Hirdetés

2012. május 29., kedd

(#1) Z86

Z86
(őstag)

Jó vékonyak lesznek. :)
Ha túl drágára sikerülnek és nem fogynak kellő mértékben, úgyis kénytelen lesz árat csökkenteni az Intel.

...és az újság melyik rovatát szereti a legjobban? - Hát azt a... a... szókincsfejlesztőset... azt nagyon... nagyon... ööö...naaaagyon...

(#2) Boxi88 válasza Z86 (#1) üzenetére

Boxi88
(őstag)

Persze, ez egyértelmű... ha nem veszi senki, lejjebb viszik az árát! Bár jó lenne alapból alacsony árral indítani! :P

(#3) DA3MON válasza Z86 (#1) üzenetére

DA3MON
(kvázi-tag)

Nagy valószínűséggel csökkenteni is fogja, muszáj lesz neki, ha piacot akar :)

DA3MON felhasználónak 11 pozitív és 0 negativ értékelése van a fórumon!╭∩╮(° ˛°)╭∩╮

(#4) acsa77 válasza Z86 (#1) üzenetére

acsa77
(kvázi-tag)

Úgy, ahogy most a Dell Onyx kb. féláron megy itthon is 180e-ért, elfogadható akkuval, szuper kijelzővel, 128-as SSD-vel és szép házzal. Bár a Core 2 Duo azért szigorú korlátokat szab, de ennyiért már jó ajánlat most is, akinek efféle gép kell.

(#5) N€T0X|N válasza Z86 (#1) üzenetére

N€T0X|N
(őstag)
LOGOUT blog

Biztos nagyon bíznak abban, hogy akkora sikertermék lesz, hogy ilyen áron is vinni fogják mint a cukrot... aztán ha mégse, még mindig van lehetőség árat csökkenteni.

Na jól van, sikerült ugyanazt leírnom... :D

[ Szerkesztve ]

Total Fun Racing Club - http://bmwm1.ucoz.hu --- Sent from my keyBoard

(#6) TESCO-Zsömle

TESCO-Zsömle
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Az Intel szerint a termékek 1000 dollár alatt lesznek megvásárolhatóak.

999?

Aquatuning.de-ről rendelés hamarosan! Akit érdekel -> PÜ nekem! (Elhalasztva 1 hónappal!) 06.10-ig.

(#7) dfdfdf válasza TESCO-Zsömle (#6) üzenetére

dfdfdf
(őstag)
LOGOUT blog

+99 cent :)

Pilisvörösvár környékén lanparty? http://href.hu/x/hopf

(#8) acsa77 válasza TESCO-Zsömle (#6) üzenetére

acsa77
(kvázi-tag)

Szerintem ingyen marketing ez a "veszekedés" az OEM-ek és az Intel között.

(#9) Youri

Youri
(PH! addikt)

Ennel nincs sok értelme ennyiért...

Saddam Hussein ☑ - Osama Bin Laden ☑ - Moammer Kadhafi ☑ - Kim Jong Il ☑ - Justin Bieber ☐

(#10) DA3MON

DA3MON
(kvázi-tag)

Hát igen, nem olcsó mulatság! Ez már a gazdag emberek játéka :DD

DA3MON felhasználónak 11 pozitív és 0 negativ értékelése van a fórumon!╭∩╮(° ˛°)╭∩╮

(#11) Chiller

Chiller
(fanatikus tag)

Érdekes kérdés, mire kijönnek az ultrabookok gyakorlatilag elavultak lesznek, mert jön az Ivy bridge. Ehhez képest intel papa sóher, mint állat.

Én lehet bemutatnék neki, aztán csinálnák egy 700-800 dolláros i3-asat válogatott procikból alulfeszelve, minden egyebekben ultrabook külsővel. :K

(#12) yakuza.tora válasza DA3MON (#3) üzenetére

yakuza.tora
(PH! addikt)

Az ok, de figyeled az arányokat? "A partnerek egyértelművé tették, hogy a processzorok 50%-os árcsökkentésében látják a megoldást..." Azért ez nem gyenge tejföl! ;]

Alléz Olympique de Marseille!

(#13) Armagedown

Armagedown
(fanatikus tag)

Az fogja olcsóbban kapni a procikat , aki nem fog más gyártótól származó procit használni a többi gépében :)

Nokia 3220 -> Nokia 6280 -> Nokia 6300 -> Nokia N73 -> Samsung Galaxy Gio

(#14) domi007 válasza Armagedown (#13) üzenetére

domi007
(őstag)
LOGOUT blog

Aham, ez elképzelhető, akkor az EU megint elmeszeli az Intelt :DDD

"...de a tudomány mai állása szerint az ipari méretekben is használható SHA1 collisiont generáló eszköz a nagyon nagy számokat polinomidőben faktorizáló algoritmust tartalmazó fecni hátuljára van felírva." - ys

(#15) Silentfrog

Silentfrog
(őstag)

Ilyen baromi vékonyak lesznek valójában?
Ha még nedvszivok is lennének akár alternativ felhasználását is el tudnám képzelni hölgyek részére. :DDD

Aki másnak vermet ás az sirásó!

(#16) Blindmouse

Blindmouse
(tag)
LOGOUT blog

reinventing the Macbook air. again.

Átléptétek az ingerküszöböm.

(#17) rankesz

rankesz
(PH! addikt)

Nekem tetszene egy ilyen ultrabook, el tudnám képzelni a mindennapokban...

Csak ne játsszák el hogy nem cserélhető az akksi és társai

When you dream there are no rules, people can fly, anything can happen. - Astral Projection | csak a 604 ... :)

(#18) Youri válasza rankesz (#17) üzenetére

Youri
(PH! addikt)

Pedig tuti nem...

Saddam Hussein ☑ - Osama Bin Laden ☑ - Moammer Kadhafi ☑ - Kim Jong Il ☑ - Justin Bieber ☐

(#19) TESCO-Zsömle válasza rankesz (#17) üzenetére

TESCO-Zsömle
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Szét se tudod majd szedni szvsz.

Ilyen kütyükön snassz a csavarhely...

Aquatuning.de-ről rendelés hamarosan! Akit érdekel -> PÜ nekem! (Elhalasztva 1 hónappal!) 06.10-ig.

(#20) Alchemist válasza rankesz (#17) üzenetére

Alchemist
(senior tag)

Ezek a vékonyságok nem a "masszív üzleti" kategóriába tartoznak (az pl. a Lenovo X220-as), hanem a "csilivili-veddmeg-jövőre kuka" consumer kategória.
:)

Éppen olvasok egy érdekes könyvet az antigravitációról... képtelen vagyok lerakni.

(#21) Youri válasza Alchemist (#20) üzenetére

Youri
(PH! addikt)

Így is lehet mondani :)

(#22) yakuza.tora válasza Alchemist (#20) üzenetére

yakuza.tora
(PH! addikt)

"csilivili-veddmeg-jövőre kuka" - Jó lesz az fél évnek is! :(((

(#23) vanhalen

vanhalen
(senior tag)

acsa77 :"Szerintem ingyen marketing ez a "veszekedés" az OEM-ek és az Intel között."

Szerintem is csak marketing, amig el nem készül, hogy jóelőre "nívósítsák" a köztudatban és ne lengje be a por addig se'. Máskülönben, az új Air és ilyen Air ár mellett labdába nem rúgna... (külföldi árra célzok, nem magyar kereskedőire) Ez olyan, minthogy Magyarországon sem lenne akkora "neve" McDonalds-nak, ha anno az első "éttermüket" nem pont a váci utca (régiposta) luxus vásárlói részén helyezték volna el :D Akkor kb. magyarországon is ott tartana, mint ausztriában, németországban stb. (lehet már itt is manapság, de régen sikk volt mekibe járni, tudom hogy hülyeség, de mégis így volt :)))

[ Szerkesztve ]

A tudomány tegnap délutáni állása/tyúkhúr elmélet szerint igazán művelt csak az lehet, akin végigment egy nehézeke, tehát: Ha nem rendelkezel az említett képesítéssel: NE OKOSKODJ!:)

(#24) .mf válasza Chiller (#11) üzenetére

.mf
(PH! addikt)

Az igazi bemutatás az lenne, ha AMD procit használnának ;)

Azért tényleg nevetséges, hogy az ár fele csak a proci -- miközben a többi alkatrésznél tized-fillérre menő harc van, az intel olyan árakat diktál, hogy csak na...

(#25) banhammer

banhammer
(őstag)
LOGOUT blog

Ennyi pénzért maximum a fanatikusok fogják megvenni.

http://prohardver.hu/tema/asus_p8h67-m_pro/hsz_1-50.html Running on Iconia A501 Grundstücksverkehrsgenehmigungszuständigkeitsübertragungsverordnung

(#26) domi007 válasza Alchemist (#20) üzenetére

domi007
(őstag)
LOGOUT blog

A lenovo ezeket már lekörözte az x1-el :D

"...de a tudomány mai állása szerint az ipari méretekben is használható SHA1 collisiont generáló eszköz a nagyon nagy számokat polinomidőben faktorizáló algoritmust tartalmazó fecni hátuljára van felírva." - ys

(#27) Gergosz2

Gergosz2
(őstag)

csak aza a baj mire ide elért már jócskán átlépi az 1000 dodót. :((

"Well, well. So the shaved monkey has failed. How utterly, utterly expected."

(#28) zsirfecske

zsirfecske
(őstag)
LOGOUT blog

vicces mikor ekkora gyártók ennyire paráznak hogy meglegyen a profitjuk. még kunyiznak is :)

(#29) yakuza.tora válasza zsirfecske (#28) üzenetére

yakuza.tora
(PH! addikt)

Mert a zsebükre megy a játék... :K

(#30) Dany007 válasza TESCO-Zsömle (#6) üzenetére

Dany007
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Szerintem nem olyan vészes az az 1000 dollár.
Bár ahogy néztem ezt még előttem senki nem írta, így én is csak félve teszem :D

Ahogy olvasom ezek már nagyjából kiválthatna kegy PC-t vagy laptopot teljesítményben. Legalábbis a szövegből nekem ez jött le.
Mindezt egy nagyobb tablet méretében. Ami azért nem rossz. Hiszen sokakanak - köztük nekem is - az volt a probléma a tabletekkel, hogy egy laptophoz képest igen gyenge a teljesítménye és csak korlátozott felhasználásra megfelelőek. (ergo komolyabb munkát, vagy egyéb nagyobb számítást igénylő programmal dolgozni nem nagyon lehet ezeken, inkább csak szórakozásra vannak).
Az az 1000 dollár ~ 190k forint. Egy galaxy tab is 70-190k között mozog. Tehát aki eddig a teljesítmény miatt zárkózott el a tablettől most itt lesz a lehetőség.

(#31) Z86 válasza Dany007 (#30) üzenetére

Z86
(őstag)

Azért nem akarják, hogy túl magas legyen az ára, mert akkor a nép nem ezt, hanem az Airt veszi inkább. Csak akkor lesz versenyképes, ha annál jóval olcsóbban tudják adni.

...és az újság melyik rovatát szereti a legjobban? - Hát azt a... a... szókincsfejlesztőset... azt nagyon... nagyon... ööö...naaaagyon...

(#32) Arena87

Arena87
(fanatikus tag)

Ha így fog kinézni akkor eldobom az agyamat. Iszonyat vékony, már-már papír vékonyságú. :Y Kíváncsi vagyok, hogy ebben hogy férnek el hardverek....

東方神霊廟 [Mausoleum of Divine Spirits] ~Ten Desires

(#33) xlife11 válasza Blindmouse (#16) üzenetére

xlife11
(senior tag)
LOGOUT blog

Reinveting air.Again. ;]

Eladó játékok: http://goo.gl/OioB2

(#34) aram01

aram01
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

kéne!de minek? :U

http://prohardver.hu/tema/olaszorszagban_lakom_dolgozom_odavagyom_beszelgeto/friss.html#msg11

(#35) TESCO-Zsömle válasza Dany007 (#30) üzenetére

TESCO-Zsömle
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Szerintem nem olyan vészes az az 1000 dollár.

Míg át nem váltják 1000 Euróra...

(#36) bitblueduck

bitblueduck
(tag)
LOGOUT blog

"Az információk szerint azonban a főpartnerek 20%-os engedményt kapnak majd"

Remélem a főpartner nem azt jelenti, hogy 'aki nem szállít AMD-t'. Meg nemnagyon tud lázba hozni ez. Bár biztos velem van a baj, mert a tableteket sem tartom forradalminak, max a mögötte álló marketinget.

An open mind is like a fortress with its gates unbarred and unguarded.

(#37) Youri válasza TESCO-Zsömle (#35) üzenetére

Youri
(PH! addikt)

És mire bekerül egy itthoni kiskerbe... bőven 300+ lesz

(#38) Antibazsi válasza yakuza.tora (#22) üzenetére

Antibazsi
(fanatikus tag)

Min 1 év gari mindig van az ilyen kütyükre így elég rosszul járna a gyártó ha fél évente kellene újakat osztogatni ingyen. És még ott van a garanciakiterjesztés is. 3 év után meg már így is-úgyis kuka.

Always have your stuff when you need it with @Dropbox. 2GB account is free! http://db.tt/ckBgsUO

(#39) yakuza.tora válasza Antibazsi (#38) üzenetére

yakuza.tora
(PH! addikt)

A tervek szerint 2cm vékonyak lesznek. Volt már pár notim és tapasztalatból mondom, hogy ilyen méretben nem lesz egyszerű strapabíró szerkezetet összerakni! Lehetséges, de ahhoz minőségi anyagokat kell használni, ami viszont az árban meg fog jelenni. Az INTEL viszont 1200 dodónál húzta meg a határt. Ha nem enged a proci árából, akkor a gyártók min tudnak majd spórolni, hogy profitjuk is legyen a terméken? :U

(#40) lapa válasza Dany007 (#30) üzenetére

lapa
(PH! kedvence)

a teljesítmény szerintem ebben a kategóriában alig függ a proci sebességétől a hétköznapi felhasználást tekintve. ssd meg sok ram bele és akkor a 2 x 1.2 ghz is nagyon pörgős. pláne ha a gpu már a médiákat magának dekódolja. a képernyő mérete meg olyan, hogy úgyis közel rakod magadhoz.

www.lapanet.hu

(#41) Duracellm...

Duracellm...
(őstag)

baharaha ez lesz a jövő? Meddig fog ez üzemképes maradni napi használat mellett?

Az élet értelme:42 igen. Csupa páros szám, nem véletlenül:)

(#42) domi007 válasza Duracellm... (#41) üzenetére

domi007
(őstag)
LOGOUT blog

10 órát, ott van a képen.
A mostani procifogyasztásokkal számolva ez reális is lehet.

(#43) Duracellm... válasza domi007 (#42) üzenetére

Duracellm...
(őstag)

Nem az akku idő miatt aggódnék -egyenlőre-, hanem hogy mikorra esik szét "magától"... :U

Az élet értelme:42 igen. Csupa páros szám, nem véletlenül:)

(#44) lapa válasza Duracellm... (#43) üzenetére

lapa
(PH! kedvence)

azért egy jó fémház sokat segít. ez se sokkal több, mint 2 centi, aztán mégse hullik. szóval nyilván leginkább tervezési kérdés.

www.lapanet.hu

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.