Hát a tempóra igazán nem lehet panaszunk......
És nagyon kíváncsi vagyok az új jövevényre (5830)!
Gyorskeresés
Legfrissebb anyagok
Szakmai témák
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
Általános témák
GAMEPOD.hu témák
Hirdetés
fanti
(senior tag)
szintén 5830...ha megismétlődik a 4830 effekt, bestbuy lehetne 
CF kártya, hibás Nikon, sci-fi könyvek, Pana GF1, állvány, obi, stb: http://mcaf.ee/64957
Én leginkább végre egy igazán ütős cpu családra lennék kíváncsi, amivel nem csak az intel hideg nyomában kullognak, mint évek óta teszik.

D.Orion
(PH! kedvence)
Ha beindul a GlobalFoundries, akkor már tényleg nem lehet azt mondani, hogy a TSMC miatt kevés a chip. 
Ne olyan embert keress, akivel le tudnád élni az életedet, hanem, aki nélkül nem! / "Nem az a fájdalom, amitől könnyes a szem, hanem amit egy életen át hordunk mosolyogva, csendesen."
Esetleg megint lehetne olyan, mint a 4830 esetében, hogy 640 SP helyett 800-zal adják, 5830-nál x helyett 1440-nel adnák, persze alacsonyabb áron.
![;]](/dl/s/v1.gif)
STO: Terran Rebellion, House of K'Reaper
Hát, az nem lenne rossz, az biztos...
Az 5830-ra én is kíváncsi leszek. Legyen olyan jó vétel, mint az elődje.
"I see the diamonds, but you only see the rock"

D.Orion
(PH! kedvence)
Persze - persze álmodik a kék sárkány.
Jelenleg elég jó a marketing-je az 5xxx családnak, enélkül is vinni fogják.
Ne olyan embert keress, akivel le tudnád élni az életedet, hanem, aki nélkül nem! / "Nem az a fájdalom, amitől könnyes a szem, hanem amit egy életen át hordunk mosolyogva, csendesen."

fanti
(senior tag)
Igen, jogos amit mondassz!
Egy jó kis CPU (pl. egy Phenom 3) is jól jönne már!
Már csak az egészséges konkurencia miatt is!

.mf
(PH! addikt)
Grat Abu, a címet meglátva már kezdtem félni, hogy ti is a félreértett/hibás pletykát vettétek át, de örülök, hogy helyesen értelmeztétek. Pár helyen ezt úgy hozták le, hogy már a HD6000 széria jön, mikor "refreshing the line-up" volt az eredeti kifejezés és gyártástechnológiákról volt szó.
teljesen logikus lepesnek tunik, olcsobb lesz es kevesebb fogyaszt, talan a teljesitmenyen is fognak tudni emelni egy kicsit. a fermi meg nehezen tudna kovetni, mert a nagyobb csikszelessegbe is majdnem beletort a bicskajuk....
I see dead people!
Érdekes... és vajon a frissített széria a gyártástechnológián kívül mennyiben lesz más? Ha lesznek komoly változtatások, akkor bizony el lehet gondolkozni, hogy most vegyen-e az ember új kártyát vagy inkább azokból.
PH semleges

Fáraó
(őstag)
Jó hír, de egy erős árversenynek jobban örülnék.
VIGYORRRGAZMUS.....
Gondolom rengeteg dolgot nem változtatnak a kártyákon...
Érdemesebb lesz azokra várni inkább, már csak a fogyasztás/melegedés szempontjából is.

Integra
(Jómunkásember)
igen, ez hiányzik a tutifrankó platformhoz, a profi vga mellé egy profi cpu.
bár ha úgyis egyesülnek idővel....

.mf
(PH! addikt)
Sztem ld. 4870 és 4890 -- ott még csak új gyártástechnológia sem volt, csak új revízió; mégis azonos órajel mellett is jobban teljesített és magasabb frekvenciákat ért el.
A fogyasztás/melegedés párosra kíváncsi lennék, de mivel én leginkább az 5670 környékén válogatnék, már a mostaninak sincs miért panaszkodnia.
PH semleges
No igen, de ha a jó még jobb lesz, az nem feltétlen hátrány...
Talán az 5670 'utódjára', vagy lehet egy picit erősebb testvérére fogom lecserélni a 4670-et. Bár ez még eléggé a jövő zenéje...
Én is pont ezen és így töröm a buksim... akkor egyelőre marad a kivárás. 
PH semleges

Alwares
(fanatikus tag)
Nah majd egy év múlva veszek én új videókártyát, mikor a sok Dx11-es cucc egymást marja. Ebben az új verziós dx-ben sokkal több újdonságot, potenciált látok mint a 10-esben. Az egy kicsit fail volt. Remélem a fejlesztők is ráugranak ezekre a dolgokra.
Samsung Galaxy 3 -> HTC HD7, Nokia X3-02

Hiftu
(fanatikus tag)
Sziasztok,
Valaki be tudna linkelni egy GPU összehasonlító táblázatot/tesztet.
Igazából az ATI-ból a HD 4xxx és 5xxx-es vonal érdekel.
Jelenleg HD 4850 van a birtokomban és kiváncsi lennék, most hol áll ez az újdonságokhoz képest. (DX 11 nem érdekel, tehát nem kell propagálni.)
Kösz.
Tessék mondani, lehet itt hazudni? - Már értem miért nevezik felhőnek! Mindenki látja, ha akarod, ha nem!
te kis telhetetlen 
CF kártya, hibás Nikon, sci-fi könyvek, Pana GF1, állvány, obi, stb: http://mcaf.ee/64957
Végre megint pörög a piac, nő a 3D teljesítmény, reméljük a játékok is fejlődnek látványban:9
(Unreal Engine-t látni pl sok helyen, pedig nem mai darab, szerintem jöhet a frissítés...)
"A világnak több szerény zsenire van szüksége. Olyan kevesen maradtunk." (Oscar Levant)
lásd azonnali vga kérdések topicot. 
Körülbelül így áll, bár kezeld fenntartásokkal az adatokat!
Az összes rap-et hallgató kemény csávónak küldöm e dalt: http://www.youtube.com/watch?v=5PsnxDQvQpw - és remélem tudnak angolul, különben azt hinnék kedveskedek...

Straw
(senior tag)
Szerintem túl nagy változások nem lesznek, pl DX12 tuti nem lesz.
A csíkszélesség csökkenése miatt kisebb lesz a hőtermelés és ezáltal tudnak az órajelen húzni, meg több ramot tudnak rátolni, én erre számítok, bár nem bánnám ha lenne vmi ütősebb újítás.
"Tehát a Nokia szintjét várom el a HTC-től." by andersen32
Még hamar.
#2 - Akkor úgy talán később vennék belőle, hisz a később 4830 tulajok nagyon is jól jártak a 800SP-vel. Amikor még én vettem, nem ürült kifelé a gyár... 
[ Szerkesztve ]
Ha szeretnél az apróhirdetésedhez egy kicsit részletesebb leírást kreálni, akkor keress fel privátban és ha időm engedi segítek. Több információ = Több érdeklődő = Több vevő?! Szerintem egy próbát megér!

RI/OS
(őstag)
Jah, gondolom jön az 5890 is...
Hogy pariban legyen a legerősebb egy gpu-s fermivel.

zed1983
(őstag)
És sokan vannak még akik megveszik a legújabb cuccokat és buta módon XP-t használnak...ismerek ilyet egy párat és szvsz nem tudod őket meggyőzni... 
[ Szerkesztve ]
azzal az 5870 is pariban lesz. legalábbis a hírek szerint.
Aurea mediocritas
a kedvencem az, amikor 4 giga rammal x86-os kalóz xp, és persze hogy ~3 gigát lát csak
anno a FAT32-es volt favorit így, a max 32 gigás partikkal, "mert ő nem akar NTFS-t, mert letitkosítja minden adatát, és nem tud hozzáférni, meg lassú, stb." 
és a 160 gigás lemezéből csinált vagy 6 partit...
[ Szerkesztve ]
azthiszem én kihagyom a köv.generációt(persze VGA-ra gondolok)...amim van az még 1 darabig elég 
[ Szerkesztve ]
ott a kisértet a ganéná.... by: Bendegúz

Spancho
(tag)
Csóri nV mire kijön a Fermi az Ati legyár vagy 15 szériát 
És persze a kalóz xp miatt 6-os Explorerrel neteznek. 
"Nobody expects the Spanish Inquisition!"

Straw
(senior tag)
Egyszer fent egyzer lent 
"Tehát a Nokia szintjét várom el a HTC-től." by andersen32

Manbal
(fanatikus tag)
Azt hiszem én is hasonló cipőben járok. 
Majd 2011 Q3 környékén megnézem mit érdemes összerakni, akkor már egy teljes konfigban fogok gondolkodni
addig meg teljesen jó ez ami most van.
ja,nagyon hasonló
bár nálam platform csere hamarosan
[ Szerkesztve ]
ott a kisértet a ganéná.... by: Bendegúz