ez igen...elfogadnám...
ott a kisértet a ganéná.... by: Bendegúz
ez igen...elfogadnám...
ott a kisértet a ganéná.... by: Bendegúz
1GHz gyári OC, ez már döfi 
Már csak egy IceQs hűtés kéne..
[ Szerkesztve ]
★ 162+ ★ http://href.hu/x/hjiv ★
Valszeg az IceQ nem lenne ilyen hatásos...
Bulldozer - Dehogy munkagép, mindössze néhány ember lapáttal!

Nyami! Elfogadnék egy példányt.
VIGYORRRGAZMUS.....

Csúcskártyára már illett volna az egyik DVI helyett egy HDMI-t tenni alapból, hogy hang is legyen kifelé...
(DisplayPortról már nem is álmodom...)
"Szerinted, "a szervezet" honnan "látja", hogy izmot kell építenie és nem zsírt? Nézegeti a Kiskegyedet, hogy milyen ott a férfiideál?" by philoxenia
Na ez már nem +15MHz OC...
Ha nem 300$ feletti ára lenne, szinte biztos, hogy kipróbálnám!

Itt a világ leggyorsabb 1 gpu-s kártyája

MiNiMaL+TeChNo^ Ati FTW! BC2_NaMe: M0ZiLLA+ Lg Optimus+Android<3
Csak ha nem 300$ lenne az ára hanem mondjuk 150$ akkor mindenki ezt venné és mindenki ezt próbálná ki 
Szép kis adatok főleg az Overclock 1100/5200 Mhz vágott földhöz.Ilyen értékekkel melyik nVidia lenne már az ellenfele?A 280-as? 
volt már valaha gyárilag kiadott legalább 1GHz-en üzemelő grafikus kártya?
extra

..ugyeugye, a sokat szarozott sapphire 

Az ára húzos lesz, de nem csoda hogy a GTX285 szintjén várható, mert az NVIDIA referencia modelljét földbe döngöli az tuti
Már csak arra lennék kiváncsi, hogy mi lesz a következő lépése az ATI-nak? Az biztos, hogy az RV790 volt az utolsó 55nm csíkszélességgel készült lapka. A következő teljesítményben az RV740-től valószínűleg felette lesz, de ugyan mennyivel? és tudni fogje-e már a DX11-et vagy még várható új szimplán DX10.1 lapka az AMD-től? Az 1Ghz-es RV790-nek <1.5TFlops a teljesítménye. Az AMD DX11-es csúcs lapkájának teljesítményét 1.9TFlops-ra dotálják a pletykák szerint, de az RV870 vagy az RV890 lesz-e??
Intel Pentium-D940/''C1''stepping/ (1.3V-200x16) @ (1.43V-333x12) 4Ghz ;;;;;;;;;;;;; Vista beállítások gyors gépekre is; http://winportal.net/?id=1052

Nem volt meg.
"Releasing a game in 2011 without AA is completely stupid. If the techniyou're using makes it impossible to use AA then you're using the wrong techniques."

Impozáns 
De inkább megvárom, míg megkapom ezt a teljesítményt cirka 59W-ból
(~4670) és felére csökken a mérete. A felső kategória már rég nem az én területem.
Aki most lehülyéz, az gondoljon a 2900XT és 4670 viszonyára, majdnem ugyanaz a teljesítmény.
Visszatérve: csak én látom úgy hogy ekkora órajelemelés hatására sem növekszik látványosan a teljesítmény a 4870-hez képest? Vagy csak pont egy cpu-limites tesztet néztem.
Egyszer azt hittem, hogy tévedtem, de tévedtem.

Ez már figyelemreméltó gyári OC. 
V!ck: itt nézelődj, hogy a gpu vagy mem. esetleg mindkettő tuningja milyen hatással van a teljesítményre.
[ Szerkesztve ]
Broadcasting lies on the television screen / Trying to get us hooked on your american dream

Na ez már igen!
Jól felhúzták, elfogadnám 

[ Szerkesztve ]
Ott az átalakító ... azon is van hang kifelé. 
A semmi az nem nincs, hanem van. Ha a semmi van, akkor nincs semmi, de ha nincs semmi, akkor valami van, de az nem semmi.
Nem is értem, miért sírnak a natív HDMI kimenetért... Egyrészt átalakító van hozzá, másrészt meg ha van HDMI, akkor nincs TV-out, és szerintem még sokaknak szükségük van a sima TV-outra, nincs mindenkinek HDMI-képes TFT vagy plazma TV-je.
Bulldozer - Dehogy munkagép, mindössze néhány ember lapáttal!

Az anyukáját neki!
És tényleg lett 1GHz-es gyári OC, mondjuk várható volt 
.::www.megadanceradio.hu::.
Kíváncsi leszek az árára. Lehet + hűtés árát rászánom egy ilyenre és cserélem a ref 4890-et. 

Szegény Nvidia, nagyon fel kell kötnie, azt a bizonyost 

1ghz órajel dobozból 
Gyógyíthatatlan betegség: a "duál kór" -- Sas húsz, foksz kettő!
Nagyon komoly a kártya!
Nem tudom hogy vagytok vele, de a hűtés nagyon felidézi az NV 7900GTX/GTO gyári hűtését, ami meglehetősen jól működött...
Hát az elmúlt 1-2 napba láttam valahol viszonyítást a fogyasztásban 850/900/950/1000mhz-es GPU-val és alig fogaszt többet az 1Ghz-es mag, mint a 850-es. Ramtuninggal együtt asszem volt kb +30W. Annyit eszik már legalább így, mint a GTX285-ös, így nem értem hova a +8pin
Jaaa...hogy 1100mhz-hez már kell? 

Az én referencia Sapphire 4890-em is megy 950Mhz-et a CCC-ben beállítva, a 975-öt már nem bírja, de azért jócskán vannak tartalékok ezekben a GPU-kban, úgyhogy egy kis gyári voltemelés és már meg is van az 1GHz vagy akár több is.
Hűtés kérdése az egész.

Khm Khm durva.
(L) Atiradeonika (L)
akár 1100, illetve 5200 MHz-es értékekre is feltornázhatók
Az aztán döfi! Bár nyilván nem minden második kártya lesz erre képes...
Számunkra egyértelmű, hogy a világon a magyar nők a legszebbek, de lássuk be, ezt minden nemzet így gondolja, de csak mi tudjuk, hogy nekünk van igazunk. -by Bocha

Nagyon komoly kártya! 
:C <-- Ez nem egy becsmérlő tapsolás.

Nemszótam 
"Szerinted, "a szervezet" honnan "látja", hogy izmot kell építenie és nem zsírt? Nézegeti a Kiskegyedet, hogy milyen ott a férfiideál?" by philoxenia

Naná... nyolcvanezer lesz videókártyára (arról nem is beszélve, milyen egyéb komponens kell, hogy normálisan ki legyen hajtva ez a kártya) de laptévére nem futja... mese habbal 
Persze kiderült, hogy átalakítóval is kimegy a hang, essetuttam 

Hm... nem rossz 
Csak a ventilátor legyen halk 
Nem sírok, csak izzad a szemem

már nálam is ez az automatikus reakció.
biztos sok van nekik még raktáron és zéró kedvük van rátervezni és úgy gyártani.
2009-ben, bravo

Tudom, hogy kis krumpli vagyok ezekhez, de lehetne azt, hogy az overclock-os cikkekben ott legyen a referencia érték is, ne csak amire sikerült feltornázniuk?
www.theskynet.org - Hungary alliance

Végre!
Így kell ezt csinálni
Fogyira majd kíváncsi leszek!

Nem semmi, elfogadnám
. Az 1100 MHz-es magórajelet még el tudom képzelni, de az 5200 MHz-re húzott GDDR5 nekem túlságosan is soknak hangzik
, persze nem baj, ha igaz
.
Te is fiam, Bluetooth?

Ez nem semmi, reméljük a tesztekben hozza majd az elvárt szintet azért. Minden elismerésem a Sapphire-é, hogy kijönnek egy ilyen kártyával és nem csak mókushergelésre elegendő tunningot mutatnak fel.
A Samsung tökélyre fejlesztette a másolást: már nem csak design, szoftver és marketing terén olyan mint a "Körte", de hogy még a rajongókat is sikerült meghülyíteniük...

Én csak azt sajnálom, hogy nem a 4870-es Vapor-X design köszön vissza ezen a karin. Az valahogy a csillogó lapátjaival jobban tetszett.
De ez legyen a legnagyobb gondom. Mikor olvastam a hírt kicsit az az érzésem támadt, hogy elhamarkodottan ruháztam be egy referencia modell XFX-be....bár mivel nálam is 925 MHZ-es OC-vel üzemel (biztos van feljebb is. eddig csak egy lépcsőfokot ugrottam) így annyira nem vág földhöz az a -75MHZ lemaradás az 1000-hez képest.
Továbbá megnéznék egy Furmark tesztet ezzel a Sapphire-val. Nálam OC-vel nem mertem végig futtatni a teljesítmény tesztet. 123C-os VRM hőmérsékletnél nyomtam egy ESC-et. 
Bár már majdnem a végénél tartott. 
Utólag azért hozzátenném, hogy játék alatt még nem fordult elő ilyen "életveszélyes" helyzet 2 óra Warhead-ezéssel sem sikerült a VRM-eket 90 C fok fölé tornázni.
[ Szerkesztve ]

mostanában mennyire csöndben vannak az nV fanok 

Ez igen.
Gondolkodóba estem...
• De hova temetik a túlélőket? •

Lehet, hogy azért, mert mindenki átpártolt ATI-ra, és elfogytak 
Ha egy cápa eszik a tenyeredből, hamarosan a lábadból is fog...

Igen ez így van, ugyanolyan karink volt anno 
Van tartalék ezekben a 4890-es modellekben, sztem hamarosan más gyártók is piacra fogják dobni a saját tuningolt példányaikat... 
[ Szerkesztve ]
DELL PRECISION M4600 - a profi munkaállomás

Nem semmi tuning 850-ről 1000Mhz-re felhúzni alapból.
A cikkben is említett 1100Mhz-ről meg ne is beszéljünk
.
Nekem egy gyárilag húzott 8800GTS 320 OC van ami 500-ról van 570-re húzva, de esküszöm az ehhez képest tényleg szinte semmi tuning.
ATI-nak tiszteletem, és csak így tovább.
Remélem az új kártyák is hasonlóan jók lesznek, hogyha majd megérkeznek. 
Gigabyte X85A-UD5, i7 950, Corsair XMS3 12Gb , Ati 6970 , LOGITECH MX518, GENIUS SLIMSTAR PRO SCROLL, SAMSUNG EX2220.

huh.. ez nemsemmi.. 
Az önbizalom egyszerűen az a nyugodt, magabiztos állapot,ami pofára esés előtt eltölti az embert. "bár a két legismertebb tesztprogram, a Prime95, meg a world of warcraft hiba nélkül lefut" xD by Soni84

Gondolom porog rendesen az a 80mmes ventilator.
Páran szívnak vele, hogy átalakítóval nem megy rendesen a HDMI... személyesen mondjuk ilyet még nem tapasztaltam, de itt a PH!-n is állítják páran. (elég érthetetlen mondjuk, hogy miért nem megy)
Amúgy szerintem is a 2 DVI + TV a legjobb... DVI, D-Sub, HDMI egyaránt ráköthető mindkét kimenetre, és sima TV kimenet is van legalább.
\\\\\\\\\\\\\\\\ ALLEZ AMÉLIE!!! - www.ameliemauresmo.hu //////////////// Videókazetták digitalizálása Xvid és DVD-Video formátumba olcsón, jó minőségben! Ha érdekel dobj privit!

Zöld párti vagyok nagyon, de ezt szívesen látnám a gépemben...tetszik!

A PROMO itt kezdődik: http://www.youtube.com/watch?v=6sSGajzt9wc&feature=share ||| FastPost - http://www.fastpost.hu/

Hát ez kicsit odaba**, nem tom valahogy kezdek félni magamtól, mert megfogadtam hogy köv kari csak is dx11 lessz, de ez felizgatta a fantáziám nagyon 
Sose vitatkozz idiótákkal. Lesüllyedsz az ő szintjükre, és végül úgy is legyőznek a rutinjukkal.