Hirdetés

2012. május 29., kedd

(#1) gyiku

gyiku
(PH! kedvence)

az most kb 49k, nem szar :(

(#2) pmheros

pmheros
(senior tag)

számomra a cl7 1333 az átlagos, nekem a cl9 1333 az gyenge
persze nekünk férfiaknak a méret a lényeg

hideg pizza, meleg sör

(#3) naszvalo válasza gyiku (#1) üzenetére

naszvalo
(tag)

hát igen.nem értem hogyan gondolhatják komolyan ezt a felárat a 8GB modul-ért, amikor ugyan ebből a ramból 1x4GB 5500ft[link] tehát 11000Ft-ból meg van 8GB. 49 000FT-ból meg kijön ugyan ebből 32GB ram is :Y / 4x8GB ram,akár négy PC-be/ és még marad is lé.Nevetséges ez az árazás.

(#4) Runo

Runo
(őstag)

"A modulok nem kaptak hűtőbordát, de a viszonylag alacsony feszültségnek hála nem is termelnek túl sok hőt."

Viszonylag alacsony? a 1333-asok átlag 1.5V-on mennek nem?

[ Szerkesztve ]

(#5) .mf

.mf
(PH! addikt)

Ezek viccelnek? 8GB ECC Reg közel feleennyi!

(#6) Abu85 válasza Runo (#4) üzenetére

Abu85
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

Számos modul megy még 1,65 V-on is.

A semmi az nem nincs, hanem van. Ha a semmi van, akkor nincs semmi, de ha nincs semmi, akkor valami van, de az nem semmi.

(#7) Runo válasza Abu85 (#6) üzenetére

Runo
(őstag)

Jah, pl. az én 1333/1600-asom megy 1.5V/1.65V-on.... de ez OC

[ Szerkesztve ]

(#8) lujó55 válasza naszvalo (#3) üzenetére

lujó55
(őstag)

Na ebből ha bepakolok a gépbe 12db-ot, akkor megvan az elérhető maximális memórialimit :C

Nem bizniszelek pattanásos milliomos gyerekekkel, akik maguk sem tudják mit akarnak!

(#9) Móci válasza .mf (#5) üzenetére

Móci
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Az 'újdonságnak' ára van...

"I see the diamonds, but you only see the rock"

(#10) pmheros válasza Runo (#4) üzenetére

pmheros
(senior tag)

bizony. Az 1,5V, az a JEDEC által előirányzott érték, mondhatni szabvány
Sem több, sem kevesebb
a "viszonylag alacsony" tényleg nem ilyen :N

hideg pizza, meleg sör

(#11) Abu85 válasza Runo (#7) üzenetére

Abu85
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

Sajnos 1333 MHz-en is találni 1,65 V-osakat még. Idővel kikopik mind, de még nem jött el az az idő.

A semmi az nem nincs, hanem van. Ha a semmi van, akkor nincs semmi, de ha nincs semmi, akkor valami van, de az nem semmi.

(#12) Duracellm...

Duracellm...
(őstag)

időzítések sem túl fényesek, drága.

8Gb 1600/1,5V-es kitt 12K volt nem olyan régen :U

Az élet értelme:42 igen. Csupa páros szám, nem véletlenül:)

(#13) xAlten

xAlten
(tag)

Ez mi? Egy átlagos ddr3 1333mhz cl9 8gb 49k-ért? 1db 49k? Ez érdekes én úgy tudtam hogy már rég vannak 8gb-os memóriamodulok...

"A facebookkal szemben gyorsan bejött a parlament." "jóazacodegen... tápgyártók asusa" "dejazultra az nemtudni eseli, mer kondivalkő engedélyeztetni a tanácsná"

(#14) Srodney válasza pmheros (#2) üzenetére

Srodney
(senior tag)

miért is gyenge az neked? mert 20másodpercel hamarabb konvertálsz egy 4gb-os filmet?ez a kijelentés eléggé nagyképű volt...bloodsteven! :P :N :(((

(#15) lexandro

lexandro
(kvázi-tag)

Jó lenne látni az eredeti cikket. Túrtam a netet angol hírekért, hogy ez az ár honnan van, de sehol nem találtam. Ez persze az én hibám, csak arra gyanaxom, hogy elgépelték az árat.

Robi

(#16) pmheros válasza Srodney (#14) üzenetére

pmheros
(senior tag)

hadd tudjam már mi számít nekem gyengének, elvégre az én értékrendemről beszéltem ;)
igen , mindig ilyen vagyok :K
(itthon 3 készlet ddr3 -am van, mindegyik viszi 1333 -on a Cl7 -et)

[ Szerkesztve ]

hideg pizza, meleg sör

(#17) Srodney válasza pmheros (#16) üzenetére

Srodney
(senior tag)

okés,én alkalmazkodó vagyok,van egy pár arc akiket így kell elfogadni,okés... :R

(#18) vanhalen válasza Srodney (#14) üzenetére

vanhalen
(senior tag)

"miért is gyenge az neked? mert 20másodpercel hamarabb konvertálsz egy 4gb-os filmet?"

A memória késleltetést összehoztad a video konvertálás időtartamával? Szerinted mi a memória késleltetés lényege? :D

[ Szerkesztve ]

A tudomány tegnap délutáni állása/tyúkhúr elmélet szerint igazán művelt csak az lehet, akin végigment egy nehézeke, tehát: Ha nem rendelkezel az említett képesítéssel: NE OKOSKODJ!:)

(#19) daa-raa válasza pmheros (#2) üzenetére

daa-raa
(MODERÁTOR)

Nem mintha bármit is befolyásolna...

Az a "viszonylag alacsony feszültség" egyébként a szabvány által előírt, szóval nem alacsony az, hanem annyi, amennyinek lennie kell.

Si vis pacem, para bellum.

(#20) Krix

Krix
(senior tag)

Errefelé már kapható egy ideje és €139 az ára.

Ha itt vannak az ászok, vígan dudorászok.

(#21) 04ahgy

04ahgy
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Akinek egy gépben kell a 32GB, az megveszi. Ennyit támogatnak jelenleg a Sandy / Bulldozer lapok.

HGyu

Xtreme 3D Team Hungary \ 7855.94MHz CPU-Z valid \ He'll love some woman 'til he goes insane, it's a short sweet ride on a runaway train. \ Sponsored by http://pcvizhutes.hu

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.