Hirdetés

2012. május 29., kedd

(#52) antikomcsi

antikomcsi
(PH! kedvence)

Bár a nyílt fizikából lehet következtetni, azért nem ártott volna írásosan is jelezni, hogy az AMD nem bespájzol ebből a technikából, hanem mindenki számára elérhető lesz, így a Geforce kártyákat is támogatja.

És mi is lehet az nv lépése erre? Nehéz kitalálni. Nekik is variálni kell OpenCL-el, és DirectCumpute-al. Illetve nem kötelező, de érdemes.

(#26) einstein

Nagyon nehéz következtetéseket levonni. :U

240 helyett 512 sp, vagy illethetjük a zseniális cudacores ;] elnevezéssel is.

És 512 bites gddr3 helyett, 384 bites gddr5.

Csupán ezen két információ alapján, ha helytállóak, jelntős teljesítmény növekedést várhatunk.

Asztali gépekbe szánt verziókon lehet majd úgy 1.5 giga memória, professzionális termékekre meg akár 6 giga.

(#39) CsendesMark

Az intel még nem gyárt video kártyát. Grafikus vezérlőt azt igen, márha annak lehet nevezni, de videó kártyát nem.

[ Szerkesztve ]

(#53) mefityiszto válasza mefityiszto (#48) üzenetére

mefityiszto
(újonc)

Nem favorizálom egyik oldalt sem.

Maffia, Join the Family!

(#54) daa-raa válasza mefityiszto (#53) üzenetére

daa-raa
(MODERÁTOR)

Lehet bele kellene olvasni az alapelvekbe... Vannak benne érdekes dolgok, amikről a jelek szerint nem tudsz.

Si vis pacem, para bellum.

(#55) RI/OS válasza mefityiszto (#48) üzenetére

RI/OS
(őstag)

LOL, azt bemásolja ezt.Infarktust ne kapj nekem a gép elött.
Get a Life

[ Szerkesztve ]

(#57) ]Phobos[ válasza RI/OS (#55) üzenetére

]Phobos[
(senior tag)

Kíváncsi vagyok, még hányan tévednek be ide :U
#59, no akkor nem egy bolygóról, hanem egy IP címről jöttek. Ki hitte volna?

[ Szerkesztve ]

Feltöltőkártyás netem van, így nem lógok fent minden nap. Telószám az adataimnál, késő este el tudsz érni, ha fontos. Köszike! Semmi sem lehetetlen, csak nem túl valószínű!

(#58) CsendesMark válasza mefityiszto (#48) üzenetére

CsendesMark
(fanatikus tag)

Aki itt regisztrált, az elfogadta a PH szabályzatát, és itt KŐKEMÉNY DIKTATÚRA VAN :DDD az van amit a moderátorok mondanak, te is jössz ide a bemásolós skilleddel, de nem érsz el semmit :C

Jogodban áll hallgatni is ;]

ha nem tetszik lehet menni máshova is, az nincs megtiltva

...az ár/érték arány a vesztesek mentsvára :D

(#59) bolondember válasza mefityiszto (#48) üzenetére

bolondember
(MODERÁTOR)
LOGOUT blog

1-olvasd el kérlek az alapelveket, nagyon úgy vélem, h ELÉG sok érdekes dolgokra lelhetsz...
2-mivel az IP-címed egyezik user++-éval, ezért ezt a nicked, köszönöm szépen, banolom.

Élet? Powered by albikoszt - Zsemlemeghajtás tecsótuninggal... Olyan nők ideálja vagyok, akiknek mindegy...

(#63) Abu85 válasza antikomcsi (#52) üzenetére

Abu85
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

Hát a nyíltból szerintem az alapból világos, de beírtam egy mondatban, hogy tényleg ne legyen félreértés. :)

Srácok: A Fermit írom, de ez a hír már tegnap kész volt, azért ment ki reggel. No para lesz még ma NV-s hír. :D

Maradjunk a témánál. Vagy felőlem a GPU-król is beszélgethettek, de az egyéni problémákat hagyjuk egy hír topikjában.

[ Szerkesztve ]

A semmi az nem nincs, hanem van. Ha a semmi van, akkor nincs semmi, de ha nincs semmi, akkor valami van, de az nem semmi.

(#64) antikomcsi válasza Abu85 (#63) üzenetére

antikomcsi
(PH! kedvence)

Nem azért mondtam, hogy csesztesselek, csakhogy valaki nehogy úgy higgye, hogy ez meg amd ekszklúzív dolog, mert tapasztaltam én már itt érdekes dolgokat. ;) Néha jobb a szájbarágós módszer. ;]

A Fermi most ráér, inkább vigyél Bélának egy, vagy két kávét, nehogy Józsi legyen belőle :) :DDD , és noszogasd, meg add a kezébe a cserekártyákat. :DDD

(#65) Abu85

Ilyenkor minden segítség elkél, ezért azt gondoltam, hogy összeröffentetek, és ott tornyosultok a szerverek melegébem 3 négyzetméteren. :DDD

És egyébként is, ha szíveden viselnéd a teszt sorsát, most bepattannál a kocsiba, és irány a labor azzal a két kávéval. ;] :D

[ Szerkesztve ]

(#65) Abu85 válasza antikomcsi (#64) üzenetére

Abu85
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

Nem vettem csesztetésnek. :) Tényleg érdemes szájbarágózni manapság.

Béla nagyon messze van. 200+ km. Így inkább írom a Fermit. :D

#64: :DD

[ Szerkesztve ]

A semmi az nem nincs, hanem van. Ha a semmi van, akkor nincs semmi, de ha nincs semmi, akkor valami van, de az nem semmi.

(#69) zuchy

zuchy
(őstag)
LOGOUT blog

Szóval az AMD nyíltan fellép a zárt PhysX ellen. Ez így elég egyesélyesnek néz ki, csak a játékokba kellne beletenni, tehát ezt megfelelően kell támogania az AMD-nek, ha valamit el akar érni.

PC-STYLE.hu

(#70) Racecam

Racecam
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

Kicsit kezd elfajulni a topic. Ne kelljen már mást is kirakni, emberek. :(
Offokat kéretik befejezni és visszatérni az eredeti témához.

Com'è diverso il mondo visto da qui

(#71) Mr.Csizmás válasza zuchy (#69) üzenetére

Mr.Csizmás
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

a nyílt rendszer lényege, hogy bárki fejleszthet rá, azaz nem kell licencelgetni á a physX-et az nv-től.

CF kártya, hibás Nikon, sci-fi könyvek, Pana GF1, állvány, obi, stb: http://mcaf.ee/64957

(#72) Sanyix válasza Mr.Csizmás (#71) üzenetére

Sanyix
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Szerintem egyes fejlesztők (most még) ingyen kapják a licenszet az nv-től, sőt a zsebükbe is egy kis zsebpénzt. Sőt 90%-hogy így van. (persze nyilván ezt azért teszik, mert később súlyos pénzeket akarnak kérni érte.

szövegértelmezés, az ÉRTELMEZÉS a fontos, mert az olvasás mindenkinek megy, de az ÉRTELMEZÉS már komoly probléma a magyaroknál. Gondold ezt át mielőtt marhaságot írsz...

(#73) zuchy válasza Mr.Csizmás (#71) üzenetére

zuchy
(őstag)
LOGOUT blog

Igaz. De ahoz, hogy elindítsa ezt az egészet, támogatni kell az AMD-nek az elején még, utána ha siker, megy az magától is.

(#74) rocket: Eigen, kicsit későn kaptak észbe, mire ez tömegesen itt lesz, ha lesz az vagy 2 év.

[ Szerkesztve ]

PC-STYLE.hu

(#74) rocket

rocket
(PH! kedvence)

Nem bejelnteni kellett volna most, hanem mar szoftvereket kellenet prezentalni az uj kartyak melle, PhysX henger mar gurul egy ideje, ok meg szines grafikonokon mutogatjak mit akarnak.

[ Szerkesztve ]

"Releasing a game in 2011 without AA is completely stupid. If the techniyou're using makes it impossible to use AA then you're using the wrong techniques."

(#75) CsendesMark válasza rocket (#74) üzenetére

CsendesMark
(fanatikus tag)

Az OpenCL támogatást viszonylag gyorsan beletehetik már sok meglévő programba.

...az ár/érték arány a vesztesek mentsvára :D

(#76) Sasal1ty

Sasal1ty
(tag)

Hazudik az AMD!! a jövő bennem van !! :))

HTC Sensation, Iphone I4S , HTC Titan

(#77) TomLion

TomLion
(tag)
LOGOUT blog

Szerintem jó helyre fókuszálnak az AMD-nél, több szó fog esni mostanában az engine-fejlesztésről mint valaha. És van is annyi előnye a hardvereknek, hogy ideje legyen már erre fókuszálni. A játékfejlesztés mennyit haladt előre 2007 óta a technológiák adaptálásában? (Leszámítva egy-két fehér hollót)

Az nV szerint a "dekstop gaming halott", (ezt Igor mondta).

Én nem szeretném ezt és pillanatnyilag úgy fest, hogy csak a dx11 és a nyílt szabványok tarthatják életben.
Jó lenne, ha lenne életképes alternatíva nv oldalon, de egy 600 dolláros kártya nem fogja átalakítani a piacot.

[ Szerkesztve ]

''Jobb ma egy XP mint holnap egy Duron''

(#78) ProEvoFan

ProEvoFan
(őstag)
LOGOUT blog

szerintem ez a normális hozzáállás

EVIL IS BACK!

(#79) rocket válasza CsendesMark (#75) üzenetére

rocket
(PH! kedvence)

Ezzel csak az a gond, hogy egyelore meg nincs publikus OpenCL driveruk (NV-nek mar van, pedig nekuk az elso szamu erdekekuk a PhysX ami ugye CUDA-n fut), a masik gond, hogy mar most lemaradtak, tehat a "viszonylag hamar" is keso.
Mondjuk semmi meglepo nem tortent, hoztak a papirformat amikor mar eleve kesesben vannak, es tamadasba lendulnek szines grafikonokon.
Egyszeruen erthetetlen miert nem kepesek a mult hibaibol tanulni.

"Releasing a game in 2011 without AA is completely stupid. If the techniyou're using makes it impossible to use AA then you're using the wrong techniques."

(#80) rocket válasza TomLion (#77) üzenetére

rocket
(PH! kedvence)

"Jó lenne, ha lenne életképes alternatíva nv oldalon, de egy 600 dolláros kártya nem fogja átalakítani a piacot."

Azt nyilatkoztak tegnap, hogy tanultak a GT200 hibajabol amit elismertek, hogy tularaztak, mert nem gondoltak volna az RV770 olyan lesz ami lett vegul.
Ha nem kodositettek es 600$ lesz a "GTX380" , akkor az olyan teljesitmennyel is fog birni a jelenlegi valos alkalmazasok alatt, hogy eladja magat, ha meg +30%-kot fognak a 350$-os konkurens VGA-tol 250$ felarral adni akkor meg ugyanabba a hibaba esnenek amit elkovettek a GT200-zal az RV770 ellen, sot meg annyiban mas is lenne, hogy most elobb jott az AMD igy latjak mi van a piacon, mire kepes, igy oket mar nem fogjak a jelenlegi AMD kartyak meglepni.

(#81) Henkei válasza rocket (#79) üzenetére

Henkei
(tag)

Mindig csak ez a karogas... Hova kellene annyira rohanni az OpenCL-el? Alig hasznalja meg ki valami.

Hogy lehet hogy amikor emberen hajtják végre abortusznak nevezik amikor csirkén akkor rántottának??

(#82) rocket válasza Henkei (#81) üzenetére

rocket
(PH! kedvence)

"Hova kellene annyira rohanni az OpenCL-el? Alig hasznalja meg ki valami."

Pont ez a baj, PhysX meg a tuloldalon epp az eddigi "legszebb fenyeben pompazik", szeptemberben 3 PhysX jatek is volt Batman:Arkham Asylum, Darkest of Days, NFS:Shift, utobbi elvileg csak CPU PhysX-et hasznal, megis joval lassabb az AMD kartyain.

(#83) rumkola válasza Henkei (#81) üzenetére

rumkola
(PH! kedvence)

Erre a DX11-et tudom tükörként felmutatni. :D

http://youtu.be/uu2IBhf9F4k

(#84) Abu85 válasza rocket (#82) üzenetére

Abu85
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

A Shift gyakoraltilag is CPU PhysX-et használ. A lassúságot sajna nem mérte ki senki, de pár külföldi tesztben a HD 5800 szépen elkeni a konkurens GeForce-okat. Szvsz talán interpolátor intenzív a játék, ami magyarázná a dolgot, de kéne jópár HD 4000 eredmény is, hogy ezt elemezni lehessen.

rumkola: Arra már van egy játék. :P

[ Szerkesztve ]

(#85) VaniliásRönk válasza rocket (#82) üzenetére

VaniliásRönk
(PH! nagyúr)

"utobbi elvileg csak CPU PhysX-et hasznal, megis joval lassabb az AMD kartyain"

Lehet, hogy emögött valami egész más van, és nem a PhysX? :))

"Only two things are infinite, the universe and human stupidity, and I'm not sure about the former." (Albert Einstein)

(#86) Oliverda válasza VaniliásRönk (#85) üzenetére

Oliverda
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

Na igen. :U

"Minden negyedik-ötödik magyar fiatal funkcionális analfabéta – derült ki a nemzetközi felmérésekből. Az arány a felnőttek körében sem jobb."

(#87) rudi válasza Yutani (#21) üzenetére

rudi
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

Hát, nekem sokkal többször szokott fájni, hogy a harcosom suta módon kapálódzik, vagy az autóm kriminálisan valótlanul pattan le a másikról, mint az, hogy a nagyerbőden az őstölgy levelei között beszűrődő fény a pocsolya felszínén nem törik tökéletesen.

Resistance Is Futile. You will be assimilated!

(#88) Móci válasza VaniliásRönk (#85) üzenetére

Móci
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Egy kis pénz, meg egy csomó Batman edition nv kártya?

"I see the diamonds, but you only see the rock"

(#89) rudi válasza VaniliásRönk (#85) üzenetére

rudi
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

Dehogy nem a PhysX! A szokásos "if Radeon on board, then számoltassunk a gpu-val háttérben foldingot" algoritmus :DDD

Resistance Is Futile. You will be assimilated!

(#90) Integra válasza rudi (#89) üzenetére

Integra
(Jómunkásember)

else nyugodtan használja a fizikszet.. :DDD

(#91) Solten

Solten
(őstag)
LOGOUT blog

Ez most ujabb szog az nvidia-physix koporsojaba? :)

alba gu brath

(#92) Sasal1ty válasza Solten (#91) üzenetére

Sasal1ty
(tag)

nem hiszem, szerintem hamvasztani fogják majd.

HTC Sensation, Iphone I4S , HTC Titan

(#93) rocket válasza Abu85 (#84) üzenetére

rocket
(PH! kedvence)

Volt aki kimerte ;)

(a grafikon 60 masodperct mutat)

Hab a tortan, hogy 8xAA-val jott ez az eredmeny ami az AMD kartyainak kedvez.

Az, hogy HD5850/HD5870 jobban teljesit karcsu vigasz a sok millio HD4K felhasznalonak.

[ Szerkesztve ]

(#94) Jim Tonic válasza user++ (#18) üzenetére

Jim Tonic
(PH! kedvence)

Jujj, ez fájt. :D

de mindegy, van különbség az átlag fészbuk user meg a terrorista között... az utóbbival lehet tárgyalni... (C) bambano

(#95) proci985 válasza akosf (#17) üzenetére

proci985
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

az oda is (erőteljes feltételes szerkezet), már elnézést. mmint 30frames minimum mellett az atomi művelet emlegetése kb olyan, mint min crysis szintű raytracingről beszélni. lehet, de nem manapság fogja elbírni a hardver _valós időben_.

minden egyes ojjektumhoz csatolni kéne egy kötegnyi új információt. ami csak az egyik baj, amellett még számítási teljesítmény is kéne.

a gyengébb/felületi hatásokhoz (égés, lövésnyom) még elég lehet a tesszalátor (elvileg dx10 alatt is meg lehetne csinálni -stalker, ut és crysis engine képes a mélységmanipulációra felületeknél, gyakorlatilag a manipuláló függvényt kéne módosítani a sérülés mértékében-), egyébként viszont a modelleket kéne módostani... amitől elszállna a fenébe a poligonszám (ezért tudta a rombolhatóságot a Q2 motor és ezért nem a Q3A motor). és nagyon durván szállna el. a dolgon lehetne segíteni a látótáv/pályaméretek brutális csökkentésével, de az úgy meg elég klausztrofób lenne... már megint (q1, doom3 mint hasonló problémákkal küszködő játékok).

az erős sérülésekhez a modelleket/wireframeket kéne változtatni. ez növelné a poligonszámot, de lehet trükközni, hogy azért ne annyival. ld crysis.

az objektumok súlyával kapcsolatban voltak próbálkozások, DeusEx példának okáért (UnrealEngine1.5). illetve a Stalkernek volt még súllyal ellátott fizikai modellje/teljeskörűen implementált golyófizikája (ill majdnem teljesen, távcsövessel nem lehetett átlőni két emberen), de például az autók implementálását hagyták a fenébe... elég sokáig jutottak és elég jól is működtek a járművek, de volt pár bug/implementálási nehézség, amivel nem tudtak vagy akartak mit kezdeni (spring/vortex anomália vs nyuszibusz = repülünk 500méter magasra).

ami viszont biztos: a crysis és stalker kifutott a 32bites limitből (ill amikor elérte CTDzett/nekiállt mikroakadni/swappelni őrült módjára). ha mégtöbb infot kell hozzárendelni a tárgyakhoz, akkor nőni fog a memóriaigény (ennek mértéke +kódolási és optimalizőálási idővel mondjuk csökkenthető egy szintig), tehát át kell térni 64 bitre. arról nem beszélve, hogy ha megmaradó effekteket akarunk, akkor le kell tárolni minden változást, és megint ott vagyunk a Deus Ex horror méretű mentéseinél (a játék volt 700mega, egy mentés 10 és 50 között... az akkoriban hatalmas volt).

a fizika egy eléggé új terület, szvsz hatalmas fejlődés lett itt pár éven belül. de atomi műveletekre én még jóideig nem számítanék...

[ Szerkesztve ]

The first rule of tautology club is the first rule of tautology club.

(#96) proci985 válasza rocket (#93) üzenetére

proci985
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

a 38x0 szériánál annyira azért nem volt szörnyű a helyzet... ott is volt némi teljesítménybeli problémás, de közelsem ekkora, tehát valszeg a 4xx0ás szériával összefüggésben van itt valami furcsaság.

The first rule of tautology club is the first rule of tautology club.

(#97) akosf válasza proci985 (#95) üzenetére

akosf
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

A kérdés az volt, hogy mikor... nem az, hogy most és mivel...

Szerintem néhány milliárdnyi mikro-objektummal elég kellemes környezetet lehetne produkálni. A számítási igényével tisztában vagyok... azt is sejtem, hogy nem az elkövetkező egy-két évben lesz. De szeretném még megélni. :)

(#98) kokekokko

kokekokko
(újonc)

A cikkből idézem :
"Ezzel a technológiával megoldható, hogy az objektumok ütközése mindig eltérő hatást fejtsen ki, sőt a teljes szimulációnak hála az felületek a legtöbbször másképp törnek szét, vagy roncsolódnak."

Gyanítom, hogy ezt idáig is megoldották valahogy.
Netán az új technológia különlegessége, hogy nem determinisztikus?
Tehát, mondjuk, ugyanazon kiinduló feltételek mellett sem lesz ugyanaz a kimenet?

A fizikáról meg az atomi szintű bejegyzésekről jutott eszembe, hogy vagy 10 éve egy hídépítő ismerősöm mesélte, hogy kb. 1 hétig tart mire lefuttatják statikai terhelési modellezéseket egy hídra. Például, hogy hány embernek kell menetelnie egyszerre, hogy leszakadjon a híd.
Ugye minden fizikai részlet valamilyen szinten (pl. közvetetten) kölcsönhatásban van minden másikkal, úgyhogy nagy számítási kapacitásra van igény. És ahogy lenni szokott, a fizikai részletek mérete fordított arányban van a számítások pontosságával és idejével.

Így látatlanban arra tippelek, hogy a Digital Molecular Matter fizikája valami hasonló módon kezeli a valóságot. Az anyagok szilárdságát pedig a részek közti kötések erősségével szimulálja.

Nagyon érdekes téma, a hír gazdaság(politikai) vonzatai mellett jó lenne a technológiáról is szót ejteni. Valaki?

ui. " az felületek" -> a felületek
ui2. "...az anyagfizikát valósítja meg. " -> ezt nem lehet máshogy mondani?
pl. "a tudományos kutatásokban alkalmazott anyagfizikai modellre épül... "

Alain Delon szeretnék lenni...

(#99) kokekokko válasza proci985 (#95) üzenetére

kokekokko
(újonc)

Közben látom, hogy akadt valaki. :R

Amúgy a modellek megjelenitéséhez szükséges infókat mennyire lehet különvállasztani a fizikájukhoz szükséges infóktól?
Amit írsz abból az jön le, hogy a fizikai részletesség fejlesztésében a vizuális modell jelenti a technikai akadályt.

Alain Delon szeretnék lenni...

(#100) Abu85 válasza rocket (#93) üzenetére

Abu85
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

Én az Xbit-et néztem. [link]

Az a baj, hogy a HD 4000 és a HD 5000 driver nem egyezik, így nem lehet megmondani, hogy hardveres vagy szoftveres a probléma. A HD 3000-em nekem is jól ment, így hajlok a driverre, de vérnék egy normális tesztet azonos driverekkel. :)

(#101) P00By

P00By
(PH! nagyúr)

Jó döntés.

(#102) Solten válasza Sasal1ty (#92) üzenetére

Solten
(őstag)
LOGOUT blog

:DDD

alba gu brath

(#103) tocsa

tocsa
(senior tag)

Sokan itt foleg jatekokban gondolkodnak meg mindig. Ez ertheto valamnnyire. Itt ragadnam meg az alkalmat, hogy kifejezzem minden tiszteletem a hardcore es a kevesbe hardcore jatekosok fele, mert az o igenyeik tettek lehetove, hogy idaig eljutottunk. Megszuletett az OpenCL (es a Direct Compute) es lehetove valik valoban egyszeruen tudomanyos szamitasokat vegezni a szemelyi szamitogepunkon.
En ugy latom, hogy az nVidia-nak, ATI-nak sikerult egy olyan hatarvonalat atlepni, ahonnan mar az egesz etchnologiat a tudomanyos ipar is huzni fogja. Most annak lehetunk tanui, ahogy ezt az uj piaci lehetoseget probaljak megszerezni a cegek.
Nem kell mar sok ido es a Larrabee is itt lesz. Az elkovetkezenod evek nagyon izgalmasak lesznek!

Clevo P180HM: 18.4", GTX560M SLI, i7 2670QM, 12GB 1600MHz RAM, 750GB 16MB HDD

(#104) Sanyix válasza Abu85 (#100) üzenetére

Sanyix
(PH! addikt)
LOGOUT blog

úristen ez az xbit is beírta magát a faszláma oldalak sorába... nfs shit mint szimulátor... a most szimulátorfejlesztők sikíthatnak kínjukban.

szövegértelmezés, az ÉRTELMEZÉS a fontos, mert az olvasás mindenkinek megy, de az ÉRTELMEZÉS már komoly probléma a magyaroknál. Gondold ezt át mielőtt marhaságot írsz...

(#105) rumkola válasza Sanyix (#104) üzenetére

rumkola
(PH! kedvence)

simulators az egy gyűjtőnév a tesztek miatt, ide kerül minden olyan játék, ahol létező gépet kell irányítani
jobb lett volna szétbontani: repcsivezetős árkád, repcsivezetős szimu, autóvezetős árkád, autóvezetős szimu?
Ugyan már, ez az oldal nem játékteszteléssel foglalkozik... :DDD

http://youtu.be/uu2IBhf9F4k

(#106) Tolkarius

Tolkarius
(kvázi-tag)

Ez egy jó lépés, bár tény h az üzlet szempontjából se lesz rossz hiszen egy rakás új hardvert lehet hozzá fejleszteni és felélénkíti a piacot is. Meg a felhasználók számára is mindenképpen jó, hiszen egyre realisztikusabb ábrázolás válik elérhetővé.

(#107) zozoo83

zozoo83
(kvázi-tag)

Na ott a pont az ATI javára, NV physx meg mehet a süllyesztőbe :D

http://budafok-thaimasszazs.shp.hu/hpc/web.php?a=budafok-thaimasszazs

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.