Az emberek nem szeretnek sok penzt kidobalni evente hardveres dolgokra,es inkabb a videokari aran vesz egy konzolt.Lehet hogy igazuk is van.
Gyorskeresés
Legfrissebb anyagok
Szakmai témák
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
Általános témák
GAMEPOD.hu témák
desolator
(fanatikus tag)
én is erre az elhatározásra jutottam idén nyáron amikor úgy döntöttem, hogy lecserélem a 8800gts-emet egy xbox 360-ra, mert már belefáradtam a hardver fejlesztésbe, és gyakorlatilag full ugyanazokkal a játékokkal játszhatok rajta mint pc-n.
Mostanában annyit járok dolgozni, hogy kezd lassan az ivás rovására menni...

rii
(PH! nagyúr)
ja .... egy konzolra idővel egyre jobb-és jobb game-k jönnek ki, ahogy egyre jobban kihasználják a hardware lehetőségeit, egy új PC vid.car meg fél év, és ha toppon akar valaki maradni, újabb 50.000, jobb esetben.
én nem játszok se így, se úgy, szal igazából nincs közvetlen tapasztalatom, de a vid.car piacot a játékok tartják életben, tehát az új gamek egyre újabb vid.car-okra hajaznak,
míg a konzolgyártók érdeke az, hogy a jelenlegi hardware-ből minél többet hozzanak ki
akárkivót'tevótá

Doom
(fanatikus tag)
Az se piskóta szerintem, hogy PS2-ből még mindig több fogyott, mint PS3-ból.
''Tremble, mortals and despair! Doom has come to this world!''
de azt azért tegyük hozzá, hogy konzollal lemaradsz 1-2 eyecandy-ről.
pl nincs AF és AA sem (legalábbis boxon nincs). Meg nem mellesleg, úgyis kell mellé gép 
apropo, nem kell valakinek egy x360? 

klambi
(őstag)
szerintem nem tudják eldönteni meik a jobb és vesznek vagy 3at...Wii-t xboxot meg 1 ps-t is...
http://www.facebook.com/serverhive szerverhozzáférés! | "Mond szépen angolul: Gyors róka!"

decibel
(fanatikus tag)
Ja és veheti mellé a 15-17k-s játékokat... Btw a hardver eladásokkal semmi baj nincs, az emberek imádnak mindig valami újat a mancsaikban szorongatni. A gond szoftveroldalon jelentkezik.
"you are a monkey poo-poo"
Pont ezt akartam mondani. A PS3 akkorát durrant, hogy majdnem megingatta a Ps2 bázisait.
Ez azért gáááááááááááááz!
Viszont egy XBox 360-on 65000 környékén már én is gondolkozom, pedig nem vagyok konzolpárti.
"You are here for a good time... not a long time" /Colin McRae/
Mármint milyen gond? 
üdv
R.
I see you blaming each other -- And I love you still

decibel
(fanatikus tag)
Warez. A pc játékeladások elsősorban emiatt tartanak 1mrd usd környékén a hardver eladások tükrében reális 2-3mrd usd helyett.
"you are a monkey poo-poo"
Ja, hogy PC vonalon, értem.
üdv
R.
I see you blaming each other -- And I love you still

arty
(senior tag)
játékfüggő, pl Asassin's Creedben van
viszont olcsobb egy 360 mint egy 8800GT (amivel az eyecandy meg is jelenik, mint valodi előny)
gépnem meg ott a laptop ;)
[ Szerkesztve ]

nymaci01
(újonc)
Na jah, főleg ha ps3ja van az embernek, akkor elég egy laptop... Én legalábbis csak szövegszerkesztés és zeneletöltés céljából tarok már csak 1 laptopot, játékra, netezésre jó a ps is, főleg bill+egérrel... A játékokat 1ébként 8-13 ezer forint között lehet már ps3ra eredetiben újonnan venni, használtan jobb helyeken 8 ezer alatt vannak... pedig a legrégebbi játék ugye max 1 éves... szal szerintem elviselhető... kivéve itthon nálunk, ahol a hc gamer ugyis torrenten húzza le ingyé a címeket, ahoz képest télleg sok a max 10 ezres játék... Nade kérem szépen... 1 gamma ennyit simán megér, talán még végig is viszi az ember, nem csak belenéz, mint a warezmókusok nagyja... xbox ugyan olyan warezbánya mint pc, meg anno ps2... és most ne mondja senki nekem, hogy DE az xre sokkal több játékot adnak el, külön 1 gépre nézve is... nyilván több x gém fogyott, csakhogy 2 éve van kinn az x, nyilván több játékot vett rá a tulaj, mint a nem egészen 1 éves ps3ra... no mind1, peace
[ Szerkesztve ]

csimmasz
(fanatikus tag)
Ja nekem is az tünt fel hogy a PS2 komolyan ott van eladásokban!
[ Szerkesztve ]
http://www.plasticcard.it (Ha kártya kell) http://www.trustcardsystem.com (ha jó fej vagy)

desolator
(fanatikus tag)
Ezt ugye te sem gondoltad komolyan hogy az xbox nem tudja az AA és AF-et? Elég csúnyán mutatna nélküle egy lcd tv-n vagy monitoron HD felbontásba 
Mostanában annyit járok dolgozni, hogy kezd lassan az ivás rovására menni...
mért tudja?
A másik meg a HD felbontásban. 720Pben oké de rendes HDben 1080Pben nehezen.
Szerintem.... The things we make ... make us. -~- ..And on the 7th day, GOD went windsurfing... Evina foglalkozás egészségügy www.evinakft.hu
pedig nem tudja, itt van elottem egy, tft-re kotve. És igen, csúnyán mutat.
Assasins creed lehet tudja, de akkor ezekszerint játékfüggő a dolog. Én se PGR4-ben, sem GoW-ban nem láttam jelét se AA-nak se AF-nak.