Ahogy látom a gyártók, az olcsóbb ár kategóriában nem képesek újat mutatni.
0630/353-03-29

Ahogy látom a gyártók, az olcsóbb ár kategóriában nem képesek újat mutatni.
0630/353-03-29

Dehogynem, a használt piacon. ![;]](/dl/s/v1.gif)
Jótanács: ha minden kötél szakad, nem kell félni az akasztástól! Egy mag, két mag, négy mag, nyolc mag, tizenhat mag, harminckét mag... A proci lassan súrolja a ''dinnye'' szó fogalmát...

Jogos, bár már lassan ott is bolti árak vannak.
0630/353-03-29

Nekem elfogultság okán tetszenek ezek a házak... 

Hogy lehetsz elfogult egy házzal kapcsolatban?
0630/353-03-29
Hm az eleje úgy néz ki, mintha egy hangfal lenne. Legalábbis az alja arra emlékeztet engem.
"I see the diamonds, but you only see the rock"
Mégis mire gondoltál ennyiért ? Tényleg nem kötekedés képpen, csak kíváncsiságból kérdezem 
>> ЯeSpΞkT <<

"Ezt a gyártó is felismertem": egy kisebb hibát találtam 
"Szerves kísértetek kísérnek minket, akik ha kell írnak vagy beszélnek" Philip K. Dick

Nem a házzal. A tápegységeik a kedvenceim...
[ Szerkesztve ]
Azok bizony valóban minőségiek (bár van ellenpélda is), a gyártó házai viszont nem nagyon tetszenek.

Nem igazán értem a kérdést? Én arra gondoltam hogy ennyiért minden ház egyforma. De nem kerülne többe valami egyedit alkotni. Akár a színekben például, a színes festék nem kerül többe mit a fekete. Tudom hogy meg van kötve a gyártok keze a szabványok miatt, de talán vihetnének valami ,,fűszert'' a dologba.
0630/353-03-29
Sikeres? Én nem láttam még 1et sem belőle.
Ha rom-ot cserèlek, mièrt nem vàltozik az IMEI szàm? by крокодил ||| Mi ez a Biostar? Sárgarépából, meg lucernából gyárt alaplapokat? by noPublicFG ||| Vannak jobban és vannak kevésbé jobban sikerült darabok, és van a Gigabyte. by ///Krisz\\\

Bár a tápegységeim szinte egytől egyig Enermax gyártásúak amikből rendre érződik a minőségi kivitelezés viszont ahogy elnézem ez a házaikról nem mondható el. Évek óta szkeptikusan figyelem a házaikat (illetve amiket Enermax felirattal forgalmaznak) és ez is olyan szemre mintha valami átmatricázott OEM ház lenne valójában. Azt még megértem hogy az Enermax is próbál több lábon megélni ahogy más gyártók is, de ha tudnak 300-400€-s tápokat árulni akkor hol maradnak a kínálatban ezekhez illeszkedő házaik? Arról már nem is beszélek hogy a kW feletti tápjaikkal akár 4 utas CF/SLI konfigokat is lehet építeni, kíváncsi lennék hogy a tisztelt mérnök urak ezt hogyan tudnák egy ilyen házba beletenni amibe ráadásul még egy normál méretű (28cm hosszú) VGA kártya se igen fér el. 
Tomcat
sokszor CM név alatt ugyanazt megkapod...
STO: Terran Rebellion, House of K'Reaper

Ebből is 12 egy tucat.Semmi extra 
"Nos, ami engem illet, én optimista vagyok - semmi értelme sincs annak, hogy más legyek."(Winston CHURCHILL)

Hát nem vágódok hanytt töle.Van ennél jobb háza is az Enermaxnak.Vajon ki gyártja nekik a házakat,tuti,hogy több helyröl is veszik.
Valószínűleg aki SLI/CF konfigot épít, az házon belül sem a 15k-s kategóriában néz szét. Ez egy "olcsósított" ház, nem kell tőle sokat várni.
Egyébként belefér ebbe hosszabb videókártya is, ha nincs sok vinyód. Ugyanis a vinyókhoz mérve annyi, de ha lejjebb rakod a HDD-ket, ezen oldal tanulsága szerint fér bele nagyobb is (nézd meg alul a képet a specifikációknál).
[ Szerkesztve ]

Nekem inkább egy thermaltake v3 kéne
Nem ertem, hogy a kabelbujtato ablakok miert csak a dragabb hazakon vannak, amikor csak az alaplap tarto lemezbe keve vagni par lukkal tobbet.
Ugy latszik a luk tobbe kerul, pedig kevesebb benne az anyag...
http://prohardver.hu/tema/asus_p8h67-m_pro/hsz_1-50.html Running on Iconia A501 Grundstücksverkehrsgenehmigungszuständigkeitsübertragungsverordnung
ez ahogy nézem egy sima CM Elite ház, abban sincs kábelbujtató lik. és ahogy látom nem sok haszna volna, mert nem sok kábel férne el a laptálca és az oldallap között. de attól még kár, hogy lemaradt. állítólag az ementáli sajt is attól drága, hogy sok benne a luk 
STO: Terran Rebellion, House of K'Reaper
Mert az már nem lyuk, hanem eladható funkció. Amúgy igen, én se mértem, de ha nem próbálnának meg minden apró szarral lehúzni bennünket, akkor bizony nem élnének meg a gyártók.
ebbe meg még bele is nyomták a helyét hogy itt lenne a lyuk, tehát egy megmunkálóeszköz eleve benne volt a pakliban... nah ezt nem értem de tényleg. vágják ki vagy hagyják egyenesen, de hogy belenyomják a helyét az atomfail
Az izmok megfeszülnek, a szív duplán dobban
Kicsit túlárazták a fiúk.
[ Szerkesztve ]

Enermaxék sajnos pofátlanul drágán adnak mindent.

nem rossz lenne,de a 185 mm szélesség miatt felejtős.
üdv.

Azért újabban nem árt vigyázni a tápjaikkal sem, lásd cyclops és naxn sorozat 
"Szerves kísértetek kísérnek minket, akik ha kell írnak vagy beszélnek" Philip K. Dick
Egyszerű, átlagos ház, viszont az árcédula nem ezt mutatja...
"Egylábú embert találtak egy Belga réten, a Belga állítólag arra hivatkozott, hogy neki sose kellett láb!"

Próbálják a márkát megfizettetni...

Mire lassan meghal a PC, már egész szép gépházakat csinálnak... Csak nem magyar áron... ![;]](/dl/s/v1.gif)
▏▎▍▋▊▉ Gordon (eleinte azt hittem) ▉ ▊▋▍▎▏

Igen tudom, sajnos a kínálat alja köszönhetően az árversenynek felhígult és ilyen silány átmatricázott nem Enermax eredetű "tápra emlékeztető izék" is megjelentek a kínálatban. Nekem egy Enermax táp onnan indul hogy legalább 100€-nak megfelelő Magyar Forint-ot elkérnek érte a kasszánál. 
Tomcat