Hirdetés

2012. május 29., kedd

(#1) 14Spike88

14Spike88
(lelkes újonc)

és most végülis miezez?
tv panel vagy mi? mert ez nekem valahogy nem jött át, hogy most ez mi akar lenni, és miért olyan nagy csoda :$
pedig elolvastam kétszer is :$ :W

Nem tudom... Engem úgy tanítottak, hogyha hozzám szólnak illik válaszolni.. Ez csak itt nem szokás vagy mindenki barlangban lakik akinek írok?

(#2) Sub-ZeRo válasza 14Spike88 (#1) üzenetére

Sub-ZeRo
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Nem tudom mit nem lehet rajta érteni. Az eddigi paneleket meg kellett világítani mesterségesen. Ezt nem kell, mert külső fényforrsából lesz megvilágítva vagy mesterséges külső fénnyel. És sokkal jobban áttetsző, mint az lcd panel. Meg energia takarékossabb, ha pl. természetes fényt kap, kevesebb energia felhasználás lesz.

[ Szerkesztve ]

"Ha egyedülállóval találkozunk, mindegy, mit mond, de biztos, hogy nem azért van egyedül, mert élvezi a magányt, hanem mert már megpróbált beilleszkedni a világba, de az emberek újra meg újra kiábrándítják." | Track IR 5.

(#3) mrhitoshi

mrhitoshi
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Van pénze a Samunak. :DDD Ilyenekkel kísérletezni.... szerintem zsákutca. :U

[ Szerkesztve ]

http://tinyurl.com/769rmuy ->> :D

(#4) Abu85 válasza 14Spike88 (#1) üzenetére

Abu85
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

Odaállsz egy kirakat elé és látod mögötte a holmit. Az üveglapon pedig olvashatod az adatokat vagy bármit róla.

A semmi az nem nincs, hanem van. Ha a semmi van, akkor nincs semmi, de ha nincs semmi, akkor valami van, de az nem semmi.

(#5) toldy válasza 14Spike88 (#1) üzenetére

toldy
(őstag)
LOGOUT blog

A jövőben, reklám felüleltek, buszmegálóban információs panel stb. Láttad nemrég a gorillaglass videót mobilarenán?

Az élet nem habostorta. / Hírdetéseim : http://href.hu/x/hn43

(#6) 14Spike88 válasza Abu85 (#4) üzenetére

14Spike88
(lelkes újonc)

áh érteem már. mostmár tudom mire jó :)
tök jó.. bár ezt sem a nyóc kerben fogják tesztelni szerintem :D

Nem tudom... Engem úgy tanítottak, hogyha hozzám szólnak illik válaszolni.. Ez csak itt nem szokás vagy mindenki barlangban lakik akinek írok?

(#7) Golli válasza 14Spike88 (#6) üzenetére

Golli
(tag)

Nekem is ez ugrott be először...mennyibe kerülhet ha egy ilyennel felszerelt utcasoron végigsöpör a tüntető unatkozó emberkék. No és milyen nehéz lehet ezt kiemelni a falból, eladásra? ;]

"Nekem pezsegsz kicsi Plussz?"

(#8) vinibali

vinibali
(senior tag)
LOGOUT blog

nagyon jó, hogy van ilyen technológia, de nem értem ha diódákkal(ledekkel) csinálják a színeket akkor csak olyan fényviszony ahol lehet látni, nem?!

BIOS ÍRÁS ÉS TÁPEGYSÉGEK!

(#9) Gengi válasza Golli (#7) üzenetére

Gengi
(senior tag)
LOGOUT blog

Ma még biztos nem püre ára van ,de 4-5 év és megy mint állat. Ha belegondol az ember ,hogy LCD TV-ket szoktak kirakni nem kevés boltba 150-250 körül ezek is terjednek mint állat.

"A Tudásalapú társadalmat megette reggelire a fogyasztói társadalom"

(#10) lujó55 válasza mrhitoshi (#3) üzenetére

lujó55
(őstag)

Sajnos én is szűklátókörű vagyok, én sem értem miért kell ez a népeknek. Na mondjuk ha megoldanák az átlátszó kijelzőt real OLED technológiával az más. Azt hittem arról van szó, de nem. Valamit mutattak a fejlesztők a menedzsmentnek, hogy hová ment a részvényesek pénze. :N

Nem bizniszelek pattanásos milliomos gyerekekkel, akik maguk sem tudják mit akarnak!

(#11) wolfman

wolfman
(senior tag)

Drága lesz az a kirakat ha valaki betöri! :)

Aki viszkető seggel fekszik, az büdös ujjal ébred!

(#12) ceaser

ceaser
(őstag)
LOGOUT blog

És ez a végső cél? [link] :C

(#13) JanR válasza mrhitoshi (#3) üzenetére

JanR
(őstag)

Szerintem egyáltalán nem zsákutca :U Bár még korai :D

www.oaziscomputer.hu

(#14) myteve

myteve
(tag)
LOGOUT blog

Jól néz ki, bár ezt nyilván nem az otthoni usereknek találták ki... Az átlátszóságát lehet valahogyan szabályozni?

I thought what I'd do was, I'd pretend I was one of those deaf-mutes.

(#15) wolfman válasza ceaser (#12) üzenetére

wolfman
(senior tag)

Ilyen azért sose lesz, mert több dolog is lehetetlen és sántít. Most nem kezdem el sorolni, mert sok ilyen dolog van a videóban.

...eleve az hogy a gyerekek mosolyogva készülődnek iskolába! :D

Aki viszkető seggel fekszik, az büdös ujjal ébred!

(#16) ceaser válasza wolfman (#15) üzenetére

ceaser
(őstag)
LOGOUT blog

Persze! Nekem is feltűnt egy két dolog, ami elképzelhetetlen még laikusként is!

...eleve az hogy a gyerekek mosolyogva készülődnek iskolába! :DD :C

(#17) airwin válasza myteve (#14) üzenetére

airwin
(lelkes újonc)

:DD , a megjelenített sötét dolgok kevésbé átlátszóak, a világosak pedig nagyon. Szóval lehet.

(#18) Psych0

Psych0
(senior tag)
LOGOUT blog

Hatsune Miku is valahogy így koncertezett élőzenés kísérettel, ha jól láttam. Le is esett az állam.

"As an online discussion grows longer, the probability of a comparison involving Nazis or Hitler approaches 1."

(#19) julius666 válasza wolfman (#15) üzenetére

julius666
(őstag)

A "Handheld Display Glass"-on kívül én nem láttam ordító marhaságokat. Persze nyilván kültéri, erős fény mellett nem látszódnának olyan jól a dolgok meg a gazdasági oldala is kérdéses ezeknek, de annyira nem lehetetlenségek. Én simán el tudom képzelni, 15-20 év múlva egy gazdag ember lakása/munkahelye hasonlóan fog kinézni.

A világon az emberi ész van a legjobban szétosztva. Mindenki meg van győződve róla, hogy neki egy kicsivel több jutott. - Hofi Géza

(#20) hcl

hcl
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Ez megoldható úgy is, hogy két LCD egymás mögé - a hátsó lehet egy sima folyadékkristály, monokróm is - meg alájuk egy háttérvilágtás. Ha átlátszóság kell, hátsó kijelző off. Ha LCD-ként kell működni, akkor hátsó kijelző zár, háttérvilágítás be. Persze ez drágább, de mennyire jól nézne ki a lakás közepén egy laza üveglap, amin megy a TV, ha kikapcsolod, akkor meg átlátszó :D

Galériám : http://kilatas.webuda.com/ ------ Vennék hibás LCD monitorokat ------ Ha privátot írsz, és én válaszolok, vedd már a fáradtságot, hogy visszaírj...

(#21) bugizozi válasza ceaser (#12) üzenetére

bugizozi
(fanatikus tag)

jaja, nekem is ez a video jutott eszembe :DDD

Ami működik, ahhoz nem szabad hozzányúlni!

(#22) SiTe

SiTe
(lelkes újonc)

Szerintetek ezt a panel a panel síkjában megvilágítva milyen hatást lehet elérni? Mit lehetne látni rajta...?

''Mindenki tudta, hogy a dolog lehetetlen. Aztán jött egy idióta aki nem tudta - és megcsinálta'' -- Marcel Pagnol

(#23) talpalavalo válasza SiTe (#22) üzenetére

talpalavalo
(senior tag)
LOGOUT blog

szerintem ezt Te is ki tudod találni... először is a valszeg van keret tehát ha közvetlenül gondoltad akkor 0 ha nincs keret akkor a 20% átlátszóság miatt a közepére már igencsak lecsökken a láthatóság... ha meg távoli fényre gondoltál az meg függ a fényforrástól ,de erősen...

(#24) Boxi88

Boxi88
(őstag)

Elképzelésnek nagyon jó, majd meglátjuk mennyire válik be?!

(#25) ody42 válasza Psych0 (#18) üzenetére

ody42
(senior tag)
LOGOUT blog

Ez nagy királyság, sosem gondoltam volna, hogy egy zöldségléről szóló számra így tombolnak az emberek :)

(#26) NagyVillany

NagyVillany
(kvázi-tag)

Hm

nem értem ebben mi a nagy újdonság.
Ha valaki szedett már szét működő TFT panelt (én pl laptopét) ott is el lehet ezt érni, hátrébb vinni 20 centit a fehér réteget, aztán hasonló a végeredmény mint a cikk képein.

meg egyszer szétkaptam egy régebbi yakumo PDAt kisérletezni, és sikerült is a tervem, hogy elektronika a napellenző fölé, a kibelezett átlátszó kijelzöt pedig lelógattam a visszapilltükör mellé, vagy rá a tükörre, de alig látszott, sötétben pedig ugye egyáltalán nem.

Szal ebben a Samsung átlátszópanel dologban én azt látom hirtelen, hogy félig összerakott paneleket nyomatják majd jóval drágábban, mert hűű átlátszó... há jóhogy átlátszó ha a hátsó rétegeket "lefelejtik" róla :)

Kicsit LED TV feeling, a gyártóknak egyszerűbb és olcsóbb LED-del megoldani a TV háttérvilágítását mint fénycsövekkel, mégis drágábban adják (oké vannak RGB-s, local dimminges TVk fél millától, itt nem ezekre gondolok)

"-Jövőre jönnek az új modellek székletmintás személyazonosítással, ahol majd rá kell sz*rni a laptopra. -Komolyan?" pfff

(#27) kariad

kariad
(senior tag)

Irány az Átlátszó mobil! :))

De ha sötétben akarok TV-t nézni akkor nem tudok? :U

Eladó Hardware ---> http://www.kariad.mlap.hu/

(#28) Silverss

Silverss
(fanatikus tag)
LOGOUT blog

Wow!
Ez nagyon tetszik! Nem semmi a stílusa. :D

6970 Owner

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.