Ha olyan minőségű lesz (csak 3D-ben), mint a benQ-ban használt AMVA, akkor nem fogok rácuppanni ...
Újabban divat nem válaszolni a privátokra?! Megbeszélt találkozóra pedig illik elmenni vagy időben visszamondani. Én azt hittem, ez alap.

Ha olyan minőségű lesz (csak 3D-ben), mint a benQ-ban használt AMVA, akkor nem fogok rácuppanni ...
Újabban divat nem válaszolni a privátokra?! Megbeszélt találkozóra pedig illik elmenni vagy időben visszamondani. Én azt hittem, ez alap.
Ha 12ms a G2G, akkor 120Hz-en hogy fog jó képet megjeleníteni a két szem számára? ...csak mert össz ~8ms-ig látszik egy-egy szemnek a kép ilyenkor, ennyi alatt akkor még be sem áll a megfelelőre.
\\\\\\\\\\\\\\\\ ALLEZ AMÉLIE!!! - www.ameliemauresmo.hu //////////////// Videókazetták digitalizálása Xvid és DVD-Video formátumba olcsón, jó minőségben! Ha érdekel dobj privit!
(#3) sebgutkopf

Ezek csak 3D stereo módban tudnak 120Hz-et, vagy van rá lehetőség, hogy normál desktop és térhatás nélkül is valós progresszív 120Hz-es képet kapjak?
Nem értem miért olyan hihetetlen a gyártóknak, ha valaki valós és konstans 120fts-t akar látni, mindezt input lag nélkül. Ilyet utoljára a crt-k tudtak. 
Remélem Philips Tv-k be nem fog belőlük kerülni. 
http://hardverapro.hu/aprok/keres.php?suser=Daert&sival=&sctyid=&scmpid=&ssell=
Van ilyen monitor, pl. Acer GD240HQ (GD235HZ) én is ilyet használok. 120Hz full HD normál módban. 2ms válaszidővel.
Én csak azt nem vágom, ha TV-kben már egy ideje léteznek a fincsi (értsd: xVA, IPS) panelek 120-as frissítési sebességgel, akkor monitorban, kisebb méretben miért nem tudnak megjelenni? (pl. egy Samsung UE40D7000 szemenként is képes nagy frekire fullHD felbontással).
jancsiga

köszi az infót Duc!
A kérdés jogos, sőt bennem is felmerült már évek óta mikor megjelentek a 100Hz-es lcd tv-k. Főleg a 2ms IPS panelnél lepett meg eleinte.
Amik megfordultak a fejemben, mint ok:
A tv-k által lefedett színtratomány kisebb mint a monitoroké, java részt nem jelenítenek meg 256 árnyalatot alapszínenként.
A kis késleltetést pedig kemény overdrive technikákkal érik el, aminek mellékhatása az input lag növekedés. TV adás és film nézés esetében ez lényegtelen, hogy mondjuk 50ms-al a múltat nézed, míg monitornál ahol interakció történik a látottak alapján már nem mindegy.
Ezt legjobban ott lehet tetten érni, ha kikapcsolod a tv-n a 100Hz stb üzemmódokat, akkor az input lag drasztikusan lecsökken. Nem véletlen, hogy a tv-knek van külön pc módjuk, ami lényegében annyit csinál, hogy kikapcsolja az összes képjavító áramkört, a sokherces dolgokat stb.. és a minél gyorsabb valós megjelenítésre törekszik.
Úgy tűni, hogy valahogy monitoroknál nehéz megfelelni a profibb elvárásoknak.