ez kifejezetten tetszik, pedig nem nagyon szeretem a nagy gépházakat 
Gyorskeresés
Legfrissebb anyagok
Szakmai témák
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
Általános témák
GAMEPOD.hu témák
Adok-veszek témák
Hardver apróhirdetések
Daveedka
(tag)
Lopják Shteer belső design-ját. 
Am nekem bejövős. Kényelmesen elfér benne minden.
45+fa meg nem is sok egy ilyen szép toronyért.
[ Szerkesztve ]
Aquatuning.de-ről rendelés hamarosan! Akit érdekel -> PÜ nekem! (Elhalasztva 1 hónappal!) 06.10-ig.

Devid_81
(PH! kedvence)
Nah ez már brutális
Nagyon tetszik kategória 
.::www.megadanceradio.hu::.
Szép, nagy, halk, drága 
"Football isn't a contact sport; it's a collision sport. Dancing is a contact sport." // Amíg a Föld kerek, mindig lesznek OPELEK!!!!! // 8v az igazi, nem a V8 -> Kadett 4ever
690-esem utódja.. egy pár év múlva.
"Minek otthon, ha van székletzsákod?"

Kombat
(őstag)
Én meg azt mondom, ebben a kategóriában, ennyi pénzért a kábel elvezetést is megoldhatták volna... 
Az a baj, hogy sok mindenhez értek egy kicsit, de semmihez sem nagyon.

DEV_NULL
(fanatikus tag)
ez igaz
amúgy nagyon baba a ház..
NEKED A DIVAT MONDJA MEG, HOGY KI VAGY. HA NINCS MEG AZ AMI ÚJ, A SZÍVVERÉSED KIHAGY..
(#8) Eugene Roe
Kicsit jól néz ki 
It'll hurt... a lot, but you'll be better - you say?!

CsíkosMókus
(fanatikus tag)
Alul mik azok a dolgok?
De utálom, amikor felborítják a hagyományos gépházbelső elrendezést..
Pont ez jutott nekem is eszembe!
Ha visszagondolok a nemrég bemutatott Corsair kábelelvezetésére, röhögni kezdek ezen a házon.
Nem bejövős! 
Az ilyen minőségek, mint "2415680p", azt jelentik, hogy előtted, a szemed láttára real-time leforgatják az összes jelenetet? by Ifju

Dyno
(PH! kedvence)
Nem szeretem az ilyesfajta házakat, de ez baromira megfogott, csak gratulálni tudok a házikóhoz a Nexusnak. 

Hochi
(kvázi-tag)
Hát igen, de mennyibe fog itthon kerülni?Ezt a házat szeretném
[ Szerkesztve ]

alienpapa
(fanatikus tag)
szép, nagy és drága
''Science has failed our mother Earth.'' - S.O.A.D.

rii
(PH! nagyúr)
lehet, hogy a ház jó, de a grafikusuk kva béna volt ...
az lenti kép tükröződése isssssszonyat "szarok-bele"-stílusban készült.
pedig csak pár percel kell többet időzni vele ...
akárkivót'tevótá
Megyek is a boltba. 
Meg mért pont most jönne ki a táp gyengesége, mind a két kari annyira nagy teljesítményű, h már bootkor pezsgőt bontanak a DÉMÁSZ-nál?-by finest
Nekem annyira nem tetszik. Ha csak úgy ideadnám, akkor nem mondanék nemet, de nem fizetnék érte 

Segal
(tag)
picit off de szerintetetek mikor jelenhetnek meg az első elől USB 3.0 át felajánló házikók? /esetleg kiegészítókártyák, alaplapok, pendriveok stb/
www.nokiaprogramok.hu
Majd ha lesz olyan chipset ami jó alá.
Meg mért pont most jönne ki a táp gyengesége, mind a két kari annyira nagy teljesítményű, h már bootkor pezsgőt bontanak a DÉMÁSZ-nál?-by finest

Randall1017
(tag)
Tetszik! és az ára is elfogadható 
Nem sírok, csak izzad a szemem

Hochi
(kvázi-tag)
Kicsit off,de azért érdemes megnézni.
Egész jól néz ki. Csak az ajtóval nem vagyok kibékülve. Corsair azért veri rendesen.

vallas
(senior tag)
Hát ez instant get lenne, ha kiadnék egy házért ennyi pénzt, de amíg a lottó 5-s nem toporog az ajtóm előtt,addig felejtős a dolog.
.............IHB-MBM............. Let's Go MAVS!

Peti78
(senior tag)
Nekem bejön ez a ház, csak a légáramlás vajon kielégítő-e?
Bocs, új akart lenni 
[ Szerkesztve ]
Hányszor meritek még, ami már megtörtént,megtenni újra és újra?Gõgös az arcotok, a falnak rohantok,nektek a hatalom a minden.

e00dgy
(tag)
Hát , alsótápos
felejtős
Csak a zseni és az idióta töri át az emberek által teremtett korlátokat.

Peti78
(senior tag)
Nocsak, az miért baj?
Hányszor meritek még, ami már megtörtént,megtenni újra és újra?Gõgös az arcotok, a falnak rohantok,nektek a hatalom a minden.

bolvar
(fanatikus tag)
hát a dragonom lanra való cipelése után asszem a minél brutálisabb matx gépekbe fogok majd beruházni
A jó lányok azt mondják: NEM! A rosszak azt, hogy: HOL? :)
Nekem hiányzik a Corsair-ről az ajtó. 
[ Módosította: BioNiCMaN ]
végre egy háznak nevezhető termék 
FERZON DroidTV - Android-os médialejátszó a PH!-n csak tőlem | Android-os Tablet PC-k magyar nyelvvel, GPS-sel és 3G-vel is!!! > Hirdetéseim: http://href.hu/x/duqu
perelem is őket ![;]](/dl/s/v1.gif)
FERZON DroidTV - Android-os médialejátszó a PH!-n csak tőlem | Android-os Tablet PC-k magyar nyelvvel, GPS-sel és 3G-vel is!!! > Hirdetéseim: http://href.hu/x/duqu

GhostWalker
(tag)
Jó ez a Corsair ház nekem bejön de kár hogy csak 2 lyuk van a hátulján a vizezésre. 

Xirtam
(PH! addikt)
alsótápos sokkal jobb mint a felső!Nem a CPU ról szívja le a meleget , ergo kevesebbet pörög!
Amúgy jól néz ki nekm tetszik de CM690 nél maradok! 
Forza Ferrari - Cavallino Rampante [ Konzol Világ & Game Shop ]
Miért kevés a 2 lyuk vízhez?
"Football isn't a contact sport; it's a collision sport. Dancing is a contact sport." // Amíg a Föld kerek, mindig lesznek OPELEK!!!!! // 8v az igazi, nem a V8 -> Kadett 4ever

GhostWalker
(tag)
Mora 2tő kjvül plus tartály kívül az már 4 lyukat igényel. 

devast
(őstag)
Jó cucc, de f*szé kell aranyárban mérni....
rebel12 még mindig csak 20k 
Fan of 2nd order harmonics since 2010

Hebry
(senior tag)
Valahogy a corsairbol meg ebből kellene egy házat összeapplikálni. 

Daniel Alves
(fanatikus tag)
Very N1ce! A belső elrendezése nagyon tetszik
http://www.flickr.com/photos/strici/ *****Kawasaki ZX-6R Ninja*****LG optimus X2*****Olympus E-PM1***

OC
(őstag)
Azé meee gondolom nem éppen egy kategória. 
A Corsair nekem is szimpibb, csak mondjuk árban van egy háromszoros szorzó. (ugye annyi a különbség köztük kb.?)
[ Szerkesztve ]
Subcooling.hu - Élhetőbb PC-s munka, élvezhetőbb PC-s játék vízhűtéssel | Gyors kommunikációhoz használd az adatlapomon lévő mail címet!

DeltaPower
(őstag)
"Szó bennszakad, hang fennakad..." na igen, ez már valami. 50k-ért mondjuk lehet is 
Gyógyíthatatlan betegség: a "duál kór" -- Sas húsz, foksz kettő!

Chrys_
(senior tag)
Elég elcseszett teteje van. Ha vizes rendszerhez kellene, nem nagyon lehetne felülre radit betenni, mert akkor a csatik is repülnek a ventitartóval együtt: [link]
Alulra szintén nem fér be 360-s radi, mert a tápot nem lehet feljebb helyezni az idióta 14-s venti miatt.
Csak külső radiátorral lehet tervezni. Ekkora ház esetén ennyi pénzért ez egy nagyon szar megoldás.
BF2: [HUN]Chrys00; BF3: [ThoR] Chrys_HUN

devast
(őstag)
Egy kategória, vagy sem, én meg vagyok elégedve az enyémmel. Biztos nem adnék 2x annyit ezért 
Fan of 2nd order harmonics since 2010

Pixelmaster
(tag)
hát kívülről gyönyörű, szerelem első látásra
de a belsejével, szerintem meggyülne a bajom a lent elhelyezet táp miatt
az ára magas, de ennek ellenére eltudnám képzelni, hogy kiadok érte ennyit 
kicsit vékonynak tünnek amugy a lemezek
de a hangszigetelés király, ami kell is egy ilyen nagyterű "házikóba"
teszttet a népnek! 
[ Szerkesztve ]
-=The digital artist of the darkside=-

vottokar
(fanatikus tag)
Nekem tetszik. 
"Hát te meg ki a tö*öm vagy, hogy bundában szeded itt a málnát?"
ez böszme nagy 40cm-el magasabb mint a FX1000-em,durva
tetszik
egész jó a belsö kialakitása(kivéve az alsó táp) ,az ára is korrekt 
[ Szerkesztve ]
ott a kisértet a ganéná.... by: Bendegúz

jakobinus
(tag)
Tetszetős, de ennyi pénzért van Lian Li.
Egy mindenkiért - mindenkiért egy

DesertDog
(tag)
Úgy látom, csak én vagyok itt, aki szerint ez a ház baromi unalmas. Amúgy nem lenne vele bajom, de ez az x négyzetméternyi sík felület...

KaraDani
(őstag)
Nekem nagyon bejön, egyre inkább bánom már, így a 3. vinyó beszerelése után, hogy nem nagytornyot vettem, egyre szűkösebben férek el.
visszafogott és letisztult design 
Nagyon impozáns ház, de vízhűtéshez valóban nem jó választás.
Origin (BF3) nick: r-chee *** BFBC2 game nick >> r-chee [HUN] --- Logout blog első bejegyzés >> BFBC2 játékoslista, multiplayer és egyéb infók *** Szebb jövőt!