Hirdetés

2012. május 29., kedd

(#1) lorenzen

lorenzen
(senior tag)
LOGOUT blog

Amúgy mire jó ez a kamera?
Egy belépőszintű fényképezőgép tudja ezeket a paramétereket, olcsóbban.

Adj vért, életet adsz!! (Az aláírás, a vámpírok támogatásával jöhetett létre.)

(#2) FRENK1988 válasza lorenzen (#1) üzenetére

FRENK1988
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Hát kb ezek a kérdések fogalmazódtak meg bennem is :DDD
Cikkben meg lehetne említeni, hogy mégis miért vegyem meg:D

>> http://tinyurl.hu/i3i6/ << Referenciám| HTC Surround 7 16GB WP 7.5

(#3) Traxx

Traxx
(őstag)

Arra mondjuk jól jöhet, hogy egy esetleges balesetnél egyértelművé tegyük, ha nem mi voltunk a sárosak. Kérdés, hogy kis hazánkban egy ilyen kamera használata mennyire legális, vagyis a bíróság elfogadná-e mint bizonyítékot a kamera által készített képet - gyanítom, hogy nem :(

"Amúgy a lekvár leszedésre jobb módszer is van: le kell nyalni... elképzelem, ahogy egy nagy PH!-s procitesztben fLeSsék nyalogatják a procikat" by Male (Hűtőpaszta vs. lekvár 2. rész)

(#4) FRENK1988 válasza Traxx (#3) üzenetére

FRENK1988
(PH! addikt)
LOGOUT blog

mivel memkarira megy igy nem. Mivel ez irható és olvasható média (így lehet bűvészkedni a videóval)

(#5) Egzee

Egzee
(őstag)
LOGOUT blog

Akkor meg ha valakinek ilyesmi kell akkor vegyen egy régebbi kazettássat! Nem mintha egy DV kamerával ne lehetne felvinni gépre videót, megbuherálni, majd újra kiírni... :W

(#6) FRENK1988 válasza Egzee (#5) üzenetére

FRENK1988
(PH! addikt)
LOGOUT blog

csak cd/dvd az elfogadható akármilyen pereskedésnél.

(#7) lorenzen válasza Traxx (#3) üzenetére

lorenzen
(senior tag)
LOGOUT blog

"kis hazánkban egy ilyen kamera használata mennyire legális,"
Közterületen azt fényképezel, filmezel amit akarsz, kivéve ha előre jelzik táblával a tiltást.

"a bíróság elfogadná-e mint bizonyítékot a kamera által készített képet"
Ha a helyszínelő rendőrnek adód át bizonyítékként, nem lehet kétségbe vonni az eredetiségét.
Szerintem a bíróság már elfogad bizonyítékként felvételeket. Ha nem akkor az összes kihelyezett kamera, csak madárijesztőnek lenne jó.

(#8) Sicilian válasza lorenzen (#1) üzenetére

Sicilian
(őstag)

Én is ezen gondolkodtam, hogy mire jó ez !! :F

"Az éjekszen szájfáj műsorán.."

(#9) Male válasza Sicilian (#8) üzenetére

Male
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Még rá is van írva, hogy "BlackBox"... szóval pont arra, amit korábban is említettek.

\\\\\\\\\\\\\\\\ ALLEZ AMÉLIE!!! - www.ameliemauresmo.hu //////////////// Videókazetták digitalizálása Xvid és DVD-Video formátumba olcsón, jó minőségben! Ha érdekel dobj privit!

(#10) sysrq válasza Male (#9) üzenetére

sysrq
(senior tag)

Kérdés hogy ha betelik a tárhely leáll vagy amolyan végtelenített szalagként újrakezdi, én vennék amúgy.

(#11) Iga007 válasza FRENK1988 (#6) üzenetére

Iga007
(lelkes újonc)

Szerintem ez már ki van találva és simán rögzít flash memóriára amit elfogad a magyar bíróság. Tanulságos...

(#12) lorenzen válasza Male (#9) üzenetére

lorenzen
(senior tag)
LOGOUT blog

"Még rá is van írva, hogy "BlackBox" "

Pont arra nem jó, egyébként, amire kitalálták.
Ha előre szereled a szélvédőre, javarészt saját magad ellen tudsz bizonyítékot gyűjteni.
A balesetek nagy része ráfutásos baleset. Automatikusan az a hibás aki belerongyolt a másikba hátulról. Nem tartotta meg a biztonságos követési távolságot.

(#13) sysrq válasza Iga007 (#11) üzenetére

sysrq
(senior tag)

Ára: 130 ezer plusz ÁFA. Majdnem ugyanaz.

(#14) FRENK1988 válasza Iga007 (#11) üzenetére

FRENK1988
(PH! addikt)
LOGOUT blog

E területen akkor le voltam maradva. Köszi :R

(#15) Male válasza lorenzen (#12) üzenetére

Male
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

...és hol írták, hogy az első és nem a hátsó szélvédőre kell tenni? :P

\\\\\\\\\\\\\\\\ ALLEZ AMÉLIE!!! - www.ameliemauresmo.hu //////////////// Videókazetták digitalizálása Xvid és DVD-Video formátumba olcsón, jó minőségben! Ha érdekel dobj privit!

(#16) lorenzen válasza Male (#15) üzenetére

lorenzen
(senior tag)
LOGOUT blog

"...és hol írták, hogy az első és nem a hátsó szélvédőre kell tenni? "
4 darab az ideális. Előre, hátra és a két oldalra.
A viccet félretéve. a mellékelt linken lévő "tolatós" esetben van csak haszna a készüléknek.

[ Szerkesztve ]

(#17) JoolsNOS

JoolsNOS
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Én múltkor a telómat fordítva raktam be az autós tartóba és úgy vettem fel a kevergést a városban. 640*480 30 fps. Én nyertem :DDD

Győzött a sötét oldal...Pc helyett Xbox :D

(#18) Traxx válasza Iga007 (#11) üzenetére

Traxx
(őstag)

Viszont itt a szakértői levél és a felhasználói levelek is 2005-ösek...azóta lehet, hogy változott pár jogszabály, amely szerint bár felszerelheted, de a bíróság mégse fogadja el csak úgy. No meg az árlistájuk is 2008-as (bár ez nem jelent semmit, mert a cég, ahol dolgozom, árul esésvédő gumilapot, szintén 2008-as listával :D )

Lorenzen: nem lenne rossz az az e-tanú, mivel a sebességadatokat is rögzíti. így ha állsz és beléd jönnek hátulról, akkor látható, hogy előre megy a kocsi, plusz hirtelen megugrik a sebesség. Tehát nem csak a tolatósnál van értelme.

[ Szerkesztve ]

"Amúgy a lekvár leszedésre jobb módszer is van: le kell nyalni... elképzelem, ahogy egy nagy PH!-s procitesztben fLeSsék nyalogatják a procikat" by Male (Hűtőpaszta vs. lekvár 2. rész)

(#19) D1Rect válasza JoolsNOS (#17) üzenetére

D1Rect
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Pff, na igen.
Remek céleszköz, csak van olcsóbb, jobb, egyszerűbb.

Milyennapvan?

(#20) gog válasza lorenzen (#16) üzenetére

gog
(őstag)

ilyen négy darabosat szeretnék én is, mármint 4optika 1gépre, ilyesmit láttál már valahol?

a pszihé és a test, vagy a test és a pszihé?

(#21) Iga007 válasza Traxx (#18) üzenetére

Iga007
(lelkes újonc)

Én csak azért linkeltem, h tudjatok van / volt ilyen lehetőség. Persze az ár az teljesen más kérdés sajnos ennél befigyel min 4*-es szorzó... de ezt elfogadták hivatalosnak. Ja és ha elolvastátok akkor ez csak akkor indul be amikor "esemény" van

Traxx ez a gumilap amit 50*50-es lapokból akár járdaként is használható, ha jó az ár érdekelne :C

(#22) Traxx válasza Iga007 (#21) üzenetére

Traxx
(őstag)

Olyan lapunk van, igen :K Vagyis hivatalosan esésvédő gumilap, tehát játszótérhez, vagy otthon hinta, egyéb alá is passzol (sőt, oda van kitalálva elvileg), de járdának, kocsibejárónak is remek. Sőt, van ilyesmi téglánk is, szintén gumiból :K Van vörösben, zöldben, feketében, a gumilapok 30-100 mm vastagságig, a téglák 30 mm vastagok. Árlistát küldtem az e-mailedre :R Ha van kérdésed, írj nyugodtan...nem vagyok 100%-osan képben ezen a vonalon, de a legnagyobb részére tudok szerintem válaszolni a felmerülőknek :R

Ja és hogy mennyire jó...eléggé. A cégnél is csináltak már ezekből egy páran kocsibejárót vagy ilyesmit, és van, ahol azóta megvannak a lapok, amióta elkezdtük gyártani őket (tizenpár éve) :C

[ Szerkesztve ]

(#23) Iga007 válasza Traxx (#22) üzenetére

Iga007
(lelkes újonc)

Köszi! Ment PÜ!

(#24) aram01

aram01
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

féltékeny feleségeknek kifejezetten ajánlott ;]

http://prohardver.hu/tema/olaszorszagban_lakom_dolgozom_odavagyom_beszelgeto/friss.html#msg11

(#25) Traxx válasza Iga007 (#23) üzenetére

Traxx
(őstag)

Vissza is :R

(#26) zazahoho válasza aram01 (#24) üzenetére

zazahoho
(őstag)

ez jó volt :DD ,de ilyen áron nem nyerő

Az idő nem magnószalag, amit oda-vissza lehet tekerni. (...) Az idő itt van. Használd ki.

(#27) orbano válasza lorenzen (#7) üzenetére

orbano
(PH! félisten)

ez így van. minden térfigyelő kamera HDD-re rögzít. Elég nagy sz*rban lenne az ipar, ha CD/DVD-re kellene mentsen. Egy ilyen felvételt meg elég nehézazért manipulálni. Egyáltalán mit lehetne? Átszínezni a lámpát, vagy eltüntetni egy kresztáblát? :D

A vér nem válik VAZZE!™

(#28) Arni90

Arni90
(kvázi-tag)

Ilyen áron nem lesz egy híres termék :U

Adok, veszek, üzletelek.

(#29) atike

atike
(őstag)
LOGOUT blog

Tetszik. Csak az ár...

"Happy endings are stories that just haven't ended yet..."

(#30) gallus

gallus
(tag)

Eltelt egy kis idő.
Tud valaki ilyesmi kamerát?
Természetesen olcsó legyen és príma. :))
Köszi.

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.