az most kb 49k, nem szar 
Gyorskeresés
Legfrissebb anyagok
Szakmai témák
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
Általános témák
GAMEPOD.hu témák
Adok-veszek témák
Útvonal
Fórumok » Alaplapok, chipsetek, memóriák » [Re:] Átlagos, de 8 GB-os ADATA memóriamodulok érkeznekHozzászólások

pmheros
(senior tag)
számomra a cl7 1333 az átlagos, nekem a cl9 1333 az gyenge
persze nekünk férfiaknak a méret a lényeg
hideg pizza, meleg sör

naszvalo
(tag)
hát igen.nem értem hogyan gondolhatják komolyan ezt a felárat a 8GB modul-ért, amikor ugyan ebből a ramból 1x4GB 5500ft[link] tehát 11000Ft-ból meg van 8GB. 49 000FT-ból meg kijön ugyan ebből 32GB ram is
/ 4x8GB ram,akár négy PC-be/ és még marad is lé.Nevetséges ez az árazás.

Runo
(őstag)
"A modulok nem kaptak hűtőbordát, de a viszonylag alacsony feszültségnek hála nem is termelnek túl sok hőt."
Viszonylag alacsony? a 1333-asok átlag 1.5V-on mennek nem?
[ Szerkesztve ]

.mf
(PH! addikt)
Ezek viccelnek? 8GB ECC Reg közel feleennyi!
Számos modul megy még 1,65 V-on is.
A semmi az nem nincs, hanem van. Ha a semmi van, akkor nincs semmi, de ha nincs semmi, akkor valami van, de az nem semmi.

Runo
(őstag)
Jah, pl. az én 1333/1600-asom megy 1.5V/1.65V-on.... de ez OC
[ Szerkesztve ]

lujó55
(őstag)
Na ebből ha bepakolok a gépbe 12db-ot, akkor megvan az elérhető maximális memórialimit 
Nem bizniszelek pattanásos milliomos gyerekekkel, akik maguk sem tudják mit akarnak!
Az 'újdonságnak' ára van...
"I see the diamonds, but you only see the rock"

pmheros
(senior tag)
bizony. Az 1,5V, az a JEDEC által előirányzott érték, mondhatni szabvány
Sem több, sem kevesebb
a "viszonylag alacsony" tényleg nem ilyen 
hideg pizza, meleg sör
Sajnos 1333 MHz-en is találni 1,65 V-osakat még. Idővel kikopik mind, de még nem jött el az az idő.
A semmi az nem nincs, hanem van. Ha a semmi van, akkor nincs semmi, de ha nincs semmi, akkor valami van, de az nem semmi.

Duracellm...
(őstag)
időzítések sem túl fényesek, drága.
8Gb 1600/1,5V-es kitt 12K volt nem olyan régen 
Az élet értelme:42 igen. Csupa páros szám, nem véletlenül:)

xAlten
(tag)
Ez mi? Egy átlagos ddr3 1333mhz cl9 8gb 49k-ért? 1db 49k? Ez érdekes én úgy tudtam hogy már rég vannak 8gb-os memóriamodulok...
"A facebookkal szemben gyorsan bejött a parlament." "jóazacodegen... tápgyártók asusa" "dejazultra az nemtudni eseli, mer kondivalkő engedélyeztetni a tanácsná"

Srodney
(senior tag)
miért is gyenge az neked? mert 20másodpercel hamarabb konvertálsz egy 4gb-os filmet?ez a kijelentés eléggé nagyképű volt...bloodsteven!

lexandro
(kvázi-tag)
Jó lenne látni az eredeti cikket. Túrtam a netet angol hírekért, hogy ez az ár honnan van, de sehol nem találtam. Ez persze az én hibám, csak arra gyanaxom, hogy elgépelték az árat.
Robi

pmheros
(senior tag)
hadd tudjam már mi számít nekem gyengének, elvégre az én értékrendemről beszéltem 
igen , mindig ilyen vagyok 
(itthon 3 készlet ddr3 -am van, mindegyik viszi 1333 -on a Cl7 -et)
[ Szerkesztve ]
hideg pizza, meleg sör

Srodney
(senior tag)
okés,én alkalmazkodó vagyok,van egy pár arc akiket így kell elfogadni,okés... 

vanhalen
(senior tag)
"miért is gyenge az neked? mert 20másodpercel hamarabb konvertálsz egy 4gb-os filmet?"
A memória késleltetést összehoztad a video konvertálás időtartamával? Szerinted mi a memória késleltetés lényege? 
[ Szerkesztve ]
A tudomány tegnap délutáni állása/tyúkhúr elmélet szerint igazán művelt csak az lehet, akin végigment egy nehézeke, tehát: Ha nem rendelkezel az említett képesítéssel: NE OKOSKODJ!:)

daa-raa
(MODERÁTOR)
Nem mintha bármit is befolyásolna...
Az a "viszonylag alacsony feszültség" egyébként a szabvány által előírt, szóval nem alacsony az, hanem annyi, amennyinek lennie kell.
Si vis pacem, para bellum.

Krix
(senior tag)
Errefelé már kapható egy ideje és €139 az ára.
Ha itt vannak az ászok, vígan dudorászok.
Akinek egy gépben kell a 32GB, az megveszi. Ennyit támogatnak jelenleg a Sandy / Bulldozer lapok.
HGyu
Xtreme 3D Team Hungary \ 7855.94MHz CPU-Z valid \ He'll love some woman 'til he goes insane, it's a short sweet ride on a runaway train. \ Sponsored by http://pcvizhutes.hu