Hirdetés

2012. május 29., kedd

(#1) FireKeeper

FireKeeper
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Teljesítmény/fogyasztásban nagyon jó a "klasszikus" megoldásokhoz képest.

-Where is the god of tits and wine?- (Tyrion Lannister)

(#2) stratova

stratova
(őstag)

Most már tudjuk hová tüntek az asztali piacra szánt A8-as és A6-os APU-k ;]
Érdekes fejlesztés, hasonló számításokban össze kellene ereszteni egy "klasszikus" megoldással.

[ Szerkesztve ]

KaBOOM? Yes Rico... KaBOOM!

(#3) Angel1981

Angel1981
(PH! addikt)

Már anno is lehetett sejteni, hogy a heterogén módon programozható egységek a felső kategóriában, így a szerverekben is meg fog jelenni.
Szerintem még 2 év, és már sem az Intel, sem az AMD nem fog olyan procit kínálni, amiben ne lenne grafikus mag - beleértve a csúcskategóriát is.

(#4) stratova válasza Angel1981 (#3) üzenetére

stratova
(őstag)

Hogy szerver szintről kiszorulnak-e arra kíváncsi vagyok, de korábbi processzorok asztali PC-s 2013+-os "eltűnése" sejtet valamit.

(#5) daa-raa válasza stratova (#2) üzenetére

daa-raa
(MODERÁTOR)

Az a 104 db processzor nem hiszem, hogy érdemben észrevehető hatást gyakorolna az asztali piac ellátottságára...

Si vis pacem, para bellum.

(#6) lee56 válasza daa-raa (#5) üzenetére

lee56
(senior tag)

Szerintem a kollega úgy értette, hogy ugyanúgy mint az FX-eknél, az asztali megoldásokon van a legkisebb prioritás, mindenhova máshova (mobil masinák, és mint most kiderült szerverek) előbb kerül APU :)

No Comment

(#7) Srodney

Srodney
(senior tag)

azt lehet tudni hogy teljesítményben hol van a giga szerverek közt?mégis hanyadik a sorban?

(#8) stratova válasza daa-raa (#5) üzenetére

stratova
(őstag)

Ironizáltam ;) Nemrég merült fel a témájában, hogy nem igazán kapható újabban idehaza.

[ Szerkesztve ]

(#9) daa-raa válasza stratova (#8) üzenetére

daa-raa
(MODERÁTOR)

Nem vagyunk jegyzett piac. Mi ezen a meglepő?

Egyébként mindez nem csak a gyártóknak köszönhető. A legtöbb hazai disztribútor kritikán aluli, a létező legmainstream-ebb termékeken kívül szinte semmit sem lehet beszerezni tőlük.

(#10) stratova válasza daa-raa (#9) üzenetére

stratova
(őstag)

Semmi. A másik variáció, amikor egy terméket ha be is hoznak, a gyakran lehető legkevésbé versenyképes formában, vagy jelentős késéssel teszik. Ez van sajnos.

(#11) Abu85 válasza Srodney (#7) üzenetére

Abu85
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

A top500-ban szerintem nem lesz benne. Az Rmax-hoz minimum 40 TFLOPS valós teljesítmény kell. 104 APU-val nem olyan egyszerű villantani a több ezer procit alkalmazó rendszerek között.

A semmi az nem nincs, hanem van. Ha a semmi van, akkor nincs semmi, de ha nincs semmi, akkor valami van, de az nem semmi.

(#12) Atocha válasza daa-raa (#9) üzenetére

Atocha
(fanatikus tag)

Azért én megvédem az emlegetett disztributorokat...
Nincs magyarországon felvevőpiac pc-ből! A legolcsóbb kétmagos, a legolcsóbb leggagyibb vga-kat lehet nagy tömegben eladni. Kinek hozzanak kurrens dolgokat mond már meg? :)
Egyszerűen el kell fogadni, hogy nincs az embereknek pénzük. Azt hozzák ami megy. Ez van. Akinek meg kurrens dolog kell, megveszi a neten, mert az valszeg ért is hozzá.

https://plus.google.com/b/117212749409218964552/ Ha kell valami új cucc, írj egy üzenetet. ;)

(#13) daa-raa válasza Atocha (#12) üzenetére

daa-raa
(MODERÁTOR)

Kurrens = keresett, könnyen eladható.

A probléma az, hogy a disztribek konkrét megkeresés esetén sem hajlandóak behozni az országba kevésbé felkapott dolgokat.

[ Szerkesztve ]

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.