Hirdetés

2012. május 29., kedd

(#1) (ÉN)közPONT

(ÉN)közPONT
(őstag)

Nagyon jó írás!
Nagyon tetszett, szerintem komoly írói vénád is van hozzá ! ..Még sok ilyet !! :K

Az átkok a legtöbb esetben személyek felé irányulnak ,de néha helyez is kötődnek ..ezt csak úgy megjegyzem..itt ugye személyekhez......

Létező dolog ..tessék komolyan venni..külömböző átkok vannak (szemmel verés , stb stb) még a legapróbbak is komoly busszúságot tudnak okozni , míg léteznek ilyen típ átkok is..itt hozzá is teszem ,hogy az átkozó is keményen megfizet az átokért amit küldött a megátkozottra erre mondják ,hogy visszaszáll......hát vmi olyasmi !

Vannak kicsit valótlanul megfilmesített mozik mint pl a pokolba taszítva,emily rose, stb stb.
De ezek egy jó része valós tényeken alapul csak az életben nincsenek csillogó 3D-s effektek , ezért én senkinek sem javaslom ,hogy ilyesmivel szórakozzon mert érhetik meglepetések ha hisz benne ha nem....vannak dolgok amik működnek úgy is ,hogyha az illető nem is hisz benne..ha akarja ha nem !
Ugye azt nem kell hozzátennem ,hogy az átkok nem éppen isteni eredetűek...pl isten verje meg ...a gonoszság nem abból az irányból száll a megátkozottra hanem épp a másik , kevéssé bolygatni akart oldalról :)

BDP 51FD .......Iam Ordinary Shopkeeper = Sefter :DDD = Az Igazi Dzsekk Szperrów ! ( Rocker ! ) DeathStars !!! Dinnyebogár Gateways ! :) Nagy MasterL gránit lánc+lakat eladó motorhoz olcsón !

(#2) Csemike

Csemike
(fanatikus tag)
LOGOUT blog

Hát, nem is tudom, hogy most köszönetet mondjak a történetért vagy átkozódjak, mert annyira belemélyedtem, hogy közben a reggeli kávémba elfelejtettem belekortyolni, és veszített a kívánatos hőmérsékletéből. :DDD

Szóval, lekötött, nagyon jó volt olvasni, ha vannak még ilyen legendák a tarsolyodban, rám, mint olvasóra számíthatsz. :R

A macskák hallószerve úgy lett felépítve, hogy az emberi hang, behatolván az egyik fülön, zavartalanul távozhasson a másikon.

(#3) finest

finest
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Aki nem küldi tovább ezt a történetet legalább hat ismerősének, annak harmadíziglen hideg lesz a kávéja! ;]

[ Szerkesztve ]

“Don’t shoot, I’m Globish.”

(#4) Csemike válasza finest (#3) üzenetére

Csemike
(fanatikus tag)
LOGOUT blog

:DD

A macskák hallószerve úgy lett felépítve, hogy az emberi hang, behatolván az egyik fülön, zavartalanul távozhasson a másikon.

(#5) gordonfreemN válasza Csemike (#4) üzenetére

gordonfreemN
(őstag)

:C :R

(#6) Geri0527

Geri0527
(újonc)

Nagyon jó kis írás :))

(#7) alexan

alexan
(fanatikus tag)
LOGOUT blog

ez valami parádés, nagyon tetszett!!! csak így tovább, még több ilyet! :K

Audiatur et altera pars. // mivel mostanság csak telefonról vagyok, nézzétek el, ha lassan válaszolok...

(#8) Kalandor válasza Csemike (#2) üzenetére

Kalandor
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

Száz ilyet tudnék ha lenne időm :)

[ Szerkesztve ]

Az E-ink kijelző az egyik legnagyobb dolog, ami a könyvnyomtatás feltalálása óta a könyvekkel történt.

(#9) dipeti válasza Kalandor (#8) üzenetére

dipeti
(senior tag)

Grat. Jó volt olvasni, lekötött. Jöhet még! :C

Uncomfortable silences. Why do we feel it's necessary to yak about bullshit in order to be comfortable?

(#10) molnarpeter

molnarpeter
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Tetszett :R

mp

Bontatlan Dragon Age 2 Xbox 360-ra 3500 Ft - http://goo.gl/jWYrq

(#11) ViZion

ViZion
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Csak nekikezdtem, majd a végén néztem meg ki írta.
Megmondom őszintén, hogy valami olyan utóiratot vártam, hogy "részlet XY regényéből", vagy ilyesmi... :D
Írjál még pár ilyet, és lehet Logout novelláskötetet kiadni, gratulálok! :K

Photoshop tutorialok, segédanyagok kezdőknek: http://tinyurl.com/PSalapok „Nem variál! Arial!” – a lusta tördelőszerkesztők mottója by hircsarda.hu

(#12) netpeti98

netpeti98
(senior tag)
LOGOUT blog

Végre a megérdemelt helyén a cikk. ;)

Üdv netpeti98

Firefox 12---Blogomban: címlapos írások, programbemutatók, Minecraft blog

(#13) rep3at

rep3at
(őstag)
LOGOUT blog

A történet tetszik, a stílus annyira nem.

rep3at.blogspot.com / Tesztek, ilyesmik. techpad.hu - Az online techmagazin. Üzleti megbízhatóságom az adatlapomon. @rep3at كرر

(#14) Nordic válasza netpeti98 (#12) üzenetére

Nordic
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Még második olvasatra is remekmű :K , pláne hogy ezúttal már címlapon van. :C

"Nem tudom mi a gond.. Mióta ph-n kint van az e-mailem, azóta olcsóbban veszem a viagrát." by akom --- {Steam ID: Nordic_hun}_@_{BattleTag: Nordic#2851}

(#15) aram01 válasza Kalandor (#8) üzenetére

aram01
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

akkor nyomasd ha lesz időd :K

http://prohardver.hu/tema/olaszorszagban_lakom_dolgozom_odavagyom_beszelgeto/friss.html#msg11

(#16) Kalandor válasza rep3at (#13) üzenetére

Kalandor
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

No, és mi vagy miért nem? :)

Az E-ink kijelző az egyik legnagyobb dolog, ami a könyvnyomtatás feltalálása óta a könyvekkel történt.

(#17) buherton válasza rep3at (#13) üzenetére

buherton
(senior tag)
LOGOUT blog

Pedig a stílus megy a korhoz, és ez teszi kerekké.

Lehet tudni hogy hol is van ez a ház?

tely, fojó, mennyél, mingyárt, telyföl, tolyás, malyd, kapú, egyenlőre, ejsd, jáccani, ahoz, fúj, hüje - !!! Tanúlyunk már meghejjessen irni... !!!

(#18) Kalandor válasza buherton (#17) üzenetére

Kalandor
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

Az utca végén, a szélső ház ;)

(#19) Médiy

Médiy
(újonc)

Szia!
Nagyon tanulságos írás!Nagyon tetszett!Remélem még sok ilyen történetet színezel ki! :))

[ Szerkesztve ]

(#20) nandon

nandon
(tag)

A kor, a történet, és a stílus is érezteti a nagy elődök hatását! :K
Ezzel együtt, jó volt olvasni! :R

RISC86 Power

(#21) capulet75

capulet75
(senior tag)
LOGOUT blog

Ez jó volt. Tényleg jó. :K

Sami Koivikko - Sapphire

(#22) aram01 válasza Kalandor (#18) üzenetére

aram01
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

a zöld sisakomon jól mutatna ilyen sapka :B :P

http://prohardver.hu/tema/olaszorszagban_lakom_dolgozom_odavagyom_beszelgeto/friss.html#msg11

(#23) rep3at válasza buherton (#17) üzenetére

rep3at
(őstag)
LOGOUT blog

Kissé sok benne a szóismétlés és szerintem a régies stílus is hiányzik de ez az én véleményem.

rep3at.blogspot.com / Tesztek, ilyesmik. techpad.hu - Az online techmagazin. Üzleti megbízhatóságom az adatlapomon. @rep3at كرر

(#24) Addaminator

Addaminator
(újonc)

Nagyon szépen köszönöm! Érdekes történet volt. Ezt olvastam volna 100 oldalon át is :)

"Mindenki tudja, hogy bizonyos dolgokat nem lehet megvalósítani, mígnem jön valaki, aki erről nem tud, és megvalósítja."(Albert Einstein)

(#25) talmida

talmida
(senior tag)
LOGOUT blog

Tanulságos! :K Köszönet érte, hogy megosztottad!

Student of the Word.

(#26) Kalandor válasza rep3at (#23) üzenetére

Kalandor
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

Hol sok a szóismétlés? :F
És mi neked a régies stílus?

(#27) TESCO-Zsömle válasza (ÉN)közPONT (#1) üzenetére

TESCO-Zsömle
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Bizony, ezzel teljesen egyet kell értsek.

Nagyszüleim telke is meg van átkozva.

Aquatuning.de-ről rendelés hamarosan! Akit érdekel -> PÜ nekem! (Elhalasztva 1 hónappal!) 06.10-ig.

(#28) Anarkhon

Anarkhon
(újonc)

Nagyon magával ragadó történet,írásmód!
Azthiszem regény formában akár fizetnék is érte :K :R

(#29) KillHates

KillHates
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Bárki bármit mond, szerintem sikerült a "stílust" elkapni; ahogy olvastam, Szabó Gyula hangját hallottam a fejemben... (gy.k.: magyar népmesék felolvasója) Ott a pont.

Féláron eladó egy i5-2430M notebook processzor.

(#30) (ÉN)közPONT válasza TESCO-Zsömle (#27) üzenetére

(ÉN)közPONT
(őstag)

Sajnos ezek a dolgok léteznek ha hisz benne az ember ha nem....mostanság egyre kevesebben hisznek az ilyesmiben..esetleg ami még elő szokott fordulni ,hogy vmi féle divatból néhányan próbálkoznak ezzel azzal és csodálkoznak ha visszaüt,ezért mindenki
komolyan gondolja meg ,hogy akar e papot vagy demonológust játszani !

Amúgy előfordul ,hogy az átok egy régi tulajra volt téve a telekkel kapcs...nem ellenük irányozták..ők csak megvettek egy telket amit vki vagy valakik megátkoztak :-/

Kalandor írásához : nekem tetszik..nem találok benne semmilyen kivetni valót, mai kornak megfelelően van megírva és megfogalmazva , aki Shakespeare-t szeretne olvasni annak sajnos más írást kell keresni :)
+ hozzáteszem ..jót írni nem is olyan könnyű dolog ám !

[ Szerkesztve ]

BDP 51FD .......Iam Ordinary Shopkeeper = Sefter :DDD = Az Igazi Dzsekk Szperrów ! ( Rocker ! ) DeathStars !!! Dinnyebogár Gateways ! :) Nagy MasterL gránit lánc+lakat eladó motorhoz olcsón !

(#31) Kalandor válasza KillHates (#29) üzenetére

Kalandor
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

:R

Anarkhon: talán nem is jársz messze az igazságól ;)

(#32) TESCO-Zsömle válasza (ÉN)közPONT (#30) üzenetére

TESCO-Zsömle
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Az átok a telken van. Az egykori szomszéd átkozta meg, aki hozzá akarta csapni a saját telkéhez, de nem sikerült neki, mert nagyszüleim megvették. Akkor még csak egy istálló és egy kis viskó volt rajta. Az átkozó jómódú volt, lovakat tartott. Ezért is kellett volna neki. Aztán pár év múlva meghalt a szomszéd. A telkét szétmérték, és egy utca is került a helyére. Így lett nagyszüleim telke saroktelek.

Aquatuning.de-ről rendelés hamarosan! Akit érdekel -> PÜ nekem! (Elhalasztva 1 hónappal!) 06.10-ig.

(#33) (ÉN)közPONT válasza TESCO-Zsömle (#32) üzenetére

(ÉN)közPONT
(őstag)

Tanúságos...
Nem mondom ,hogy a fent nevezett néhai volt szomszéd a sok átkozódásba halt meg ,dehogy jót nem tett magának vele az 1x biztos .

(#34) TESCO-Zsömle válasza (ÉN)közPONT (#33) üzenetére

TESCO-Zsömle
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Erős a gyanúm, hogy most is ott van nagyszüleim telkén...

Ok nélküli zajok, boruló tárgyak...

Egyszer fültanúja voltam 40 videókazetta halálugrásának a szekrény legfelső polcáról. Oldaltól oldalig meg volt pakolva, még billegni se volt hely. Fent nem volt senki, ablakok csukva, még huzat se lehetett. Onnan csak úgy eshet ki a kazi, ha valaki hátulról megtolja őket...

(#35) (ÉN)közPONT válasza TESCO-Zsömle (#34) üzenetére

(ÉN)közPONT
(őstag)

Láttam ilyet!

Nekem egy lámpa esett le a mennyezetről az ágy tetejére így....(3 dübel tartott egy 2 kgs ufó lámpát ) ..érdekes volt.

Az a baj ,hogy sokan nem hisznek benne mondván emeletes fa.zág az egész..ilyen nincs is,pedíg ezek a dolgok megtörténnek és szerintem van létjogosultsága annak ,hogy létezhet párhuzamos dimenzió (Menny, pokol? ) és onnan könnyű szerre át lehet ide "nyúlni" külömben elég nehéz megmagyarázni ,hogy mi a nyavajától csúszik el egy 90kgs komód fél métert a szobában miközben ohne földrengés és a ház sem mozdult el még 1 centit se :F stb stb

Aki nem hisz benne SRYszerintem van ilyen + nem akarok fölös témát erről + Kalandortól meg sry :R amiért beleoffoltunk a témájába ...

(#36) KillHates

KillHates
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

" Kalandortól meg sry amiért beleoffoltunk a témájába ..."

Én ilyenkor azt szoktam mondani a topicjaimban; mindegy gyerekek csak pörögjön a hsz-számláló :D ;]

Féláron eladó egy i5-2430M notebook processzor.

(#37) Kalandor

Kalandor
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

Találtam egy dokumentumot, amit még régebben írtam, és amiben van vagy 10-15 ilyesmi írás.

(#38) dipeti válasza Kalandor (#37) üzenetére

dipeti
(senior tag)

Akkor? Mire vársz; hogy könyörögjünk? ;] :R

Uncomfortable silences. Why do we feel it's necessary to yak about bullshit in order to be comfortable?

(#39) Kalandor válasza dipeti (#38) üzenetére

Kalandor
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

Arra hogy legyen időm, mert át kell írni őket :)

(#40) Kalandor

Kalandor
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

Szombat reggel az első meg is jelenik, ez már készen volt :)

(#41) (ÉN)közPONT válasza KillHates (#36) üzenetére

(ÉN)közPONT
(őstag)

:) talán Tesco-zsömivel nem írtunk nagyon zöldeket Kalandor írásába.

Amúgy érdekes dolgok ezek csak jobb nem "ipar" szerűen foglalkozni velük..itt a cikk témájára gondolok...

Valahol olvastam a neten ,hogy a Vatikán évi 70E démoni megszállottságot tart nyílván =ördögűzést ?....ebből egy része biztos ,hogy nem az aminek látszik az első blikkre ,de hacsak az 1/4 ét számítom ennek a számnak ,hogy köze lehet ahoz amiért odahívtak egy hívatásost az egy elég goromba végeredményt ad...persze amiról tudnak...

Az átokhoz ez úgy tud kapcsolódni ,hogy a két dolog között vannak átfedések ...vagy lehetnek átfedések is .

Ha végeznének egy reális statisztikát ,hogy mondjuk 100 emberből hányan átkoztak meg másik 100 ból vkit és mivel? , és a másik csoportból hányan észleltek fura vagy szokatlan dolgokat amiket nem tudnak mivel magyarázni elképzelhető ,hogy olyan végeredmény születne ami alá tudná támasztani ,hogy ezek a dolgok működnek valami módon.

(#42) TESCO-Zsömle válasza (ÉN)közPONT (#41) üzenetére

TESCO-Zsömle
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Itt az a probléma, hogy nincs tudományos alap megmondani, hogy ez démon, ez átok, ez meg nem. Jó szerivel csak a pszichológiai betegségeket lehet kiszűrni több/kevesebb sikerrel, elvégre az a szak is főként a megfigyelésekre épít. Kevés pszichológiai betegségnek van fizikai megnyilvánulása. De még akkor is el lehet játszani a gondolattal, hogy vajon mi az okozó... Elvégre ha a démonok/átkok képesek tárgyakat mozgatni, embereket ölni, akkor mit nekik egy skizofrénia...

(#43) (ÉN)közPONT válasza TESCO-Zsömle (#42) üzenetére

(ÉN)közPONT
(őstag)

Igen..marhanehéz kiszűrni...

Gondolj csak bele..veled vagy velem ez megesne ,hogy mozgó bútorokat látunk, minden ok nélkül lepotyogó tárgyakat látunk ,hangokat hallunk , hírtelen hideget vagy mintha vki állna a hátunk mögött érzést....ezzel ugye megfutjuk a magunk köreit kilyukadunk egy elme orvosnál aki ránksüti SKIZÓ !!! ön és közveszélyes !!! ...DG : istennek hiszi magát vagy látnoknak esetleg ittragadt keresztes lovagnak ..gumiszobába vele ..kulcsot eldugni és csak háború esetén kinyitni !
El se hinné ,hogy xy helyre költöztem..az elöttem lakó is menekült onnan , az elötte lakó ott halt meg infarktusban ...27 évesen ...nekem a lakást át nem kellett rendeznem mert nagyvonalakban minden tárgy megtalálta a "helyét" a lakásban...+ elkezdtem sumér nyelven IS beszélni ...kéri a doktor úr,hogy felolvassak sumérul a névtelen várból?
Valahogy nehezen hinnék el ,hogy normálisak vagyunk és fejbe minden okés.

Ez a szerencsétlen verzió..

(#44) (ÉN)közPONT válasza TESCO-Zsömle (#42) üzenetére

(ÉN)közPONT
(őstag)

Sry ha hosszú lett ..

[ Szerkesztve ]

(#45) XtremLor válasza Kalandor (#37) üzenetére

XtremLor
(senior tag)

Érdekes történet, voltak meglepő sztorik a régi időkben is, köszönöm szépen.

"Legen...Wait for it...Dary"

(#46) Psytech

Psytech
(senior tag)

Tényleg nagyon jó lett, gratula hozzá :) Általában engem az ilyen jellegű történetek nem kötnek le, de ezt élvezettel olvastam végig :) Jöhet még.. :)

HTC One X

(#48) psycroptic

psycroptic
(fanatikus tag)

Kiváló írás! Nagyon tetszett! :C

Az a templomos kép is abból a faluból van, ahol a történet játszódik? A mi falunkban is ilyen templom van csak már nincs körülötte kőkerítés, helyette fémből van.

Esetleg sok ilyen stílusú templomot építettek országszerte?

[ Szerkesztve ]

(#49) PHM

PHM
(őstag)

Tetszett. :R
Hol a többi? :)

Ma olyan bizonytalan vagyok... Vagy mégsem?

(#50) toga007

toga007
(lelkes újonc)

Nagyon jó írás!
:C
Gratulálok hozzá! :R

A kedvenc hirdetéseim azok, amire ki van írva, hogy jó árban, meg olcsón, de amikor megkérdezem az árat, akkor: "árat mondjak Én".Ha el akartok adni vmit, egy irányárat csak tudtok rá?!

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.