Pihenj egy orat es meg egy ilyet ne lassak meg plz. mert tobb lesz belole, mint egy ora.
[ Szerkesztve ]
Hold the line!
Pihenj egy orat es meg egy ilyet ne lassak meg plz. mert tobb lesz belole, mint egy ora.
[ Szerkesztve ]
Hold the line!
A felesleges hangulatkeltő hszeket töröltem közben...
Different songs for different moods.
Hy. terhelve 60 fok alatt?
Nekem gigabyte full passziv 8600GT 512 esem van és terhelve van hogy felmegy 70fogra is .pedig nekem szellőzik a ház rendesen.elöl,fent, hátul.többi alakatrész nem meleg a szokásosabbnál.
Amugy ez a kártya tényleg gyöngyörű.
[ Szerkesztve ]
No, as long as I'm here, they are the prey, and I am the hunter. battletag: Xmodule#1945
Eladnád, igen, aztán a másiknál megy tönkre két hónapra rá. Sokkal jobb.
Amúgy igen, le van tesztelve, 24 (48, 72, 96) órát bírja 90 fokon, a garancia lejárta után egy hónapig jellemzően. A HDD-kre se kell rakni hűtést (soha senki nem mondja), aztán pistike berakja a passzív 8600GT meg a Prescott mellé egymás fölé a két Maxtort a zárt, szellőzés nélküli házba, és csodálkozik, hogy tönkremegy, mert 60-70°C-on megy.
A gyártók elsősorban a saját érdekeiket nézik, nem a tiedet...
Finally S-PVA!
te még nem ismered Bundit...ez őt nem zavarja.
azt meg meg se probáld neki megmagyarázni, hogy ha 90 C helyett 60 C on megy a vid kari az növelheti az élettartamot.
I aint fightin! I would not give a f. if I would see a russian tank drivin flat bush on avenue. I aint shootin nobody, so call me a fagget! When the wars over Im gona be the fagget with two legs!
nem lehet hogy negatív tulnyomás van a házadban?
I aint fightin! I would not give a f. if I would see a russian tank drivin flat bush on avenue. I aint shootin nobody, so call me a fagget! When the wars over Im gona be the fagget with two legs!
mit értesz negatív túlnyomás alatt? bocsi de ezt a kifejezést még nem hallottam.
No, as long as I'm here, they are the prey, and I am the hunter. battletag: Xmodule#1945
tegyuk fel hogy van 3 ventid a házon(+táp gondolom)oldallap rendesen felrakva, és az optikai meghajtós helyeken vagy van meghajtó vagy bent van a muanyag cumo.....ha azok mind kifelé tolják a levegőt akkor negaív tulnyomásod van bent. AZ nagyon nem jó.
[ Szerkesztve ]
értem már.köszi, hogy elmagyaráztad. nincs negatív túlnyomás. amugy elől ami van az befelé fújja a levegőt ami fent van az kifelé és ami hátul van az is kifelé fújja.a proci hűtőn is van egy venti oldalasan mert ez ilyen bazi nagy pipe -os borda és az azon lévő venti is kifelé fújja a levegőt.kb egyvonalban van a hátsó ventivel.
[OFF]ha a ventijeid teljesítménye meg1ezik, akkor lehet negatív a tulnyomásod.
a felulső az nem lehet hogy elszivja a levegőt amit a procid borda venti használna fel? probáld emg hogy mi van ha kinyomod\megfordítod.a
mert több tolja ki mint be.
a kábelezésedet probáld elrendezni hogy a légáramok utjába ne legyen akadály. és rakj be alulra még1 ventit ami befelé mozgat, vagy az oldallapra ha tudsz és nézd meg ugy.[/OFF]
[ Szerkesztve ]
oké.köszi.akkor a fentit megfordítom.amugy oldalra nem tudok tenni mert az plexi, és azon nem mutatna szépen szerintem.

hány év a garancia jellemzően 2? 3?
3 éve milyen kártya volt egy átlag? aminek most jár le a garija? 2005 közepén, kábé a 6600GT volt a menő, szvsz azoknak jár le most a gari, kit érdekel? 
A gyártók elsősorban a saját érdekeiket nézik, nem a tiedet...ezesetben az ő érdekük ugyanaz mint az enyém h ne menjen tönkre magától. az egész gariztatási procedúra ugyanis nekik pénzbe kerül és veszteség. Egyébként hőfok ide hőfok oda, a 9800pro-k, mostanság halnak meg olyan 5 évesen minimum, pedig sztem akkor is aggódtak sokan hű de forró!
több vga megy tönkre amiatt mert raknak rá "rendes" hűtőt a gyári helyett és lesarkazzák, mint olyan kártya ami úgymond magától beadja a kulcsot
[ Szerkesztve ]
Ego sum magister vitae - I am the teacher of life
nem baj h jobb\nívós karikon a GPU körül faja keret van a nyákon........azon át probáljál sarkazni.
[ Szerkesztve ]

vgára nem vonatkozik,mivel akkor még nemvolt az amd-é az ati 
Hiszek egy Istenben,Hiszek egy Hazában,Hiszek Magyarország feltámadásában
Jó, legyen 5 év a kihalási ciklusa a vga-nak, nekem mindegy. De én inkább hallgatok egy kis zajt ettől függetlenül is, leveszem a ház oldallapját, hogy ne száradjanak ki olyan gyorsan a tápban a kondenzátorok, és rakok egy 12 centis ventit 5V-on a vinyók elé, hogy max 40°C-on fussanak. Jól fog még ez a vga, jönni 2-3 év múlva valakinek, aki nem tudja az aktuális slágerkártyát megfizetni.
Finally S-PVA!

nyugodj meg ezek úgy vannak tervezve h még braziliavárosban ahol 40 fok van a szobában és a brazil srác nyomatja tunningolva még akkor is bírjon 5 évet, elég fejlett dolgok ezek
nyugodj meg 
A helyzet az, hogy annak a házamnak a belső váza krómozva és polírozva van/volt RGo szépen tükrözi a VGA-t, szal simán látszana.
Csak közben kinőttem a bazári
dizájnból meg a gép is lekerült az asztalról második minitor miatt, most egy low end nagytornyom van a modding sem izgat már.
1szó mint 100 megoldható, hogy látható legyen...
Semmit nem adnak ingyen, akinek semmily(j)e nincs mi a faxban higgyen? (Tankcsapda)
ez a polirozott dolog jó 5let! kikéne próbálnom.
ezt linkkel is alá támasztod? mert oké hogy sok karinak a maglassulási határa 110-130 korul van, de az nem jelenti azt hogy szereti is a meleget.

én nem hiszek abban h különösebb baja lenne a hőmérséklettől,
olyat is hallottam h vkinek megdöglött a ventije és 150 fokos volt pár percig, utána megcsinálta és működött
a 90 fok meg se kottyan nekik sztem, pláne úgy h csak akkor annyi mikor játszol többnyire 50 fokos
azonkívűl a gyárban is úgy állítják be h nehogy tönkremenjen, hisz az veszteséget termel, bezony
ellenpélda:
6800 inno, venti beállt, de nem vették észre, a kártya meg is murdellt. Garit csak nagy nehezen akarták a srácnak elfogdni(miután erősebb hangnemre váltott), olyan idóta kifogással hogy nem rendeltetésszeruen uzemeltette, mert a rendeltetésszeru uzemeltetéshez hozzá tartozik a mukodo venti.

a mostani aláírásod legalább szellemes 
jó ezt a hőmérséklet dolgot hagyjuk, sztem ha gyári hűtőt használsz baja nem lesz mire lejár a gari úgyis elavult lesz vagy értéktelen(magyarul ha gari után bedöglik néhány hónappal addigra vehetsz egy hasonlót 3000 Ft-ért, szal a gyakorlatban én ezzel nem foglalkoznék), egyébként az EVGA ad 10 év garit is pedig az is gyári hűtős, kérdés 2017-ben hol lesz egy 8800GTX?
ha 9 és fél évesen bedöglik akkor sztem adnak egy akkori kártyát ami többszörösét tudja szvsz
ha a gyártók mernek 3évet sőt 10 évet adni szerinted kockáztatnák azt h megdöglenek ezek sorra a hőterheléstől? ugyan 
azok a márkák akik mernek 3 nál többet adni, azok drágábbak is annyival, viszont nem sok többletet adnak a megnövelt árért cserébe.
A megnovelt élettartamból eredo megnovekedett gari miatti kiadásokat boven fedezi a megnovelt ár, és a marketingnek is jól mutat a 10 év gari.

egyébként az a bizonyíték h a hő nem teszi ezeket tönkre, h a 3870-es(ami ugye emelt fesszel és órajellel rendelkezik) ki merték adni egyslotos hűtővel sőt passzívan is
azért a gyárban jobban értenek hozzá, nem adták volna ki ha tudják h kábé 50%-kuk bedöglik a gari lejárta előtt, szal sztem nem árt ezeknek a magasabb hőmérséklet, normális ember nem is tudja h ezt meg is lehet nézni, csak akinek megvan az everest az rágja a körmeit feleslegesen 
ha ez így van akkor szted a vgak-ra kapható hutési megoldások, csak egy folosleges, átverés?

akik tunningolnak azoknak készül, a gyári hűtés nem teszi tönkre a vga-t 

LOL. Én nem hiszek abban...
Még jó, hogy a számítástechnika egzakt tudomány, és erősen szembenáll a meglátásaiddal... 
de mindegy, van különbség az átlag fészbuk user meg a terrorista között... az utóbbival lehet tárgyalni... (C) bambano

nagyon jó megoldás tettszik!
http://www.facebook.com/serverhive szerverhozzáférés! | "Mond szépen angolul: Gyors róka!"

ennyi erővel a 3850-ek(amik terhelve elérik a 90 fokot) már sorra kellene tönkremennie, de érdekes módon senkinek se megy tönkre a "gagyi" gyári hűtővel
most fölöslegesen izguljak? 
[ Szerkesztve ]

Mind1. Már azt is bánom, hogy beírtam.
de mindegy, van különbség az átlag fészbuk user meg a terrorista között... az utóbbival lehet tárgyalni... (C) bambano

aggodalmora semmi ok
"CSAK A VÁLTOZÁS ÖRÖK"