Hirdetés

2012. május 29., kedd

(#1) emmm

emmm
(senior tag)

Üdv az új kártyáknak, huhh, elég alacsony fogyasztás basszus... :C

(#2) jakobinus

jakobinus
(tag)

Várok egy tesztre, biztos ami biztos.

Egy mindenkiért - mindenkiért egy

(#3) Shkiz0 válasza jakobinus (#2) üzenetére

Shkiz0
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Nekem is 5850 vagy 70 van terve (inkább 50) ha egy kicsit olcsóbb lesz, de megvárom én is a teszteket, mivel nem biztos hogy megéri majd megvenni az 5800-as szériát.

Remélem majd Abu betéved ide és megtudja mondani hogy mikorra várható Ph! teszt.

[ Szerkesztve ]

Új hardverek, kellemes árakon - EVGA MSI POV GTX 670 elérhető - MSI R7850 TWIN FROZR 2GD5/OC PCI-E 69 500

(#4) ZewaDeluxe

ZewaDeluxe
(tag)

Ahogy körbenézek a neten, úgy tűnik, hogy az 5770 ugyan nem hozza a 4890 teljesítményszintjét, de fogyasztásban, szolgáltatásban előrébb van - szó se róla... Szuper...!

:C

Emitt egy kiadós kis teszt - Crossfire-ben:
[link]

Emitt meg Crossfire nélkül:
[link]

[ Szerkesztve ]

(#5) Atis707

Atis707
(fanatikus tag)
LOGOUT blog

Dátum 6:01 :C

5750 tápellátó részén fólia kondi... :DDD

Egyébként ezzel eggyel lentebb (56xx?) lévő szériáról mit lehet tudni?

(#6) Televan

Televan
(senior tag)

Az ára és a fogyasztása kitűnő. Most már csak egy teszt kellene.

Bár én már eldöntöttem , hogy 5850 est veszek.

"Jegyezd vele az égre Örök tanúságúl: Habár fölűl a gálya, S alúl a víznek árja, Azért a víz az úr!"

(#7) jakobinus válasza Shkiz0 (#3) üzenetére

jakobinus
(tag)

A100-150 dolláros kártyák ritkán játszanak VB döntőt. Reménykedjünk, hátha most látunk ilyet.

(#8) Kicsimix

Kicsimix
(fanatikus tag)

Van a karinak topikja pár tesztel : )

:K

...Kockázat nélkül nincs vereség... : ------------)

(#9) Shkiz0 válasza jakobinus (#7) üzenetére

Shkiz0
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Természetesen tudom hogy gyengébb lesz, mint az 5850 de azért nem biztos hogy nagy lesz a difi. Igy volt ez pl a 4850 vs 4770-nél is, csak nehogy megint elkövesse ATi azt a hibát mint akkor hogy nem lehetett elérni a 4770-et.

Viszont amúgy jó dolognak tartom hogy mostmár azért szinte minden normálisabb vga-n van hdmi csatlakozó. Ez 1.5 éve még nem így volt, és ritkaságszámba ment.

Új hardverek, kellemes árakon - EVGA MSI POV GTX 670 elérhető - MSI R7850 TWIN FROZR 2GD5/OC PCI-E 69 500

(#10) jakobinus válasza Shkiz0 (#9) üzenetére

jakobinus
(tag)

Az 5850 100k fölött van még. Ezek meg a negyedébe kerülnek valahol (remélem nálunk is)

(#11) Shkiz0 válasza jakobinus (#10) üzenetére

Shkiz0
(PH! addikt)
LOGOUT blog

az a 70 :)
5850 az 60-70k

(#12) blazsey2

blazsey2
(őstag)

Nagyszerű összefoglaló,azt hiszem az erősebbik változatra be is nevezek majd :K

GO KIMI!THE BEST!!!

(#13) Pekkk

Pekkk
(tag)

Üdv az új jövevénynek! :R
Az NV meg ****** meg, hogy nem dob piacra értelmes vga-t! :W

(#14) smkb

smkb
(senior tag)

Hm az 5770... Guru3D tesztjében DX10-ben szinte egy az egyben azonosan teljesítenek a HD4870-el, Dx9-ben viszont a HD4870 minden esetben gyorsabb. Így ez inkább a 4850 és 4870 közt van. Akkor az 5750 a HD4830 helyére jöhet?

(#15) pengegyerek

pengegyerek
(fanatikus tag)

Úgy látom, hogy a DX11 sorsa egészen más lesz mint a DX10- é több játék fog megjelenni ha minden igaz 11- re
jöhet a teszt és a csere:)

"Aki pálinkát iszik a temetőbe kiviszik ki pálinkát nem iszik azt is oda temetik."

(#16) Enton

Enton
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Valaki tud már magyar árakat?

Family Guy Online - Closed Beta

(#17) rudi válasza smkb (#14) üzenetére

rudi
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

Hát, a 800 számoló és majdnem 750 MHz-es órajel miatt kénytelena HD 4870 közelében teljesíteni. De azért a 128 bites memvezérlő is behúzza majd kicsit a kéziféket, plusz az egybe csomagolt számolók miatt a tesszeláció sem megy majf olyan flottul mint a HD 5800-aknál. Mindenesetre a középkategóriába ez vastagon elég, csak legyen tényleg 150 dolcsi (sőt a 200 is rendben lenne a hazai piacon).

[ Szerkesztve ]

Resistance Is Futile. You will be assimilated!

(#18) hejesírásó

hejesírásó
(őstag)
LOGOUT blog

szval a nagyobbik model lesz olyan 32-35k kb?

(#19) Televan válasza Shkiz0 (#9) üzenetére

Televan
(senior tag)

Szerintem most nem fog olyan hibát elkövetni az AMD.A 4770 -es egy átdolgozott és a 40nm gyártás próbaterméke volt. Az 5770 meg egy termékpaletta előre szabályozott terméke lesz.

Azért egy tesztet megnéznék a 5770 és a 5850 között. Akkor már el lehetne dönteni, hogy megéri -e azt a plusz pénzt a 5850.

"Jegyezd vele az égre Örök tanúságúl: Habár fölűl a gálya, S alúl a víznek árja, Azért a víz az úr!"

(#20) Kendek

Kendek
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Jó kareszok szó se róla, kitűnő fogyasztási adatokkal, legalábbis az Idle nagyon biztató. De egyenlőre engem nem győzött meg arról, hogy a 4850-emet lecseréljem egy ilyenre, ahogy számolgatom, egyenlőre nem is érné meg. Esetleg majd a képminőség miatt elgondolkozom, de annyit azért nem játszom. Kis állítással 33W lett a karim Idle fogyasztása, az már nem olyan vészes.
Jöjjenek a tesztek, aztán meglássuk. :)

<-ƘƘ-> Rendszerment

(#21) rudi válasza hejesírásó (#18) üzenetére

rudi
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

Igen, külföldről rendelve. Itthon szerintem a 40k a reális.

Resistance Is Futile. You will be assimilated!

(#22) Gergo88

Gergo88
(fanatikus tag)

A newegg.com szerintem megbízható, náluk már van mindkettő, nettó 130 illetve 160 USD.

Basu gasu bakuhatsu busu basu gaido.

(#23) VaniliásRönk válasza rudi (#21) üzenetére

VaniliásRönk
(PH! nagyúr)

A "partnereiteknél" biztosan, de normálisabb üzletekben 35k körül kéne lennie.

"Only two things are infinite, the universe and human stupidity, and I'm not sure about the former." (Albert Einstein)

(#24) D@ni88

D@ni88
(PH! addikt)
LOGOUT blog

de jó hogy megvettem a 4770et, nem lett sokkal gyorsabb :DDD

(#25) sephi

sephi
(őstag)

Ezek az "öregedő" 4800-asok azért még megállják a helyüket. Szépen mennek le az áraik. Akinek meg a kártya fogyasztása számit úgysem felsőkategóriában gondolkozik.

H2O über alles! ---- steam : amadeus1980 --- origin : FeZo_HUN --- Hirdetése(i)m : http://href.hu/x/hhyb

(#26) daa-raa

daa-raa
(MODERÁTOR)

Ha már ilyen keveset fogyasztanak, akkor lehetne legalább a kisebb single slot...

Si vis pacem, para bellum.

(#27) Chaser válasza D@ni88 (#24) üzenetére

Chaser
(PH! félisten)
LOGOUT blog

Csak idleben annak valszeg harmadát fogja enni, +dx11. Gondolom még 1-2 hónap amíg kerül ki hozzá valami normálisabb driver is, majd akkor kiderül mennyivel gyorsabb.

daa-raa: Ez csak a ref, majd lesz single slotos is, 4670-ből is hány dupla slotos van, pedig azok tényleg keveset esznek. Remélem 1-2 gyártó az 5750-et lesz olyan perverz, hogy tápcsati nélküli verzióban is kidobja, ha tényleg 86W a load fogyasztása, kicsit tudnak rajta csiszolni hogy beleférjen 75-be.

[ Szerkesztve ]

New world...old thinking...IBM T60;)

(#28) ThorsHUN

ThorsHUN
(senior tag)
LOGOUT blog

Huh egy teszt nagyon kellene. De jo lenne, ha a nep latna, hogy az 5870-5850-5770-5750 mit kezd egymassal, a 4870-4890es kartyakkal, valamint az NV kartyaival...

(#29) antikomcsi

antikomcsi
(PH! kedvence)

Kicsit más, mint a nagy testvér. :DDD Ez vicces, inkább kicsit tűnik másnak, mint a kistestvér.

Szinte rv770-az egész, csak 40nanos alapon, semmi nagy újítás. Itt egy magot használnak, mint eddig, az 5800-asokba, pedig duplán rakták bele ugyan azt.

Nem véletlen, hogy a 4850-70 szintjére jönnek a karik, hisz kb. ugyan azt kapjuk alacsonyabb csíkszélességen. Az persze jó hír, hogy végre sikerült normálisan megoldani az energiagazdálkodást.

(#30) Ricco_hun válasza VaniliásRönk (#23) üzenetére

Ricco_hun
(senior tag)

Az örök optimista. :D Aprón volt a HD5770-ből 5 darab, és nem 35k volt (ennyi az 1 gigás HD5750 lesz :O ), hanem 41k. Szóval igen, "kéne lennie", de a hazai kisker árak nem ezt mutatják. :(((

A nyúl ugrik, a pók mászik, de a teve köp; A vészrendszer nneem működik!; ...ráadásul életveszélyes hazugság. Életveszélyes, mert veszélyes az életre.

(#31) schawo

schawo
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Ahogy elnézem a 57xx sorozatnál a memória sávszélesség lesz a visszahúzó tényező. Mivel a 5750 és az 5770 is kb. egyforma sávszélességgel rendelkezik, szerintem kisebb lesz a különbség köztük, mint az a gpu órajel és shaderszám indokolna. Ergó nekem a 5750 szimpatikusabb.

Szigorúan magánvélemény. Olvassa el a mellékelt tájékoztatót, vagy forduljon orvoshoz!

(#32) laci666 válasza ZewaDeluxe (#4) üzenetére

laci666
(senior tag)

128bit ide 128bit oda jó kis kártya lett ez. :C
CFX-be hozza nagy tesó eredményeit :)

Gigabyte MA790GP-UD4H-PhenomIIX2550(@3mag)-SapphireRadeonHD5850-Mushkinddr285002x2GB-AcerP223W-NZXTTEMPEST.

(#33) hejesírásó

hejesírásó
(őstag)
LOGOUT blog

érdekelnek a tesztek engem is, mint mindenkit :)

(#34) gV válasza hejesírásó (#33) üzenetére

gV
(őstag)

pl itt 1 [link]

fc2-ben milyen közel van a 5770 a 5850-hez

sztem a cf a 5770 jobban megéri mint a 5870 bát dx11 alatti teljesítménye még kérdéses

(#35) ThorsHUN

ThorsHUN
(senior tag)
LOGOUT blog

Itt van egy eleg atfogo teszt, remelem hasonlo lesz a PH-s sracok tesztje is (mar nagyon varom)

(#36) laci666 válasza rudi (#17) üzenetére

laci666
(senior tag)

"csak legyen tényleg 150 dolcsi (sőt a 200 is rendben lenne a hazai piacon)."
miért :F
Netalán itt ilyen jól keresnek az emberek,lemaradtam valamiről.

(#37) ThorsHUN:Szerintem mihelyst megjön az 5870X2 az 58xx-as kártyák egy határozott kézmozdulattal esni fog az áruk.Az 5850 50K allá a 70-es meg 70-80K-ra.

[ Szerkesztve ]

Gigabyte MA790GP-UD4H-PhenomIIX2550(@3mag)-SapphireRadeonHD5850-Mushkinddr285002x2GB-AcerP223W-NZXTTEMPEST.

(#37) ThorsHUN válasza gV (#34) üzenetére

ThorsHUN
(senior tag)
LOGOUT blog

En az altalam linkelt tesztbol siman azt vettem le, hogy az 5850es kb annyival tud tobbet mint amennyivel dragabb... najo kicsit dragabb mint amennyivel tobbet tud (kb 30-50%al tud tobbet es 50-60%al dragabb elvileg)

(#38) Dr.G.

Dr.G.
(újonc)

Hát kövezzetek meg, de tesztek alapján annyira nem nagy durranások ezek a kártyák.
Igazából ezt a szintet szerintem az 5650-5670-nek kellett volna hoznia.
Akárhogyan is, ezekkel nem fog senki fullban AvP-t vagy DIRT2-t játszani.

Én tutkó várok jövő év közepéig, addig meg nagyon jó lesz a GTX260 :-)
PhysX rulez :-)

(#39) divrapier válasza laci666 (#36) üzenetére

divrapier
(tag)
LOGOUT blog

csak a dollar euro dolog, meg a keszlethiany meg egyeb trukkozes miatt elofordulhat, hogy meg dragabb lesz, ha minden osszejon. es igen, egyesek ilyen jol keresnek rajta ;] csak a vasarlo nem.

GeForce 7800 GS 256 mb (overcloced to 512 mb)AGP

(#40) gyiku

gyiku
(PH! kedvence)

(#41) joshua7

joshua7
(PH! kedvence)

Na, most örülök, hogy nem vettem 5770-et 41-ért. :)

Semper Fi

(#42) laci666 válasza divrapier (#39) üzenetére

laci666
(senior tag)

Vessen magára aki az első héten megakarja venni,várni kell 2-3 hetet hogy csillapodjanak a kedélyek és akkor beruházni egy ilyenre.
Itt az argép.hu a 4870 1GB-sa 35-40K körüli árakat dob ki valszeg ez is itt fog kezdeni pár hét mulva,a kezdeti hype egy kicsit megdobja az árát de az se lesz vészes szerintem.

(#43) mephi666

mephi666
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

na végre... itt már lehet látni a különbséget szépen, hogy a tető nem csak egy sík felület+bump/shadowmappinges textúrák... :K ...én azért megvárom a 5850/5870 jóárasítását...

jövőre jönnek szépen a dx11-es online játékok... dzsingiszkán mmo... lol... csak nehogy a conan sorsára jusson... akörül is amekkora hype volt és amekkora bukás lett, azt tanítani lehetne :(

"Kis lépés az emberiségnek... hosszú lépést a férfiaknak..." ++++++++++++++ Xbox 360 Gamertag: mephi HUN ++++++++ A kígyó veszélyes állat mert harap, de a takarítónő még veszélyesebb, mert ő Maris

(#44) hejesírásó

hejesírásó
(őstag)
LOGOUT blog

ahogy nézem a 4870-nel inkább az 5850 van pariban mint az 5750 :K

(#45) luw2win

luw2win
(őstag)
LOGOUT blog

Fogyasztás az brutálisan jó.
Bár azért látszik hogy a 5750 is olyan forrófejű mint a 4850, szóval nem esett messze az alma a fájától. :D

off: Mobility 5xxx széria mikor várható? - szívesen látnénk ilyet egy laptopba

hejesírásó: inkább a 5770-nel van párba, pl: 1% a kül összesítettbe 4870- és 5770 között

[ Szerkesztve ]

.“Azért nem jut olyan sok ember sehova az életben, mert a hátsó kertben keresgélik a négylevelű lóheréket.”

(#46) ollie válasza Dr.G. (#38) üzenetére

ollie
(MODERÁTOR)
LOGOUT blog

Középkategóriától ne várd már azt, hogy maxon fusson alattuk az összes új játék.

(#42) laci666: remélhetőleg december elejére, közepére lemegy az áruk, hogy Karácsonyra jobban fogyjanak.

[ Szerkesztve ]

I am a digital guy in an analog world *** Civ2 Ultimate Collection eladó! ***

(#47) degu

degu
(senior tag)
LOGOUT blog

Ha ez az AMD *nepkartyaja* 40-50 rugoert,akkor itt nincs *nep* aki ezt az arat meg tudna egy vidikariert fizetni! LOL
Szerintem nalunk azt lehet *nepkartyanak* nevezni,amit ennek a feleert lehet megvenni! :K
Vagy a *nep*nalunk nem kozepkategorias,hanem belepo-kategorias karikat vasarol

[ Szerkesztve ]

verprofi pesszimista,aki felett nem repult el nyomtalanul az ido vasfoga

(#48) VaniliásRönk válasza Ricco_hun (#30) üzenetére

VaniliásRönk
(PH! nagyúr)

A hivatalos megjelenés előtt biztosan nem nyerészkedtek azon az 5 darabon, á nem, sőt biztosan ÁFA-t is fizettek utánuk. :DDD

Nem értem miért ennyire népszerűek a bazárok, egyáltalán nem olcsóbbak a normálisabb kiskereknél (már jó ideje nem nézegetem az áraikat, de volt amelyik kifejezetten drága volt, mindezt úgy, hogy ált. nincs üzlethelyiség és az eladó akármikor eltűnhet a garival együtt mint szürke szamár a ködben), és akad amelyik egy korrekt kisker, de kénytelen bazárosdit játszani, mert az él itt a köztudatban, hogy a bazár olcsóbb.

#47 degu: Az 50 guriga honnan jött? Miért nem rögtön 60? :F

#49 opel8v: Éljen putriország... :(((

[ Szerkesztve ]

"Only two things are infinite, the universe and human stupidity, and I'm not sure about the former." (Albert Einstein)

(#49) opel8v

opel8v
(tag)
LOGOUT blog

Gigabyte R577D5-1GD HD 5770 1GB PCIe videokártya 38K+áfa a nagykerben ennyit a 130dolláros áráról. Én maradok a 4870-nél.

Ha hirdetés miatt privit írsz, írd már oda mi után érdeklődsz, mert sok mindent hirdetek ám ! ! ! és telon gyorsabb ám 06706090258 ! ! ! Egy napban 24 óra, egy ládában 24 sör van. Ez nem lehet véletlen!!!

(#50) laci666 válasza opel8v (#49) üzenetére

laci666
(senior tag)

Az a 130 jó 159$-nak is.persze ezek nettó árak.

(#51) opel8v :igaz nem 38 de szegény kereskedőnek is meg kell élni ;] A viccet félre téve ez így elég drága majd ha kezdeti hype lemegy akkor érdemes venni.
De ha azt vesszük hogy a 4870 kezdeti ára is 60K-hoz közelített akkor nem olyan sok ez az ár,csak annyi a bibi hogy most a 4870 is 35-40között mocorog,hát sajnos ez van :O

[ Szerkesztve ]

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.