Hirdetés

2012. május 29., kedd

(#1) LackoMester

LackoMester
(PH! addikt)
LOGOUT blog

ez igen...elfogadnám...

ott a kisértet a ganéná.... by: Bendegúz

(#2) Speed(R)

Speed(R)
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

1GHz gyári OC, ez már döfi :C
Már csak egy IceQs hűtés kéne..

[ Szerkesztve ]

★ 162+ ★ http://href.hu/x/hjiv ★

(#3) Yutani válasza Speed(R) (#2) üzenetére

Yutani
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Valszeg az IceQ nem lenne ilyen hatásos...

Bulldozer - Dehogy munkagép, mindössze néhány ember lapáttal!

(#4) Fáraó

Fáraó
(őstag)

Nyami! Elfogadnék egy példányt.

VIGYORRRGAZMUS.....

(#5) madgie

madgie
(VIP)

Csúcskártyára már illett volna az egyik DVI helyett egy HDMI-t tenni alapból, hogy hang is legyen kifelé...
(DisplayPortról már nem is álmodom...)

"Szerinted, "a szervezet" honnan "látja", hogy izmot kell építenie és nem zsírt? Nézegeti a Kiskegyedet, hogy milyen ott a férfiideál?" by philoxenia

(#6) Keldor papa

Keldor papa
(PH! félisten)
LOGOUT blog

Na ez már nem +15MHz OC... :D
Ha nem 300$ feletti ára lenne, szinte biztos, hogy kipróbálnám!

(#7) GuB3Ra

GuB3Ra
(senior tag)

Itt a világ leggyorsabb 1 gpu-s kártyája :C :R

MiNiMaL+TeChNo^ Ati FTW! BC2_NaMe: M0ZiLLA+ Lg Optimus+Android<3

(#8) jasohn válasza Keldor papa (#6) üzenetére

jasohn
(tag)
LOGOUT blog

Csak ha nem 300$ lenne az ára hanem mondjuk 150$ akkor mindenki ezt venné és mindenki ezt próbálná ki :DD

Szép kis adatok főleg az Overclock 1100/5200 Mhz vágott földhöz.Ilyen értékekkel melyik nVidia lenne már az ellenfele?A 280-as? :U

(#9) dokar

dokar
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

volt már valaha gyárilag kiadott legalább 1GHz-en üzemelő grafikus kártya?

extra

(#10) CsíkosMókus

CsíkosMókus
(fanatikus tag)

..ugyeugye, a sokat szarozott sapphire :)

(#11) robyeger

robyeger
(PH! addikt)

Az ára húzos lesz, de nem csoda hogy a GTX285 szintjén várható, mert az NVIDIA referencia modelljét földbe döngöli az tuti :) Már csak arra lennék kiváncsi, hogy mi lesz a következő lépése az ATI-nak? Az biztos, hogy az RV790 volt az utolsó 55nm csíkszélességgel készült lapka. A következő teljesítményben az RV740-től valószínűleg felette lesz, de ugyan mennyivel? és tudni fogje-e már a DX11-et vagy még várható új szimplán DX10.1 lapka az AMD-től? Az 1Ghz-es RV790-nek <1.5TFlops a teljesítménye. Az AMD DX11-es csúcs lapkájának teljesítményét 1.9TFlops-ra dotálják a pletykák szerint, de az RV870 vagy az RV890 lesz-e??

Intel Pentium-D940/''C1''stepping/ (1.3V-200x16) @ (1.43V-333x12) 4Ghz ;;;;;;;;;;;;; Vista beállítások gyors gépekre is; http://winportal.net/?id=1052

(#12) rocket válasza dokar (#9) üzenetére

rocket
(PH! kedvence)

Nem volt meg.

"Releasing a game in 2011 without AA is completely stupid. If the techniyou're using makes it impossible to use AA then you're using the wrong techniques."

(#13) V!ck

V!ck
(kvázi-tag)

Impozáns :)
De inkább megvárom, míg megkapom ezt a teljesítményt cirka 59W-ból :B (~4670) és felére csökken a mérete. A felső kategória már rég nem az én területem.
Aki most lehülyéz, az gondoljon a 2900XT és 4670 viszonyára, majdnem ugyanaz a teljesítmény.

Visszatérve: csak én látom úgy hogy ekkora órajelemelés hatására sem növekszik látványosan a teljesítmény a 4870-hez képest? Vagy csak pont egy cpu-limites tesztet néztem.

Egyszer azt hittem, hogy tévedtem, de tévedtem.

(#14) old gray

old gray
(PH! addikt)

Ez már figyelemreméltó gyári OC. :K

V!ck: itt nézelődj, hogy a gpu vagy mem. esetleg mindkettő tuningja milyen hatással van a teljesítményre.

[ Szerkesztve ]

Broadcasting lies on the television screen / Trying to get us hooked on your american dream

(#15) -XadAnuX+

-XadAnuX+
(őstag)

Na ez már igen!
Jól felhúzták, elfogadnám :K

(#16) Joci10 válasza robyeger (#11) üzenetére

Joci10
(senior tag)

RV870 Pletyka

[ Szerkesztve ]

(#17) Abu85 válasza madgie (#5) üzenetére

Abu85
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

Ott az átalakító ... azon is van hang kifelé. ;)

A semmi az nem nincs, hanem van. Ha a semmi van, akkor nincs semmi, de ha nincs semmi, akkor valami van, de az nem semmi.

(#18) Yutani válasza Abu85 (#17) üzenetére

Yutani
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Nem is értem, miért sírnak a natív HDMI kimenetért... Egyrészt átalakító van hozzá, másrészt meg ha van HDMI, akkor nincs TV-out, és szerintem még sokaknak szükségük van a sima TV-outra, nincs mindenkinek HDMI-képes TFT vagy plazma TV-je.

Bulldozer - Dehogy munkagép, mindössze néhány ember lapáttal!

(#19) Devid_81

Devid_81
(PH! kedvence)

Az anyukáját neki! :Y
És tényleg lett 1GHz-es gyári OC, mondjuk várható volt :K

.::www.megadanceradio.hu::.

(#20) emmm

emmm
(senior tag)

Az igen! :C :Y Már vártam, mikor jön ki! :DD

(#21) PowerBuldog

PowerBuldog
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Kíváncsi leszek az árára. Lehet + hűtés árát rászánom egy ilyenre és cserélem a ref 4890-et. :K

(#22) -XadAnuX+

-XadAnuX+
(őstag)

Szegény Nvidia, nagyon fel kell kötnie, azt a bizonyost :U

(#23) DeltaPower

DeltaPower
(őstag)

1ghz órajel dobozból :Y

Gyógyíthatatlan betegség: a "duál kór" -- Sas húsz, foksz kettő!

(#24) dbius

dbius
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Nagyon komoly a kártya!

Nem tudom hogy vagytok vele, de a hűtés nagyon felidézi az NV 7900GTX/GTO gyári hűtését, ami meglehetősen jól működött...

(#25) oliba

oliba
(senior tag)
LOGOUT blog

Hát az elmúlt 1-2 napba láttam valahol viszonyítást a fogyasztásban 850/900/950/1000mhz-es GPU-val és alig fogaszt többet az 1Ghz-es mag, mint a 850-es. Ramtuninggal együtt asszem volt kb +30W. Annyit eszik már legalább így, mint a GTX285-ös, így nem értem hova a +8pin :U Jaaa...hogy 1100mhz-hez már kell? :DDD

(#26) fanti

fanti
(senior tag)

Az én referencia Sapphire 4890-em is megy 950Mhz-et a CCC-ben beállítva, a 975-öt már nem bírja, de azért jócskán vannak tartalékok ezekben a GPU-kban, úgyhogy egy kis gyári voltemelés és már meg is van az 1GHz vagy akár több is.
Hűtés kérdése az egész.

(#27) X Factor

X Factor
(PH! addikt)

Khm Khm durva.

(L) Atiradeonika (L)

(#28) TheDragon007

TheDragon007
(senior tag)
LOGOUT blog

akár 1100, illetve 5200 MHz-es értékekre is feltornázhatók
Az aztán döfi! Bár nyilván nem minden második kártya lesz erre képes...

Számunkra egyértelmű, hogy a világon a magyar nők a legszebbek, de lássuk be, ezt minden nemzet így gondolja, de csak mi tudjuk, hogy nekünk van igazunk. -by Bocha

(#29) juliabrilke

juliabrilke
(PH! kedvence)

Nagyon komoly kártya! :C

:C <-- Ez nem egy becsmérlő tapsolás.

(#30) madgie válasza Abu85 (#17) üzenetére

madgie
(VIP)

Nemszótam :D

"Szerinted, "a szervezet" honnan "látja", hogy izmot kell építenie és nem zsírt? Nézegeti a Kiskegyedet, hogy milyen ott a férfiideál?" by philoxenia

(#31) madgie válasza Yutani (#18) üzenetére

madgie
(VIP)

Naná... nyolcvanezer lesz videókártyára (arról nem is beszélve, milyen egyéb komponens kell, hogy normálisan ki legyen hajtva ez a kártya) de laptévére nem futja... mese habbal :)

Persze kiderült, hogy átalakítóval is kimegy a hang, essetuttam :)

(#32) Randall1017

Randall1017
(tag)

Hm... nem rossz :DDD

Csak a ventilátor legyen halk :))

Nem sírok, csak izzad a szemem

(#33) Integra válasza madgie (#5) üzenetére

Integra
(Jómunkásember)

már nálam is ez az automatikus reakció.
biztos sok van nekik még raktáron és zéró kedvük van rátervezni és úgy gyártani.
2009-ben, bravo

(#34) sTERNI

sTERNI
(fanatikus tag)

Tudom, hogy kis krumpli vagyok ezekhez, de lehetne azt, hogy az overclock-os cikkekben ott legyen a referencia érték is, ne csak amire sikerült feltornázniuk?

www.theskynet.org - Hungary alliance

(#35) P00By

P00By
(PH! nagyúr)

Végre! :DDD Így kell ezt csinálni :U ;]
Fogyira majd kíváncsi leszek!

(#36) bteebi

bteebi
(senior tag)

Nem semmi, elfogadnám :). Az 1100 MHz-es magórajelet még el tudom képzelni, de az 5200 MHz-re húzott GDDR5 nekem túlságosan is soknak hangzik :U, persze nem baj, ha igaz :D.

Te is fiam, Bluetooth?

(#37) Xaels

Xaels
(PH! kedvence)

:Y Ez nem semmi, reméljük a tesztekben hozza majd az elvárt szintet azért. Minden elismerésem a Sapphire-é, hogy kijönnek egy ilyen kártyával és nem csak mókushergelésre elegendő tunningot mutatnak fel.

A Samsung tökélyre fejlesztette a másolást: már nem csak design, szoftver és marketing terén olyan mint a "Körte", de hogy még a rajongókat is sikerült meghülyíteniük...

(#38) urdongo

urdongo
(tag)

Én csak azt sajnálom, hogy nem a 4870-es Vapor-X design köszön vissza ezen a karin. Az valahogy a csillogó lapátjaival jobban tetszett. :) De ez legyen a legnagyobb gondom. Mikor olvastam a hírt kicsit az az érzésem támadt, hogy elhamarkodottan ruháztam be egy referencia modell XFX-be....bár mivel nálam is 925 MHZ-es OC-vel üzemel (biztos van feljebb is. eddig csak egy lépcsőfokot ugrottam) így annyira nem vág földhöz az a -75MHZ lemaradás az 1000-hez képest.
Továbbá megnéznék egy Furmark tesztet ezzel a Sapphire-val. Nálam OC-vel nem mertem végig futtatni a teljesítmény tesztet. 123C-os VRM hőmérsékletnél nyomtam egy ESC-et. :D
Bár már majdnem a végénél tartott. :D

Utólag azért hozzátenném, hogy játék alatt még nem fordult elő ilyen "életveszélyes" helyzet 2 óra Warhead-ezéssel sem sikerült a VRM-eket 90 C fok fölé tornázni.

[ Szerkesztve ]

(#39) Szemjuel

Szemjuel
(kvázi-tag)

mostanában mennyire csöndben vannak az nV fanok :D

(#40) syC

syC
(PH! addikt)

Ez igen. :R Gondolkodóba estem...

• De hova temetik a túlélőket? •

(#41) Kevinmaster válasza Szemjuel (#39) üzenetére

Kevinmaster
(tag)

Lehet, hogy azért, mert mindenki átpártolt ATI-ra, és elfogytak :DD

Ha egy cápa eszik a tenyeredből, hamarosan a lábadból is fog...

(#42) -XadAnuX+ válasza dbius (#24) üzenetére

-XadAnuX+
(őstag)

Igen ez így van, ugyanolyan karink volt anno :K

(#43) karmester

karmester
(senior tag)
LOGOUT blog

Van tartalék ezekben a 4890-es modellekben, sztem hamarosan más gyártók is piacra fogják dobni a saját tuningolt példányaikat... ;)

[ Szerkesztve ]

DELL PRECISION M4600 - a profi munkaállomás

(#44) Georgie1224

Georgie1224
(kvázi-tag)

Nem semmi tuning 850-ről 1000Mhz-re felhúzni alapból.
A cikkben is említett 1100Mhz-ről meg ne is beszéljünk :D.
Nekem egy gyárilag húzott 8800GTS 320 OC van ami 500-ról van 570-re húzva, de esküszöm az ehhez képest tényleg szinte semmi tuning.

:R ATI-nak tiszteletem, és csak így tovább.

Remélem az új kártyák is hasonlóan jók lesznek, hogyha majd megérkeznek. :Y

Gigabyte X85A-UD5, i7 950, Corsair XMS3 12Gb , Ati 6970 , LOGITECH MX518, GENIUS SLIMSTAR PRO SCROLL, SAMSUNG EX2220.

(#45) sNORh

sNORh
(PH! addikt)

huh.. ez nemsemmi.. :D

Az önbizalom egyszerűen az a nyugodt, magabiztos állapot,ami pofára esés előtt eltölti az embert. "bár a két legismertebb tesztprogram, a Prime95, meg a world of warcraft hiba nélkül lefut" xD by Soni84

(#46) rhonin

rhonin
(senior tag)

Várható volt.... ;] :C

(#47) twollah

twollah
(PH! nagyúr)

Gondolom porog rendesen az a 80mmes ventilator.

(#48) Male válasza Yutani (#18) üzenetére

Male
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Páran szívnak vele, hogy átalakítóval nem megy rendesen a HDMI... személyesen mondjuk ilyet még nem tapasztaltam, de itt a PH!-n is állítják páran. (elég érthetetlen mondjuk, hogy miért nem megy)

Amúgy szerintem is a 2 DVI + TV a legjobb... DVI, D-Sub, HDMI egyaránt ráköthető mindkét kimenetre, és sima TV kimenet is van legalább.

\\\\\\\\\\\\\\\\ ALLEZ AMÉLIE!!! - www.ameliemauresmo.hu //////////////// Videókazetták digitalizálása Xvid és DVD-Video formátumba olcsón, jó minőségben! Ha érdekel dobj privit!

(#49) Hulk24

Hulk24
(senior tag)

Zöld párti vagyok nagyon, de ezt szívesen látnám a gépemben...tetszik!:C:D

A PROMO itt kezdődik: http://www.youtube.com/watch?v=6sSGajzt9wc&feature=share ||| FastPost - http://www.fastpost.hu/

(#50) menalcas

menalcas
(őstag)

Hát ez kicsit odaba**, nem tom valahogy kezdek félni magamtól, mert megfogadtam hogy köv kari csak is dx11 lessz, de ez felizgatta a fantáziám nagyon :C

Sose vitatkozz idiótákkal. Lesüllyedsz az ő szintjükre, és végül úgy is legyőznek a rutinjukkal.

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.