Hirdetés

2012. május 29., kedd

(#1) DBob

DBob
(őstag)
LOGOUT blog

Hasonlót csináltak már korábban is. Sőt! Házilag is....nem tudom mi ebben a forradalmi, vagy egyáltalán hírértékű.

DBob eladó dolgai -> http://href.hu/x/bb0p

(#2) anulu

anulu
(PH! nagyúr)

ha csak 1 kört mehetnék ezzel... :O

''Ha egyszer meghalok, ne kérdezd meg, miért büdös a lábam!'' | Feel the power! Intel Core i7 | Windows 2008 R2 | MCSA+M / MCTS Exchange 2007 / MCITP-SA/VA/Ent Messaging Admin 2010 | PSN: anulu1982 | STOP ACTA!

(#3) speedyx86

speedyx86
(kvázi-tag)

Kíváncsi lettem volna egy crashre, kár, hogy az kimaradt.

"Das Wichtig ist nicht der Fall, sondern die Landung."

(#4) moli.hu

moli.hu
(senior tag)

hat, ha helyes a videok szinkronja, akkor nem kisebb a lagja, mint az orosz srac hazitakolmanyanak, ez egy ilyen intezettol égő.

(#5) zoo8800 válasza anulu (#2) üzenetére

zoo8800
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Hát nem lenne rossz, pl a Nordschleifén egy F1 autóval :B

(#6) ntomka

ntomka
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Úgy szeretem, hogy egyesek cikk teljes elolvasása nélkül kezdenek neki fikázódni... :)

(#7) Narxis válasza ntomka (#6) üzenetére

Narxis
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Azt én is szeretem. ;)

No Antivirus

(#8) negyedes válasza ntomka (#6) üzenetére

negyedes
(őstag)
LOGOUT blog

fikazni meg le/megszolni csak ugy lehet igazan. ;)

powerd by mango, no more droid

(#9) EmberXY válasza speedyx86 (#3) üzenetére

EmberXY
(senior tag)

Azt én is megnéztem volna, bár biztosan nem csapta volna neki a srácot a falnak a robotkar... (pedig úgy lenne élethű a szimulátor..) :DDD

Up the Irons!

(#10) Angel1981

Angel1981
(PH! addikt)

Ez igen!
Nagy ötlet! :C

(#11) janos1988 válasza speedyx86 (#3) üzenetére

janos1988
(őstag)

Vajon annyira elethu, hogy ha pordul parat a kocsi es a feje tetejen landol a robotkar is kovetni fogja ?:)

A Windows 7 és 8 közötti különbség a Linux "nyelvén": 3.2.10 -> 3.2.11

(#12) BiP válasza anulu (#2) üzenetére

BiP
(PH! addikt)

Én is szívesen mennék kutatási alanynak :)

Újabban divat nem válaszolni a privátokra?! Megbeszélt találkozóra pedig illik elmenni vagy időben visszamondani. Én azt hittem, ez alap.

(#13) ArchElf válasza speedyx86 (#3) üzenetére

ArchElf
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Ütközés esetén odakeni a szemközti falra... :W
BIP:
Teszpilótáknak és takarítóknak folyamatos felvétel van a cégnél...

AE

[ Szerkesztve ]

Csinálok egy adag popcornt, és leülök fórumozni --- Ízlések és pofonok - kinek miből jutott --- Az igazi beköpőlégy [http://is.gd/cJvlC2]

(#14) k_laci

k_laci
(tag)
LOGOUT blog

az inas elég puhán bánik a gázpedállal.. :) mérn em mer odataposni neki ? 7.-ben szétmegy a motor.. PAKOLD VISSZA KETTESBE ÉS PADLÓGÁZ :D a robotkar le is tépné a fejét :P

(#15) DiXoN008

DiXoN008
(tag)

Nekem sem tetszik igazán, egyrészt én szeretek földhöz ragadottabb lenni.
De egyébként ez azért nem tetszik, mert igazán csak a gyorsulási erőkben jobb mint a többi amit ilyet láttam, de nincs benne ahogy látom az útviszonyoknak megfelelő visszajelzés, gyakorlatilag amikor kiment a kavicságyba akkor is simán ment ha szimulátor kéne akkor inkább olyan kéne ami a futási felületi erőhatásokat, rázkodást adja vissza és kevésbé a gyorsulási erőket.
Na jó azért pár kört én is szívesen mennék vele :DDD

[ Szerkesztve ]

(#16) EmberXY válasza DiXoN008 (#15) üzenetére

EmberXY
(senior tag)

Azért ha a forma1-es körülményeket teljes mértékben visszaadná a szimulátor, akkor a tesztelők nagy része kidőlne (a forma1-es pilóták fizikumához képest azért egy átlagember alulmarad), de szerintem is reagálhatna azért egy kicsit komolyabban...
Összességében tetszik, én is szívesen kipróbálnám, ki se tudnának aztán kergetni onnan.. :DDD

Up the Irons!

(#17) hack69

hack69
(fanatikus tag)

Hát nem egy Lotus Turbo Challenge 2, de ebéd után eljátszogatnék vele így is.

(#18) marcee válasza EmberXY (#16) üzenetére

marcee
(PH! addikt)

Forma 1-ben tapasztalható erőhatásokat (akár 5G) amúgy sem képes egy ilyen szimulátor, földi adottságokból eredően maximum 1G-vel operálhat.
Igen, a "FFB" eléggé hiányozni látszott a szimulációból sajnos. A nézőpont pedig egy vicc, mintha a T-kamerából vezetett volna a srác.

"Watching every day of my life go by | Just waiting, waiting to die!"

(#19) EmberXY válasza marcee (#18) üzenetére

EmberXY
(senior tag)

Azért egy "kis forgással" (kicsit kisebb erővel, mint a vadászpilóták centrifuga kiképzésén...) lehetne ott előidézni még egy-két G-t, például gyorsításkor vagy fékezéskor.. :D :D

Up the Irons!

(#20) trialboj

trialboj
(tag)

Vettem egy xbox kart, és gondoltam belekóstolok a szimulátorok világába, milyen játékban gondolkodjak, ami támogatja a joystickot?

"Nem az a dicsőség ha jó autóval nyersz, hanem ha a gyengével is ki mersz állni!"

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.