Hirdetés

2012. május 29., kedd

(#1) 64b0r

64b0r
(fanatikus tag)

Nem azért de most már az Nvidia sem exkluzív Nvidia partner: Nvidia Radeon
Végre rájöttek, hogy hogyan lehetne kilábalni a mostani helyzetükből :)) :C

On the internet you can be anything you want. It is strange, that so many people decide to be stupid.

(#2) Rusher válasza 64b0r (#1) üzenetére

Rusher
(őstag)

Az igen.....mondjuk ott nem kevésszer vannak elírva dolgok....:N

葉問

(#3) _Toka_ válasza 64b0r (#1) üzenetére

_Toka_
(őstag)

:O :C

(#4) Skizz

Skizz
(PH! addikt)
LOGOUT blog

:C

"Minek otthon, ha van székletzsákod?"

(#5) Enton

Enton
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Nah, így kell ezt. :)
Csöcsös csaj, plusz egy matrica. Asszem jövőhéten én is nyitok egy "viedókártya gyártó gyárat", szükséges eszközeim:
-Fotoshop
-Nyomtató
-Papírdoboz
-Méretrevágható matrica
Nomeg a kitartás. ;]

[ Szerkesztve ]

Family Guy Online - Closed Beta

(#6) Mr.Csizmás válasza 64b0r (#1) üzenetére

Mr.Csizmás
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

:DDD

CF kártya, hibás Nikon, sci-fi könyvek, Pana GF1, állvány, obi, stb: http://mcaf.ee/64957

(#7) JanR

JanR
(őstag)

Erre csak : ;] /de ezt pirosba:DDD/

www.oaziscomputer.hu

(#8) Bici válasza 64b0r (#1) üzenetére

Bici
(PH! kedvence)

Ez benne a legjobb: "* Az itt található információk a gyártó által megadott adatok." :DD

(#9) mephi666 válasza 64b0r (#1) üzenetére

mephi666
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

na, a végén kiderül, hogy az intel procikba meg az amd cache-ei kerülnek :) szép elb@szás... megérdemel egy tapsot :C

"Kis lépés az emberiségnek... hosszú lépést a férfiaknak..." ++++++++++++++ Xbox 360 Gamertag: mephi HUN ++++++++ A kígyó veszélyes állat mert harap, de a takarítónő még veszélyesebb, mert ő Maris

(#10) Izzé

Izzé
(senior tag)

Végre egy gyártó ami megmaradt a gyári dizájnnál! :C Kár az átmatricázásokkal elcsúfítani ezeket a remekműveket. :)
Go AMD/ATI!! :R

(#11) Georgie1224

Georgie1224
(kvázi-tag)

Én csak drukkolni tudok mindkettőnek, hogy vigye lefelé az árakat.
Nem vagyok ATI fan, mert most is Nvidia-m van, de egyre inkább hajlok majd a cserére, amikor szükséges lesz. :DDD
A lényeg, hogy jót jó áron adjanak a népnek :D

Gigabyte X85A-UD5, i7 950, Corsair XMS3 12Gb , Ati 6970 , LOGITECH MX518, GENIUS SLIMSTAR PRO SCROLL, SAMSUNG EX2220.

(#12) mephi666 válasza Enton (#5) üzenetére

mephi666
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

erre a marketingre mindig ez ugrik be :) "csöcsös csajokkal meg gyerekekkel bármit el lehet adni" :DD

"Kis lépés az emberiségnek... hosszú lépést a férfiaknak..." ++++++++++++++ Xbox 360 Gamertag: mephi HUN ++++++++ A kígyó veszélyes állat mert harap, de a takarítónő még veszélyesebb, mert ő Maris

(#13) Tom5

Tom5
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Tud az Ipon ha akar. :DDD Amúgy kíváncsi leszek mikor jönnek majd a BFG és Evga Radeonok...mert jönni fognak szerintem. :K

"Nem vagy szép. Ez nem érdekel. Az erőd a szépséged. Az erőd a hatalmad. Ez a valóságod. Ez a Te világod."

(#14) Brae

Brae
(őstag)

Leadtekről semmi hír, ő még hűséges?

Rosetta@home, lépj be Te is a PH! csapatába! http://href.hu/x/chbe

(#15) joshua7 válasza 64b0r (#1) üzenetére

joshua7
(PH! kedvence)

Annál már csak az a jobb, mikor a partner honlapján is így szerepel: XFX Geforce 4890

:))

Semper Fi

(#16) Abu85 válasza joshua7 (#15) üzenetére

Abu85
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

Ezzel a GeForce rajongókat fogják meg ... a név megvan, és a haszon is busás. :D

A semmi az nem nincs, hanem van. Ha a semmi van, akkor nincs semmi, de ha nincs semmi, akkor valami van, de az nem semmi.

(#17) Tom5 válasza joshua7 (#15) üzenetére

Tom5
(PH! addikt)
LOGOUT blog

És akkor mi szidjuk "vérpistikét" aki váltig állítja, hogy neki pedig GeForce 4890-ese van. :DDD

"Nem vagy szép. Ez nem érdekel. Az erőd a szépséged. Az erőd a hatalmad. Ez a valóságod. Ez a Te világod."

(#18) JanR válasza joshua7 (#15) üzenetére

JanR
(őstag)

"GeForce® 4890 1024MB DDR5 Standard (HD-489A-ZDFC)"
Nyomban beszarok:DDD

www.oaziscomputer.hu

(#19) mephi666 válasza Brae (#14) üzenetére

mephi666
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

szoktam nézegetni párhetente a honlapjukat, de úgy tűnik hűek :) de azért otthon megnézem már a px9600gt dobozát, nehogy véletlenül legyen rajta egy radeon felirat... :DD ebben a mai világban nem tudni...

amúgy a geforce 4890 felirat nem áprilisi tréfa akart volna lenni? :))

(#20) rocket válasza Tom5 (#17) üzenetére

rocket
(PH! kedvence)

Raadasul mar tobb napja ez van az XFX oldalan, es nem tunt fel, vagy lehet ez tenyleg valamifele marketing :)

[ Szerkesztve ]

"Releasing a game in 2011 without AA is completely stupid. If the techniyou're using makes it impossible to use AA then you're using the wrong techniques."

(#21) Mr.Csizmás válasza joshua7 (#15) üzenetére

Mr.Csizmás
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

úristen :DDD

CF kártya, hibás Nikon, sci-fi könyvek, Pana GF1, állvány, obi, stb: http://mcaf.ee/64957

(#22) zed1983

zed1983
(őstag)

Ismét egy szimpatikus gyártó csatlakozott a vörösökhöz :C

(#23) rup1u5

rup1u5
(PH! kedvence)

várom az első EVGA radeonokat! :DDD

ༀམཎིཔདྨེཧཱུྃ། ___"Big dogs don't need to bark"___ ༀམཎིཔདྨེཧཱུྃ།

(#24) Major Major

Major Major
(őstag)
LOGOUT blog

Albatron? Ez valami fehérvári cég? :D

[ Szerkesztve ]

The recipe for perpetual ignorance is: Be satisfied with your opinions and content with your knowledge.

(#25) Mr.Csizmás válasza Major Major (#24) üzenetére

Mr.Csizmás
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Albacomp? :)

(#26) gbors válasza rocket (#20) üzenetére

gbors
(PH! addikt)
LOGOUT blog

utóbbinak erősen perszaga lenne :)

Louie: Goddamn it. You shot me in the exact same f****ng place as last time! Ghost Dog: I'm sorry. I mean you no disrespect. I'm your retainer. I don't want to put too many holes in you.

(#27) tzsolesz

tzsolesz
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Annyiféle radeon van már, hogy lassan nem tudunk választani gyerekek. :DDD

Ez van, a bőség zavara.

Amúgy. :C

=> LG Optimus Black - T-Mobile Android 2.3.4 V20o <=

(#28) JanR

JanR
(őstag)

Eldontottem, en rendelek egy ilyet: XFX GeForce® 4890 1024MB DDR5 Standard!
Kivancsi vagyok mit kapok:DDD

[ Szerkesztve ]

www.oaziscomputer.hu

(#29) Ste

Ste
(PH! addikt)
LOGOUT blog

A dobozon kiválóan látszik melyik piacra van szánva :)
Szerintem ez kellene a kártyára is a siker érdekében

A Palit sorsa végülis mi lett?

True Success is Blonde

(#30) P00By

P00By
(PH! nagyúr)

Gyülekeznek... :D

(#31) Abu85 válasza Ste (#29) üzenetére

Abu85
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

A Palit az több lábon áll. Nekik nem olyan gáz a mostani helyzet.

A semmi az nem nincs, hanem van. Ha a semmi van, akkor nincs semmi, de ha nincs semmi, akkor valami van, de az nem semmi.

(#32) mephi666 válasza Abu85 (#31) üzenetére

mephi666
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

jah, az embernek 2 lába van, de a békának 4 ;)

(#33) Abu85 válasza mephi666 (#32) üzenetére

Abu85
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

No meg ott a béka atomöltözete is. :))

[ Szerkesztve ]

(#34) rocket válasza gbors (#26) üzenetére

rocket
(PH! kedvence)

Amig nem szol nekik senki, addig mondhatjak, hogy veletlen eliras :)

[ Szerkesztve ]

"Releasing a game in 2011 without AA is completely stupid. If the techniyou're using makes it impossible to use AA then you're using the wrong techniques."

(#35) tome.jr válasza rup1u5 (#23) üzenetére

tome.jr
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Szerintem EVGA kitart a zöld oldalon. Nagyon komoly cég, nagyon komoly árakkal. Szerintem ők mindig is nyereségesen tudják a Geforce-okat forgalmazni, mivel az EVGA név miatt eleve drágábban tudják azokat eladni. Nvidia-nak is komoly érdeke fűzödhet ahhoz hogy maga mellett tudja az EVGA-t. Szóval nem hiszem hogy mostanában lesz EVGA Radeon. :(

(#36) Yutani válasza mephi666 (#32) üzenetére

Yutani
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Mégis kijön a bele, ha a két lábad egyikével rátaposol. Vagy páros lábbal ráugrol. :D

Bulldozer - Dehogy munkagép, mindössze néhány ember lapáttal!

(#37) mephi666 válasza tome.jr (#35) üzenetére

mephi666
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

nekik is van vörös... pardon... piros kártyájuk... itt majdnem flémet indítottam anno a csirkerácsos megjegyzésemmel :DD

(#38) D1Rect

D1Rect
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Na még 1, ha az EVGA elkezd Radeont gyártani akkor az már csúnya lesz...

Milyennapvan?

(#39) Drizzt válasza JanR (#28) üzenetére

Drizzt
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

A dobozon már GeForce Mx-400 lesz írva, a hűtő alatt meg egy Rage-128 chip feszül, a bios pedig Gf3 Ti200-at ír. ;)

(#40) daa-raa válasza tome.jr (#35) üzenetére

daa-raa
(MODERÁTOR)

Aki a név miatt többet fizet, az meg is érdemli...

Si vis pacem, para bellum.

(#41) tome.jr válasza Major Major (#24) üzenetére

tome.jr
(PH! addikt)
LOGOUT blog

:DDD Egy időben én is azt hittem, hogy az Albatrosz valami magyar cég. Mondjuk elég béna nevük van.

daa-raa: Az EVGA-ban nem csak a nevet fizeted, komoly háttér van mögötte minden szempontból (support, fejlesztés, tuningpotenciál, stb). Ezért drága az EVGA. Jogosan:

[link]

[ Szerkesztve ]

(#42) Abu85 válasza tome.jr (#35) üzenetére

Abu85
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

Hát az információk szerint ez nem az EVGA-n múlik. Ahhoz, hogy az AMD felvegye őket partnernek, ki kell rúgniuk valakit. Az meg nem kérdés, hogy az EVGA ott áll a vörös küszöbön, mert cég, márpedig egy cég a nagy haszonért dolgozik, nem pedig az NV féle alamizsnáért.

(#43) tome.jr válasza Abu85 (#42) üzenetére

tome.jr
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Nekem belső infóm nincs mint esetleg neked, de szerintem EVGA megkeresi a maga pénzét a zöld oldalon is.

Azt elfogadom, hogy ATI kártyákat nyereségesebben lehet forgalmazni, mindezek mellett nagyon meg lennék lepve ha EVGA átállna.

(#44) Abu85 válasza tome.jr (#43) üzenetére

Abu85
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

Az exkluzív partnernek már nem olyan jó lenni az NV oldalon. Vannak előnyök, mert olcsóbb áron vásárolnak, valamint pénzvisszatérítések is vannak, ha hirtelen árcsökkentés következik be ... de ezért követelményeket is teljesíteni kell, vagyis szarrá kell rendelned magad a GeForce kártyákból. Az utóbbi hónapokban ezek a raktárban porosodnak. Az NV-nek már a Q1-ben felezni kellett volna a TSMC-hez érkező chiprendeléseket.

Ha az AMD valakit kirúg, mert van esély rá, akkor az EVGA ott lesz a partneri viszonyért.

(#45) JanR válasza Abu85 (#44) üzenetére

JanR
(őstag)

Ez eleg valoszinu - lehet, hogy van huseg, meg minoseg es elkotelezettseg, DE mindenki penzbol el...
EVGA sem hulye, biztos vagyok benne, hogy mar 8millioszor atragtak, hogy nekik mi nyeresegesebb!

[ Szerkesztve ]

www.oaziscomputer.hu

(#46) zed1983 válasza rup1u5 (#23) üzenetére

zed1983
(őstag)

Erről már vagy 2 hónapja tettem egy pár szót!
csak én még megemlítettem a BFG Radeont is :DDD

(#47) mephi666 válasza JanR (#45) üzenetére

mephi666
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

rengeteg olyan kapcsolat van, amiről mi nem is tudunk... mindenhol ez megy... a pénz beszél... mi is tavaly elveszítettük az egyik legnagyobb vevőnket, mert a fejesek között vándorolt a pénz, aztán a konkurencia normálisan nem is tudja őket kiszolgálni meg folyamatos minőségi gondjaik vannak velük (pl átcímkézett szar áru és társai) most kezdenek lassacskán visszajönni hozzánk... gondolom felsőbb szinteken rájöttek, hogy nem éri meg nekik hosszútávon, mert ami a zsebükbe megy egyik oldalról, az másik oldalról duplán távozik... itt is akármi lehet... lehet h az evga-nál a döntő emberek kapnak többek között 1-1 új yachtot a zöldektől és pár évig még hűséget fogadnak :) bármi lehet...

(#48) Ste válasza Abu85 (#31) üzenetére

Ste
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Volt szó arról, hogy ő is "prémium" Ati partner lesz, Erre lettem volna kíváncsi

True Success is Blonde

(#49) JanR válasza mephi666 (#47) üzenetére

JanR
(őstag)

Sok a humusz a 'zold' fu alatt:D - ebben igazad van.
Majd ugyis eldontik, hogy mi lesz, mi csak varjuk - bar en szivem szerint orulnek az evga radeon-nak. Volta mar evga-m es egyszer sem csalodtam benne!

www.oaziscomputer.hu

(#50) Bici

Bici
(PH! kedvence)

Az EVGA is pirosodhatna, mert így csak sárgulnak a rajongói. :)
A Galaxy-nak van ATi oldalon megfelelője? Jó kis kártyákat heggeszt, nem ártana ATi oldalon sem ilyen, bár ha jól látom, akkor a Sapphire kb. hasonló márka.

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.