Hirdetés

2012. május 29., kedd

(#1) Gyuri27

Gyuri27
(PH! nagyúr)

Korrekt. Már csak az ár kérdéses.

diablohungary.hu - tiszta erőből diablo :)

(#2) V!ck

V!ck
(kvázi-tag)

Tetszetős :) remélhetőleg lesz normális mATX-es is, ahogy ASRockéknál szokott :R

Egyszer azt hittem, hogy tévedtem, de tévedtem.

(#3) zsoltyy válasza V!ck (#2) üzenetére

zsoltyy
(újonc)

És vajon rendes kondik is kerülnek rá? Olyanra gondolok ami nem púposodik fel :)

Telefonon is elérsz ha nem jelzek vissza a privire. Használjuk a pontozásásos rendszert kölcsönösen. Mindkettönknek jól jöhet.

(#4) Oliverda válasza zsoltyy (#3) üzenetére

Oliverda
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

Szilárd elektrolitos kondik vannak rajta.

"Minden negyedik-ötödik magyar fiatal funkcionális analfabéta – derült ki a nemzetközi felmérésekből. Az arány a felnőttek körében sem jobb."

(#5) Gyuri27 válasza zsoltyy (#3) üzenetére

Gyuri27
(PH! nagyúr)

Az asrock szerintem csak eleve pupos kondikat épit be. :K

(#6) vinibali válasza zsoltyy (#3) üzenetére

vinibali
(senior tag)
LOGOUT blog

te találkoztál már újkori - szilárd elektrolitos - Asrock lappal ami tevéset játszott?:)
érdekes ez az A75 megjelölés és a 3db pcie x16, de külön öröm thx minősített hang és 10fázisú tápellátás :Y hogy UEFI-s az csak valószínűsíthető?

[ Szerkesztve ]

BIOS ÍRÁS ÉS TÁPEGYSÉGEK!

(#7) Ł-IceRocK-Ł

Ł-IceRocK-Ł
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Jófajtának tűnik.

"... erő, nyomaték, jajj szüzanyám hol a fék..." - WRX Sti. Impreza. Subaru. --> I'm lovin it. <3 |" A gravitáció nem ötlet, hanem természeti törvény, amely ellen fellebbezésnek helye nincs."

(#8) fricz19

fricz19
(senior tag)
LOGOUT blog

10 fázis; de minek?

(#9) vinibali válasza fricz19 (#8) üzenetére

vinibali
(senior tag)
LOGOUT blog

a 905 lábú Llanonak, nem olvastad a cikket?! :P ;)

BIOS ÍRÁS ÉS TÁPEGYSÉGEK!

(#10) Milka 78

Milka 78
(őstag)

Nagyon tetszetős darab.Végre nem követték el azt a hibát,hogy cf esetén takarásba kerül egy sata csati,vagy pci foglalat.Én is csak az árára lennék kíváncsi :K

--Jótündér! A kívánság az kívánság! Na hajolj csak szépen előre!--

(#11) Gerisz

Gerisz
(PH! addikt)
LOGOUT blog

A bővítőkártyákhoz összesen 7 slot áll rendelkezésünkre. Ez pontosan egy x1-es, és három teljes hosszúságú PCI Express slotot jelent, mely utóbbiak közül csak a legfelsőhöz.

Mit tud az Asrock, hogy ilyen lapot készít Llano alá :)

(#12) zsoltyy válasza Oliverda (#4) üzenetére

zsoltyy
(újonc)

Láttam.
Bocsi csak nem tudtam kihagyni. Az Asrockról rögtön ez jut eszembe :DD

Telefonon is elérsz ha nem jelzek vissza a privire. Használjuk a pontozásásos rendszert kölcsönösen. Mindkettönknek jól jöhet.

(#13) V!ck válasza zsoltyy (#3) üzenetére

V!ck
(kvázi-tag)

A legtöbb lapjukon már csak Low-ESR kondik vannak, nem szokott velük baj lenni, de amelyiken sima elkó van, azok is elég sokáig bírják... ebben a témában az MSI akár tanulhatna is az ASRocktól, ugyanis alig 2-3-4 éves lapokon már haláloznak el az elkók.

(#14) Angel1981 válasza Gyuri27 (#5) üzenetére

Angel1981
(PH! addikt)

Az Asrock sokat javult az utóbbi években - már nem F*srock. :)

(#15) daa-raa válasza V!ck (#13) üzenetére

daa-raa
(MODERÁTOR)

A sima elkók ESR-je tipikusan alacsonyabb, mint a szilárdelektrolitosaké...

Si vis pacem, para bellum.

(#16) V!ck válasza daa-raa (#15) üzenetére

V!ck
(kvázi-tag)

Ezer + 1 bocsánat, hülyeséget beszéltem :B szóval: a sima elkók sem nagyon hajlamosak korán púposodni az ASRock lapokon. Emlékszem, még a K7S41GX korszakban semmi pénzért sem vettem volna ilyen márkájú lapot, de uszkve 4 éve nagyon megtanultak lapot gyártani :)

(#17) Móci

Móci
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Tetszetős lap, már csak az ára kérdéses.
Szerintem méretre nagyon hasonlít a proci foglalat a 754-es tokozásra...

"I see the diamonds, but you only see the rock"

(#18) Blase19

Blase19
(tag)

Tudom, hogy nem sokat jelent, de nekem nagyon szimpatikus, hogy nem csicsázzák túl a lapot. Szégyen amit a gigabyte is művelt ezzel a g1 szériával, nevetséges. Lehet dizájnos meg divatos, fekete nyák stb, de azért nem kell túlzásba vinni.

(#19) tiborandras válasza Blase19 (#18) üzenetére

tiborandras
(senior tag)
LOGOUT blog

nagyon sok embert csak a kulsosegek erdekelnek. peldaul kedves asszonypajtasom uj laptopot akart vasarolni. az elso es legfontosabb dolog szamara a szin volt, gyakorlatilag a tobbi jellemzo nem is erdekelte :DDD

4 sale http://tiny.cc/aprok

(#20) Dabsol5

Dabsol5
(tag)

Miért van mindegyik lapon már 3-4 pcie? Nem a pci-x váltja fel a pci-t?

(#21) banhammer

banhammer
(őstag)
LOGOUT blog

Nagyon beindult az AMD marketing gépezete.

http://prohardver.hu/tema/asus_p8h67-m_pro/hsz_1-50.html Running on Iconia A501 Grundstücksverkehrsgenehmigungszuständigkeitsübertragungsverordnung

(#22) daa-raa válasza Dabsol5 (#20) üzenetére

daa-raa
(MODERÁTOR)

PCI-X legfeljebb WS és szerver alaplapokon van.

Si vis pacem, para bellum.

(#23) zsoltyy válasza V!ck (#16) üzenetére

zsoltyy
(újonc)

Nekem is van egy ilyen lapom (K7s41gx), kondizva. Remekül szuperál. Eladom letöltőgépnek
Visszatérve, látom, hogy az Asrock is belejött a gyártásba.
Az áraik is elég jók szoktak lenni.

(#24) nandon

nandon
(tag)

Az Asrock kb. 4 éve egyre jobb minőségű lapokat tervez és gyárt. A beállítási- és tuning-lehetőségek sem rosszak, sőt a többi márka áraihoz képest viszonylag olcsó, így jó alternatíva. Megkockáztatom, hogy már egy ideje nem az Asus 'árnyékában' jár. :)

RISC86 Power

(#25) fricz19 válasza nandon (#24) üzenetére

fricz19
(senior tag)
LOGOUT blog

mivel kiváltak, semmi köze az asus -hoz

(#26) kircipeti

kircipeti
(senior tag)

Biztos volt mar rola szo egy korabbi cikknel, de az AM3 hutok kompatibilisek lesznek erre az uj csodara?

http://tinyurl.com/kircip

(#27) HERR Z válasza kircipeti (#26) üzenetére

HERR Z
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

igen, azért lett más a keret mert így a környező alkatrészekre is több levegő jut

(#28) nandon válasza fricz19 (#25) üzenetére

nandon
(tag)

Volt idő, amikor 'árulkodtak' bizonyos alaplapi elemek a 'rokonságról', mára ez persze megváltozhatott :)

RISC86 Power

(#30) antikomcsi

antikomcsi
(PH! kedvence)

Mindenesetre érdekes, hogy kevesebb lábon etetik a processzort, amibe immár a képalkotó rész is bekerült, és még a memóriát is el kell érni.

Az ember azt gondolta volna, hogy több láb lesz, mint am3-nál volt erre meg még kevesebb is lett.

(#31) Ueda

Ueda
(kvázi-tag)

Erre én is kíváncsi lennék, hogy az intel 1155-ös lábszámához képest miben tér el, illetve előnyök és hátrányok. Memóriában az 1866-os sebesség ajánlott lesz vagy jó lesz az 1600-as is ?

"Ha kétmillióan is mondják a butaságot, az attól még butaság marad."

(#32) antikomcsi válasza Ueda (#31) üzenetére

antikomcsi
(PH! kedvence)

Ha az APU-t szeretnéd használni, és játszogatnál is kicsit, akkor minél nagyobb memória sávszélre lesz szükséged.

(#33) fricz19 válasza nandon (#28) üzenetére

fricz19
(senior tag)
LOGOUT blog

há mivel leányvállalata volt:)
ok csináltak az olcsó vacak lapokat így nem az asus márkanevet húztak le, csak aztán kiváltak

(#34) V.Dave

V.Dave
(fanatikus tag)

kigurult a bull alaplapja is Asrockéknak:
Expreview

szvsz ez egy fokkal még dizájnosabb

[ Szerkesztve ]

http://g.nfs-s.com/44/nfsw_ALONSOFERNANDO.png

(#36) dezz válasza V.Dave (#34) üzenetére

dezz
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Ugyanaz nagyban: [link]

És akkor már a Llanos is, nagyban: [link]

(Ha így nem jönnének be, itt megtalálhatók.)

(#37) Gyuri27 válasza naszvalo (#35) üzenetére

Gyuri27
(PH! nagyúr)

Mióta nem kell az asus kistestvérének lenni. :DDD

(#38) kerelo válasza Gyuri27 (#37) üzenetére

kerelo
(senior tag)

Így van.Előnyére vált az asustól való elszakadás :K

Lássanak hát csodát,kicsik és nagyok,a becsületes ember én magam vagyok "bendeguz"

(#39) Kaiku válasza Gyuri27 (#37) üzenetére

Kaiku
(fanatikus tag)

Gondolom folyamatosan vissza kellett fogniuk magukat, nehogy az Asusnak konkurenciát csináljanak. Inkább csak a hézagokat töltötték ki.

(#40) Bodz

Bodz
(őstag)
LOGOUT blog

Csinos lap. :K

Eladó QNKTC USB DAC, illetve fej- és fülhallgatók: http://bit.ly/mYX5Xi

(#41) Tomcat

Tomcat
(őstag)

Nem is rossz ez az alaplap. Végre itt megvan a 8db SATA3 csatlakozó amit a többieknél hiányolok. Remélem, hogy a Bull-os 990FX-es lapokon is lesz 8db SATA3 csatlakozó, de a 10db-nak még jobban örülnék. :)

Tomcat

(#42) Duracellm... válasza Tomcat (#41) üzenetére

Duracellm...
(őstag)

"Remélem, hogy a Bull-os 990FX-es lapokon is lesz 8db SATA3 csatlakozó, de a 10db-nak még jobban örülnék" :)

nekem meg 1db pont elég lenne ;]

[ Szerkesztve ]

Az élet értelme:42 igen. Csupa páros szám, nem véletlenül:)

(#43) Srodney válasza zsoltyy (#23) üzenetére

Srodney
(senior tag)

naná hogy jó ára van:amit az asus,giga,msi felszereltségben 40k ért kínál az az asrocknál is megtalálható feleennyiért is.azért a fatality cuccnak k is elkérik az árát...de jóval olcsóbb

íme az asrock computexen bemutatandó termékei,itt már 990es alaplap is van:
http://www.asrock.com/news/show/computex2011/index.asp?c=Products

[ Szerkesztve ]

(#44) TOM-202

TOM-202
(fanatikus tag)

Na most egy kicsit tanácstalan vagyok. Teljesen új gépet raknék össze magamnak. Szerintetek ez az AsRock alaplap a jobb választás vagy a már kapható korábbi szériákból átalakított fekete foglalatos AM3-as alaplapok?

(#45) nandon válasza Kaiku (#39) üzenetére

nandon
(tag)

Jó felkészítő terep volt az nekik... Abban a 'hézagtöltögetős' időkben megtanulták a csíziót, és olyan megoldásokat hoztak ki, amire másik gyártó nem válalkozott :D

RISC86 Power

(#46) hohoo

hohoo
(senior tag)

azért poén hogy ezt is meg a bullt is megoldja az amd jóval kevesebb lábbal mint a zintel, ami miatt a lapok gyártása is jóval olcsóbb. Ha a bull ~940 lábbal elmegy olyan szinten mint az 1366 lábas intelek, az egyenesen lol lesz.

[ Szerkesztve ]

T-home extra csomag monopolterületen 6500 ft/hó, versenyterületen ahol Digi vagy UPC is van pedig 2990 ft/hó. Köszönjük!

(#47) M_o_g_y_i válasza V.Dave (#34) üzenetére

M_o_g_y_i
(senior tag)

Hogyaza... :W
Lehet, hogy eladom a 890FX Deluxe5-öt? :F

Eladó: 4 GB M2 (MS Micro), CREE LED-es lámpák, harisnyázott Chieftec CTG-600-80P tápegység, s754 3000+ Sempron - egyéb eladó dolgaim: http://href.hu/x/f5x7 - Újonc a lóPHaszt... Csak még keveset írtam!

(#48) kazso

kazso
(kvázi-tag)

Azt valaki el tudná magyarázni, hogy mi a különbség az FM1 és AM3+ procik között?

(#49) hohoo válasza kazso (#48) üzenetére

hohoo
(senior tag)

fm1 APU procis, AM3+ sima CPU-s.

T-home extra csomag monopolterületen 6500 ft/hó, versenyterületen ahol Digi vagy UPC is van pedig 2990 ft/hó. Köszönjük!

(#50) Srodney válasza M_o_g_y_i (#47) üzenetére

Srodney
(senior tag)

kicsit hamarabb kellett volna ezen elgondolkodni és pl még vacilálok az am3+ és a fm1 közt...

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.