Hirdetés

2012. május 29., kedd

(#1) MegalodonS

MegalodonS
(senior tag)

Igy van a Quadok megint elonyt hoztak az Intel javara.Olcso !Azert nem 2 mag hanem 4 es annyiba kerul mint anno a C2D 6600, tehat aki kihasznalja eggyertelmuen valt egy BIOS es mar kesz.

Meg mindig 1 honapot kell varni addig az intel meg kaszal rendesen!
Arra leszek kivancsi hogy az AMD mit hoz majd ki a Quad ellen, mert ha csak 10-20% lessz jobb,akkor nagy bajban lessz majd.

(#2) BITBOYS válasza MegalodonS (#1) üzenetére

BITBOYS
(őstag)
LOGOUT blog

Mire az Amd kihoz valamit az Intel előrébb lép...
Sajnálom az Amd-t, remélem gatyábarázza magát.

Már a Praktikerben is lehet olcsó Quadot venni :)

Ma hajnal 3 óra körül, egyszer csak becsengetett a szomszéd. Úgy meglepődtem, hogy majdnem kiejtettem a fúrót a kezemből.

(#3) juliabrilke válasza BITBOYS (#2) üzenetére

juliabrilke
(PH! kedvence)

Sajnos nagyon le vannak maradva. Erre a gatyábarázásra meg kiváncsi leszek, hogy pontosan mikor is lesz.. :U

:C <-- Ez nem egy becsmérlő tapsolás.

(#4) CYBERIA válasza MegalodonS (#1) üzenetére

CYBERIA
(senior tag)

Nem biztos, hogy gyorsabb lesz.

A peresztrojka nálunk olyan gyors, hogy már ma jobban élünk, mint holnap! | Tudja Mohnke, a nyugati demokráciák dekadensek. Előbb-utóbb alulmaradnak a szigorúan fogott keleti népekkel szemben. | Volvo och SAAB anhängare | A vér nem válik vízzé.

(#5) t72killer

t72killer
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Egyértelmű, hogy a civilizált árazás az oka a jó piacnak.
Ha +nézzük, hogy az E6600 ketyeg uakkora frekvencián, mint a Q6600, és az árukban kb 15-20% a kölünbség... H őszintén én is kifizetnék +20%-ot 2x annyi magért.:))

NAGY HDD Statisztika készül: http://prohardver.hu/tema/hdd-k_megbizhatosaga_elettartama/hsz_1-50.html

(#6) Skynet258

Skynet258
(PH! addikt)

Felpörögött? Ez milyen szó? ;]

Andro-ID BLOG: http://andro-id.info ** Powered by Samsung Galaxy SII **

(#7) hunnylander válasza BITBOYS (#2) üzenetére

hunnylander
(őstag)

LOL. Ez a Praktikeres dolog komoly, vagy csak vicceltél? Csak mert jót nevettem rajta. :DDD

www.HunnyF1.com

(#8) Csyppa válasza hunnylander (#7) üzenetére

Csyppa
(senior tag)

Lehet kapni Quad-ot, pl: [link] :DDD

Vagy: [link] :D

[ Szerkesztve ]

"-Mit szív? -Ezüst Marlborot meg a rendőrök vérét, de ebbe most ne menjünk bele."

(#9) MegalodonS

MegalodonS
(senior tag)

Biztos hogy gyorsabb lessz, szerintem uj felepites nem csak 2 ragasztott proci mint az Intel.Az a baj hogy az ido az az Intel oldalan van.Novemberben jon lessz karacsony amig kicsit fel futtatjak,reklam teszt stb stb az Intel Core csalad meg mar befutott 100% bejott eddig mindenkinek.

(#10) Cerebellum válasza MegalodonS (#9) üzenetére

Cerebellum
(őstag)
LOGOUT blog

Mért biztos, hogy gyorsabb lesz?

Eligor Rendszerház Kft. - Rendszerben gondolkodunk - www.eligor.hu

(#11) BITBOYS

BITBOYS
(őstag)
LOGOUT blog

Lehet nem LESZ gyorsabb

Ma hajnal 3 óra körül, egyszer csak becsengetett a szomszéd. Úgy meglepődtem, hogy majdnem kiejtettem a fúrót a kezemből.

(#12) zombikiller

zombikiller
(tag)

hát igen azért ezen nincs mit csodálkozni a Q6600 odabasz a 60K körüli árával :C

(#13) Kopi31415 válasza MegalodonS (#9) üzenetére

Kopi31415
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Es ha egy elbaxott architektura lesz? mondjuk mint a P4-e volt? Akkor mi van? mivel meg csak demoanyagok vannak ezert nem lehet megmondani mit fog tudni.

Egyebkent vhol olvastam regebben, hogy egy tokeletesen optimalizalt rendszernel es programnal a magok duplazasa csak masfelszeres szorzot jelent sebesseg teren, vki ezt bebizonyitotta es akkor igy egy ido utan nem eri meg a tobb mag. Azert kivancsi ovk mikor all meg vegre a sor ezen a teren.

Érettségi feladat, SZÁMÍTÁSTECHNIKA Írjon BASIC nyelven egy grafikus alapú multitask operációs rendszert, amely kivédi a Windows 98 potenciális hibáit.

(#14) hunnylander válasza Kopi31415 (#13) üzenetére

hunnylander
(őstag)

Ezt mire érted, a K10-re vagy a Nehalem-re? Egyik sem lesz/lehet elrontott architektúra, mert ezt már mindkettőröl (rég) lehet tudni, gubancok csak a gyártásnál adódtak a K10-nél is. Nincs meg a tisztességes órajel, még. És a Nehalem is csak hasonló miatt tudna elbukni.

www.HunnyF1.com

(#15) MegalodonS válasza Kopi31415 (#13) üzenetére

MegalodonS
(senior tag)

Hat erdekes a sakknal, igaz az tiszta szamitasi folyamat ott a progik mar 8 vagy tobb magnal tartanak :C

(#16) rollins válasza MegalodonS (#15) üzenetére

rollins
(őstag)

Sakkozáson kívűl mivel dolgaztatod még meg a 4 magot teljes kihasználtsággal?

(#17) Kopi31415 válasza hunnylander (#14) üzenetére

Kopi31415
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Hááát, azért sztem amíg nicnsenek tartós, sokpéldányos tesztek addig nem lehet kijelenteni, hogy mennyire jó architektúra vmi. Egyékbént bármelyikre érthetem, de konkrétan arra a nagy magabiztosságra volt válasz, hogy gyorsabb lesz az AMD, így látatlanba is.
Azért pl simán elbukhat még egy eddig nem látott hiábán a dolog, sztem ez sem egyszerűbb, mint a szoftverfejlesztés, és abban is midnig lesznek hibák, sztem az erchitektúrákból sem lehet tökéleteset létrehozni. A kérdés midnen esetben az, mikor derül ki a gubanc.

Érettségi feladat, SZÁMÍTÁSTECHNIKA Írjon BASIC nyelven egy grafikus alapú multitask operációs rendszert, amely kivédi a Windows 98 potenciális hibáit.

(#18) Kopi31415 válasza MegalodonS (#15) üzenetére

Kopi31415
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Nem csak tiszta számítási folyamat, hanem gyakorlatilag mindig egyr több szálra bomló folyamat. pusztán csak az összes lépésvariációt kell kiszámolni, tehát ott a dolgot nem tekinthetjük sztem a mai értelemben véve programnak. Gyakorlatilag az csak powercalculation, próbálgatásos megoldáskeresés. Mint ahogy sok matematikai feladatot is inkább power oldanak meg, mintsem ténylegesen bebizonyítsák logikai úton, hanem megnézik a lehetőségeket és kész.

(#19) sTERNI

sTERNI
(fanatikus tag)

Egy pillanatra nem nézek oda és ezek már négy magosokat árulnak.. eszméletlen. :U

www.theskynet.org - Hungary alliance

(#20) t72killer válasza sTERNI (#19) üzenetére

t72killer
(PH! addikt)
LOGOUT blog

:DDD így van ez. még 2 pillanatra nem nézel oda, és a laptopodban már 16 mag ketyereg:)) (4 már akár most is a clevo-tól)

NAGY HDD Statisztika készül: http://prohardver.hu/tema/hdd-k_megbizhatosaga_elettartama/hsz_1-50.html

(#21) laci666 válasza Kopi31415 (#13) üzenetére

laci666
(senior tag)

Miért lenne elbaszott.Ha megnézed az Opteronok nem sokkal maradtak ell a Xeontol és azok az Opteronok igencsak kis Mhz-en mentek.
És ezek a Phenomok szerintem 2400-2600Mhz-en igen csak jól fognak muzsikálni :)

Gigabyte MA790GP-UD4H-PhenomIIX2550(@3mag)-SapphireRadeonHD5850-Mushkinddr285002x2GB-AcerP223W-NZXTTEMPEST.

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.