Jobban megnézve a fentebb említett "olcsó" MLC motyót a hírben szereplő árak mocskosul elszáltnak tűnnek. 
Tessék egy pillantást vetni eme árakra, ott van típusszám, sebesség is ...
Ezen a képen meg jól látszik, hogy az Intel 40GB-s csodája arrafelé kemény 12.000 jen ... sem. [link]
És ugye a jen most, hogy "drága" még mindig csak 2,1Ft.
Csak hát a 80GB 240/70MB MLC 19.990-ért kissé jobbnak hangzik.
Persze akinek meg van rá zseton, az potom 400.000 forintból össze rakhat 4db 128MB-os SLC-t, ami tud Raid-ben 1000MB+/sec olvasást is. ![;]](/dl/s/v1.gif)
[ Szerkesztve ]
Close the World ..... Open the Next!

Ha ugyanez 64GB-os (vagy esetleg 80GB-os) méretben lesz 100€-nak megfelelő forint, akkor már lehet, hogy elgondolkozom rajta. Azon már én is elférnék.

Mondjuk se játékot se olyan progikat nem telepítek amit írtál... 
Őszintén szólva nem is csoda, életemben nem láttam még Photoshopot és Matlabot ilyen gyorsan indulni (egyébként a linkelt videóbeli teszt is tartalmazza ezeket a programokat is). Nem beszélve az oprendszerről... Amint lesz pénzem, én is váltok majd, egyelőre azonban az is tény, hogy elég rendesen megkérik a sebesség árát. 

) ha nagyon unnám magam....
Ezeket nem nekem készítették....
.....Én ilyenbe nem tudnék beletörődni,,,,én hozzászoktam a terpeszkedéshez,,,,,,tudod PC.....Személyi számitógép,,,,kinek igy személyi,,kinek ugy......Windows rommá frissitve napi szinten,,,+premiere+affter effects, +photoshop,+edius,+canopus procoder.....office csomag,,,(ugyancsak szarrá frissitve),,,+ egyéb apró progik....(sound forge,,,és tsai) és még maradjon hely az egyéb hibernáláshoz,,,stb.....nekem ez nem pálya hogy ezzel foglalkozzak....