Hirdetés

2012. május 29., kedd

(#1) fdisk

fdisk
(senior tag)

Elég brutálisan néz ki!(bár ezek a kék ledek elfogyhatnának már a raktárakból) :U :D
Az árára kiv. lennék,mert most akarok egy quad-ra benevezni és a tx2-em már nem biztos h elég lenne.

[ Szerkesztve ]

Gyerekkoromban utáltam, mikor az esküvőkön a vén nyanyák csipkedték az arcom a következő szöveggel: - Lehet, hogy te le leszel a következő... Csak nemrég hagyták abba, mióta ugyanezt csinálom nekik a temetéseken.

(#2) Atis707

Atis707
(fanatikus tag)
LOGOUT blog

Ebből egy kisebb verziót - mint pl. a Ninja-mini Ninja - HTPC-be szivesen látnék.

(#3) ADAM1337

ADAM1337
(PH! addikt)

Elég ütős. :C

cars1dA

(#4) lezso6

lezso6
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

Veszélyes játékszer... :U

"Ami nem öl meg, az kisebbé tesz" - Super Mario

(#5) syC

syC
(PH! addikt)

Nice :)

• De hova temetik a túlélőket? •

(#6) Kendek

Kendek
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Húha, ez aztán nem csak, hogy tetszetős kis darab, de minden bizonnyal a hűtésben is jeleskedik. De elfogadnék egy ilyen szépséget ide a házamba. Bár az ára is biztosan Extreme lesz.

<-ƘƘ-> Rendszerment

(#7) P00By

P00By
(PH! nagyúr)

Elég vadul néz ki!

(#8) twollah

twollah
(PH! nagyúr)

Teszt lesz rola?

(#9) sephi

sephi
(őstag)

Nagyon tetszik, kifejezetten szép hűtő. Reméljük teljesitményben is odaver.

H2O über alles! ---- steam : amadeus1980 --- origin : FeZo_HUN --- Hirdetése(i)m : http://href.hu/x/hhyb

(#10) Mr.Csizmás

Mr.Csizmás
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

végre valami újítás :)

CF kártya, hibás Nikon, sci-fi könyvek, Pana GF1, állvány, obi, stb: http://mcaf.ee/64957

(#11) Zsubi

Zsubi
(őstag)

Ütős kis cucc :C

Inkább legyek Alzheimer kóros, mint Parkinson kóros, mert inkább felejtsem el kifizetni a sört mint, hogy kiborogassam.

(#12) jorden06

jorden06
(senior tag)

Itthon hol lehet beszerezni eme gyártó termékeit?

(#13) Devid_81

Devid_81
(PH! kedvence)

Arctic Cooling Freezer Extreme?

.::www.megadanceradio.hu::.

(#14) sgergi

sgergi
(PH! kedvence)

Nagyon jól néz ki!

(#15) zuchy

zuchy
(őstag)
LOGOUT blog

Elég jól sikerült a hűtő. :K

PC-STYLE.hu

(#16) budo82

budo82
(kvázi-tag)

Szerettem a előd TT 120-at, szépen muzsikált nálam a Q6600 és az E8400 felett is... Sajnáltam egy kicsit, amikor eladtam. Szívesen kipróbálnám ezt a szörnyet is!

Olyan nincs, hogy valami nem sörnyitó...

(#17) Xaels

Xaels
(PH! kedvence)

Jól mutat az tény és valószínűleg a hűtési képességével sincs gond a hőcsövek számából és a lamellák méretéből adódóan. Engem inkább az aggaszt, hogy ezek a cifrázott lamellák mennyire befolyásolják vajon a szélzajt?! :F

A Samsung tökélyre fejlesztette a másolást: már nem csak design, szoftver és marketing terén olyan mint a "Körte", de hogy még a rajongókat is sikerült meghülyíteniük...

(#18) gabi81

gabi81
(kvázi-tag)

nagyon brutál.
viszont az árára kiváncsi lennék mert ha bőven 10k fölött van akkor sajnos számomra felejtős.

just believe in yourself

(#19) P00By válasza Devid_81 (#13) üzenetére

P00By
(PH! nagyúr)

Sztem a Tuniq előbb csinálta :U Bár ebben egyáltalán nem vagyok biztos!

(#20) budo82 válasza Devid_81 (#13) üzenetére

budo82
(kvázi-tag)

Jól mondta előttem P00By, a Tuniq az eredeti Tower 120-at ~2005 közepén(!!!) csinálta. Szóval az bőven - a rá hasonlító - AC Freezer Extreme előtti...
Egyébként a TT 120 még meghűtené most is a quadokat akár (kivéve i7 - nincs lefogatás), príma hűtő

Olyan nincs, hogy valami nem sörnyitó...

(#21) bocsika

bocsika
(fanatikus tag)

Na végre valami ötlet a kockák között. :R

Alcor OnAir2 FM Transzmitter eladó. http://href.hu/x/gkk4

(#22) ^Clown

^Clown
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

A kék ledektől jobban hűt? :U

ZTE Skate Nillkin tok fekete színben! | ZTE Skate matt fólia --> http://bit.ly/eLWpUo

(#23) luw2win válasza ^Clown (#22) üzenetére

luw2win
(őstag)
LOGOUT blog

hát ha a pirostól melegebb akkor biztos :DDD

.“Azért nem jut olyan sok ember sehova az életben, mert a hátsó kertben keresgélik a négylevelű lóheréket.”

(#24) Kendek válasza ^Clown (#22) üzenetére

Kendek
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Fénynyomás, a beesõ fénysugár által a felületre kifejtett nyomás. Ez nagyban segíti a keletkezett felesleges hő eltávolítását a lamellák közül. :DDD

<-ƘƘ-> Rendszerment

(#25) duffbeer

duffbeer
(őstag)

Lehet én vagyok hülye, de valaki magyarázza már el, hogyan tudták a papírvékony falú hőcsöveket így lecsiszolni (3.kép)??? Valami sántít. Vagy előnytelen a kép.

(#26) Ari18

Ari18
(őstag)
LOGOUT blog

Kifejezetten tetszik, végre nem a Hyper TX2 formájával akar mindegyik gyártó "újítani".

Árára kíváncsi leszek, szerintem 10k alatt lesz. Ha nem lenne hyper z600-am akkor elgondolkoznék rajta. A kék ledből mikor nőnek már ki :U

(#27) G@ß! válasza Ari18 (#26) üzenetére

G@ß!
(senior tag)
LOGOUT blog

Szerintem tuti h nem lesz 10k alatt, de még M.o.-on se nagyon fogjuk a boltokba látni... :(

i9000 + CM9 nightly 04.22 + Devil 0.72

(#28) vgergo válasza budo82 (#20) üzenetére

vgergo
(fanatikus tag)

TT 120-hoz lehet hozzá venni i7 lefogatót.

http://db.tt/RcvuahpV

(#29) Peti78

Peti78
(senior tag)

Meglehetősen impozáns darab. Kétséges azonban az ára, és persze az a 20db 2000Rpm-en. Ez utóbbit erősen kétlem. Kapásból negatívum, hogy a legtobb házból ki kell szedni az alaplapot ha pl. pasztázni szeretnénk. A teljesítményéről pedig remélem, hogy hamarosan lesz teszt. Szívesen látnék egy összehasonlítást erről, egy Hyper 212-ről, valamint egy Freezer extremeről. A többit más a PH gurukra hagyom :)

Hányszor meritek még, ami már megtörtént,megtenni újra és újra?Gõgös az arcotok, a falnak rohantok,nektek a hatalom a minden.

(#30) Ste

Ste
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Elég érdekes a felfogató rendszere. Engem kicsit aggaszt az a két vékony casvar, amivele zt a szörnyet a laphoz lehet rögzíteni :U

True Success is Blonde

(#31) devast válasza Peti78 (#29) üzenetére

devast
(őstag)

Én is ezen csodálkoztam el... ja persze 20db 2000rpm 90cfm-el... max a mesében :DDD

Fan of 2nd order harmonics since 2010

(#32) nrgia

nrgia
(őstag)

Brutaliti fataliti...

...ha valaki a sarkára áll, az talpra esett ???...

(#33) gpatrik

gpatrik
(tag)

Szép-szép, a ledek is szépek, plexis házban jólmutat hogy világít, egyébként értelmetlen.

"A világ tele van készséges emberekkel. Az egyik fele kész dolgozni, a másik fele kész hagyni őket dolgozni."

(#34) Yany válasza duffbeer (#25) üzenetére

Yany
(senior tag)
LOGOUT blog

Úgy gondolom, hogy nem csiszolt, hanem lapított valamilyen nyomással. Bár az sincs kizárva, hogy ott nem papírvékony a fala, de ez már a Xigmatek és ThermoLab hűtőknél is foglalkoztatott engem is. Szerintem egyszerűen csak "belelapították" és talán csak minimálisat csiszoltak (polír?) rajta.

jancsiga

(#35) gpatrik válasza Ste (#30) üzenetére

gpatrik
(tag)

Max kikötöd a ház tetejére, hogy ki ne szakadjon a helyéről, az esetleges szállítás pedig szigorúan oldalrafektetve. :DDD Mondjuk ez az utóbbi ismerős.

"A világ tele van készséges emberekkel. Az egyik fele kész dolgozni, a másik fele kész hagyni őket dolgozni."

(#36) D4rkAv3ng3r válasza twollah (#8) üzenetére

D4rkAv3ng3r
(senior tag)
LOGOUT blog

Külföldi honlapon biztos, itt nem tudom. :DDD
Szerintem techpowerup-on vagy másik közismert külföldi lapon fel fog bukkani, ha már nincs most is fent. Mindjárt rá is keresek. :)

kék LED-del nem tudom mi a gond nekem is kék fény van a gépemben (pontosan kék LED-es venti + kék neon), de nem vagyok rendőr. (kékfény) xD Mondjuk gondolkodtam, hogy piros tán még jobb lenne, egyébként lehet, hogy később lesz más színben is.

[ Szerkesztve ]

(#37) D4rkAv3ng3r

D4rkAv3ng3r
(senior tag)
LOGOUT blog

Egyébként szerintem a CM V10 brutálisabb igaz az ára is. :DDD

[link]

[ Szerkesztve ]

(#38) tupacamaru válasza D4rkAv3ng3r (#37) üzenetére

tupacamaru
(PH! addikt)

Tényleg brutálisabb csakhogy a V10 nem teljesen léghűtő és azért annyi az ára amennyi. :U

Hello, a nevem Inigo Montoya! Megölted apámat, készülj a halálra!!!.................... De figyelmeztetlek, letollak titeket mint a szaros gatyát. by Terry Collins........... Na mi lesz??? Ijessz!!!

(#39) Ari18 válasza G@ß! (#27) üzenetére

Ari18
(őstag)
LOGOUT blog

Nem minden gyártó olyan, mint a Zalman, pcgear-nél tuti lesz. ;)

(#40) Solad válasza ^Clown (#22) üzenetére

Solad
(őstag)
LOGOUT blog

persze. a kek hideg szin ;)

Példaképem Gregory House

(#41) Mans20

Mans20
(őstag)

Én örülnék ha lenne zöld leddel is ilyen állat hűtő,bár az én hiper 212 re is láttam zöld ledes ventit,de olyan csak pápua új gineába kapható.

(#42) daa-raa válasza D4rkAv3ng3r (#36) üzenetére

daa-raa
(MODERÁTOR)

Nem a kék LED-del van a baj, csak simán a LED-del. Mert ugyanis mi a bánatos pöcsnek kell az egyáltalán?

Si vis pacem, para bellum.

(#43) Kartács

Kartács
(fanatikus tag)

Lehet ilyet most kapni valahol hazai földön? :)

Gigabyte MA790XT-UD4P ::::: Phenom II X4 965 @ 3,8GHz ::::: G.Skill 4GB 1600Mhz ::::: Asus 6950 DCII/2DI4S/2GD5 ::::: Corsair TX750W ::::: HAF932 - SimonYana @ Black Style ::::: Scythe Grand Kama Cross

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.