Hasonlót csináltak már korábban is. Sőt! Házilag is....nem tudom mi ebben a forradalmi, vagy egyáltalán hírértékű.
DBob eladó dolgai -> http://href.hu/x/bb0p
Hasonlót csináltak már korábban is. Sőt! Házilag is....nem tudom mi ebben a forradalmi, vagy egyáltalán hírértékű.
DBob eladó dolgai -> http://href.hu/x/bb0p

ha csak 1 kört mehetnék ezzel... 
''Ha egyszer meghalok, ne kérdezd meg, miért büdös a lábam!'' | Feel the power! Intel Core i7 | Windows 2008 R2 | MCSA+M / MCTS Exchange 2007 / MCITP-SA/VA/Ent Messaging Admin 2010 | PSN: anulu1982 | STOP ACTA!

Kíváncsi lettem volna egy crashre, kár, hogy az kimaradt.
"Das Wichtig ist nicht der Fall, sondern die Landung."

hat, ha helyes a videok szinkronja, akkor nem kisebb a lagja, mint az orosz srac hazitakolmanyanak, ez egy ilyen intezettol égő.
Hát nem lenne rossz, pl a Nordschleifén egy F1 autóval 
Úgy szeretem, hogy egyesek cikk teljes elolvasása nélkül kezdenek neki fikázódni... 
Azt én is szeretem. 
No Antivirus
fikazni meg le/megszolni csak ugy lehet igazan. 
powerd by mango, no more droid

Azt én is megnéztem volna, bár biztosan nem csapta volna neki a srácot a falnak a robotkar... (pedig úgy lenne élethű a szimulátor..) 
Up the Irons!

Vajon annyira elethu, hogy ha pordul parat a kocsi es a feje tetejen landol a robotkar is kovetni fogja ?
A Windows 7 és 8 közötti különbség a Linux "nyelvén": 3.2.10 -> 3.2.11

Én is szívesen mennék kutatási alanynak 
Újabban divat nem válaszolni a privátokra?! Megbeszélt találkozóra pedig illik elmenni vagy időben visszamondani. Én azt hittem, ez alap.
Ütközés esetén odakeni a szemközti falra... 
BIP:
Teszpilótáknak és takarítóknak folyamatos felvétel van a cégnél...
AE
[ Szerkesztve ]
Csinálok egy adag popcornt, és leülök fórumozni --- Ízlések és pofonok - kinek miből jutott --- Az igazi beköpőlégy [http://is.gd/cJvlC2]
az inas elég puhán bánik a gázpedállal..
mérn em mer odataposni neki ? 7.-ben szétmegy a motor.. PAKOLD VISSZA KETTESBE ÉS PADLÓGÁZ
a robotkar le is tépné a fejét 

Nekem sem tetszik igazán, egyrészt én szeretek földhöz ragadottabb lenni.
De egyébként ez azért nem tetszik, mert igazán csak a gyorsulási erőkben jobb mint a többi amit ilyet láttam, de nincs benne ahogy látom az útviszonyoknak megfelelő visszajelzés, gyakorlatilag amikor kiment a kavicságyba akkor is simán ment ha szimulátor kéne akkor inkább olyan kéne ami a futási felületi erőhatásokat, rázkodást adja vissza és kevésbé a gyorsulási erőket.
Na jó azért pár kört én is szívesen mennék vele 
[ Szerkesztve ]

Azért ha a forma1-es körülményeket teljes mértékben visszaadná a szimulátor, akkor a tesztelők nagy része kidőlne (a forma1-es pilóták fizikumához képest azért egy átlagember alulmarad), de szerintem is reagálhatna azért egy kicsit komolyabban...
Összességében tetszik, én is szívesen kipróbálnám, ki se tudnának aztán kergetni onnan.. 
Up the Irons!

Hát nem egy Lotus Turbo Challenge 2, de ebéd után eljátszogatnék vele így is.

Forma 1-ben tapasztalható erőhatásokat (akár 5G) amúgy sem képes egy ilyen szimulátor, földi adottságokból eredően maximum 1G-vel operálhat.
Igen, a "FFB" eléggé hiányozni látszott a szimulációból sajnos. A nézőpont pedig egy vicc, mintha a T-kamerából vezetett volna a srác.
"Watching every day of my life go by | Just waiting, waiting to die!"

Azért egy "kis forgással" (kicsit kisebb erővel, mint a vadászpilóták centrifuga kiképzésén...) lehetne ott előidézni még egy-két G-t, például gyorsításkor vagy fékezéskor..

Up the Irons!