Pirosalma. 
"Ami nem öl meg, az kisebbé tesz" - Super Mario
Pirosalma. 

Jó lett a piros alma. 
de mindegy, van különbség az átlag fészbuk user meg a terrorista között... az utóbbival lehet tárgyalni... (C) bambano

Ha ilyen logoval adnák ki a 4800-as kártyákkal felszerelt gépeket akkor sok vörös radikális szívét megdobogtatnák. ![;]](/dl/s/v1.gif)
CSS (Hun)Bloodkiller
A zöldekét is. De ők szívrohamban meghalálnak. ![;]](/dl/s/v1.gif)
Megérett az alma.
Egyébként, amíg gyártják a 4860-at nem kell pánikolni.
Milyennapvan?

Ja a zöld alma még úgyis keserű. Ha piros/vörös akkor már megérett és finom édes.
Vagy ez nem a számítástechnikában van? 
CSS (Hun)Bloodkiller

Apple megszerzi eme jelmondattal és eladja kb. 300%-os haszonnal... 
Ne olyan embert keress, akivel le tudnád élni az életedet, hanem, aki nélkül nem! / "Nem az a fájdalom, amitől könnyes a szem, hanem amit egy életen át hordunk mosolyogva, csendesen."
Számukra ez jelenti a vásárban a koncepciót. 
A semmi az nem nincs, hanem van. Ha a semmi van, akkor nincs semmi, de ha nincs semmi, akkor valami van, de az nem semmi.

A sok "céltudatos vásárló" pedig megveszi, mert az Apple és az milyen jó, de hát így járnak.
Apple biztos nem megy csődbe.
(#12) Móci: Csak ha bebarnul a logó. 
(#15) evone: Pusztán megjegyeztem, hogy megint egy Apple féle "fogás".
[ Szerkesztve ]
Ne olyan embert keress, akivel le tudnád élni az életedet, hanem, aki nélkül nem! / "Nem az a fájdalom, amitől könnyes a szem, hanem amit egy életen át hordunk mosolyogva, csendesen."
Jó kis hasznuk lesz rajta, az biztos... de hát a biznisz az biznisz, nem rohadhat el a szép piros alma... 
"I see the diamonds, but you only see the rock"
Hm, ez tényleg kapóra jött az Apple-nak. Tesznek ők az új széria újdonságaira, minek az nekik ugye, viszont ugyanannyiért adhatják majd őket, sőt, mintha a legújabbak lennének.
Így kell ezt csinálni.
<-ƘƘ-> Rendszerment
én is így csinálnám kemény világban élunk...haszon az elso..

Na es aztan? A Te zsebedbol megy ki a penz emiat? Vagy min idegeskedsz? 
ThinkPad X41,T61 < bármikor elcsérelem őket X200s-re. :)

Mint latod te is hulye vagy meg az apple is meg mindenki aki hasonloan gondolja. Itt a forumon a legtobb ember megvenne, es kedvessegbol olcsobban is adna mint ahogy megvette. Bezzeg ez a mocskos szemetlada Apple: HASZONNAL AKARJA ELADNI. 
( a hulyezest ne vedd magadra, termeszetesen nem gondolom ugy )

Nincs neked Ipod-od vagy Mac-ed? 

Nincs.

Csak pár Macpro-d

Amúgy a 300%-os profiton vannak kiakadva egyesek....
“A jövőnk ködén nem látunk át, de néha talán jobb is..” by Youkai

En a cikkben sehol sem latok 300%os profitot. 
Nincsen semmilyen Apple termekem. Csak unom az Apple fikazast, mindenki felbassza magát itt az árakon, aztan aki fikaz, az ugyse vesz ilyet, mert nincs ra szuksege, vagy nem tellik ra... mindezek miatt nem ertem, hogy akkor mire fel kell fikazni.
[ Szerkesztve ]

apple cuccoknál a szoftver támogatást kell megfizeti nem is a hardvert szerintem, mert ugye rögtön kapod a géphez az os -t tartalmazó szoftver csomagot, meg jó persze a nevet és az összeszerelést is meg kell fizetni, de pl most ha veszel egy sony cuccot az is drágább lesz mint az xy márka és nem vagyok bent biztos, hogy jobb is
[ Szerkesztve ]
Fan of !Hollywood Hírügynökség! Xbox360 gamertag: Lindom |Aki betartatja a törvényt azt ő maga is tartsa be.|
Eljen az alma... 
alba gu brath
Minden tiszteletem, de úgy könnyű szoftveresen támogatni vmit, ha kb 4-ed akkora a hardware-ek választéka... Akkor a windowsban meg azt kellen megfizetnünk, hogy annyi hardwaret támogat vagy mit???
Akárki akármit mond szerintem is az Applenek van a leggusztustalanabb üzletpolitikája, persze ez alól egy Sony Vaio laptop sem kivétel, nehogy félreértés essék... Szerintem az Applenél az egygombos egér jogdíját kell így megfizetni! 
[ Szerkesztve ]
Én inkább az utolsó bekezdésen röhögök, az árakat meglátva sokan meggondolták magukat az 5xxx-es szériával kapcsolatban, nem csak én. Majd porosodnak a raktárban.
Kedvenceim: hettyen-pitty, "dudák- dudák, nyam-nyam-nyam." "este, van, este van, ... este van este van... -nyugalom barátom, nyugalom" "nincs mese -hozok sört! -akkor van!" És, hogy a pokolban végtelenségig sorban kell állni:)
Egyelőre úgy tűnik, hogy az AMD most jól lőtte be az árakat. Gyorsan elfogy mindenhonnan a HD 5000 készlet. Gondolom, úgy vannak vele, hogy ha ennyiért viszik, minek lejjebb menni. 
A semmi az nem nincs, hanem van. Ha a semmi van, akkor nincs semmi, de ha nincs semmi, akkor valami van, de az nem semmi.

Apple-lel kapcsolatban nem látsz tisztán, ahogy rengetegen a hasonló számtech fórumokon. A Mac Pro, főleg a legutóbbi Nehalem Xeon frissítés után egyértelműen kizárólag a professzionális piacra lett szánva. Felejtsük el a 2008-as 8 magos modellt ami megjelenéskor a sarki PC kiskernél is olcsóbb volt, nemhogy a többi márkához képest is. Ebben a szegmensben a felhasználók kizárólag alkalmazáshoz választanak gépet és kizárólag "brand" géppel dolgoznak. Itt tulajdonképpen csak annyit jelent a gép ára, hogy mennyivel később térül meg a beruházás. Ráadásul a Mac Pro elenyésző a többi szükséges felszerelés árához képest. Pl. 1 db csúcs MP árából éppen kijön egy kamera, vagy 1-2 erősítő, vagy mondjuk 3 db objektív, stb... A 4870-eken realizált extraprofit miatt nem fognak "megsértődni" a pro felhasználók.
twitter: MatrixfanLive

Nálam 3-4 hét és ott fog porosodni a gépben a 5850 -es. 
"Jegyezd vele az égre Örök tanúságúl: Habár fölűl a gálya, S alúl a víznek árja, Azért a víz az úr!"

az 5770 és 5750esek szvsz drágák, csak késöbb lesz érdemes megvenni őket
a csúcskategória ára reálisnak mondható
...az ár/érték arány a vesztesek mentsvára :D

lol
Pártatlanságom bizonyítékaként minden nap más CPU gyártót favorizálok, ma az AMD -vel tartok.

Nagyot tévedsz, egy almás alaplap 5x-6x annyiba fáj mint egy PC-s társa, és szoftvert nem kapsz hozzá.
Depression.
Egyelőre te porosodtál be valahol mert kurv@ra fogy az 5..... széria, pedig tavasszal éri majd meg igazán.
[ Szerkesztve ]
Pártatlanságom bizonyítékaként minden nap más CPU gyártót favorizálok, ma az AMD -vel tartok.

Helyes, a 48xx széria szerintem is marha jó lett... Az applet meg eleve jóó 

Nah nemtan nem viszik az uj "olcso" Radeont a juzerek annyira mint kellene? ![;]](/dl/s/v1.gif)
.::www.megadanceradio.hu::.
Azokat viszik, mint a cukrot. A HD 4800 asztali terjedése nem hozza a jósolt szintet. Ezért nem számolnak a kereskedők fennakadással. Lehet, hogy sokan már nem akarnak HD 4800-at venni, de a HD 5700-at még drágának tartják. Mondjuk addig árcsökkentés nem lesz, amíg a leszállított készletek egy-két nap alatt elmennek. Talán majd novemberben tisztázódik a helyzet.

szoftvert nem kapsz hozzá.
Nem vagyok eppöl-fan, itthon is a Phenom II ereje morog a gépházban, de bezony kapsz hozzá, nem is keveset. Nézd meg az apple boltban nem sorolom föl, nem vagyok én ingyenreklám 
"Szerinted, "a szervezet" honnan "látja", hogy izmot kell építenie és nem zsírt? Nézegeti a Kiskegyedet, hogy milyen ott a férfiideál?" by philoxenia

Nos nem mondom, hogy draga, azt sem mondom, hogy olcso az uj Radeon.
Ameddig nincs konkurencia addig azt esszuk amit elenk raknak.
Hol van mar az amikor az ujdonsag HD4770 109$-os kezdo aron jott...
Az 5770 sem dragabb egy centtel sem az eloallitasa mint a 4770-nek, az biztos.
.::www.megadanceradio.hu::.
Az RV740 csak pipe cleaner chip volt. Nem is gyártanak sokat belőle. Ennek az az oka, hogy olcsóbb gyártani az RV830-at, mert azt már az RV740-nel megszerzett tapasztalatok alapján fejlesztették. Egyébként a HD 5750 512 MB-os kari pont 109 dolcsi MSRP. 
Az RV830 a Junipernek felel meg? Mert akkor elszomorító, hogy vélhetően a HD4600-asokon nem fog túllépni a Redwood, max, ha GDDR5-öt kap.
Vagy a RV830 megegyezik a Redwood-al és elszóltad magad? 
"És robbanó tartály mögött vihorászni tűzharc közepén szerintem még a Nők lapja horoszkópja szerint sem jelent jót." /by MAZUR [GS'10J]
Az RV830 a Juniper ... sry, de még a régi kódnevek alapján írtam. Majd átszokom.

Ha figyelmesen átolvasod kovsol -nak válaszoltam aki azt írja hogy az Apple gépeknél a szoftvert kell megfizetni nem a hardvert, én pedig írtam hogy a hardver is kurv@ drága.

Jó, de az első mondaton szvsz nincs mit félreérteni 
Amúgy tényleg k*rvadrága minden apple hardver (igen, a mezei ipod is), pedig jó kis kommersz alkatrészek van azokban is.
"Szerinted, "a szervezet" honnan "látja", hogy izmot kell építenie és nem zsírt? Nézegeti a Kiskegyedet, hogy milyen ott a férfiideál?" by philoxenia

RV840 a Juniper, RV830 a Redwood, es RV810 a Cedar, ha a Juniper lenne az RV830, akkor a Redwood az RV840 kene legyen, aminek ellentmond az AMD roadmapja amin ott az arazas is.
[ Szerkesztve ]
"Releasing a game in 2011 without AA is completely stupid. If the techniyou're using makes it impossible to use AA then you're using the wrong techniques."
Tényleg ... fene ezt a sok jelölést. 

Piros alma... piros grafival!
RISC86 Power
Jobb volt, amíg számoztak... 

Mondjuk Apple-től elvárnék egy teljesen egyedi brutális hűtést ami zajtalanná teszi a kártyát. Tekintve, hogy 3 fajta MP van csak összesen igazán alkothattak volna. Legalább a venti profilok jobbak, nem süvít alapjáraton a kártya.
twitter: MatrixfanLive
Én is elvesztettem a fonalat...
Bár logikus amit írtál.
"Happy endings are stories that just haven't ended yet..."
nagyon okos húzás. legalacsonyabb áron ilyen jó kis kártyákat venni nagy tételben.
de hát ezt így is kell csinálni.

most látszik a véleményed súlya, egygombos egér, hát hol élsz te, egy évtizeddel ezelőtt?
Az Apple termékek meg hosszú távon még olcsóbbak is.
I am cancer in your bones
Jól olvasom hogy 4860?
Vagy ez csak nekem új? 
http://goo.gl/OVbJz Google - Motorola Atrix 4G @ 4.0.3 ICS CyanogenMOD 9 + 16GB SDHC & Huawei Ideos S7 Slim @ 2.2.2 Rooted + 8GB SDHC / XBOX Gamertag: Puby23
HD4860 = RV790/640SP Augusztus végén/Szeptember elején jelent meg.
(#44) marcias: Szerintem meg jobb, hogy már nem számoznak... Elég fantáziátlan volt a számozós módszer.
"És robbanó tartály mögött vihorászni tűzharc közepén szerintem még a Nők lapja horoszkópja szerint sem jelent jót." /by MAZUR [GS'10J]