Korrekt. Már csak az ár kérdéses.
diablohungary.hu - tiszta erőből diablo :)

Korrekt. Már csak az ár kérdéses.

Tetszetős
remélhetőleg lesz normális mATX-es is, ahogy ASRockéknál szokott 
Egyszer azt hittem, hogy tévedtem, de tévedtem.

És vajon rendes kondik is kerülnek rá? Olyanra gondolok ami nem púposodik fel 
Telefonon is elérsz ha nem jelzek vissza a privire. Használjuk a pontozásásos rendszert kölcsönösen. Mindkettönknek jól jöhet.
Szilárd elektrolitos kondik vannak rajta.
"Minden negyedik-ötödik magyar fiatal funkcionális analfabéta – derült ki a nemzetközi felmérésekből. Az arány a felnőttek körében sem jobb."

Az asrock szerintem csak eleve pupos kondikat épit be. 
te találkoztál már újkori - szilárd elektrolitos - Asrock lappal ami tevéset játszott?
érdekes ez az A75 megjelölés és a 3db pcie x16, de külön öröm thx minősített hang és 10fázisú tápellátás
hogy UEFI-s az csak valószínűsíthető?
[ Szerkesztve ]
BIOS ÍRÁS ÉS TÁPEGYSÉGEK!
Jófajtának tűnik.
"... erő, nyomaték, jajj szüzanyám hol a fék..." - WRX Sti. Impreza. Subaru. --> I'm lovin it. <3 |" A gravitáció nem ötlet, hanem természeti törvény, amely ellen fellebbezésnek helye nincs."
a 905 lábú Llanonak, nem olvastad a cikket?!

BIOS ÍRÁS ÉS TÁPEGYSÉGEK!

Nagyon tetszetős darab.Végre nem követték el azt a hibát,hogy cf esetén takarásba kerül egy sata csati,vagy pci foglalat.Én is csak az árára lennék kíváncsi 
--Jótündér! A kívánság az kívánság! Na hajolj csak szépen előre!--
A bővítőkártyákhoz összesen 7 slot áll rendelkezésünkre. Ez pontosan egy x1-es, és három teljes hosszúságú PCI Express slotot jelent, mely utóbbiak közül csak a legfelsőhöz.
Mit tud az Asrock, hogy ilyen lapot készít Llano alá 

Láttam.
Bocsi csak nem tudtam kihagyni. Az Asrockról rögtön ez jut eszembe 
Telefonon is elérsz ha nem jelzek vissza a privire. Használjuk a pontozásásos rendszert kölcsönösen. Mindkettönknek jól jöhet.

A legtöbb lapjukon már csak Low-ESR kondik vannak, nem szokott velük baj lenni, de amelyiken sima elkó van, azok is elég sokáig bírják... ebben a témában az MSI akár tanulhatna is az ASRocktól, ugyanis alig 2-3-4 éves lapokon már haláloznak el az elkók.

Az Asrock sokat javult az utóbbi években - már nem F*srock. 

A sima elkók ESR-je tipikusan alacsonyabb, mint a szilárdelektrolitosaké...
Si vis pacem, para bellum.

Ezer + 1 bocsánat, hülyeséget beszéltem
szóval: a sima elkók sem nagyon hajlamosak korán púposodni az ASRock lapokon. Emlékszem, még a K7S41GX korszakban semmi pénzért sem vettem volna ilyen márkájú lapot, de uszkve 4 éve nagyon megtanultak lapot gyártani 
Tetszetős lap, már csak az ára kérdéses.
Szerintem méretre nagyon hasonlít a proci foglalat a 754-es tokozásra...
"I see the diamonds, but you only see the rock"

Tudom, hogy nem sokat jelent, de nekem nagyon szimpatikus, hogy nem csicsázzák túl a lapot. Szégyen amit a gigabyte is művelt ezzel a g1 szériával, nevetséges. Lehet dizájnos meg divatos, fekete nyák stb, de azért nem kell túlzásba vinni.
nagyon sok embert csak a kulsosegek erdekelnek. peldaul kedves asszonypajtasom uj laptopot akart vasarolni. az elso es legfontosabb dolog szamara a szin volt, gyakorlatilag a tobbi jellemzo nem is erdekelte 
4 sale http://tiny.cc/aprok

Miért van mindegyik lapon már 3-4 pcie? Nem a pci-x váltja fel a pci-t?
Nagyon beindult az AMD marketing gépezete.
http://prohardver.hu/tema/asus_p8h67-m_pro/hsz_1-50.html Running on Iconia A501 Grundstücksverkehrsgenehmigungszuständigkeitsübertragungsverordnung

PCI-X legfeljebb WS és szerver alaplapokon van.
Si vis pacem, para bellum.

Nekem is van egy ilyen lapom (K7s41gx), kondizva. Remekül szuperál. Eladom letöltőgépnek
Visszatérve, látom, hogy az Asrock is belejött a gyártásba.
Az áraik is elég jók szoktak lenni.

Az Asrock kb. 4 éve egyre jobb minőségű lapokat tervez és gyárt. A beállítási- és tuning-lehetőségek sem rosszak, sőt a többi márka áraihoz képest viszonylag olcsó, így jó alternatíva. Megkockáztatom, hogy már egy ideje nem az Asus 'árnyékában' jár. 
RISC86 Power
mivel kiváltak, semmi köze az asus -hoz

Biztos volt mar rola szo egy korabbi cikknel, de az AM3 hutok kompatibilisek lesznek erre az uj csodara?
http://tinyurl.com/kircip
igen, azért lett más a keret mert így a környező alkatrészekre is több levegő jut

Volt idő, amikor 'árulkodtak' bizonyos alaplapi elemek a 'rokonságról', mára ez persze megváltozhatott 
RISC86 Power

Mindenesetre érdekes, hogy kevesebb lábon etetik a processzort, amibe immár a képalkotó rész is bekerült, és még a memóriát is el kell érni.
Az ember azt gondolta volna, hogy több láb lesz, mint am3-nál volt erre meg még kevesebb is lett.

Erre én is kíváncsi lennék, hogy az intel 1155-ös lábszámához képest miben tér el, illetve előnyök és hátrányok. Memóriában az 1866-os sebesség ajánlott lesz vagy jó lesz az 1600-as is ?
"Ha kétmillióan is mondják a butaságot, az attól még butaság marad."

Ha az APU-t szeretnéd használni, és játszogatnál is kicsit, akkor minél nagyobb memória sávszélre lesz szükséged.
há mivel leányvállalata volt
ok csináltak az olcsó vacak lapokat így nem az asus márkanevet húztak le, csak aztán kiváltak

kigurult a bull alaplapja is Asrockéknak:
Expreview
szvsz ez egy fokkal még dizájnosabb
[ Szerkesztve ]
http://g.nfs-s.com/44/nfsw_ALONSOFERNANDO.png

Mióta nem kell az asus kistestvérének lenni. 

Így van.Előnyére vált az asustól való elszakadás 
Lássanak hát csodát,kicsik és nagyok,a becsületes ember én magam vagyok "bendeguz"

Gondolom folyamatosan vissza kellett fogniuk magukat, nehogy az Asusnak konkurenciát csináljanak. Inkább csak a hézagokat töltötték ki.
Csinos lap. 
Eladó QNKTC USB DAC, illetve fej- és fülhallgatók: http://bit.ly/mYX5Xi

Nem is rossz ez az alaplap. Végre itt megvan a 8db SATA3 csatlakozó amit a többieknél hiányolok. Remélem, hogy a Bull-os 990FX-es lapokon is lesz 8db SATA3 csatlakozó, de a 10db-nak még jobban örülnék. 
Tomcat

"Remélem, hogy a Bull-os 990FX-es lapokon is lesz 8db SATA3 csatlakozó, de a 10db-nak még jobban örülnék" 
nekem meg 1db pont elég lenne ![;]](/dl/s/v1.gif)
[ Szerkesztve ]
Az élet értelme:42 igen. Csupa páros szám, nem véletlenül:)

naná hogy jó ára van:amit az asus,giga,msi felszereltségben 40k ért kínál az az asrocknál is megtalálható feleennyiért is.azért a fatality cuccnak k is elkérik az árát...de jóval olcsóbb
íme az asrock computexen bemutatandó termékei,itt már 990es alaplap is van:
http://www.asrock.com/news/show/computex2011/index.asp?c=Products
[ Szerkesztve ]

Na most egy kicsit tanácstalan vagyok. Teljesen új gépet raknék össze magamnak. Szerintetek ez az AsRock alaplap a jobb választás vagy a már kapható korábbi szériákból átalakított fekete foglalatos AM3-as alaplapok?

Jó felkészítő terep volt az nekik... Abban a 'hézagtöltögetős' időkben megtanulták a csíziót, és olyan megoldásokat hoztak ki, amire másik gyártó nem válalkozott 
RISC86 Power

azért poén hogy ezt is meg a bullt is megoldja az amd jóval kevesebb lábbal mint a zintel, ami miatt a lapok gyártása is jóval olcsóbb. Ha a bull ~940 lábbal elmegy olyan szinten mint az 1366 lábas intelek, az egyenesen lol lesz.
[ Szerkesztve ]
T-home extra csomag monopolterületen 6500 ft/hó, versenyterületen ahol Digi vagy UPC is van pedig 2990 ft/hó. Köszönjük!

Hogyaza... 
Lehet, hogy eladom a 890FX Deluxe5-öt? 
Eladó: 4 GB M2 (MS Micro), CREE LED-es lámpák, harisnyázott Chieftec CTG-600-80P tápegység, s754 3000+ Sempron - egyéb eladó dolgaim: http://href.hu/x/f5x7 - Újonc a lóPHaszt... Csak még keveset írtam!

Azt valaki el tudná magyarázni, hogy mi a különbség az FM1 és AM3+ procik között?

fm1 APU procis, AM3+ sima CPU-s.
T-home extra csomag monopolterületen 6500 ft/hó, versenyterületen ahol Digi vagy UPC is van pedig 2990 ft/hó. Köszönjük!