Hirdetés

2012. május 29., kedd

(#1) pincehely

pincehely
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Nem volt valami ügyes húzás az Nvidia részéről!

http://kefetemap.deviantart.com/

(#2) rudi válasza pincehely (#1) üzenetére

rudi
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

Nehéz ezt külső szemlélőként megmondani. Mióta az NV leált a TWIMTBP, játékfejlesztő programjával, azóta rengeteg programozói szabad kapacitása lehet. Nem biztos, hogy a CUDA támogatáshoz mindenkire szüksége van. Emellett a zárt PhysX egy eléggé zsákutcagyanús dolog.

[ Szerkesztve ]

Resistance Is Futile. You will be assimilated!

(#3) Male

Male
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

"Az új szerepköre szerint a független szoftvergyártókat kell meggyőznie az ATI Stream támogatásáról"

Ez mondjuk az ellenfél megoldásának alapos ismeretében nem lesz olyan nehéz.. gyanítom mindenféle gondról, nehézségről tud, amit az nVidia annyira nem hangoztat.

\\\\\\\\\\\\\\\\ ALLEZ AMÉLIE!!! - www.ameliemauresmo.hu //////////////// Videókazetták digitalizálása Xvid és DVD-Video formátumba olcsón, jó minőségben! Ha érdekel dobj privit!

(#4) rudi válasza Male (#3) üzenetére

rudi
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

Nem tudom, de szerintem ezen a szinten már van valamiféle professzionális (esetleg szerződésekben rögzített) titoktartás. Nem ritka az ilyen NV<->AMD vagy Intel<->AMD váltás, kételm hogy stratégiailag fontos infókat átvihetnek magukkal a váltók.

(#5) Quan-Chi

Quan-Chi
(őstag)

legalább itt is kamatoztatja tudását , még szerencse hogy az AMD remekel az ATIval , mert procik terén nem nagyon bír az Intellel

kajaidőben kérem ne zavarjanak! 8:00-22:00

(#6) rudi

rudi
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

Hogy a témahoz is szóljak. Szerintem az AGEIA vezetésének soha nem volt - reális - célja az egyedül boldogulás. Nagyon jól tudták ők, hogy az egyik vagy másik erős piaci szereplő majd felfigyel rájuk, és jópénzért beolvasztja őket.

(#7) Male válasza rudi (#4) üzenetére

Male
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Persze hogy van... de ami a fejében van, az nem tűnik el... és egy tárgyaláson ha nem mondja ki, akkor is fel tudja használni.
(ezért előnyösebb úgy elküldeni, hogy az adott területen X ideig nem dolgozhat)

\\\\\\\\\\\\\\\\ ALLEZ AMÉLIE!!! - www.ameliemauresmo.hu //////////////// Videókazetták digitalizálása Xvid és DVD-Video formátumba olcsón, jó minőségben! Ha érdekel dobj privit!

(#8) gulupeti válasza rudi (#4) üzenetére

gulupeti
(tag)

Szerintem az első céges bulin 3-4 itóka után már ki is kottyant majd valamit. Simán el tudom képzelni, még ha van is ilyen titoktartás. :D

(#9) gfefe

gfefe
(őstag)

Azért van humorérzéke az AMD-nek...
Indiai barátunkat pont a saját maga tervezte physx ellenfelei népszerűsítésére alkalmazza.... és a poén, hogy mivel az ő keze keményen benne volt a készítésben ha szidja a physx rendszert akkor akár hihetnek is neki ;]

DOWNLOAD ██████████████ 105%

(#10) Yutani

Yutani
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Az AMD látszólag szeretne komoly szoftveres támogatásra szert tenni, mire révbe ér a Fusion projekt.

Hogy is van ez? Az AMD úgy csinál, mintha szeretne komoly támogatást magáénak tudni, de közben lesz@rja? Vagy azt akartad kifejezni Abu, hogy jól láthatóan szeretne komolyabb támogatásra szert tenni? Mert akkor a látszólag szó nem idevaló, hanem a láthatóan a helyes megoldás. :)

Bulldozer - Dehogy munkagép, mindössze néhány ember lapáttal!

(#11) Abu85 válasza Yutani (#10) üzenetére

Abu85
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

Van benne valami. Át is írtam. Természetesen mindent az olvasóért. :R :D

A semmi az nem nincs, hanem van. Ha a semmi van, akkor nincs semmi, de ha nincs semmi, akkor valami van, de az nem semmi.

(#12) bigz válasza rudi (#4) üzenetére

bigz
(tag)

attol, hogy alairt egy NDA-t, meg tudja, amit tud. nem feltetlenul kell elmondanod, hogy hol allnak az nV katonai, eleg, ha a sajatjaidat az informacio birtokaban helyezed el a csatateren, es nyert ugyed (de legalabbis helyzeti elonyod) van.

I <3 Razer Mantis Control.

(#13) CsendesMark

CsendesMark
(fanatikus tag)

Mindig érdekes, az amikor egy ember a korábbi cége ellen megy :K
Remélem itt is a nyílt szabványok győznek :C

...az ár/érték arány a vesztesek mentsvára :D

(#14) rudi válasza Male (#7) üzenetére

rudi
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

Talán azért engedté el így, mert annyira fontos dolgokat nem is tudott. Mondjuk azt a vak is látja, hogy az NV már nem annyira tolja a PhysX-et, mint korábban, CUDA vonalon meg azért elég erősan ott van.

(#15) hfrankee válasza Male (#7) üzenetére

hfrankee
(senior tag)
LOGOUT blog

Igen,az szokott lenni a minkaszerződésekben,hogy azonos területen X ideig nem vállalhat pozicíót!
De nem is bíztak rá fejlesztést,csak a "porszívóügynök" feladatot kapta.Mellette azért csacsoghat,hogy mizu van NV-nél. :DD

[ Szerkesztve ]

"Minek a büszkeség, mikor a teljesítmény önmaga jutalma"-Twin Peaks

(#16) Yutani válasza Abu85 (#11) üzenetére

Yutani
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Maga egy úriember! :)

Bulldozer - Dehogy munkagép, mindössze néhány ember lapáttal!

(#17) gfefe válasza hfrankee (#15) üzenetére

gfefe
(őstag)

Elég az, hogy ha kampányol és elmondja, hogy mely területeken vérzik el a physx... elvégre ezt nála jobban talán senki se tudja :)

(#18) Eugene Roe válasza rudi (#4) üzenetére

Eugene Roe
(fanatikus tag)
LOGOUT blog

Ki fogja bebizonyítani, hogy ő mondta el a "so called" titkokat? :U

It'll hurt... a lot, but you'll be better - you say?!

(#19) Chaser

Chaser
(PH! félisten)
LOGOUT blog

Az nv hülyébb mint gondoltam :)) Ilyen embert elengednek aki pont véletlen az amd-hez megy. Persze semmi bizalmasat nem fog elárulni, csak azt tudja mit kell és miért lépni és mivel ő a főnök indoklásnak elég lesz a "mert csak" magyarázat. Vagy az nv építette be az atihoz... ;]

New world...old thinking...IBM T60;)

(#20) ghostmat

ghostmat
(tag)

PhysXY
by AMD :D

[ Szerkesztve ]

(#21) Móci válasza Chaser (#19) üzenetére

Móci
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Nekem is ez jutott eszembe, kíváncsi leszek, hogy mit alkot majd az úriember az Amd-nél.

"I see the diamonds, but you only see the rock"

(#22) Gyuri27 válasza Móci (#21) üzenetére

Gyuri27
(PH! nagyúr)

Nem keveset szvsz. Az amd nem arról hires hogy hülyéket vesz fel. Majd lesz valami jó fizikai gyórsitós cucc az amd-l is.

diablohungary.hu - tiszta erőből diablo :)

(#23) zsolt320i

zsolt320i
(fanatikus tag)

szerintem inkább az inteltől kellene egy két embert alkalmazzanak :DDD

Ha fontos a garanciáztatás korrektsége, akkor kerüld el a digitrendet!

(#24) - = Zk = -

- = Zk = -
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Szuper! És hozott valami használhatót is? ;)

eladó vga/cpu stb. -> http://tinyurl.com/cg54t9f - = Origin(Bf3/BC2/The RUN): Gabbers_Unite = -

(#25) Chaser válasza Móci (#21) üzenetére

Chaser
(PH! félisten)
LOGOUT blog

Lehet a következő ati kártyához már nv drivert kell telepíteni:D :U

(#26) Tomcat

Tomcat
(őstag)

Ebből még valami jó is kisülhet. Gondolok itt arra is hogy (esetlegesen bizonyos) PhysX/CUDA feature-k implementálása OpenCL-be a közeljövőben.
Arra már nem is gondolok hogy az illetőnek mekkora rálátása volt a közeli/távoli jövőben az nVidia cégen belüli fejlesztéseire, elgondolásaira, titkos projektjeire.
De lehet csak túlértékelem az illető korábbi pozícióját az nVidia-n belül. :)
Ha jól emlékszem anno pont az nVidia szipkázott el jónéhány fejlesztőt az ATI-tól az AMD-ATI fúzió idején. Abból is biztosan profitáltak valamennyit ők is.

Tomcat

(#27) Giot

Giot
(őstag)
LOGOUT blog

Manju Hedge! Ezt a nevet talán érdemes lesz megjegyezni. Egyetértek azokkal is akik azt mondják hogy az nV-nek talán már nem annyira fontos a Physx. Ha egy ennyire emblematikus személyt mint a fentebb említett úriember, átengednek a konkurencuiához.
Azt meg nem hinném hogy agymosáson (made by nVidia :DDD ) esett volna át. Biztos sok hasznos infót tud nyújtani. Arról nem is beszélve hogy az ő szavainak azért súlya van ha a korábbi konkurencia mellett korteskedik egy tárgyaláson.

Ha valami igazán... .... zenére vágysz! Frissítve: 2012.04.01 LogBlog.

(#28) ^Clown

^Clown
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Titoktartási szerződést vajon írattak a csávóval nV-áék? :)

ZTE Skate Nillkin tok fekete színben! | ZTE Skate matt fólia --> http://bit.ly/eLWpUo

(#29) Bounti

Bounti
(kvázi-tag)

"Az AMD valószínűleg némi műhelytitokra is szert tehet, hiszen Manju Hedge meglehetősen magas pozícióban olajozta az NVIDIA gépezetét."

Szerintem, ha el is bocsájtották, akkor is kikötötték, hogy a konkurens cégnél nem végezhet olyan munkát, amely a másik cégnél elért eredményeit kamatoztatja. Ha jól emlékszem ezt így szokás csinálni. (Talán volt is per ilyesmiből...)

Ha a halál árnyékának völgyében járok is, nem félek a gonosztól... Mert én vagyok a völgyben a legesleggonoszabb!

(#30) Tomcat válasza Bounti (#29) üzenetére

Tomcat
(őstag)

Ez a mi vállaltunknál is így megy. Sajnos néha a lehető legrosszabkor jön egy-két munkatárs elvesztése/elbocsátása, de ez néha elkerülhetetlen. Egy dolog mindig benne van a munkaszerződésben, mégpedig az hogy a jelen munkaviszony megszűnése után 3 évig nem állhat munkába más cégnél hasonló vagy ugyanolyan pozícióban mint nálunk. Persze ez akkor érvényes ha az adott illető sok dologban "benne van" egy cégen belül és a cégvezetés nem szeretné ha az a konkurencia közvetlen tudomására jutna. (Viszont egy betanított szakmunkás a gyártósorról nem sok vizet zavar ebből a szempontból.) Egyébként benne van a munkaszerződésben az is hogy az itt megszerzett információkat üzleti titokként kell kezelni és sem szóban sem írásban nem adhatja ki harmadik félnek. Többoldalas szerődés ez általában szinte mindenhol és bármelyik fontosabb pontjának a megsértése munkaügyi pert/eljárást von maga után. Gondolom ez ugyanígy lehet az AMD-Intel-nVidia vállalatoknál alkalmazott munkaszerődésekben is.

[ Szerkesztve ]

Tomcat

(#31) schawo válasza Bounti (#29) üzenetére

schawo
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Ha jól értettem, akkor az nV megszabadult tőle egy átszervezés során. Ha az átszervezés alatt az elbocsátáskor csak egy apró eljárási hibát is elkövettek a személy sérelmére, akkor könnyen semmisé válhat a titoktartási szerződés. Ha ez megtörtént, és az AMD jogászai felfedezték, akkor szabad a gazda.

Szigorúan magánvélemény. Olvassa el a mellékelt tájékoztatót, vagy forduljon orvoshoz!

(#32) Chaser válasza Tomcat (#30) üzenetére

Chaser
(PH! félisten)
LOGOUT blog

Ez így leírva jól hangzik meg igaz is, de ennek a megkerülésére van épp elég kiskapu. Mondjuk naplót vezet a delikvens, amiben minden tudását feljegyzi és sajnos ez a napló elveszik :U Nem tudni ki találja meg, de ha valaki az emberke új cégénél akkor ki fogja bebizonyítani, hogy emberünk adott ki bármit is? De ez csak egy példa.

(#33) Badman 4ever válasza Tomcat (#30) üzenetére

Badman 4ever
(őstag)
LOGOUT blog

3 évig nem állhat munkába más cégnél hasonló vagy ugyanolyan pozícióban mint nálunk
Akkor felveszik takarítóként és az meg más dolog, hogy a takarítótól kérdezgetik a főnökök, hogy hogyan és mit lépjenek. :D

(#34) DriderG

DriderG
(tag)

Az AMD/ATi-nak nem hiszem, hogy célja lenne egy komplett fizikai API kiépítése a kártyáihoz, ha így lenne, megtette volna már x éve. A vállalat főleg az olcsó és integrált megoldásokkal foglalkozik a Fusion keretén belül. Emellett persze megvan a külön Radeon-os üzletág is, de teljesen más politikával, mint a GeForce. Mindenesetre kíváncsi leszek, mivel biztos megdobná egy fizika a Radeon-ok eladhatóságát.

nVidia - The Way It's Meant To Be Played

(#35) Akybron válasza Badman 4ever (#33) üzenetére

Akybron
(fanatikus tag)

Ahol dolgozom, ott a mérnökök szerződésében az van, hogy hasonló profilú (a fenti esetben ez alatt a "VGA fejlesztő cég" értendő) céghez x ideig nem mehetnek dolgozni. Takarítónak sem!

[ Szerkesztve ]

vajon megadóztatják a postát is, mert a bevételük alapját képző levelek nagyrésze a jogvédett tartalmak hallgatása közben íródott, így a levelek a jogvédett tartalmak által keltett hangulat kalózmásolatai. (Psych0)

(#36) 9950es válasza rudi (#2) üzenetére

9950es
(fanatikus tag)

...van helyette , 3d ready, surround ready, advanced physics.

120 fps or GTFO :D

(#37) gfefe válasza Akybron (#35) üzenetére

gfefe
(őstag)

JAJAJA. de az ipse nem az ATI leányvállalathoz ment hanem az AMD hez :) VAgy hogy is van ez akkor.... mert akár hogy is egy kézben van két külön szegmensel foglalkozik :) :DDD

(#38) Chaser válasza Akybron (#35) üzenetére

Chaser
(PH! félisten)
LOGOUT blog

Akkor alvállalkozón keresztül dolgozik nekik:)

(#39) D1Rect

D1Rect
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Átszervezés eredménye: még több pénzt húznak ki a VGA piacra fejlesztő részlegek alól.

Milyennapvan?

(#40) Zso2 válasza Gyuri27 (#22) üzenetére

Zso2
(őstag)

istenem ,de szeretem az ilyen okos megnyílvánulásokat... mert a másik arról híres,hogy hülyéket vesz fel :) mert az AMD istencsászár :)

Goo ALONSO ; BF3-- satazso | Intel Core + Windows = Jaguar, behúzott kézifékkel.

(#41) Oliverda válasza Zso2 (#40) üzenetére

Oliverda
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

Nem újdonság hogy szereted hisz szinte folyamatosan gyártod is az ilyen és ehhez hasonlóakat. :)

"Minden negyedik-ötödik magyar fiatal funkcionális analfabéta – derült ki a nemzetközi felmérésekből. Az arány a felnőttek körében sem jobb."

(#42) D1Rect válasza Oliverda (#41) üzenetére

D1Rect
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Ezen besírtam. :DDD

Milyennapvan?

(#43) Zso2 válasza Oliverda (#41) üzenetére

Zso2
(őstag)

hát nem tudom megálni az AMD-től való elolvadásotokat,,, istenítitek hátulról közelítve)hátulról mellbe :) ) mintha a tenyerén hordozná a fanokat :) holott úgyanúgy profitra menő cég és nem értetek van. :)
D1Rect jó rühügjünk együtt... :O :DDD

[ Szerkesztve ]

Goo ALONSO ; BF3-- satazso | Intel Core + Windows = Jaguar, behúzott kézifékkel.

(#44) Oliverda válasza Zso2 (#43) üzenetére

Oliverda
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

Ja, ha már egy értelmes építő jellegű hozzászólást nem tudsz összehozni akkor jön a szokásos böfögés. Ráadásul egy szóban átlagban legalább 2 helyesírási hibával.

Ott a logoszféra, nyiss magadnak egy blogot és ott nem zavar senkit az értelmetlen folyamatos trollkodásod.

"Minden negyedik-ötödik magyar fiatal funkcionális analfabéta – derült ki a nemzetközi felmérésekből. Az arány a felnőttek körében sem jobb."

(#45) Zso2 válasza Oliverda (#44) üzenetére

Zso2
(őstag)

nem trollkodni akarok,hanem egyszerűen hányok már ettől a 4-estől aki folyamatosan az AMd-t magasztalja. Nem tehetek róla ,nem tudom magamban tartani.. :) ez van. Amúgy a helyesírásra visszatérve ,tudom mit nem írok helyesen, és csak lustaságból nem javítom(amiről írok az nem magyar kiosztásu és az ékezetes betuk sincsenek rajta,pl a zárójel 1-l arrébb van mint ahova fel van rajzolva :) ezt találtam a padláson :) ... nem 8 általánossal rendelkezem. Te pl. írtál már olyat az INTEL-ről , hogy ez igen.. nem hiszem pedig csinált már jó pár nagyon jó cuccot.. de mért is nem, azért mert akkora fan vagy ,mint állat. :)

[ Szerkesztve ]

(#46) Zso2 válasza Oliverda (#44) üzenetére

Zso2
(őstag)

külömben meg hogy javítsunk a viszonyunkon,kérnék egy kis segítséget.. :)
melyik az a vga amelyik legjobban megéri az árát most a piacon 15-20k környékén régi -új mind játszik..akár használt is.? aki tud segiteni THX, bocs hogy teliszemeteltem a topicot :B

[ Szerkesztve ]

(#47) Oliverda válasza Zso2 (#45) üzenetére

Oliverda
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

Ez márpedig trollkodás akár azt akarod akár nem. A topikokat pedig nem kéne folyamatosan teleszemetelni hulladékokkal. Aki annyira idegesít annak írj privátot. Ennyi.

(#48) D1Rect válasza Zso2 (#45) üzenetére

D1Rect
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Hú, ki az a négyes?
Ha megszakadok se tudok kettőtől többet összeszámolni. :))

Milyennapvan?

(#49) Gyuri27 válasza Zso2 (#46) üzenetére

Gyuri27
(PH! nagyúr)

Külömben (tragédia)? Kis betűvel kezdesz minden mondatok. Eröltes magadra némi modort. Én ezt kérem tőled.
Egyébként valóban rajongok, rajongunk az amd-t. Mi ezzel a problémád? Van aki a vöröskre bukik, van aki a mogyórósra és megint mások a soros 6 hengeresekre.
Én a 2 A-ra. Segitek, amd-ati.

Mielőtt beszólsz és becsmérelsz. Olvasd el a hsz-d. Mert ha az a te, a giliszták, cserebogarak szintjét üti meg. Ne nyomj az ok gombra. Ugyanis nem beszélek sem a te, sem a giliszták, sem a cserebogarak nyelvén. Érteni ugyan értem, de az is eléggé fáraszt. ;)

ui: cáfold az állitásom és mutass egy hülyét az amd-nél.

[ Szerkesztve ]

diablohungary.hu - tiszta erőből diablo :)

(#50) Zso2 válasza Oliverda (#47) üzenetére

Zso2
(őstag)

Ez a topic pont nem egy fontos hírértékü dologról szól, úgyis halott lesz 2 napon belül :D ez pont ilyen szemetelős :) hírhajhász címmel.

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.