, hogy ezt megis meg mertek jatszani evga-eknal.. megis mire szamitottak? ez a pre-orderes baromsaggal is csak egetik magukat..

I'm out.

(#144) Zé_Mester válasza westlake (#143) üzenetére

Zé_Mester
(PH! addikt)
LOGOUT blog

én sem értem hogy hogy gondolták, amikor világosan meg van határozva a verseny szabályzata.
de ahogy olvastam, az eredmény még mindig elfogadott, de lesz még ebből cirkusz az biztos. sztem itt a többi gyártó is bele fog szólni egy picit, azért nekik is érdekük hogy a "saját" csapatjuk hol végez :U

ez a pre-orderes baromsaggal is csak egetik magukat..
sztem érezték, hogy gáz lesz belőle, így gyorsan kilökték az oldalra meg a webshopba :(
ez amolyan "partra vetődött hal" esete :F

[ Szerkesztve ]

...................\\\--->>> HUN eXtreme OC Team <<<---///................... ....................\\\--->>> Gigabyte Hungary Product Tester® <<<---///.................... .....................\\\--->>> http://hardverker.hu/cikklista.php <<<---///.....................

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.