Hirdetés

2012. május 29., kedd

(#1) Mr.Csizmás

Mr.Csizmás
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

A venti és a borda kicsit hasonlít valamelyik AC hűtőre :)

A csomagolásuk is megegyezik a GeForce típusokkal, azaz fadobozban kerülnek majd a boltokba.

ez viszont tuti kellett... :((

[ Szerkesztve ]

CF kártya, hibás Nikon, sci-fi könyvek, Pana GF1, állvány, obi, stb: http://mcaf.ee/64957

(#2) mephi666 válasza Mr.Csizmás (#1) üzenetére

mephi666
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

"A GPU-t az egyetlen közzétett kép szerint az Arctic Cooling Accelero L2 Pro megoldása hűti" :)

a fadoboz meg tényleg kellett... eddig pl alukofferes ramokat nyomattak, most meg fadobozos vga... én inkább megvárom a boroshordós verziót :))

ezt leszámítva szép kártya... specifikációkat tekintve is jó, meg a nyák is tetszik, hogy nem msi-piros, hanem szép vörös :)) (mod: vagy csak az árnyékok miatt tűnik annak? :F )

[ Szerkesztve ]

"Kis lépés az emberiségnek... hosszú lépést a férfiaknak..." ++++++++++++++ Xbox 360 Gamertag: mephi HUN ++++++++ A kígyó veszélyes állat mert harap, de a takarítónő még veszélyesebb, mert ő Maris

(#3) t72killer válasza mephi666 (#2) üzenetére

t72killer
(PH! addikt)
LOGOUT blog

főleg, hogy nem tuningváltozat. Még ha valami 20%-osan túlhúzott, extra hűtéssel ellátott verzió lenne, megérteném az egyedi bánásmódot, de így csak az árat növeli :U

NAGY HDD Statisztika készül: http://prohardver.hu/tema/hdd-k_megbizhatosaga_elettartama/hsz_1-50.html

(#4) - = Zk = - válasza mephi666 (#2) üzenetére

- = Zk = -
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

" én inkább megvárom a boroshordós verziót "

Ma nem mentem melózni. Ink szabi, erre ez a mondatod fogad :C Majdnem lefordultam a székről a nevetéstől. Dehamár itt tartunk, akkor énmeg a söröskorsós verziót várom. Vagy jobblenne két röviditalos pohár, +díszdobozzal. Nem? Csakmost nem egy 0,7-es Kacsinka, vagy Becher van a dobozban, hanem egy VGA. Nabumm... :C :))

Amúgy énis örülök, hogy nemcsak egy gyártót támogat a Miuhkin. Majd a tesztek eldöntik ,mennyire fog beválni....

PS: Apropó! "Msi-piros" és "szép vörös" között mia különbség? ;]

eladó vga/cpu stb. -> http://tinyurl.com/cg54t9f - = Origin(Bf3/BC2/The RUN): Gabbers_Unite = -

(#5) Mr.Csizmás válasza - = Zk = - (#4) üzenetére

Mr.Csizmás
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

VGA ajándék piával

kéne mi? ;]

fene a pofátokat, ennyi alkoholistát :DDD

#2 tényleg, nem csak olvasnom kell tudni, hanem a szöveget értelmezni :DDD

[ Szerkesztve ]

CF kártya, hibás Nikon, sci-fi könyvek, Pana GF1, állvány, obi, stb: http://mcaf.ee/64957

(#6) TESCO-Zsömle válasza Mr.Csizmás (#1) üzenetére

TESCO-Zsömle
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Én személy szerint inkább tartanék szép fadobozokat a polc tetején, mint egy kupac csilicsálé kartonszart... Az az 1000Ft meg amive a doboz kerül nem vág földhöz senkit. Általában az ÁFA (25%) és a PofátlanságiFaktor (15-50%) csípi a vásárló szemét...

Amúgy nem értem a felháborodás okát... Hol van a hírben, hogy minden gyártó átáll fadobozra?? Sehol. Drágállod, nem veszed. Ennyi. De nem kell fikázni, csak azért mert csomagolás terén is mutatnak némi igényességet.

Aquatuning.de-ről rendelés hamarosan! Akit érdekel -> PÜ nekem! (Elhalasztva 1 hónappal!) 06.10-ig.

(#7) Mr.Csizmás válasza TESCO-Zsömle (#6) üzenetére

Mr.Csizmás
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

:DDD

különbözőképpen gondolkozunk...

nálam a doboz megy recyclingbe, sufni, ilyesmik. :)

[ Szerkesztve ]

(#8) lsc válasza TESCO-Zsömle (#6) üzenetére

lsc
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Nem érted, itt mindenki hódot eszik hogy védje a fákat :) . Csak akkor nem értem miért megy a fanyalgás a "green" cuccoknál .

Az a hűtő nem tudom mennyire lesz elég, a tesztekben nem igazán szerepelt jól . Mondjuk ha a ventivezérlést jól lövik be akkor talán .

Az élet kegyetlen .

(#9) shteer válasza mephi666 (#2) üzenetére

shteer
(PH! félisten)
LOGOUT blog

fekete nyákos atik vannak a piacon?

FERZON DroidTV - Android-os médialejátszó a PH!-n csak tőlem | Android-os Tablet PC-k magyar nyelvvel, GPS-sel és 3G-vel is!!! > Hirdetéseim: http://href.hu/x/duqu

(#10) Mr.Csizmás válasza shteer (#9) üzenetére

Mr.Csizmás
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

belevakkantok:
fekete 4850-es rémlik valamelyik X-es nevű gyártótól :F

(#11) gyiku

gyiku
(PH! kedvence)

maradt volna inkabb a ramoknal. xfxnek fekete a nyakja.

(#12) - = Zk = - válasza Mr.Csizmás (#5) üzenetére

- = Zk = -
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Hamár lúd,.... ;]
De most mond azt, hogy nem jó ötlet. Merd azt mondani... :))
(és nemvagyok alkoholista, csak az legális ;) )

eladó vga/cpu stb. -> http://tinyurl.com/cg54t9f - = Origin(Bf3/BC2/The RUN): Gabbers_Unite = -

(#13) shteer válasza gyiku (#11) üzenetére

shteer
(PH! félisten)
LOGOUT blog

thx. akkor a jelenlegi márkánál kell maradnom, ha váltani akarok. nem is rossz. tudom fura igény de ilyen perverzióim vannak :DDD
:R

FERZON DroidTV - Android-os médialejátszó a PH!-n csak tőlem | Android-os Tablet PC-k magyar nyelvvel, GPS-sel és 3G-vel is!!! > Hirdetéseim: http://href.hu/x/duqu

(#14) P00By

P00By
(PH! nagyúr)

Végre vmelyik gyártó használja ezt a hűtést :)

(#15) daa-raa válasza shteer (#9) üzenetére

daa-raa
(MODERÁTOR)

XFX

Si vis pacem, para bellum.

(#16) TESCO-Zsömle válasza Mr.Csizmás (#7) üzenetére

TESCO-Zsömle
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Viszonteladásnál jó ha megvannak a dobozok, + panelba kevés a sufni... ;)

Aquatuning.de-ről rendelés hamarosan! Akit érdekel -> PÜ nekem! (Elhalasztva 1 hónappal!) 06.10-ig.

(#17) oliba válasza P00By (#14) üzenetére

oliba
(senior tag)
LOGOUT blog

Powercolor is használja ezt a hűtést, mivel ez a kártya egy 1:1-be Powercolor 4850-ese, Mushkin matricával

[ Szerkesztve ]

(#18) VaniliásRönk

VaniliásRönk
(PH! nagyúr)

Radeon FX, mi jöhet még? :DDD

"Only two things are infinite, the universe and human stupidity, and I'm not sure about the former." (Albert Einstein)

(#19) Joachim21

Joachim21
(fanatikus tag)

4850est pont nem azok vesznek, akik fadobozos csomagolásra, és az ilyen apróságokért kifizetendő extra felárra vágynak! A belépéssel én vártam volna a helyükben az 5000es sorozatig!

[L:http://hardverapro.hu/apro/asus_maximus_formula_x38_q9550_4gb_ddr2_800_kingma/hsz_1-200.html]Nézz csak ide![/L]

(#20) hétalvó válasza VaniliásRönk (#18) üzenetére

hétalvó
(őstag)
LOGOUT blog

S3 FX Ultra :D

gyúrunk vazze

(#21) Kendek

Kendek
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Na, jó hír, hogy AMD-hez is beszállnak forgalmazni. Jó is a 4850, de akkor már inkább kezdhettek volna valamivel "újabb" fajtával is, ez már elég öregecske ilyen téren. 4890, 4770, meg ilyen javítottak, modernebbek esetleg. 4850-e már az égvilágon mindenkinek van aki akart olyat.

<-ƘƘ-> Rendszerment

(#22) Ste válasza shteer (#13) üzenetére

Ste
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Pákónál próbálkoztál már? :D

Valahol el kell kezdeni, pont középszerű Vga-t fadobozba tenni, alap órajelekkel :U
Kicsit többet vártam volna azért

True Success is Blonde

(#23) LackoMester

LackoMester
(PH! addikt)
LOGOUT blog

ATi-nál annyi RV770-es grafikus processzor lehet raktáron mint égen a csillag :DDD az RV740 na ugye az már mástészta :F

ott a kisértet a ganéná.... by: Bendegúz

(#24) Abu85 válasza LackoMester (#23) üzenetére

Abu85
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

Ez a bajuk most, áprilisban brutálisan megnövelték a TSMC-nél a rendeléseket, mert az NV felezte, így kapacitás szabadult fel. Na most ezeket el kéne adni. :DDD

[ Szerkesztve ]

A semmi az nem nincs, hanem van. Ha a semmi van, akkor nincs semmi, de ha nincs semmi, akkor valami van, de az nem semmi.

(#25) LackoMester válasza Abu85 (#24) üzenetére

LackoMester
(PH! addikt)
LOGOUT blog

igen-igen olvastam róla korábban...már csak el kéne adni :DDD

(#26) Kendek válasza Abu85 (#24) üzenetére

Kendek
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Nem értem, az új kor hajnalán már minek növelték meg annyira a megrendeléseket ilyen "régebbi" chipekből? Nem tom elhinni, hogy a partnerek már több mint egy év után is kapkodnának utána, hogy hiánycikk lenne.
Azért az már túlzás, hogy legyártják kidobásra a sok kareszt, ezekből is csak szemét lesz a halom tetején. Így zöldüljünk csak.

[ Szerkesztve ]

<-ƘƘ-> Rendszerment

(#27) shteer válasza Ste (#22) üzenetére

shteer
(PH! félisten)
LOGOUT blog

pákó is gyárt ati vga-t? :P

(#28) Abu85 válasza Kendek (#26) üzenetére

Abu85
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

A piaci részesedésre mennek rá. Most lehet bebetonozni az első helyet a piacon. Az NV a GPU fejlesztéseivel kevés lesz, egyedül a Cuda és a Physx jelenthet veszélyt. Ez a piaci részesedés növekedésével minimálisra csökkenthető.

Ricco_hun: Figyelembe véve a konkurensek helyzetét. Szerintem jó ötlet volt meglépni. :)

[ Szerkesztve ]

A semmi az nem nincs, hanem van. Ha a semmi van, akkor nincs semmi, de ha nincs semmi, akkor valami van, de az nem semmi.

(#29) Ricco_hun válasza Abu85 (#24) üzenetére

Ricco_hun
(senior tag)

"áprilisban brutálisan megnövelték a TSMC-nél a rendeléseket, mert az NV felezte, így kapacitás szabadult fel"

És azt a szabad kapacitást nekik muszáj volt kihasználniuk, amikor tudták jól, hogy hamarosan jön az új generáció. Az AMD-nél mintha nem tudná a jobb kéz, hogy mit csinál a bal (legalábbis ennél a döntésnél).

A nyúl ugrik, a pók mászik, de a teve köp; A vészrendszer nneem működik!; ...ráadásul életveszélyes hazugság. Életveszélyes, mert veszélyes az életre.

(#30) twollah

twollah
(PH! nagyúr)

Ha egyszer sok penzem lesz en is VGA-t fogok gyartatni.

Ramatricazom, hogy twollah es veszik az emberek, mint a cukrot.

(#31) LackoMester válasza twollah (#30) üzenetére

LackoMester
(PH! addikt)
LOGOUT blog

végettem már most is ráirhatod a nevedet,de csak a Tiédre... :D

(#32) LamerGyuri válasza twollah (#30) üzenetére

LamerGyuri
(fanatikus tag)

:D
Akkor már meg is van az első megrendelőd.
twollah-os kártyát akarok! :R

"Egy Gyűrű mind fölött,Egy Gyűrű kegyetlen,Egy a sötétbe zár,bilincs az Egyetlen."

(#33) Keldor papa

Keldor papa
(PH! félisten)
LOGOUT blog

Hát OCZ is belépett már a VGA piacra egyszer, amikor G80 uralom volt, nekik nem jött be, remélem ezeknek a memóriásoknak be fog. Gainward helyett kell valami másik jó. :))

(#34) Kendek válasza LamerGyuri (#32) üzenetére

Kendek
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Twollah márkájú Radeon 4850-es kártya eladó egyedi hűtéssel, 700/2200-as órajelekkel. :DDD
Majd átmatricázom a nevére, meg átírom a BIOS-ban is. Csak a VENDOR ID még a kérdéses, de addig is marad 1002-es ATI. Különben is első kiadás, ref nyákos. :D

[ Szerkesztve ]

<-ƘƘ-> Rendszerment

(#35) Gyuri27

Gyuri27
(PH! nagyúr)

Alig vártam már. Úgy hiányzott ez mint lukas fogamból egy csipet sz.r. :K
Remélem hamarosan lesz tesco gazdaságos 4850 is, meg tesco szines 4850 oc.

diablohungary.hu - tiszta erőből diablo :)

(#36) mephi666 válasza twollah (#30) üzenetére

mephi666
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

én meg sz@r formájú vga-t csinálnék és adnék mellé grátiszba sz@rszagú sprét is... aztán kialakulhatnának ilyen párbeszédek lanpartikon, hogy: "neked meg mi a sz@r van a gépedben?" "gyere és nézd meg" :) ha pedig nem megy az oc, akkor lehet mondani, hogy: "ezt a sz@rt még húzni sem lehet" :)) ...na, megyek, megkeresem a bogyót...

"Kis lépés az emberiségnek... hosszú lépést a férfiaknak..." ++++++++++++++ Xbox 360 Gamertag: mephi HUN ++++++++ A kígyó veszélyes állat mert harap, de a takarítónő még veszélyesebb, mert ő Maris

(#37) - = Zk = - válasza LackoMester (#25) üzenetére

- = Zk = -
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Elfogják, szvsz... ;)

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.