Ez az S400-as elég komoly kis kütyü!
Legalább az egyik oldal folyamatosan frissíti a kínálatot!
Samsung Galaxy S 2.3.6 (Darky's V10.4.2)
(#1) darkarthur

Ez az S400-as elég komoly kis kütyü!
Legalább az egyik oldal folyamatosan frissíti a kínálatot!
Samsung Galaxy S 2.3.6 (Darky's V10.4.2)
Hú, azta paszta, ez ám már nem sámli. Ebben aztán van számítási kapacitás. De dupla pontosság esetén is jobb a Quadro FX 5800? Mert úgy tom, NV nem valami bajnok abban. Igaz, ott ott a CUDA, azért az sokat jelent sajna. De az a FirePro S400 sem kispályás amennyire ki tudom venni azt, hogy mire való. Bár egyes csatlakozókat még nem tom elképzelni, hogy minek rá. 
[ Szerkesztve ]
<-ƘƘ-> Rendszerment
Írtam, hogy ez a legjobb DP-s kari jelenleg. 
A semmi az nem nincs, hanem van. Ha a semmi van, akkor nincs semmi, de ha nincs semmi, akkor valami van, de az nem semmi.

Abu, mit jelent az a gyakorlatban, hogy dupla pontosságú számítás?
Semmi 3Dmark eredmény? 
[ Szerkesztve ]
egyedi CPU tuningos bemutatók:www.bacsis-tuning.hu

Nem hiszem hogy olyan sok pontot kapna benne.
Bár majd kiderűl. 
Pentium Pro, (Super) Socket 7, K6-III+ , ASUS, Prescott, Wolfdale, Radeon
while (!sleep) sheep++;
64 bites műveletekhez kell...
<-ƘƘ-> Rendszerment
Majd a PH szerez neked egyet tesztelni-tuningolni-pasztázni(főleg a lekvárral)
Aztán nehogy szégyent hozz kis országunkra. ![;]](/dl/s/v1.gif)
Csere érdekel komoly cucokra?Mik azok a Cucok??"A cucoknak két alfaja van.Van a komolytalan mindenhol megtalálható.A másik a komoly(cucokusz komolyikusz)na ez van neki ez sokkal ritkább"By:5teve http://db.tt/VAEJ3ka

(#7) emvy, (#8) Kendek: Köszi!
Fenébe, már megint hamaabb kérdeztem, mint gugliztam.

Hali!
Mikor érkeznek kb a játékra és a stbre tervezett vkarik? 
Remélem az új at karik 1 slotosak lesznek ha vizesblokkot tesz rá az ember csatinak meg elég 1 hdmi 1 s-video és egy dvi szerintem 
Ez a kari nem kispályásoknak van. Remélem rendesen elruházza az NV quadroit... 
[ Szerkesztve ]
Nem tudom, mennyire van jelentősége, de az OpenGL támogatásban el van kicsit maradva, az nvidia már OpenGL 3.2-támogatásnál tart.
NAGY HDD Statisztika készül: http://prohardver.hu/tema/hdd-k_megbizhatosaga_elettartama/hsz_1-50.html

Finom cucc! 
.::www.megadanceradio.hu::.
OpenCL várható AMD-nél? A FireGL márkanevet teljesen kiirtották?
Érettségi feladat, SZÁMÍTÁSTECHNIKA Írjon BASIC nyelven egy grafikus alapú multitask operációs rendszert, amely kivédi a Windows 98 potenciális hibáit.
volt már pár quadro-m, a notimba is az van, és szépen teljesít mind 3dmark, mind játékok, s többnyire tuning terén is
Azért mert nem játékra van tervezve, attól függetlenűl még jó arra is
Zolás! Az lenne ám csak az igazi móka, ne aggódj, élnék a lehetőséggel

egyedi CPU tuningos bemutatók:www.bacsis-tuning.hu

A Foxconn-nál talán lesz. 
Pentium Pro, (Super) Socket 7, K6-III+ , ASUS, Prescott, Wolfdale, Radeon
Fejlesztőknek már elérhető, később beépítik a teljes támogatást is a driverekbe.
A semmi az nem nincs, hanem van. Ha a semmi van, akkor nincs semmi, de ha nincs semmi, akkor valami van, de az nem semmi.

OpenGL 3.1 várható?
Persze. Csak a Win 7 driver eddig elsőbbséget élvezett. Meg kellett csinálni a teljes támogatást az RTM-ig. Az NV inkább az OpenGL 3.1-et építette, így nekik nem lesz a Win 7-ben alapból teljes funkcionalitású driver.
A Quadro FX 5800 melyik Nv-re épül ha az AMD nem állít konkurenciát neki?...
Ehh-ehh FX 5800...régi emlékek ugye?

Oks, értem. Köszi!
Radeonok esetén nem várgató ez a 10bit/csatorna színmélység támogatása? 
Úgy általában sem ártana már a 8bitet kukázni... nem lehet 256 pixelnél szélesebb gradienst csinálni... Egy weboldal hátterénél is jól jöhetne pl.
[ Szerkesztve ]
Nem gyenge kártya, de nem is nekünk van kitalálva. A kategóriában nagy piacot szerezhet magának.
Ez így jól van írva? "30 bites színmélységig"
(nem vagyok járatos a proffesszionális témában, de arra gondoltam hogy ez nem 32bit akart lenni?
)
"A világnak több szerény zsenire van szüksége. Olyan kevesen maradtunk." (Oscar Levant)

a 32 bit az 3x8bit (színenként) + 8 bit átlátszóság
a 30bit pedig 3x10bit
Átlátszósággal együtt 40 bit lenne, de megjelenítéshez nem hiszem, hogy kell az átlátszóság. A 32 bitet sem értem, hogy minek.

Ha jol emlekszem, akkor a GTX280-ra epul a QFX5800...egyébként pedig, teljesen alkalmazás függő. Maya alatt pl. a FireGL V7600-asom megverte a QFX4800-ast, de van jópár alkalmazás amiben a Quadrok nagyon jok, sajnos 5800-ast nem volt szerencsém próbálni...no meg NV-nel elkezdtek a PhysX-et nyomni Maya ala is es eleg meggyozo, remelem hamarosan AMD is kapcsol 
...
Nem vagyok ebben egyáltalán otthon. Ezek a kártyák használhatóak "hétköznapi" felhasználásra is? Tehát gyorsabbak, mint a mostani csúcsVGA-k, vagy ez kimondottan csak professzionális feladatokara van kihegyezve, és a játékok alatt teljesítményben nem remekel?

Kiadtak valami PhysX cuccot Mayához?
Sajnos, attól tartok, az AMD nem veszi túl komolyan ezt a szegmenst.
pl.: MotionBuilder: *Shaders supported on Nvidia® based graphics cards only.
Azt remélem, hgy a szoftveres render korszaka ebben is változást hoz.
[ Szerkesztve ]
Amennyire én tudom, ez egy mai (egy GPU-s) csúcskártya teljesítményét hozza, vagy annyit sem. Inkább - driver szinten - a CAD/CAM alkalmazásokra van kihegyezve, abban jóval gyorsabb a "játékkártyáknál".
Webfejlesztő vagy? Érdekelnek az újdonságok? Próbáld ki, írj róla és nyerj! http://magyaropera.blog.hu/2011/03/01/iroi_palyazat_dragonfly_bemutato
Csak teljesen hozzá nem értőként az általam ismert színskálából indultam ki.(8, 16, 24, 32 bit) Köszi az infót! 
jer1cho: ez egy professzionális célra szánt 4890 gyakorlatilag, vagy ezt a szintet, vagy ezt se hozza a játékok alatt. A driver miatt lehetnek gondok, nem arra van kitalálva.
[ Szerkesztve ]
"A világnak több szerény zsenire van szüksége. Olyan kevesen maradtunk." (Oscar Levant)

Igen, bar legutobb (kb. 3 honappal ezelott) meg csak a 2008-ashoz volt es ha jol emlekszem akkor csak 32bites win alatt futott. Pl. dinamikaban, riggelesben nagyon komoly a gyorsitas. Majd holnap megkeresem a masik gepemen, ha minden igaz akkor bookmarkba raktam 
Igen nekem is gyanus, hogy kicsit tojnak a professional tamogatasokra, pedig szvsz. jobban eladhato lenne, raadasul ar/teljesitmeny teren nagyon jol allnak a FireGL, FirePro kartyakkal...
...

Ha megtalálod, ne kímélj!
Most akarok elkezdeni Mayázni, mert a MAX karakteranimációs része nekem kényelmetlen. Hátha így melót is találok... 

Várható az Ati-nál olyan megoldás mint az NV-nél a CUDA?
Romani ite domum. Részt vettem egy gyorsolvasó-tanfolyamon. A Háború és békét nem egészen 20 perc alatt olvastam el. Az oroszokról szól. by W.A.

Oke, holnap megkeresem es atkuldom priviben a linket.
En kb. 2000-ben hagytam abba a Max-ot, mar akkor idegesitett benne 1-2 dolog, a Maya (karakter)animacios resze eleg komolyra sikeredett 
...

kettőt tikszozzanak össze és már jöhet is.Jo kis tégla. 
Aki másnak vermet ás az sirásó!
"két DisplayPort és egy dual-link DVI csatlakozóval rendelkezik, amelyek maximálisan 2560x1600 pixeles felbontásra képesek, 30 bites színmélységig."
DVI esetén csak 24 bit, nem? Vagy dual-linkben nem csak 2 pixel/clock lehet, hanem 1 pixel/clock is (up to) 48bpp-vel?
"Emellett a kártya hátoldalán egy sztereó kimenet is található."
Inkább stereo-3D, mielőtt valaki félreérti. 
Gondolom mindenki èlvezi, amikor ugynazt a cuccot 10x-es áron kapja meg.
Kedvenceim: hettyen-pitty, "dudák- dudák, nyam-nyam-nyam." "este, van, este van, ... este van este van... -nyugalom barátom, nyugalom" "nincs mese -hozok sört! -akkor van!" És, hogy a pokolban végtelenségig sorban kell állni:)
Ez a kártya képes besegíteni a renderelésben, vagy csak a viewport felépítésében játszik szerepet, például 3ds max-ban?

1800 dollár... ebben van a biznisz nem a játékos kártyákba 
Fan of 2nd order harmonics since 2010
Egy kis teszt a témában: [Profi kártyák @ Xbit labs.]
jancsiga
(#41) venember83 válasza Depression (#37) üzenetére
Cucc "talán" ugyanaz, de szvsz a hangsúly a támogatáson van.
The name on the front of the shirt is more important than the one on the back! 6/10 monacói győzelem (sorozatban 5), az F1 királya. Pedal to the metal, McCrash mindörökké! 600+ mountainriders.ro http://tiny.cc/iQuZP

Ezzel aztán lehet renderelni! 
Forza Ferrari - Cavallino Rampante [ Konzol Világ & Game Shop ]
és neked is bartucc
Köszi. 

attol függ milyen renderelőt használsz de a közkedvelt (maxos) render motorok(vray, mental ray, finalrender, fryrender, maxwell, brazil) alatt nem segit be. Gelato alatt a gpu számol.
http://dy217.cgsociety.org/gallery/

Pontosan. 

Hiába majdnem ugyanaz a vas, ha egy mezei kártyával nem tudod megcsinálni azt, amit ezzel. Ugynanez igaz, az nV Quadro-ra is.
Szoftveres módosítók nem mindig működnek, és amikor igen, akkor sem épp túl gyorsak.

Ezzel a kártyával nem fog menni a Gelato, ahhoz nVidia GPU kell. (Fejlesztik még egyáltalán?)

A gelato 2.2 csak nV Quadro karival műxik, és a 2008-as MAX-hoz és 2008-as Maya-hoz jó legfeljebb.
A 2.1-es Gelato megy Geforce-al is, mert ez még nem Pro változat, de ez a verzió csak 8-as, vagy 9-es MAX-al megy, és nem tudom hányas Maya-val.
Azt olvastam, hogy nem fejlesztik már, helyette a Mantal Ray GPU gyorsításán dolgoznak. Gondolom, CUDA-val. Ha ez összejön, akkor az AMD-nek eléggé betesznek e téren.
[ Szerkesztve ]

Ez a "3D" csatlakozó ugyanaz a megoldás, mint amit az nVidia promózott pár hónappal ezelőtt a Samsung 3D stereo 120 Hz-es LCD monitorokkal?
Gondolom kurvára hülye vagy a pro kártyákhoz...
Érettségi feladat, SZÁMÍTÁSTECHNIKA Írjon BASIC nyelven egy grafikus alapú multitask operációs rendszert, amely kivédi a Windows 98 potenciális hibáit.