Hirdetés

2012. május 29., kedd

(#1) G^zC^mp€r

G^zC^mp€r
(őstag)

Ó jézusom :D vajon meg lehet venni külön a házikót is? :B amugy erre nincs mit mondani, csak annyit, hogy fölösleges.

Xbox Live Gamertag: FEARush R0kHaRD (azottegynullanempedigObetű)

(#2) kavicssli

kavicssli
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

A ház az nagyon baró! De csak én nem láttam árat? :DDD

"Tanulni mindig érdemes, mert egy idő után a tanulásba fektetett munka meghozza a gyümölcsét, s mint tudjuk, a gyümölcsből PÁLINKÁT lehet főzni!"

(#3) gfefe válasza kavicssli (#2) üzenetére

gfefe
(őstag)

Az ára bizonyára horibilis lesz, de ahogy elnézem a 3 vga- val gondolom teljesítményben is vmi hihetetlent fog produkálni... persze ahoz megfelelő driver támogatottság is kell majd....

DOWNLOAD ██████████████ 105%

(#4) 33as

33as
(fanatikus tag)
LOGOUT blog

Baszki...... ez gyönyörű! :Y

Macbook unibody 500Gb WD , PC-szimulátorhoz , Meizu M8 , Samsung Wave , Ipad2 , HTC Sensation, Xbox360 slim, Ps2, RC Pilot

(#5) VaniliásRönk

VaniliásRönk
(PH! nagyúr)

GTX 280 Tri-SLI 2x1kW táppal... csak azt nem értem miért nincs mellette két Phenom 9850 3400MHz-re hajtva...

"Only two things are infinite, the universe and human stupidity, and I'm not sure about the former." (Albert Einstein)

(#6) Sundesz

Sundesz
(őstag)
LOGOUT blog

Mintha két GTX 280 nem lenne elég. Az ilyen felvágós konfigoknak semmi értelme. Meg 4 TB, te jó ég, annyit megtölteni... 8 GB ram szintén teljesen felesleges.
De legalább energiatakarékos a PéCé. :))

Hörcsög Powa'

(#7) Kopi31415

Kopi31415
(PH! addikt)
LOGOUT blog

biztos en vagyok izlesficamos, de nekem nagyon nem tetszik. Es veszett zsufolt a belseje.

Érettségi feladat, SZÁMÍTÁSTECHNIKA Írjon BASIC nyelven egy grafikus alapú multitask operációs rendszert, amely kivédi a Windows 98 potenciális hibáit.

(#8) infectedmann

infectedmann
(senior tag)
LOGOUT blog

A ház jöhet... a többi nem kell... kuka :D :DDD

http://avpuniverzum.hu - http://www.infectedmann.hu - iPhone 4S 16GB (fekete)

(#9) bandras0226

bandras0226
(tag)

A házat én is elfogadnám :K

Mindig azt hiszi az ember , hogy a már látta vagy hallota a legnagyobb hülyeséget de újra és újra téved.

(#10) LGLuke

LGLuke
(őstag)
LOGOUT blog

Abramovics vesz vagy 2-3 db-ot a gyerekeinek OK, de ki veszi meg a többit. Nah jó vesz magának is, de nem játszani fog vele, csak tudjátok, hogy a Vista jól fusson... :DD

Persze előbb eladja a Chelsea-t, különben még neki sem futná rá! :C

Hát kiváncsi vagyok, hogy ez amolyan nekünk van a legjobb gépünk cucc az Asustól vagy tényleg nagy "példányszámban" akarják eladni!???

(#11) Calibos válasza Kopi31415 (#7) üzenetére

Calibos
(PH! addikt)

Szépnek szép (nekem annyira nem jön be) de valahogy ebben sincs annyi hely. Mostanában annyira divat lett a "törpe" ház.

(#12) Balika911 válasza Kopi31415 (#7) üzenetére

Balika911
(PH! kedvence)

Csatlakozom. A hírre kattintva bíztam benne, hogy egy szép, letisztult formavilágú, tágas és igényes házba csomagolják a vasat. Igaz, jobban belegondolva az ASUS-tól badarság lenne ilyet várni. Ebből a szempontból nem csalódtam, ez a ház baromi ronda.

Ezek jó része persze szubjektív, elhiszem, hogy valakinek tetszik. Pár éve még nekem is bejött volna. :D
Számomra most ez az etalon ház megjelenés terén - ha minden jól megy, hamarosan az asztalom alá is kerül egy. Kis alakítással a belsejét is rendbe lehet hozni. :)

[ Szerkesztve ]

(#13) csimav

csimav
(őstag)
LOGOUT blog

:) Talán 2015 re nem lesz felesleges:D

Ha van Moneybrookers-ed, akkor irj rám, légyszives.

(#14) edipqe

edipqe
(senior tag)
LOGOUT blog

a ház iszonyat ocsmány.........hol vagy oh hol vagy te szép TT mozart?

pláne a multkori Voodoo házikóhoz képest! :W

[ Szerkesztve ]

I aint fightin! I would not give a f. if I would see a russian tank drivin flat bush on avenue. I aint shootin nobody, so call me a fagget! When the wars over Im gona be the fagget with two legs!

(#15) cizoe

cizoe
(őstag)
LOGOUT blog

A Vér család biztos beszerez párat a kis Pistikének... :))

(#16) Speed(R) válasza VaniliásRönk (#5) üzenetére

Speed(R)
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

A ~4Gre húzott QX9650 sokkal életképesebb..a 2x4es Skulltrail sem érne sokat játékos szempontból, a dual Phenomok sem. No nem mintha dobálnák az olyan lapokat, amiben 3.4re lehet rántani 2 Phenomot..sőt, 3.4re rántható Phenom is ritka holló..

Én inkább azt nem értem, hogy mi a ráknak erőltetik ezt a TriSLIs baromságot. 2 kártyával nem érik el átlagban a 1.5xes teljesítményt, 3mal a 2xest. Akkor minek\kinek? Persze tudom..vérpistikéknek ;]

A ház nekem is bejön, de ennyi. Ha kapható lenne 30 körül, vinnék mint a cukrot.

szerk.

Hasonló teljesítményű gépet töredék áron rakhat össze akárki 4870CFre építve.
IP45 lap, húzott Q9450, 4x2GB DDR2, 2x320GB SamuF1 R0, meg egy HX620.
Állat házzal és vízhűtéssel is kihozható ~400 körül. Az Ares lesz vagy 1 guriga..

[ Szerkesztve ]

★ 162+ ★ http://href.hu/x/hjiv ★

(#17) Kopi31415 válasza Balika911 (#12) üzenetére

Kopi31415
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Azert elsore a multkori HP Woodoo egesz kulturaltan nezett ki. De sok info akkro meg nem votl rola, ma meglesem a honlapjukat megen. :)

Érettségi feladat, SZÁMÍTÁSTECHNIKA Írjon BASIC nyelven egy grafikus alapú multitask operációs rendszert, amely kivédi a Windows 98 potenciális hibáit.

(#18) hyperspace

hyperspace
(fanatikus tag)

baszki, ha vennek egyet, a szolgaltatonal emeltetni kene az ampert, meg beoltani a szuloket, hogy az lcd tv tehet a szamlarol :)

ha azt mondom neked van igazad, nekem van igazam... :)

(#19) domi007 válasza hyperspace (#18) üzenetére

domi007
(őstag)
LOGOUT blog

Nekem is ilyesmi jutott az eeszembe: az ilyen mellé paksot kell csomagolni :P

DOMy

"...de a tudomány mai állása szerint az ipari méretekben is használható SHA1 collisiont generáló eszköz a nagyon nagy számokat polinomidőben faktorizáló algoritmust tartalmazó fecni hátuljára van felírva." - ys

(#20) Speed(R) válasza domi007 (#19) üzenetére

Speed(R)
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Ne törődj(etek) vele, hogy egy vasaló is többet fogyaszt..
Terhelve 1kW alatt van bőven, csak a csatik miatt kell 2 táp. Nomeg hype..

(#21) 00roli00 válasza kavicssli (#2) üzenetére

00roli00
(senior tag)

Azt beszélik 8000 ajró körül lesz.

Röhely.

[ Szerkesztve ]

(#22) hyperspace válasza Speed(R) (#20) üzenetére

hyperspace
(fanatikus tag)

en nem a 2 tapon vagyok leakadva. oke, hogy pl a hajszirito is 1200W-os, de az 10 percig megy max. de ha jatszok... napi min 5 ora. kulonbseg? ugye nagy... :)))

ha azt mondom neked van igazad, nekem van igazam... :)

(#23) Kopi31415 válasza hyperspace (#22) üzenetére

Kopi31415
(PH! addikt)
LOGOUT blog

napi ot oraban porog a geped 100% terhelessel? Nem semmi. Egyebkent egy plazma is siman benyeli a maga 700Wh-jat...Es az melle meg az ideje nagy reszeben tuti csak hatterzajnak fog menni...

(#24) Speed(R) válasza hyperspace (#22) üzenetére

Speed(R)
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

5 óra játékkal ~800watt fogyasztással 4kW. Dobjuk rá a monitor (24+" TFT) és a hangrendszer fogyasztását is, így 5kW. Az ~200Ft.
Ha figyelembevesszük, hogy úgyse csőgázon megy 5 óra alatt végig, kevesebb.

Q6600al 24\7ben használt gépemmel (letöltés, konvertálgatás, játék vegyesen), a havi különbözet 3k körül volt az előző E2140emhez képest. 2 pizza ára, nabumm..

Jó lenne, ha eljutna az emberek agyáig, hogy PCs viszonylatban nem egy egyedüli gép fogyasztása sok, hanem a gépparkoké..otthon az meg ritka :U

[ Szerkesztve ]

(#25) Speed(R) válasza 00roli00 (#21) üzenetére

Speed(R)
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Hát elég optimista voltam akkor az 1 gurigás tippel.
Bár valszeg a csúcsratömött megoldás lesz 8000€.

(#26) Lenry

Lenry
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

én nem látom ennek a gépnek az értelmét... ez egy szimpla, bolti alkatrészekből összerakott konfig... oks, a ház új, de azon kívül, hogy mindenből belepakolták a legkomolyabbat, attól függetlenül semmi extra nincs benne...

miért jobb az nekem, hogy ha az Asus rakja össze?

"Kár volt rád pazarolnom ezt az 1 percet, máris utállak" - csƵ random hülyegyereknek | "Két webfejlesztő beszélget: - Milyen az új csajod? - 90/60/90 - Sötétlila?" | Eladó PC játékaim: href.hu/x/9dv6

(#27) littlelion21

littlelion21
(VIP)

Én csak azt nem értem,h miért pont a legszarabb/leglassabb ddr3-at kell belepakolni? :F
Nem lenne célszerűbb az 1600 vs.1866-os ddr3-kat erőltetni?

(#28) VaniliásRönk válasza Speed(R) (#24) üzenetére

VaniliásRönk
(PH! nagyúr)

Tehát az a több 10 millió ember, akinek otthon PC-je van, az nyugodtan vehet kW-os konfigot, nincs jelentősége, mert egy-egy ember esetében ez csak pár ezer Ft havonta.
Jól értem amit mondasz? :U

"Only two things are infinite, the universe and human stupidity, and I'm not sure about the former." (Albert Einstein)

(#29) Balika911 válasza Lenry (#26) üzenetére

Balika911
(PH! kedvence)

Nem neked építették, ennyi.

Nem indenki szeret, tud, akar gépet összerakni, még a játékkosok közül sem. Ha emellé az illető pénztárcájának a vastagsága és az ízlése is fordított arányosságot mutat, akkor meg is van a vevője ennek a masinának. :)
Ízlésre vonatkozó mondaton nem megsértődni!

Kopi31415:

Voodoo lesz az, nem Woodoo. 3dfx óta érzékenyen érint, ha tévesen írják. :)

[ Szerkesztve ]

(#30) Speed(R) válasza VaniliásRönk (#28) üzenetére

Speed(R)
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Nem, ilyet én nem írtam. Az én szemszögem az egyén szemszöge. Ne kezdjük már a zöld baromságot. Lehet környezettudatosan élni kWos konfiggal is.

(#31) 00roli00 válasza Speed(R) (#25) üzenetére

00roli00
(senior tag)

Tömhetik. :DDD

(#32) Robi BALBOA válasza littlelion21 (#27) üzenetére

Robi BALBOA
(őstag)

Pont nekem is ez szúrt szemet egyből, illett volna valami normálisabb ramot tenni egy ilyen konfig mellé!
Mondjuk a milliók vagy milliárdokkal rendelkező lúzer az ugysem azt nézi hogy milyen ram van benne hanem azt hogy jó drága legyen + ez legyen a leg menőbb legújabb + csicsás legyen!

Ui: A ház tényleg szép,csak lehetne nagyobb, nem értem mostanában nem divat a nagy torony ház amiben el lehet férni és nem kell a sok vezeték + cső között turni!

Tuning mindenek felett! Legjobb a Legrosszabb! by Karesz:) , Én: és mivel iszod a Vodkát Karesz? Karesz: Hát,Ö?!?> Haverokkal!:) , Nem az a lényeg honnan jössz, hanem, hogy mit ISZOL!!! by-Bekő Lacika- ELADÓ A GÉPEM

(#33) shteer válasza Robi BALBOA (#32) üzenetére

shteer
(PH! félisten)
LOGOUT blog

játékhoz sok ram kell, nem extratuningos

FERZON DroidTV - Android-os médialejátszó a PH!-n csak tőlem | Android-os Tablet PC-k magyar nyelvvel, GPS-sel és 3G-vel is!!! > Hirdetéseim: http://href.hu/x/duqu

(#34) luw2win válasza shteer (#33) üzenetére

luw2win
(őstag)
LOGOUT blog

omfg... csunya drága és meg sem éri
Most ATI a bb :R

.“Azért nem jut olyan sok ember sehova az életben, mert a hátsó kertben keresgélik a négylevelű lóheréket.”

(#35) Ayg0 válasza Lenry (#26) üzenetére

Ayg0
(senior tag)

Ezt kb minden gamer konfigos hírnél elsütik a kommentezők, csak az épp aktuális gyártóval. A végére pedig újra és újra megállapítják, hogy a funkcionális analfabétáknál egy fokkal értelmesebb embereknek értelmetlen és hasztalan.

oks, a ház új, de azon kívül...semmi extra nincs benne.

De, az ára. Mivel a viskót nem tömegtermelésre szánták, így a termék tervezési, gyártási és reklám költségét egy szűkebb rétegen kell kitermelni. De így is 100, hogy gazdaságos lesz, mert valami olyasmit olvastam anno, hogy az emberiség vagyonának 90%-át az össznépesség 10%-a birtokolja. Jó kis célcsoport. :C
Ezeknek az értékesítési stratégiája hasonló lehet pl a csúcs autókéval: rakat lóvé > high-end technika & megjelenés > egyedi elmény & presztízs. PC-k esetében a csúcs kütyükkel viszont van egy kis bibi: szörnyen kiforratlanok. (lásd pl GX2 SLi és akkor a 3-way SLi még szóba se került :()

"A Celeron egy olyan gyár ami az Intelnek készít olcsó, megbízható processzorokat, ezért felesleges a Pentiumokért plussz pénzt fizetni."

(#36) drizzt1666

drizzt1666
(kvázi-tag)
LOGOUT blog

A házat külön nem árulják (majd) valahol? Nekem kell egy ilyen :DDD

Az álmaim rabja vagyok, de tetteimben szabad ember...

(#37) leviske

leviske
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Én erre a házra csak annyit tudok reagálni, hogy az enyém szebb. ;] Nem tudom hogyan jutott az ASUS a felhőtlen olasz stílustól a Transformers-ig. :(

Amugy nem rossz kis gép... :) Magyarországon biztos sok tulaj lesz. :DDD

"És robbanó tartály mögött vihorászni tűzharc közepén szerintem még a Nők lapja horoszkópja szerint sem jelent jót." /by MAZUR [GS'10J]

(#38) Nyugdíjas válasza Sundesz (#6) üzenetére

Nyugdíjas
(PH! nagyúr)

Mondjuk játékkal nem is,de tudok én olyat mondani,amivel ki lehet szépen használni azt a 8giga RAM-ot::)

‎"Két dolog fontos az életbe' nagyon. Hogy az ágyad legyen jó, meg a cipőd. Mer' vagy az egyikbe vagy, vagy a másikba."

(#39) Kopi31415 válasza Ayg0 (#35) üzenetére

Kopi31415
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Mennyi ember is él a földön jelenleg? 6 milliárd? 6,5? Akkor ennek a 10%-a 650millió ember, és valaho lte is benne vagy, hidd el. Szóval nem az a 10% a célcsopor,t hanem az a max 0,01%, aki még ebből a tízből is kiemelkedik pénz, vagy hülyeség terén...

(#40) JColee

JColee
(őstag)
LOGOUT blog

mekkora a táp ebben a gépben? :DDD
550 w kell egy darabhoz és vhol azt hallottam h 100w kevés az slinek
:DD :DD

A szerver a kérést zavarosnak találta és nem tudja hogy hajtsa végre.

(#41) shteer válasza luw2win (#34) üzenetére

shteer
(PH! félisten)
LOGOUT blog

he? ne kezdjünk flame-et itt de majd ha valóban virít vmit akkor lesz bb :))

FERZON DroidTV - Android-os médialejátszó a PH!-n csak tőlem | Android-os Tablet PC-k magyar nyelvvel, GPS-sel és 3G-vel is!!! > Hirdetéseim: http://href.hu/x/duqu

(#42) Robi BALBOA válasza shteer (#33) üzenetére

Robi BALBOA
(őstag)

Ez én is tudom és igazad van, csak az összkép miatt mondom, hogy jobban festene egy 1666/1800/1866mhz-s ram a brutál konfig mellé! Meg ha már a játéknál tartunk akkor valami SSD meghajtót(egy ilyen színvonalú termékbe elférne!) is rakhatak volna bele a rendszernek(64gb,128gb), másra meg ott lenne a brutál mennyiségű 4TB-os hátértár!

Tuning mindenek felett! Legjobb a Legrosszabb! by Karesz:) , Én: és mivel iszod a Vodkát Karesz? Karesz: Hát,Ö?!?> Haverokkal!:) , Nem az a lényeg honnan jössz, hanem, hogy mit ISZOL!!! by-Bekő Lacika- ELADÓ A GÉPEM

(#43) leviske válasza luw2win (#34) üzenetére

leviske
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Szerinted az ASUS most arra ment, hogy bb gépet alkosson? :DDD

(#41) shteer: nézz be a HD4800-asok topikjába... szerintem. :DDD

[ Szerkesztve ]

"És robbanó tartály mögött vihorászni tűzharc közepén szerintem még a Nők lapja horoszkópja szerint sem jelent jót." /by MAZUR [GS'10J]

(#44) LonGleY

LonGleY
(senior tag)

Ekkora várható nyereségből már egy épkézláb dizájnert nem tudnak megfizetni?
Hogy az anyaghasználatról ne is beszéljünk...

A Dropbox tárhely kimaxolása 16 GB-ra >> http://tinyurl.com/dropbox16

(#45) leviske válasza LonGleY (#44) üzenetére

leviske
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Miért? Még mindíg jobb a Transformers féle ház, mint egy Pininfarina... :DDD (bár a linkelt kép, pont HDD ház)

Az anyaghasználatot sajnos még képeken keresztül nem tudom megállapítani... :(

(#46) Sotho

Sotho
(senior tag)

"...akár 4 GHz-ig húzható."
A radin lévő venti meg 4000 rpm-re :D

(#47) klambi

klambi
(őstag)

húhúúúúdeocsmány!! :(

amúgy szerintem nem áll mögötte nagy tudomány, mindenből beletettek jó drágát jó sokat 1 csúnya házba..szerintem ennyi röviden :Y

[ Szerkesztve ]

http://www.facebook.com/serverhive szerverhozzáférés! | "Mond szépen angolul: Gyors róka!"

(#48) LonGleY válasza leviske (#45) üzenetére

LonGleY
(senior tag)

Műanyag. Ennyi bőven elég.

Az Antec Sonata II házamnál eddig korrektebbet még nem láttam (robosztus és fém, az elején még elfér az a műanyag panel). A 3-asat viszont már eléggé lebutították.

[ Szerkesztve ]

A Dropbox tárhely kimaxolása 16 GB-ra >> http://tinyurl.com/dropbox16

(#49) leviske

leviske
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Mondjuk én azt nem értem, hogy honnan jött ez a "Építsünk Gamer konfigot sok pénzért!" láz... :F

Akinek már ekkora a gépigénye, az össze tudja magának rakni a sajátját... :F És sok esetben még olcsóbban is, mint amennyiért ezeket a #&@%-kat árulják. :(

Kíváncsi vagyok, hogy hány ember vesz ilyeneket Mac helyett. :))

(#48) LonGleY: Vannak minőségi műanyagok is... :DDD

[ Szerkesztve ]

(#50) Balika911 válasza leviske (#49) üzenetére

Balika911
(PH! kedvence)

Erre viszont egyben van garancia, s gondolom kapcsolódó szolgáltatások is járnak mellé. Valakinek ez megéri a különbözetet, igaz, az ilyenek tőlünk nyugata fordulnak elő nagyobb számban.

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.