kit érdekel a számítási teljesítmény (főleg, ha megnézed, hogy a harmatgyenge hardverű wii eladások lazán verik a box és ps eladásokat együttvéve)? szórakozásról volt szó. a technikai analfabétát nem hatja meg, hogy 200-zal több poligon van a hősön. nem tudja, hogyan kell üzemeltetni egy gépet, és nem is érdekli. erről szól a konzol. jah, lehet játszani gépen faszán, csak éppen 20x annyit szarakodsz vele, mire eljutsz odáig, hogy na, most játszok. meg ugye a teljesítményt 4 éves pc-vel kéne összehasonlítani, mert a ps meg box is 3-4 évesek.
ha konkrétan érdekel, én próbáltam tv-outot, az új vga-mmal (4330) a büdös életben nem működött. hopp. egy újabb hibajelenség. lehetne reportolni amd-nek, szenvedni vele órákat a debugoláshoz (tapasztalatból mondom, volt már pár ilyenem), de ennyire nem érdekel. ezzel megint nem kéne görcsölni konzolon, hogy vajon mi az anyja baja van. egyébként én se görcsölök rajta, mert a tv-m kb. akkora, mint a monitorom. de nem azért, mert olyan bazinagy a monitorom, hanem mert olyan bazi kicsit a tv. a 106 centis tv-t meg kicsit nehézkes lenne az asztalra betenni a bill elé, a fotelnél meg nincs se egérpad, se billtartó 
az optimalizálásnál a 2 félét szerintem gondold át. max addig igaz, hogy 2 féle szóval keződik a procik neve (többnyire). videokártyánál is heterogén (erről jutott eszembe valamelyik silent hill borító, hogy gf mx karin nem megy
). azt állítani, hogy az összes amd proci, vagy összes nv vga ugyanolyan, elég merész. és akkor még nem vettük a kettő kombinációját. vagy akár bármi más, teljesítményt befolyásoló hw elemet. amiből aztán előáll a konfiguráció. merthogy azon fut az egész móka, nem csak egy árva cpu-n. konzolnál ezek mind-mind állandóak.
[ Szerkesztve ]