gondolom egy lenyitható ajtót beletenni már nagyon megdrágította volna... én nem vennék olyan lejátszót aminek ennyi cucc lóg ki az orrából...
Az izmok megfeszülnek, a szív duplán dobban
gondolom egy lenyitható ajtót beletenni már nagyon megdrágította volna... én nem vennék olyan lejátszót aminek ennyi cucc lóg ki az orrából...
Az izmok megfeszülnek, a szív duplán dobban

Pont ugyanezen indok miatt nem vettem meg a HD2-t.

Így még nem annyira ergya, de ahogy belenyom valamit az ember előlre...
“Nem akkor alkottál tökéleteset, ha már nem tudsz mit hozzátenni, hanem ha már nem tudsz mit elvenni belőle.” /Antoine de Saint-Exupéry/

Hát nekem ez a forma nemigazán tetszik,de a beltartalom ettöl még lehet jó

"ebben milyen chip van?"
Nekem is pont ez lett volna az első kérdésem. A korábbiak Realtek chipesek voltak, igaz?
Mert akkor már a "nemérimeg" kategória felé kezd elmenni. A DUNE-ből a legkisebb már 40 körül kapható, és az abban lévő Sigma chip bőven veri a realteket.

Szerintem ugyanaz, mint a HD2-ben, szóval a firmware-re majd fel fog menni a HD2-re és az R1/R3-ra is. Szóval kb kár megvenni, ha csak nem lesz ára azonos.
(#8) próbakocka

felvétel mint olyan, mikor lesz lehetséges ezekkel a lejátszókkal?
Nexus S stock 4.0.4 / Eladó HYUNDAI R600 médialejátszó/felvevő/dvb-t tuner: http://href.hu/x/gyhn

Tök jó, hogy van új modell! De igazán kiadhatnának egy 100%-osan működőt a HD2-höz. 
Chuck Norris már utazott a 4-es metrón. Még '97-ben... Keddig nem leszek itthon. Ha valami kell a cucaimból telefonon keress.

Ekég régóta több cégnek is van olyan amivel felvenni is lehet. Pl. Ac Ryan

Ár és megjelenési dátum a cikk végén

"Az ASUS O!Play Gallery HD 46 900 forintos áron lesz kapható április végétől."
Hátakkor ez kilőve.
Ha jól hasonlítom össze a tulajdonságaikat, Dune HD lite lenyomja ezt az Asust.
[ Szerkesztve ]

Már nagyon sok helyen lehet kapni, de még senki sem írta meg, milyen chip is dolgozik benne.
Baromi kíváncsi volnék, hogy a HD2-höz képest kevesebb kimenettel rendelkező Gallery, belsőleg mennyivel tud többet hardveresen, azért a plusz 10 ezer forintért.
Valljuk be; a 3 GBit-es SATA helyett 6 GBit-es nem igazán jelent pluszt, sem az iPhone port...