Ez tetszik Asrock A75 Pro4-M és mint látjuk nem haltak bele a 4 ram slotba és a pici fethűtőbe se. Ellenben a gigának ez már leküzdhetetlen kihivás volt. 
diablohungary.hu - tiszta erőből diablo :)

Ez tetszik Asrock A75 Pro4-M és mint látjuk nem haltak bele a 4 ram slotba és a pici fethűtőbe se. Ellenben a gigának ez már leküzdhetetlen kihivás volt. 

Nincs ezer alaplap de hűtőborda jutott minden MOSFET-re és minden megvan ami kell, tetszik.
Pártatlanságom bizonyítékaként minden nap más CPU gyártót favorizálok, ma az AMD -vel tartok.

mondjuk a giga 1 millióval több lapot gyárt / hó, mint az asrock. 1 dolláros fet hűtő, és 2 db féldolláros ram csati már tétel, nem?
nem hinném, hogy technikai akadályok vannak, inkább spórolás...

Azért az Asus is meg bírta csinálni pedig annyi lapot ad el mint a 3 gyártó egyben.
Pártatlanságom bizonyítékaként minden nap más CPU gyártót favorizálok, ma az AMD -vel tartok.

Számomra egyre szimpibb az AsRock.
Ha jó lesz a Bull, akkor valszeg tőlük választok deszkát. Már a 890FX Deluxe5 lapján is elgondolkodtam, de inkább megvárom a 990-et.
Alléz Olympique de Marseille!
Nem gond, majd a rev374-en lesz a feteken is borda meg 4 RAM slot.
STO: Terran Rebellion, House of K'Reaper
Én a második ASRock lapom nyúzom - nyugodt szívvel ajánlom Neked a gyártót. Az első egy P45-ös intel volt, 2 évig ment nálam gond nélkül. Jelenleg pedig egy 870-es AMD-t nyúzok egy X2@X4 Phenom II társaságában. 
A lét határozza meg a tudatot. Ha megiszod a lét, a tudat elmegy...
(#9) freestailo

minek ezekre a lapokra 1 nél több pci-e slot? sose értettem.....
Időgépkészítő verseny! Határidő: TEGNAP!
Fizikailag kisméretű játékos konfiguráció 1-2 VGA-val, vagy VGA mellé TV-tuner, hangkari, stb.
STO: Terran Rebellion, House of K'Reaper

Nekem is szimpi. Ami megfogott az a bios irás amit müvelnek. 1000 éves lapokhoz is irnak új biost.
Ha váltok nekem is asrock lesz az biztos.
Igaz ezek a bio T lapok is bejönnek, meg az ecs BD lapok is. Csak azokkal kevés az user tapasztalat (pedig az nem árt) és a beszerzés is nehézkes.
Urak azt tudja valaki, hogy 2 6670 esetén is megy a hybrid cf? Mert ugye ezen van még egy slot (igaz 4x-s de 2.0-ból elég a 6670 alá).

Még az UEFI -t is lespórolták akkor miről beszéljünk.
Jók ezek az Asrock deszkák, különösen a matx darabok tetszenek.
"I see the diamonds, but you only see the rock"

A Gigát mostanában szidják, mint a bokrot a BIOS-ai miatt. Pontosabban a frissítés hiánya miatt. 
(#8) Vigneau: 
Alléz Olympique de Marseille!
Szépen jön fel az Asrock , nekem is tőlük lesz a következő deszkám 
>> ЯeSpΞkT <<
nem gyenge, a DDR3 2400-as felirat
na majd holnap egész nap sasolni fogom... 
BIOS ÍRÁS ÉS TÁPEGYSÉGEK!

Ugye, mikor megmondtam, hogy jo cucc az ASRock? 
(#18) ftc: Az A75 Pro4-en pl. van kivezetes az alaplapon, csak ra kell dugni.
[ Szerkesztve ]
"Only two things are infinite, the universe and human stupidity, and I'm not sure about the former." (Albert Einstein)
OK kérdés
Létezik oylan alaplap amin van ieee1394-es FM1 alá? ja s nem Giga.. gépcsere következik 
Nagyon pofás lapok,ahogy már fentebb is említették,nagy piros pont a FET hűtésért és az alapjában véve korrekt lapokért.
Az Asrock nagyon kezdi lefedni a piacot,a 10K-s low cost lapoktól kezdve a csúcskategóriás szörnyeiktől kezdve mindről csak pozitív nyilatkozatokat hallok.Nem csoda,hisz jó az ár/érték arány,kitűnő a support és most már maguk a lapok is ott vannak a szeren. 
¤¤¤ Üdv: Balázs ¤¤¤ "Miért zuhanunk a mélybe? Hogy megtanuljunk kimászni belőle." by Batman: Begins ¤¤¤

Lehet, hogy még így is olcsóbb lesz, mint a hasonló felszereltségű más márkák termékei... A felhasznált alkatrészek minősége is korrekt, és a beállítási lehetőségei sem rosszak, sőt! 
Kíváncsian várom az árakat!
RISC86 Power

Rég láttalak.
Igen. Ezek az új asrockok bitangok. 

Hát nekem a sor ami asrockból halt meg, mind saját volt (táp, mem, proc és egyéb cserék megvoltak mielőtt valaki nekemugrik):
ALiveXFire-eSATA2(random nem indult), A770DE+(fesszabályzó szétdurrant 2db-on is), 890GM Pro3(random merevre fagyás). Egyik se a legalsóbb kategória. Ebből a 770 volt a legfájóbb, ami egy 8800Ultrát is magával rántott ami már nem volt garis.
Most már egy ASUS-t használok, hogy lekopogjam eddig tökéletes. 

Reg jartam erre.
Megnyugtato, hogy sok meg az ismeros arc, ill. avatar. 
Egy A75 Pro4-re be is nevezek, amint lehet kapni. 
[ Szerkesztve ]
"Only two things are infinite, the universe and human stupidity, and I'm not sure about the former." (Albert Einstein)

ez ecs, a specifikációknál írja hogy opcionálisan van
gondolom nem adnak kimeneti portot a laphoz tartozéknak
de ha ennyire kell esetleg pci-os bővítővel megoldhatnád
és a jövőben sem kell keresgélned olyan lapot amin van...
asus meg asrock oldalát is megnéztem
ott nem írják sehol hogy lenne, msi oldalán nincs fm1-es tok
ha esetleg ecs-t találsz vmi boltban szólj az kellene nekem is
am ieee portra mit lehet dugni? sose volt hozzá semmi ezközöm...
Amit nem tudsz nem fájl, ilyen a szájber tér. | "Jó lenne még a homokozóba ríni a dömperé"
6-hónapja nyúzok gond nélkül Ashrock-ot,ez még nem mérvadó,ám azóta mindenre dobtak új drivert,és új biost is,szóval gondolnak a felhasználókra,és ez jó pont.Na meg a magfeloldás a lapon,egyszerűbb mint bármi amivel eddig találkoztam,a jól használható szoftvereik,Pl:kikapcsolom a gépet,kihúzom a konnektorból akár,és bekapcsoláskor 4másodperc alatt felálló win7...instant boot nevű okossággal...Szóval a következő is Ashrock lesz,eddig meggyőztek 
Ha ígérsz valamit,és szó nélkül eltűnsz,maradj is ott,én nem felejtek...

Az ASRock most is hozza a formáját 
Elfogadnám a 2 full ATX méretű lapot 
Kis hiba: Az A75 Pro4 képére kattintva az A75 Pro4-M képe jön be
ASRock jon felfele mint a talajviz.
alba gu brath
a 2 atx-es lapon van a spec szerint "1 x IEEE 1394 header"

A75 Extreme6
Asszem megvan a kövi deszkám....lesz 8 HDD-nek hely 
Nem az a paraszt aki traktorral megy diszkóba....hanem az aki rajta hagyja az ekét !
nice felhozatal
...
rövidesen kiválasztom a GIGABYTE deckát, és uccu neki APU 
eladó vga/cpu stb. -> http://tinyurl.com/cg54t9f - = Origin(Bf3/BC2/The RUN): Gabbers_Unite = -

Na, miniITX, htpc lap nem jön? 
the weak will fall, the strong remain - no pain, no gain
Oh köszi..ezeket át se néztem uATX-t nézegettem csak
#24-re ECS-t anno 7 évetudtam volna még szerezni...jelenleg kizárva
Sapphire,Biostar, Tyan stb lapokat hamrabb tudok serezni...
ieee port hdd-re meg kamerára kellene nekem

Az Asrock cuccok egyre jobban bejönnek.