Aktív hűtés 
A tempó tényleg kellemes, de hogy játékosoknak 
True Success is Blonde
Aktív hűtés 
A tempó tényleg kellemes, de hogy játékosoknak 
True Success is Blonde

Hiányolom róla a Crossfire/SLI csatlakozót.
MOD: (#1) Ste: Akkor ez "Gémer" cucc?
[ Szerkesztve ]
"Amikor kicsi voltam, anyám mindig azt mondta, hogy egyszer börtönben fogom végezni. Nem azért, mert bűnöző alkat vagyok, hanem mert egyszerűen hülye..."
Tíz év múlva bagóért tehetjük majd a retro játékgépünkbe...
Na persze, ha eladnak belőle annyi darabot, hogy fel lehessen lelni...
Csúcs karaj! Csak boot nélkül semmi haszna nincs. 
Family Guy Online - Closed Beta
Szerintem nem a hazai játékos közösségre gondoltak, mikor kifejlesztették. 
<-ƘƘ-> Rendszerment
10év múlva nem akarok ilyet tenni a gépembe! Legyen szépen a noti alaplapjára forrasztva / integrálva egy sokkal megbízhatóbb változata és ne fogyasszon pár W-nál többet 
[ Szerkesztve ]
True Success is Blonde
nem semmi cucc, gondolom az ára is a csillagos egekbe lesz.
ui.: Az 512 MB-os gyÁrsítótárral működő - egy pici elírás 
[ Szerkesztve ]
...................\\\--->>> HUN eXtreme OC Team <<<---///................... ....................\\\--->>> Gigabyte Hungary Product Tester® <<<---///.................... .....................\\\--->>> http://hardverker.hu/cikklista.php <<<---///.....................

Szerintem 1000dodó alatt tuti nem adják ki a kezükből .
Szerk: a Terrásat
[ Szerkesztve ]
Sose vitatkozz idiótákkal. Lesüllyedsz az ő szintjükre, és végül úgy is legyőznek a rutinjukkal.

GS szériából a 2TB-os az 5000dodó 
[ Szerkesztve ]
Device: ZTE Blade | Android ver: 2.3.7 | FW: gen2@128MB system | Kernel: 2.6.35.7 | ROM: IceArmor II ReBoRn (by Apeelme&Kelzsoca) | Theme: OrangeKiss
Mondtam én, hogy nem nekünk találták ki. CS bajnokságra nem is kell ilyen. 
<-ƘƘ-> Rendszerment

Miért ne lehetne bootolni?
Gyakorlatilag egy RAID vezérlő, amire ráépítették az SSD-ket is. Beállítod boot eszköznek, hogy SCSI és Windows-nak beadagolod a SCSI vezérlő driverét telepítéskor. Kb. mint bármely más RAID rendszernél.
My password is ' or '1'='1' -- ' - Elado felkonfig - http://bit.ly/IGCQGz

Akkor, nem te vagy a célközönség. 
oprendszerre pazarolni egy ilyet eleve szánalmas lenne.... én tudnék vele mit csinálni 
Ízirájder öcsém, ízirájder...

Szép, nagy árakat várok ezeknek.
Hirtelen olyan videokártya feelingem lett, mikor először ránéztem. 
"...de a teljesítményük miatt biztosan nem lesz olcsók." 
Általában a "majd holnap" lesz a hét legzsúfoltabb lapja.

Semmi neonfényes venti? Semmi hőfok kijelzés? Nem is igazi játékos felszerelés. 
:C <-- Ez nem egy becsmérlő tapsolás.
ez már többször téma volt. hasonló módon lehet boot-olni róluk, mintha pl. egy pci tett sata raid kártyán lógnának winyók.
én azon akadtam enyhén ki, hogy a kis gépem egycsatornás ram írása nem sokkal több, mint 2 ilyené, raid 0-ba kötve... 
fanless project: fourth gear......................................................................... http://prohardver.hu/teszt/interju_csucskonfig_passzivan_hutve/kezdetek.html

A hűtés engem is meglepett, de valahol (sajnos) érthető. Nekem VaporX-es hűtéssel kellene
. Kár, hogy legalább aranyárban lesz
. Inkább vennék egy új autót az árából
.
Brutális és hatalmas jószág amúgy, ami szédületes tempóra képes. Kellene olyan változat belőle, ami legalább elvi szinten megfizethető lenne: SATA3 csatlakozóval, mondjuk 400-600 MB/s körüli olvasási/írási sebességgel rendelkezne, meg mondjuk 64-512 GB kapacitással, nagyobb SSD-ből igazából - a jelenlegi árakat figyelembe véve - teljesen értelmetlen.
Te is fiam, Bluetooth?

Akkor igazam van ha 5k-t kérnek érte akkor 1ért biztos nem adják 
Sose vitatkozz idiótákkal. Lesüllyedsz az ő szintjükre, és végül úgy is legyőznek a rutinjukkal.

Én azt hittem, hogy még drágább lesz
, persze még így is megfizethetetlen szinte mindenkinek.
Amúgy a boot-os kérdés teljesen jogos, a korábbi PCIe-s FusionIO SSD-k nem voltak bootolhatóak, bár azóta már valószínűleg megoldották a problémát firmware frissítéssel.
Te is fiam, Bluetooth?

Amúgy végülis 5000-et simán megér. Sőt, akár 20-at is adnék érte, még az 1 terásért is...
Jobbak akár CFX-be/Quad SLI-be is köthetnék. 
[ Szerkesztve ]
Te is fiam, Bluetooth?

Nem bánnám ha egy félterásat valaki hozzám vágna
,- És igen hihetetlen módon nekem sem elsősorban játékra kéne.. 
"Anizotropikus szűrés? - ez az a ritka trópusi betegséget kimutató szűrő-vizsgálat??? - úgy hallottam nagyon veszélyes azaz anizo-tropik, de állítólag már van ellene védőoltás is..."

Nekem egy 64GB-os tökéletesen megfelelne.
Adattárolásra teljesen fölösleges (talán még szerver oldalon is), mert nincs az az eszköz, amivel ki lehetne használni. (USB? FireWire? eSATA? Ezek végén meg egy hagyományos HDD?)
"Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó!"

Errol a venti megoldasraol eszembe jutnak a jo kis szakmunkas evek 
Ettol csunyabban nem lehetett volna? ![;]](/dl/s/v1.gif)
.::www.megadanceradio.hu::.
ventin besírtam...

Ilyen venti felszerelést/lemez kivágást Móricka csinál technika órán. Én elhiszem, hogy fasza, de ez kiábrándító... 
Semmit nem adnak ingyen, akinek semmily(j)e nincs mi a faxban higgyen? (Tankcsapda)

Nekem csak az ára kéne. De az nagyon.
CSS (Hun)Bloodkiller
Mert nem támogatja a "kártya"
Az egy dolog, hogy az alaplap/BIOS támogatja ezt, de a kártya nem feltétlenül... volt már ilyen kártyás SSD.
Az a hűtés elég rosszul néz ki. Ha kell hűtés, akkor tegyenek már rá normális ventit, ne ilyen kicsi vacakot. (még ha olyan helyre is megy, ahol a zaj nem számít, akkor is...)
Illetve csak én látom úgy, hogy a lyuggatott, mintha a házból kifelé szellőzne, de mögötte meg le van zárva? 
\\\\\\\\\\\\\\\\ ALLEZ AMÉLIE!!! - www.ameliemauresmo.hu //////////////// Videókazetták digitalizálása Xvid és DVD-Video formátumba olcsón, jó minőségben! Ha érdekel dobj privit!
áá az a kis nyavajás hűtés..., vagy nagyonbb és csengesebb hűtő, vagy nagyon jó passzív
de ez nagyon Voodoo feeling
.“Azért nem jut olyan sok ember sehova az életben, mert a hátsó kertben keresgélik a négylevelű lóheréket.”

Jó nagy, és az a kis venti...
Inkább egy Z-drive! 

Előfordulhat, de azért ez mégiscsak egy szerverekbe szánt RAID eszköz. Azok közt meg ritka amelyik nem bootol. Azért ott nem keveset számít a boot eszköz redundanciája sem.
My password is ' or '1'='1' -- ' - Elado felkonfig - http://bit.ly/IGCQGz

Hihetetlen sebesség,gondolom hihetetlen áron

de unom már mindig csak ez megy sebesség növelés
4x, 8x kövi 16x pci-e =2gb/s
nem hogy az áron dolgoznának meg a sata III-at dobhatnák már piacra el pusztulok mire valami újdonság megjelenik sata III-at a népnek jó áron.

[ Szerkesztve ]
Épp azért nem biztos, hogy annyira fontos... az oprendszer simán lehet külön meghajtón... arra nem kell SSD, hiszen nem azon megy a munka.
(Egyébként az is nagyteljesítményű PCIe-s SSD-k voltak, amik nem voltak bootolhatóak.)
\\\\\\\\\\\\\\\\ ALLEZ AMÉLIE!!! - www.ameliemauresmo.hu //////////////// Videókazetták digitalizálása Xvid és DVD-Video formátumba olcsón, jó minőségben! Ha érdekel dobj privit!
Most konkretan mire lenne jo a sata3 a maga vacak kis 6 Gb/s sebessegevel, amikor ez igy, ahogy van, boven 10 Gb/s feletti sebesseget produkal?...
Falsus in uno, falsus in omnibus.
A bootolas azert tobbe-kevesbe non-issue, mert linuxnal a bootolashoz kell egy darab kernel meg egy initrd image, a ketto egyutt kb 15 mega, ezt akar a halozatrol vagy akar egy pendrive-rol siman be lehet olvasni, onnantol kezdve meg mar el az SSD is.
Gondolom azert windowsnal is ossze lehet hozni vmi hasonlot, ilyesmi meg egy profi kornyezetben (ahova ezeket nyilvan szanjak) nem lehet tul nagy akadaly.
[ Szerkesztve ]
Falsus in uno, falsus in omnibus.
A ventilátoros hűtés csak a vezérlő áramkörnek kell, memóriák nem igénylik.
Persze egy zsák pénzért már lehetne esztétikusabb is a kivitel...

hát talán arra lenne jó hogy több ssd menyen egyszerre
gondolom a te alaplapod se olyan amibe belemegy 4db.
azt hittem logikus.