Hirdetés

2012. május 29., kedd

(#1) anubys1984

anubys1984
(tag)

Jézusom! :Y
Szerintem én életemben nem küldtem ennyi üzenetet.

Alcatel OT 311, Alcatel OT 535, Nokia 6100, Nokia 2610

(#2) Vikt0r

Vikt0r
(tag)

Akkor én nagyon le vagyok maradva a havi 1-2 smsemmel. Pedig pont ebbe a korcsoportba tartozok. A telefonálás híve vagyok.

(#3) gulupeti

gulupeti
(tag)

Atya úristen több mint háromezer üzenet egy hónapban? Ez szerintem abnormális mennyiség. Igaz 13 és 17 éves korom között még telefonom sem volt, jelenleg azonban 10 üzenet nem sok, de annyit sem küldök el egy hónapban, pedig ingyen küldhetnék többet is. Macerás bepötyörészni, egyszerűbb telefonálni. :)

(#4) aram01 válasza gulupeti (#3) üzenetére

aram01
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

én kb fél éve nem küldtem egyet sem :B

http://prohardver.hu/tema/olaszorszagban_lakom_dolgozom_odavagyom_beszelgeto/friss.html#msg11

(#5) hemaka

hemaka
(PH! kedvence)

én már egyre kevesebbet küldök, lusta vagyok pötyögni, inkább telefonálok :D

„Turn your face to the sun and the shadows fall behind u.”

(#6) oO7

oO7
(őstag)
LOGOUT blog

óránként 8 üzenet (1 hónap = 30 nap és 1 "lényegi" nap = 12 órával számolva)... ami összejöhet 1-2 hosszabb lélegzetvételű üzenetből is... ha chat helyett ezt használják akkor nem olyan lehetetlen... bár tény, hogy extrém

w8dev.wordpress.com - W8 for it - Windows 8 fejlesztőknek

(#7) blackrulz

blackrulz
(őstag)
LOGOUT blog

dettó. én se tudom mikor küldtem utoljára sms-t vagy felhívom vagy mailt írok. utóbbit viszont soha nem telefonról, valahogy nekem mindig is kényelmetlen volt.

Az izmok megfeszülnek, a szív duplán dobban

(#8) RazorGTR1

RazorGTR1
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Nekem mindig mondják, hogy túl sokat SMS-ezek... A havi 100, de maximum 150 üzenetem nem is olyan sok ahogy most nézem... :DD

Powered by Nvidia Tegra 3 & HTC Sense # You know you are rooted when your battery last longer then your current ROM

(#9) MuzikJunkie

MuzikJunkie
(tag)

Na ezt nem akartam elhinni, ezért letöltöttem a múlt havi számlám. 669 darab küldött sms összesen, ebből csak 90 hálózaton kivülre. Hálón belül ingyen van... :DD Pedig a 26 évemmel nem vagyok már tini. :DDD

A Motorola Defy Arany Ászok álló... Bezony ám! :D

(#10) EczkE

EczkE
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Na ez nem gyenge. :Y Én életemben nem küldtem ennyit. :D

Mindenki hülye a maga módján. || Eladó cuccok: Sony Ericsson Xperia Mini White (ST15i),PS2 játékok, bazár >>> http://href.hu/x/h3kj <<<

(#11) stewe780

stewe780
(senior tag)

Naponta több mint 100 :F Méghozzá átlag. Szóval ha van egy fiatal aki utál sms-t írni, és nem is teszi meg, akkor kell lennie egy baromnak :D aki bevállalja az előző lustaságát, és napi 200 felett ír sms-t. Jó kicseszés odaát ha valaki nem ír sms-t. :DDD :DDD

Na, viccet félretéve, nekem 1 kicsit hihetetlen ez a szám. :U

A bug addig bug amíg nem dokumentálják, onnantól feature.

(#12) RootRulez

RootRulez
(PH! félisten)
LOGOUT blog

:Y az szép, akkor bújjunk el gyorsan...

Ha nekik is 160 karaktert lehet és kihasználják, akkor az ~3000*160, ami 480.000 karakter, ami legyen kb. 900.000 billentyűnyomkodás egy hónapban. Ezért népszerűsödnek hát a tapicsokolós mobilok, mert szétnyomkodják a gombokat. :))

De tovább boncolgatnám. Egy hónap 30 nap. ami 24 óra, ami 43200 perc, ami 2.592.000 mp... Egy másodperc legyen egy karakter, 480.000 karakterre elmegy egy hónapjukból ~ hatoda.

Hát szép... :U

mod:
De gondolom az sms-ek többségében nem használják ki a max karakterszámot. :))

[ Szerkesztve ]

═══════════════════════════════════════════════════════     Magyarított Android alkalmazások: http://www.hunapk.uw.hu/     ═══════════════════════════════════════════════════════

(#13) bekem

bekem
(újonc)

nekem a táblázat alapján az jön le, hogy az egész negyedévre vonatkozik ez a szám, szóval a három hónap összesen a 3000+

persze így is rengeteg

(#14) aram01 válasza RootRulez (#12) üzenetére

aram01
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

ez zsír :DDD

http://prohardver.hu/tema/olaszorszagban_lakom_dolgozom_odavagyom_beszelgeto/friss.html#msg11

(#15) zbory

zbory
(kvázi-tag)

szerintem ez nem olyan sok, ha azt nézzük, hogy valószínűleg IM-szerű beszélgetést folytatnak sms-ben. az sms ingyen van a data plan meg nincs, és mostanában már úgy is ez a buborékos, üzenetösszefűzős sms megjelenítés a divat szóval a felület kb ugyanaz

[ Szerkesztve ]

If all the economists were laid end to end, they would not reach a conclusion. George Bernard Shaw

(#16) Valzor válasza RootRulez (#12) üzenetére

Valzor
(tag)
LOGOUT blog

:R Ennyi SMS-től a tapitelefon se fogja sokáig bírni :)

Samsung Galaxy W

(#17) joshua7

joshua7
(PH! kedvence)

Kép alapján qtr 2 = quarter 2 = 2. negyedévről beszél...

Semper Fi

(#18) fi:zi'k

fi:zi'k
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Egy esetleges megoldás.
think about it.. if you have 15 close friends, or 15 close people you want to talk to… you could simply type “wassup” andlist 15 recipients…

have a decent conversation with each for 30 min… and you could get alot of messages…
Forrás: BGR

Audio-technica | Beyerdynamic | Brainwavz | Genelec | Marshall | Shure | Superlux | Hallgatózás: http://href.hu/x/gwv2 | --== www.hangbarlang.hu ==-- Akciós Shure fülmonitorok! Részletekért keress privátban!

(#19) P00By

P00By
(PH! nagyúr)

Nem semmi :D Én napi 2-4 írok.

(#20) ksanyo

ksanyo
(kvázi-tag)
LOGOUT blog

Ez tényleg sokkoló :DDD . Anno még nagy smsező voltam én is. A maximum viszont havi 300körül megállt, és az már soknak volt érezhető. Na most annak a 10szerese..nagyon durva. Tényleg csak úgy tudom elképzelni hogy este skype meg msn helyett ezen csevegnek és nem lesz minden üzenet 160 karakter, hanem egy csomó "ok" meg "kabbe" lesz :DDD . Itt már tényleg muszáj a qwerty, anélkül halál.

(#21) Antibazsi válasza RootRulez (#12) üzenetére

Antibazsi
(fanatikus tag)

Mivel korlátlan az sms küldésük lényegtelen kihasználni a 160 karaktert így sztem a fele legálabb 1 szavas és ehez hasonló üzenetkből áll: lol, xd, :)...és a többiek.Mintha csak csetelnének.
Nálam kb 5 sms az átlag havonta.

Always have your stuff when you need it with @Dropbox. 2GB account is free! http://db.tt/ckBgsUO

(#22) mrhitoshi

mrhitoshi
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Nem telik pénz telefonálásra, vagy a szülők tiltják meg ? :Y mert ez így irracionális. Én is ebbe a korcsoportba tartozom, de egy hónap ha 10-15 telefonálok, és szinte semmi SMS. De mondjuk az is közre játszik, hogy elavultnak tartom, főleg a telefonálás mellett, de ez akkor is durva. ;]

http://tinyurl.com/769rmuy ->> :D

(#23) Jhonny06

Jhonny06
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Már nem azért, de ezek az adatok szerintem is egy negyedévre vonatkoznak, a chartokat elnézve.. így már nem akkora kaland..

Eladó ASUS GT520 Silent 1GB GDDR3 full passzív! http://href.hu/x/huks

(#24) total90

total90
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Én azért havi 500 körül pötyögök, de ezek tényleg brutális számok :B

(#25) Edenyke

Edenyke
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Ez durva..
Milyen bőrkeményedések lehetnek a kezeiken ennyi pötyögéstől?:D
Én még emlékszem, hogy volt pár éve egy hír, hogy egy usabeli szolgáltató kliense a korlátlan sms csomag keretében vagy 10k sms-t küldött, de a számláló szoftver vmi miatt egy bizonyos szám fölött elkezdett számlázni neki, és hó végére vmi horribilis összeg jött ki.
Erre mondta a szolgáltató, hogy az valójában nem korlátlan, de azért most az egyszer elengedik neki.
De látom azóta változott a helyzet.

Nekem van havi 60sms-em ingyen, az bőven elég, ha vmi fontosabb van, akkor úgyis telefonálok vagy mail, sms-ek száma a korral csökken.

Pár éve, amikor voda ajánlott havi 1000sms/1000ft opciót, kipróbáltam mennyit tudok küldeni, és max 3-400ra jött ki, de kb a fele nem érte el a 60karaktert sem.
A keret fennmaradó részével meg teszteltem, hogy milyen telefon mekkora smst bír kezelni max :D

RootRulez: ha jól tudom kint a tinik körében még mindig a sidekick típús (eldöntöd és kicsúszik a fullqwerty gombsor) a menő, szerintem érintős telón már nem lennének ekkora számok.

We've jumped way beyond the Red Line. Limited supplies. Limited fuel, and now no hope! But I promise you one thing. On the memory of those lying here before you, we shall find it. And Earth will become our new home. So say we all!

(#26) *iguana*

*iguana*
(fanatikus tag)
LOGOUT blog

statisztika
hazugság

(#27) fi:zi'k válasza *iguana* (#26) üzenetére

(PH! addikt)
LOGOUT blog

hozzászólásod
felesleges
no offense :))

Audio-technica | Beyerdynamic | Brainwavz | Genelec | Marshall | Shure | Superlux | Hallgatózás: http://href.hu/x/gwv2 | --== www.hangbarlang.hu ==-- Akciós Shure fülmonitorok! Részletekért keress privátban!

(#28) veector válasza *iguana* (#26) üzenetére

veector
(senior tag)
LOGOUT blog

"There are three kinds of lies: lies, damned lies and statistics."

amúgy én a havi max 30 sms-emmel közelébe se érek ezeknek az usaiaknak.

(#29) lordfreyr

lordfreyr
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Éljenek a mindenféle valóságos alapot nélkülöző statisztikák. Átlag 111-112 sms naponta? Meg az is hülye, aki elhiszi.

[ Szerkesztve ]

"I think the devil is hiding behind her smile"

(#30) Davey7

Davey7
(senior tag)

En lattam a sajat szememmel ezeket az amcsi fiatalokat... hat nem semmi... A 20 perces busz uton a belvarosban vegig nyomkodtak percenkent a telefonjukat... Es mindegyiknek Teljes qwerty volt,vagy erintos, ami itthon elterjed a abc def kiosztast nem lattam egyaltalan. Es a chat helyett hasznaljak,mert ugye elerheto konnyen (nem kell hozza net) es ingyen is van.

(#31) luw2win

luw2win
(őstag)
LOGOUT blog

Én inkább telefonálok... konkrétabb, azonnal tudomást szerez róla az illető...
Ha már leülök sms-ezni akkor ugyebár ennyi idő alatt küldök egy email-t is.

Amúgy vasárnap, reggel, és kb 9után szoktam sms-t írni, akkor is csak fontos dolgok miatt

.“Azért nem jut olyan sok ember sehova az életben, mert a hátsó kertben keresgélik a négylevelű lóheréket.”

(#32) Kalandor

Kalandor
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

Ez valami rettenet. Napi 100 sms? Nekem ez felfoghatatlan.

Az E-ink kijelző az egyik legnagyobb dolog, ami a könyvnyomtatás feltalálása óta a könyvekkel történt.

(#33) *iguana* válasza fi:zi'k (#27) üzenetére

*iguana*
(fanatikus tag)
LOGOUT blog

te tényleg elhiszed, hogy napi átlag 100 sms-t küldenek ezek a gyerkőcök?

(#34) fi:zi'k válasza *iguana* (#33) üzenetére

(PH! addikt)
LOGOUT blog

Félreértések elkerülése végett tényleg nem kötekedni akartam.

Kérdésedre válaszolva, fogalmam sincs, de nem tartom lehetetlennek. Nem ismerem az ottani SMS szokásokat,stb., de ahogyan azt a BGR hír hozzászólásaiból bemásoltam, simán elképzelhető hogy egy "wassup" benyögés 15-20-30 barátnak benne van a havi 3000 SMS-ben. Ha tényleg korlátlan, akkor így tényleg nem nehéz összehozni.
Egyébként meg különösebben nem érdekel, hogy mennyit küldenek.

A statisztikákról meg csak részben osztom a véleményed. Van hogy hasznosak, van hogy elfedik a valóságot.

Peace! :R

(#35) imrefos

imrefos
(kvázi-tag)

Az mind semmi én nekem 6 éve van telom és kb 5 üzenetet küldtem a 6 év alatt ez rengetrg :DDD :DDD
utálok telefonon pötyöni főleg hagyományos gombsoron :B

Imre

(#36) fi:zi'k válasza fi:zi'k (#34) üzenetére

(PH! addikt)
LOGOUT blog

Itt egypdf.
Sajnos nem találtam meg a mostanit, de ez is árulkodó. Már 2008 Q2-ben havi 1700+ volt fiatalok "adagja" a felmérés szerint.

A diagramra vonatkozóan pedig szerintem az adott negyedévben a havi átlagról van szó.

(#37) cantro

cantro
(újonc)

az eredeti cikkben úgy szerepel hogy 3339et küldenek és fogadnak összesen, havonta átlagosan. tehát akkor már "csak" ~56 smst küldenek naponta, ami ha ingyenes nekik, és msn helyett használják akkor szerintem elfogadható. ez azért mocskos statisztika mert ha valaki elküld egy smst azt nyilván valaki meg is kapja, így 2x van beleszámolva minden sms. a valódi szám így kb. 1670, de az sem kevés azért 30 nap alatt

(#38) ^Clown

^Clown
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Én ha napi 1-2 sms-t írok, már sokat mondtam. Durva a napi 100 sms! Főleg, hogy mondjuk egy sms elküldése legyen 1 perc, az napi 1,5 óra csak sms-re. Ráérnek, az biztos...

ZTE Skate Nillkin tok fekete színben! | ZTE Skate matt fólia --> http://bit.ly/eLWpUo

(#39) Bathory Peti

Bathory Peti
(fanatikus tag)

Nagyon durva szám.Én fél évente küldök 1 sms-t.

További jó forumozást mindenkinek,én ma voltm itt utoljára.Sziasztok.

(#40) LA_COSTE válasza cantro (#37) üzenetére

LA_COSTE
(senior tag)

Ezt te hol olvastad?

(#41) Szasza888

Szasza888
(senior tag)

Ez így leírva első látásra, tényleg borzasztó soknak tűnik, DE gondoljatok bele csak abba, hogy mikor msneztek valakivel egy este(és átlag mondjuk nem egy emberrel szokott az ember fia) akkor hány mondatváltás történik, ergo leütött enterek száma, mondjuk beszélsz csak 5 emberrel és mindegyikkel mondjuk csak egy 20 percet, simán kijöhet a több száz, de inkább ezer mondatváltás, na ők ugyanezt csinálják csak smsben mintha msn lenne vagy chat, nem használják ki a 160 karaktert(pl nokiának is volt régebbi telóiban ilyen sms alapú chat) na odakint ez most a menő mert ingyé van az sms.
Kint lévő haver mesélte hogy így nyomja a jó nép.
Tehát abszolút nem hazugság a hír :R

[ Szerkesztve ]

Nokia 1011-->Nokia 1610-->Nokia 3210-->Nokia 3310-->Nokia 5510-->Nokia N-Gage-->Nokia 3100-->Nokia 6290-->Nokia 5800XM-->Samsung S8500 Wave-->SE X10i-->ZTE Blade

(#42) <NewL>

<NewL>
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

életemben nem küldtem ennyi sms-t:D

a némák:DD

[ Szerkesztve ]

There's an app for that

(#43) AMD Power

AMD Power
(Jómunkásember)

Ez mekkora egy hülyeség. :U

Eladó komplett irodai PC. http://hardverapro.hu/apro/elado_komplett_irodai_pc/friss.html

(#44) ígyvanferi

ígyvanferi
(senior tag)

Na akkor még egyszer: ez egy negyedévre vonatkozó adat, tehát napi 37 SMS...

[ Szerkesztve ]

(#45) *iguana* válasza fi:zi'k (#34) üzenetére

*iguana*
(fanatikus tag)
LOGOUT blog

Félreértések elkerülése végett tényleg nem kötekedni akartam.

Kéne vennem egy új nyerget a bringámra :)

(#46) fi:zi'k válasza ígyvanferi (#44) üzenetére

(PH! addikt)
LOGOUT blog

Vagy tévedsz.... :B

(#47) fi:zi'k válasza *iguana* (#45) üzenetére

(PH! addikt)
LOGOUT blog

Nekem is :( az Aliante gamma töri a seggem. :DDD

[ Szerkesztve ]

(#48) Ricardo válasza ^Clown (#38) üzenetére

Ricardo
(PH! nagyúr)

Nekem telefonálásra megy el ennyi idő :D SMS-t viszont nem küldök sokat.

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.