Hirdetés

2012. május 29., kedd

(#1) Valdez

Valdez
(senior tag)

Mi is pontosan a wddm 1.2? Miért jobb mint az 1.1?

Asus M4A785TD-V Evo, AMD Phenom™ II X4 955BE, 4GB Kingston HyperX DDR3, MSI R6870 Hawk, Samsung SyncMaster F2380M

(#2) Daywalker válasza Valdez (#1) üzenetére

Daywalker
(HÁZIGAZDA)

Röviden: WDDM=Windows Display Driver Model. A W8-nak az 1.2 fog kelleni, ebben sok dolog van: például jobb memóriakezelés, nagyobb teljesítmény, javított erőforrás kezelés stbstb.

[ Szerkesztve ]

(#3) Zeratul

Zeratul
(PH! addikt)

Akkor trollkodok egy kicsit és a z.intel?

Mikoron a hegyek újra megremegnek, morajló hangjától a PHE seregnek... A francia tankok nem szarok, másképpen jók...

(#4) Solten válasza Zeratul (#3) üzenetére

Solten
(őstag)
LOGOUT blog

Ok majd holnap gyurnak.

alba gu brath

(#5) rankesz

rankesz
(PH! addikt)

Valaki letesztelhetné hogy mennek a játékok pl. win7 +- ? fps...

When you dream there are no rules, people can fly, anything can happen. - Astral Projection | csak a 604 ... :)

(#6) BotaN válasza rankesz (#5) üzenetére

BotaN
(senior tag)

Biztos hogy mennek, elvégre meg lett mondva hogy minden ami futott Win7-en az futni fog Win8-on is, a teljesítmény meg még nagyon driver függő.

(#7) TESCO-Zsömle válasza rankesz (#5) üzenetére

TESCO-Zsömle
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Folyamatban van...

Aquatuning.de-ről rendelés hamarosan! Akit érdekel -> PÜ nekem! (Elhalasztva 1 hónappal!) 06.10-ig.

(#8) Abu85 válasza Zeratul (#3) üzenetére

Abu85
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

Nekik nincs DX11-es GPU-juk. Anélkül nem lehet támogatni a WDDM 1.2-t.

(#4) Solten: Sponsors of Tomorrow? ;]

[ Szerkesztve ]

A semmi az nem nincs, hanem van. Ha a semmi van, akkor nincs semmi, de ha nincs semmi, akkor valami van, de az nem semmi.

(#9) TESCO-Zsömle válasza Abu85 (#8) üzenetére

TESCO-Zsömle
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Suxx? :P

Aquatuning.de-ről rendelés hamarosan! Akit érdekel -> PÜ nekem! (Elhalasztva 1 hónappal!) 06.10-ig.

(#10) rankesz válasza TESCO-Zsömle (#7) üzenetére

rankesz
(PH! addikt)

:R

Mindennapos használatra elég stabil a cucc? Fel merjem tenni fő rendszernek?

When you dream there are no rules, people can fly, anything can happen. - Astral Projection | csak a 604 ... :)

(#11) Abu85 válasza rankesz (#10) üzenetére

Abu85
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

Áhh ... ölég bugos még. :) Megnézni jó, vagy a fejlesztőknek.

[ Szerkesztve ]

A semmi az nem nincs, hanem van. Ha a semmi van, akkor nincs semmi, de ha nincs semmi, akkor valami van, de az nem semmi.

(#12) bendi*R

bendi*R
(újonc)

A korábbi Intelre írt alkalmazások is futnak majd a win8-as ARM-os táblákon? Mert ha nem, akkor a win8 kb. az egyetlen előnyét veszti el az androiddal és az iOS-el szemben a tábla piacon.
Az is érdekes kérdés, hogy a jövőben az áltagfelhasználók a telefonjukhoz akarják-e igazítani a PC-jüket (értsd: inteles android), vagy a PChez a telefonjukat (értsd: azért veszek win-es telefont, mert a PCmen is az fut).

(#13) rankesz válasza bendi*R (#12) üzenetére

rankesz
(PH! addikt)

Újra kell fordítani a progikat ARM-ra :N

(#14) TESCO-Zsömle válasza Abu85 (#11) üzenetére

TESCO-Zsömle
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Megvan az első crash.

Nem szeresse a Catalyst 11.9 RCx-et...

(#15) Abu85 válasza TESCO-Zsömle (#14) üzenetére

Abu85
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

Az új kékhalál odabasz nem? ;] Az a " :( " kezdés :D

[ Szerkesztve ]

(#16) TESCO-Zsömle válasza Abu85 (#15) üzenetére

TESCO-Zsömle
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Szívem szerint átírnám a szöveget:

: W

Ya' Tryin' to kill me!

rankesz: Xarabbul fut a DeusEx és nagyon gyermeteg ez még...

[ Szerkesztve ]

(#17) TK36

TK36
(tag)

Kicsit nem a témába vág:ha jól látom/figyelem, akkor a Tegrának minden évben újabb és újabb verziói jönnek ki. Ez az ütem nem túl gyors?

Általában a "majd holnap" lesz a hét legzsúfoltabb lapja.

(#18) TESCO-Zsömle válasza TK36 (#17) üzenetére

TESCO-Zsömle
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Az Intel is évről évre új procikat hoz ki. Az az ütem nem túl gyors?

(#19) vinibali

vinibali
(senior tag)
LOGOUT blog

kíváncsi vagyok a komoly ARM vs. x86 erőfitogtatásra ;)

BIOS ÍRÁS ÉS TÁPEGYSÉGEK!

(#20) Entryy válasza bendi*R (#12) üzenetére

Entryy
(fanatikus tag)

Ezt már korábban én is említettem, hogy komplett platformot szeretnék.
Mint az IOS az összes eszközön ugyan az fut. (Persze specifikáltan.)
Ilyet akarok én is és akkor már csak egy saját webszerver és bárhol, bármikor, bármit ott tudok folytatni ahol abbahagytam és mindegy, hogy milyen típusú hardwaret használatm.

http://www.adrenalinbase.com/index.php?L=fr&T=videos# -- The need4speed " The art of flight "

(#21) kerelo

kerelo
(senior tag)

Ez jó hír.szeretettel várjuk.

Lássanak hát csodát,kicsik és nagyok,a becsületes ember én magam vagyok "bendeguz"

(#22) Kaiku

Kaiku
(fanatikus tag)

Csak azt nem értem, hogy miért kell még mindig az asztali gépek piacára a 32bit-es OP rendszert fejleszteni!? :O Már a Win7-nél sem értettem. Pazarolják csak az erőforrásokat...

[ Szerkesztve ]

(#23) Sub-ZeRo válasza Kaiku (#22) üzenetére

Sub-ZeRo
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Mert pl. vállalati környezetben, vagy irodákban még mindig 32 biten mennek csak a programok, amik kellenek pl. a könyveléshez meg az ilyen munkákhoz. Nálunk windows 2000 + dos. 64 bites win7-en nem hiszem hogy menne az a program. Nem beszélve arról, hogy pénz sincs gépek fejlesztésére.

"Ha egyedülállóval találkozunk, mindegy, mit mond, de biztos, hogy nem azért van egyedül, mert élvezi a magányt, hanem mert már megpróbált beilleszkedni a világba, de az emberek újra meg újra kiábrándítják." | Track IR 5.

(#24) Kaiku válasza Sub-ZeRo (#23) üzenetére

Kaiku
(fanatikus tag)

Az őskövület dos-os programokat hagyjuk már!!! Azt csak a ruppótlan magyar kft/bt-k használják A vállalati környezetbe már rég az SAP és a hasonlók a divat. A vállalatoknak meg ott van a Beágyazott XP. Csak azért mert 64bit-es még nem kell gépet fejleszteni! :C

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.