Amúgy mire jó ez a kamera?
Egy belépőszintű fényképezőgép tudja ezeket a paramétereket, olcsóbban.
Adj vért, életet adsz!! (Az aláírás, a vámpírok támogatásával jöhetett létre.)
Amúgy mire jó ez a kamera?
Egy belépőszintű fényképezőgép tudja ezeket a paramétereket, olcsóbban.
Hát kb ezek a kérdések fogalmazódtak meg bennem is 
Cikkben meg lehetne említeni, hogy mégis miért vegyem meg
>> http://tinyurl.hu/i3i6/ << Referenciám| HTC Surround 7 16GB WP 7.5

Arra mondjuk jól jöhet, hogy egy esetleges balesetnél egyértelművé tegyük, ha nem mi voltunk a sárosak. Kérdés, hogy kis hazánkban egy ilyen kamera használata mennyire legális, vagyis a bíróság elfogadná-e mint bizonyítékot a kamera által készített képet - gyanítom, hogy nem 
"Amúgy a lekvár leszedésre jobb módszer is van: le kell nyalni... elképzelem, ahogy egy nagy PH!-s procitesztben fLeSsék nyalogatják a procikat" by Male (Hűtőpaszta vs. lekvár 2. rész)
mivel memkarira megy igy nem. Mivel ez irható és olvasható média (így lehet bűvészkedni a videóval)
Akkor meg ha valakinek ilyesmi kell akkor vegyen egy régebbi kazettássat! Nem mintha egy DV kamerával ne lehetne felvinni gépre videót, megbuherálni, majd újra kiírni... 
csak cd/dvd az elfogadható akármilyen pereskedésnél.
"kis hazánkban egy ilyen kamera használata mennyire legális,"
Közterületen azt fényképezel, filmezel amit akarsz, kivéve ha előre jelzik táblával a tiltást.
"a bíróság elfogadná-e mint bizonyítékot a kamera által készített képet"
Ha a helyszínelő rendőrnek adód át bizonyítékként, nem lehet kétségbe vonni az eredetiségét.
Szerintem a bíróság már elfogad bizonyítékként felvételeket. Ha nem akkor az összes kihelyezett kamera, csak madárijesztőnek lenne jó.

Én is ezen gondolkodtam, hogy mire jó ez !! 
"Az éjekszen szájfáj műsorán.."
Még rá is van írva, hogy "BlackBox"... szóval pont arra, amit korábban is említettek.
\\\\\\\\\\\\\\\\ ALLEZ AMÉLIE!!! - www.ameliemauresmo.hu //////////////// Videókazetták digitalizálása Xvid és DVD-Video formátumba olcsón, jó minőségben! Ha érdekel dobj privit!

Kérdés hogy ha betelik a tárhely leáll vagy amolyan végtelenített szalagként újrakezdi, én vennék amúgy.

Szerintem ez már ki van találva és simán rögzít flash memóriára amit elfogad a magyar bíróság. Tanulságos...
"Még rá is van írva, hogy "BlackBox" "
Pont arra nem jó, egyébként, amire kitalálták.
Ha előre szereled a szélvédőre, javarészt saját magad ellen tudsz bizonyítékot gyűjteni.
A balesetek nagy része ráfutásos baleset. Automatikusan az a hibás aki belerongyolt a másikba hátulról. Nem tartotta meg a biztonságos követési távolságot.

Ára: 130 ezer plusz ÁFA. Majdnem ugyanaz.
E területen akkor le voltam maradva. Köszi 
...és hol írták, hogy az első és nem a hátsó szélvédőre kell tenni? 
\\\\\\\\\\\\\\\\ ALLEZ AMÉLIE!!! - www.ameliemauresmo.hu //////////////// Videókazetták digitalizálása Xvid és DVD-Video formátumba olcsón, jó minőségben! Ha érdekel dobj privit!
"...és hol írták, hogy az első és nem a hátsó szélvédőre kell tenni? "
4 darab az ideális. Előre, hátra és a két oldalra.
A viccet félretéve. a mellékelt linken lévő "tolatós" esetben van csak haszna a készüléknek.
[ Szerkesztve ]
Én múltkor a telómat fordítva raktam be az autós tartóba és úgy vettem fel a kevergést a városban. 640*480 30 fps. Én nyertem 
Győzött a sötét oldal...Pc helyett Xbox :D

Viszont itt a szakértői levél és a felhasználói levelek is 2005-ösek...azóta lehet, hogy változott pár jogszabály, amely szerint bár felszerelheted, de a bíróság mégse fogadja el csak úgy. No meg az árlistájuk is 2008-as (bár ez nem jelent semmit, mert a cég, ahol dolgozom, árul esésvédő gumilapot, szintén 2008-as listával
)
Lorenzen: nem lenne rossz az az e-tanú, mivel a sebességadatokat is rögzíti. így ha állsz és beléd jönnek hátulról, akkor látható, hogy előre megy a kocsi, plusz hirtelen megugrik a sebesség. Tehát nem csak a tolatósnál van értelme.
[ Szerkesztve ]
"Amúgy a lekvár leszedésre jobb módszer is van: le kell nyalni... elképzelem, ahogy egy nagy PH!-s procitesztben fLeSsék nyalogatják a procikat" by Male (Hűtőpaszta vs. lekvár 2. rész)
Pff, na igen.
Remek céleszköz, csak van olcsóbb, jobb, egyszerűbb.
Milyennapvan?

ilyen négy darabosat szeretnék én is, mármint 4optika 1gépre, ilyesmit láttál már valahol?
a pszihé és a test, vagy a test és a pszihé?

Én csak azért linkeltem, h tudjatok van / volt ilyen lehetőség. Persze az ár az teljesen más kérdés sajnos ennél befigyel min 4*-es szorzó... de ezt elfogadták hivatalosnak. Ja és ha elolvastátok akkor ez csak akkor indul be amikor "esemény" van
Traxx ez a gumilap amit 50*50-es lapokból akár járdaként is használható, ha jó az ár érdekelne 

Olyan lapunk van, igen
Vagyis hivatalosan esésvédő gumilap, tehát játszótérhez, vagy otthon hinta, egyéb alá is passzol (sőt, oda van kitalálva elvileg), de járdának, kocsibejárónak is remek. Sőt, van ilyesmi téglánk is, szintén gumiból
Van vörösben, zöldben, feketében, a gumilapok 30-100 mm vastagságig, a téglák 30 mm vastagok. Árlistát küldtem az e-mailedre
Ha van kérdésed, írj nyugodtan...nem vagyok 100%-osan képben ezen a vonalon, de a legnagyobb részére tudok szerintem válaszolni a felmerülőknek 
Ja és hogy mennyire jó...eléggé. A cégnél is csináltak már ezekből egy páran kocsibejárót vagy ilyesmit, és van, ahol azóta megvannak a lapok, amióta elkezdtük gyártani őket (tizenpár éve) 
[ Szerkesztve ]

Köszi! Ment PÜ!
féltékeny feleségeknek kifejezetten ajánlott ![;]](/dl/s/v1.gif)
http://prohardver.hu/tema/olaszorszagban_lakom_dolgozom_odavagyom_beszelgeto/friss.html#msg11

Vissza is 

ez jó volt
,de ilyen áron nem nyerő
Az idő nem magnószalag, amit oda-vissza lehet tekerni. (...) Az idő itt van. Használd ki.

ez így van. minden térfigyelő kamera HDD-re rögzít. Elég nagy sz*rban lenne az ipar, ha CD/DVD-re kellene mentsen. Egy ilyen felvételt meg elég nehézazért manipulálni. Egyáltalán mit lehetne? Átszínezni a lámpát, vagy eltüntetni egy kresztáblát? 
A vér nem válik VAZZE!™

Ilyen áron nem lesz egy híres termék 
Adok, veszek, üzletelek.
Tetszik. Csak az ár...
"Happy endings are stories that just haven't ended yet..."