Hirdetés

2012. május 29., kedd

(#51) tiv83us válasza Ricco_hun (#30) üzenetére

tiv83us
(MODERÁTOR)
LOGOUT blog

Pihenj egy orat es meg egy ilyet ne lassak meg plz. mert tobb lesz belole, mint egy ora.

[ Szerkesztve ]

Hold the line!

(#52) Thrawn válasza tiv83us (#51) üzenetére

Thrawn
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

A felesleges hangulatkeltő hszeket töröltem közben...

Different songs for different moods.

(#53) Xmodule válasza diegho (#12) üzenetére

Xmodule
(senior tag)
LOGOUT blog

Hy. terhelve 60 fok alatt?
Nekem gigabyte full passziv 8600GT 512 esem van és terhelve van hogy felmegy 70fogra is .pedig nekem szellőzik a ház rendesen.elöl,fent, hátul.többi alakatrész nem meleg a szokásosabbnál.

Amugy ez a kártya tényleg gyöngyörű.:)

[ Szerkesztve ]

No, as long as I'm here, they are the prey, and I am the hunter. battletag: Xmodule#1945

(#54) HavocS válasza Bundás22 (#49) üzenetére

HavocS
(fanatikus tag)
LOGOUT blog

Eladnád, igen, aztán a másiknál megy tönkre két hónapra rá. Sokkal jobb.
Amúgy igen, le van tesztelve, 24 (48, 72, 96) órát bírja 90 fokon, a garancia lejárta után egy hónapig jellemzően. A HDD-kre se kell rakni hűtést (soha senki nem mondja), aztán pistike berakja a passzív 8600GT meg a Prescott mellé egymás fölé a két Maxtort a zárt, szellőzés nélküli házba, és csodálkozik, hogy tönkremegy, mert 60-70°C-on megy.
A gyártók elsősorban a saját érdekeiket nézik, nem a tiedet...

Finally S-PVA!

(#55) edipqe válasza HavocS (#54) üzenetére

edipqe
(senior tag)
LOGOUT blog

te még nem ismered Bundit...ez őt nem zavarja.
azt meg meg se probáld neki megmagyarázni, hogy ha 90 C helyett 60 C on megy a vid kari az növelheti az élettartamot.

I aint fightin! I would not give a f. if I would see a russian tank drivin flat bush on avenue. I aint shootin nobody, so call me a fagget! When the wars over Im gona be the fagget with two legs!

(#56) edipqe válasza Xmodule (#53) üzenetére

edipqe
(senior tag)
LOGOUT blog

nem lehet hogy negatív tulnyomás van a házadban?

I aint fightin! I would not give a f. if I would see a russian tank drivin flat bush on avenue. I aint shootin nobody, so call me a fagget! When the wars over Im gona be the fagget with two legs!

(#57) Xmodule válasza edipqe (#56) üzenetére

Xmodule
(senior tag)
LOGOUT blog

mit értesz negatív túlnyomás alatt? bocsi de ezt a kifejezést még nem hallottam.

No, as long as I'm here, they are the prey, and I am the hunter. battletag: Xmodule#1945

(#58) edipqe válasza Xmodule (#57) üzenetére

edipqe
(senior tag)
LOGOUT blog

tegyuk fel hogy van 3 ventid a házon(+táp gondolom)oldallap rendesen felrakva, és az optikai meghajtós helyeken vagy van meghajtó vagy bent van a muanyag cumo.....ha azok mind kifelé tolják a levegőt akkor negaív tulnyomásod van bent. AZ nagyon nem jó.

[ Szerkesztve ]

(#59) Xmodule válasza edipqe (#58) üzenetére

Xmodule
(senior tag)
LOGOUT blog

értem már.köszi, hogy elmagyaráztad. nincs negatív túlnyomás. amugy elől ami van az befelé fújja a levegőt ami fent van az kifelé és ami hátul van az is kifelé fújja.a proci hűtőn is van egy venti oldalasan mert ez ilyen bazi nagy pipe -os borda és az azon lévő venti is kifelé fújja a levegőt.kb egyvonalban van a hátsó ventivel.

(#60) edipqe válasza Xmodule (#59) üzenetére

edipqe
(senior tag)
LOGOUT blog

[OFF]ha a ventijeid teljesítménye meg1ezik, akkor lehet negatív a tulnyomásod.

a felulső az nem lehet hogy elszivja a levegőt amit a procid borda venti használna fel? probáld emg hogy mi van ha kinyomod\megfordítod.a
mert több tolja ki mint be.
a kábelezésedet probáld elrendezni hogy a légáramok utjába ne legyen akadály. és rakj be alulra még1 ventit ami befelé mozgat, vagy az oldallapra ha tudsz és nézd meg ugy.[/OFF]

[ Szerkesztve ]

(#61) Xmodule válasza edipqe (#60) üzenetére

Xmodule
(senior tag)
LOGOUT blog

oké.köszi.akkor a fentit megfordítom.amugy oldalra nem tudok tenni mert az plexi, és azon nem mutatna szépen szerintem.

(#62) Bundás22 válasza HavocS (#54) üzenetére

Bundás22
(őstag)

hány év a garancia jellemzően 2? 3?
3 éve milyen kártya volt egy átlag? aminek most jár le a garija? 2005 közepén, kábé a 6600GT volt a menő, szvsz azoknak jár le most a gari, kit érdekel? :W

A gyártók elsősorban a saját érdekeiket nézik, nem a tiedet...ezesetben az ő érdekük ugyanaz mint az enyém h ne menjen tönkre magától. az egész gariztatási procedúra ugyanis nekik pénzbe kerül és veszteség. Egyébként hőfok ide hőfok oda, a 9800pro-k, mostanság halnak meg olyan 5 évesen minimum, pedig sztem akkor is aggódtak sokan hű de forró! ;) több vga megy tönkre amiatt mert raknak rá "rendes" hűtőt a gyári helyett és lesarkazzák, mint olyan kártya ami úgymond magától beadja a kulcsot

[ Szerkesztve ]

Ego sum magister vitae - I am the teacher of life

(#63) edipqe válasza Bundás22 (#62) üzenetére

edipqe
(senior tag)
LOGOUT blog

nem baj h jobb\nívós karikon a GPU körül faja keret van a nyákon........azon át probáljál sarkazni.

[ Szerkesztve ]

(#65) AMD!4ever válasza Jim Tonic (#43) üzenetére

AMD!4ever
(őstag)

vgára nem vonatkozik,mivel akkor még nemvolt az amd-é az ati :)

Hiszek egy Istenben,Hiszek egy Hazában,Hiszek Magyarország feltámadásában

(#66) HavocS

HavocS
(fanatikus tag)
LOGOUT blog

Jó, legyen 5 év a kihalási ciklusa a vga-nak, nekem mindegy. De én inkább hallgatok egy kis zajt ettől függetlenül is, leveszem a ház oldallapját, hogy ne száradjanak ki olyan gyorsan a tápban a kondenzátorok, és rakok egy 12 centis ventit 5V-on a vinyók elé, hogy max 40°C-on fussanak. Jól fog még ez a vga, jönni 2-3 év múlva valakinek, aki nem tudja az aktuális slágerkártyát megfizetni.

Finally S-PVA!

(#67) Bundás22 válasza HavocS (#66) üzenetére

Bundás22
(őstag)

nyugodj meg ezek úgy vannak tervezve h még braziliavárosban ahol 40 fok van a szobában és a brazil srác nyomatja tunningolva még akkor is bírjon 5 évet, elég fejlett dolgok ezek ;)
nyugodj meg :R

(#68) Horbal válasza Ricco_hun (#13) üzenetére

Horbal
(senior tag)
LOGOUT blog

A helyzet az, hogy annak a házamnak a belső váza krómozva és polírozva van/volt RGo szépen tükrözi a VGA-t, szal simán látszana.

Csak közben kinőttem a bazári :D dizájnból meg a gép is lekerült az asztalról második minitor miatt, most egy low end nagytornyom van a modding sem izgat már.

1szó mint 100 megoldható, hogy látható legyen...

Semmit nem adnak ingyen, akinek semmily(j)e nincs mi a faxban higgyen? (Tankcsapda)

(#70) edipqe válasza Horbal (#68) üzenetére

edipqe
(senior tag)
LOGOUT blog

ez a polirozott dolog jó 5let! kikéne próbálnom.

(#71) edipqe válasza Bundás22 (#67) üzenetére

edipqe
(senior tag)
LOGOUT blog

ezt linkkel is alá támasztod? mert oké hogy sok karinak a maglassulási határa 110-130 korul van, de az nem jelenti azt hogy szereti is a meleget.

(#72) Bundás22 válasza edipqe (#71) üzenetére

Bundás22
(őstag)

én nem hiszek abban h különösebb baja lenne a hőmérséklettől,
olyat is hallottam h vkinek megdöglött a ventije és 150 fokos volt pár percig, utána megcsinálta és működött
a 90 fok meg se kottyan nekik sztem, pláne úgy h csak akkor annyi mikor játszol többnyire 50 fokos
azonkívűl a gyárban is úgy állítják be h nehogy tönkremenjen, hisz az veszteséget termel, bezony

(#73) edipqe válasza Bundás22 (#72) üzenetére

edipqe
(senior tag)
LOGOUT blog

ellenpélda:
6800 inno, venti beállt, de nem vették észre, a kártya meg is murdellt. Garit csak nagy nehezen akarták a srácnak elfogdni(miután erősebb hangnemre váltott), olyan idóta kifogással hogy nem rendeltetésszeruen uzemeltette, mert a rendeltetésszeru uzemeltetéshez hozzá tartozik a mukodo venti.

(#74) Bundás22 válasza edipqe (#73) üzenetére

Bundás22
(őstag)

a mostani aláírásod legalább szellemes :U

jó ezt a hőmérséklet dolgot hagyjuk, sztem ha gyári hűtőt használsz baja nem lesz mire lejár a gari úgyis elavult lesz vagy értéktelen(magyarul ha gari után bedöglik néhány hónappal addigra vehetsz egy hasonlót 3000 Ft-ért, szal a gyakorlatban én ezzel nem foglalkoznék), egyébként az EVGA ad 10 év garit is pedig az is gyári hűtős, kérdés 2017-ben hol lesz egy 8800GTX? :DDD ha 9 és fél évesen bedöglik akkor sztem adnak egy akkori kártyát ami többszörösét tudja szvsz
ha a gyártók mernek 3évet sőt 10 évet adni szerinted kockáztatnák azt h megdöglenek ezek sorra a hőterheléstől? ugyan :(

(#75) edipqe válasza Bundás22 (#74) üzenetére

edipqe
(senior tag)
LOGOUT blog

azok a márkák akik mernek 3 nál többet adni, azok drágábbak is annyival, viszont nem sok többletet adnak a megnövelt árért cserébe.
A megnovelt élettartamból eredo megnovekedett gari miatti kiadásokat boven fedezi a megnovelt ár, és a marketingnek is jól mutat a 10 év gari.

(#76) Bundás22 válasza edipqe (#75) üzenetére

Bundás22
(őstag)

egyébként az a bizonyíték h a hő nem teszi ezeket tönkre, h a 3870-es(ami ugye emelt fesszel és órajellel rendelkezik) ki merték adni egyslotos hűtővel sőt passzívan is
azért a gyárban jobban értenek hozzá, nem adták volna ki ha tudják h kábé 50%-kuk bedöglik a gari lejárta előtt, szal sztem nem árt ezeknek a magasabb hőmérséklet, normális ember nem is tudja h ezt meg is lehet nézni, csak akinek megvan az everest az rágja a körmeit feleslegesen :DDD

(#77) edipqe válasza Bundás22 (#76) üzenetére

edipqe
(senior tag)
LOGOUT blog

ha ez így van akkor szted a vgak-ra kapható hutési megoldások, csak egy folosleges, átverés? :B

(#78) Bundás22 válasza edipqe (#77) üzenetére

Bundás22
(őstag)

akik tunningolnak azoknak készül, a gyári hűtés nem teszi tönkre a vga-t ;)

(#79) Jim Tonic válasza Bundás22 (#72) üzenetére

Jim Tonic
(PH! kedvence)

LOL. Én nem hiszek abban...
Még jó, hogy a számítástechnika egzakt tudomány, és erősen szembenáll a meglátásaiddal... ;)

de mindegy, van különbség az átlag fészbuk user meg a terrorista között... az utóbbival lehet tárgyalni... (C) bambano

(#80) klambi

klambi
(őstag)

nagyon jó megoldás tettszik!

http://www.facebook.com/serverhive szerverhozzáférés! | "Mond szépen angolul: Gyors róka!"

(#81) Bundás22 válasza Jim Tonic (#79) üzenetére

Bundás22
(őstag)

ennyi erővel a 3850-ek(amik terhelve elérik a 90 fokot) már sorra kellene tönkremennie, de érdekes módon senkinek se megy tönkre a "gagyi" gyári hűtővel
most fölöslegesen izguljak? :o

[ Szerkesztve ]

(#82) Jim Tonic válasza Bundás22 (#81) üzenetére

Jim Tonic
(PH! kedvence)

Mind1. Már azt is bánom, hogy beírtam.

de mindegy, van különbség az átlag fészbuk user meg a terrorista között... az utóbbival lehet tárgyalni... (C) bambano

(#83) Attila_26 válasza Bundás22 (#81) üzenetére

Attila_26
(fanatikus tag)

aggodalmora semmi ok

"CSAK A VÁLTOZÁS ÖRÖK"

(#84) J03Y válasza Bundás22 (#81) üzenetére

J03Y
(tag)

Hát azért jócskán lerövidíti az élettertamot az a 90 fok. Persze kivan ez találva, hogy azért a gari lejártáig bírja. :)

Tel: 0630 / 447 1223

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.