#28-ra utalva, az tegnap esti bejelentés, és mivel a hype most az ATI-k körül fut, valószínűleg az élvez prioritást. Továbbá nem tudom, hogy megy az oldal szponzorálása, de nyilván előfordulhat, hogy egyes hírek előbb érkeznek. Hogy ezt ki mennyire tolerálja, az mindenkinek a magánügye.
Azért néhány óra lemaradás nem a világ, néhány másik hírportál van, hogy 1 héttel is le van maradva, van hogy pl. pendrájv v hasonló kevésbé fontos cucc tesztje itt jelenik meg később. Persze nem védeni akarom a PH!-t, de biztos Abu lehozza ezt a hírt is.
Azért még mindig ott van az is, hogy 3 milliárd tranyót nem annyiból állítanak elő, mint 2,1-et, és a hűtésére is kíváncsi leszek. Annyira nem vágom a témát, de ha jól tévedek a programozóktól függ, melyik kártya melyik játék alatt mennyit fog menni. Így még ha meg is előzi teljesítményben az ATI-t, az árversenyt szerintem megint durván be fogja bukni.
Persze ez mind csak találgatás, kéretik nem flamelni!
#48: mi van, ti pár napos újoncok egy bolygóról zuhantatok a Földre? Vagy inkább 1 IP címről? A jogokat ne keverd a minimális elvárható viselkedési stílussal.
[ Szerkesztve ]
Feltöltőkártyás netem van, így nem lógok fent minden nap. Telószám az adataimnál, késő este el tudsz érni, ha fontos. Köszike! Semmi sem lehetetlen, csak nem túl valószínű!