jaj miert en vagyok az elso... 
most telleg minden flame nelkul: tornek az apple baberjaira? 
"odabasztad a kis fejecskéjét...a szemüveg nem tört el?" :DDD
jaj miert en vagyok az elso... 
most telleg minden flame nelkul: tornek az apple baberjaira? 
"odabasztad a kis fejecskéjét...a szemüveg nem tört el?" :DDD
szerintem nem, meg szerintem ez nem is túl praktikus elredezés
simán befért volna a monitor mögé az egész, akkor talán valamivel szebb lenne, bár így meg könnyebben hozzá lehet férni. azért nem az a cucc amiért rohannék a boltba megvenni...
Az izmok megfeszülnek, a szív duplán dobban

"A számítógépházhoz illesztett szélesvásznú monitor mérete a termék nevéből könnyen kikövetkeztethető"
Én siklottam át a termék neve felett, vagy kimaradt a cikkből? 
Amikor ránéztem, hirtelen egy porszívó jutott az eszembe, a fém csövével, meg a szívófejjel, az az amerikai fajta. 
de ez az atom egy nagy kaki, miért nem lehet bele normális procit beletenni? 
extra

Ha legalább mutiból készült kép és erőltetik, hogy a vezetékes bill vezetéknélküli, photoshoppolnák ki rendesen. 
Ettől fgtlenül van realitása (nagyon tipikus irodai felhasználás szintjén persze).
[ Szerkesztve ]
A natívba 1680x1050 -es monitor nem is ment volna... áááá... 
~ http://twitter.com/pancakespeedy ~ || ~ http://bit.ly/pancakespeedy ~
Árban alig jobb, mintha vesz valaki egy Atom procis netbookot és hozzá egy hasonló monitort... akkor legalább magával is tudná vinni, teljesítményben meg ugyan az.
Stiky: Mivel ez 16:9-es monitor, így az a felbontás elég bajos lett volna 
[ Szerkesztve ]
\\\\\\\\\\\\\\\\ ALLEZ AMÉLIE!!! - www.ameliemauresmo.hu //////////////// Videókazetták digitalizálása Xvid és DVD-Video formátumba olcsón, jó minőségben! Ha érdekel dobj privit!

Mert emögött van milliós marketing. 
"Only two things are infinite, the universe and human stupidity, and I'm not sure about the former." (Albert Einstein)
Hát a termék becses neve a rendkívül hangzatos All-in-one PC 18,4 col. 
De csak a te kedvedért közérthetőbb formába varázsoltam. 
[ Szerkesztve ]
A semmi az nem nincs, hanem van. Ha a semmi van, akkor nincs semmi, de ha nincs semmi, akkor valami van, de az nem semmi.

Persze, olcsó notiba még csak megértem az Atomot, mert sok mindenhez elég és keveset fogyaszt. Na de asztali gépbe..?
Éppen olvasok egy érdekes könyvet az antigravitációról... képtelen vagyok lerakni.

Ennek annyi a funkciója, hogy otthon leüljél elé és netezzél, arra minek más? Kis helyen elfér, és jól néz ki. Valószínű nem a Ph közönségének találták ki, de van akinek ez fog kelleni. 
Ez az üzenet kizárólag újrahasznosított elektronokból készült!

Üzleti környezetben bőven elégséges teljesítményt tud nyújtani. Arra hogy futtasanak rajta webböngészőt, office alkalmazásokat vagy vállalati környezetben tipikusabb kliens alkalmazásokat pl. raktározás, bérszámfejtés, könyvelést bőven megteszi. A helyigénye kicsi az íróasztalon, csendes és keveset fogyaszt, így az üzemeltetése is gazdaságos.
Ha meg nagyobb teljesítmény kell vagy bővebb vállalati menedszement funkcionalítás, akkor pl ott van a DQ45EK mini-ITX-es alaplap, hozzá meg E5000, E7000, E8000 szériából egy Core2-es proci. Kicsivel többet fog fogyasztani, de a teljesítménye is jóval nagyobb lesz, ha alkalmazás oldalról mindeképp arra van igény. Vagy ha egy nagyobb vállalati eszközpark esetén a rendszergazdának nem mindegy hogyan tudja felügyelni a rá bízott gépeket.
[ Szerkesztve ]

Ezt sokkal jobb ötletnek tartom, csak az ára nevetséges.
Az 1680x945-ös felbontás meg nagyon kellett, francnak kell erőltetni a 16:9-et, egy sima 1440x900-as 19"-os panel nem lett volna jó?
Dell Latitude D420 / D430 -hoz keresek zif hdd kábelt (HJ178): http://t7.hu/tho-hj178

Nem rossz ötlet. Végülis net-re , office dolgokra bőven elég az atom is, ráadásul keveset fogyaszt, még spórolni is lehet vele. Tetszik a kijelző felbontása 
• De hova temetik a túlélőket? •
Csakhogy ezt egy valllat nem fogja megvenni. Egy Dell-tol vagy HP-tol sokkal jobb ajanlatot kapsz...
Privat velemeny - keretik nem megkovezni...

A belseje ennek az Asus Eee Box-nak ugyanaz. Ezt is hasonlóan felszerelték a moncsi háta mögé: [link]
Egy vállalatnál szerintem kifejezetten hátrányos a WS. Az inkább filmekhez jó, amire ez már csak korlátozottan alkalmas. Szóval inkább a divat meglovagolásának tartom, és nem értelmes választásnak.
Kedvenceim: hettyen-pitty, "dudák- dudák, nyam-nyam-nyam." "este, van, este van, ... este van este van... -nyugalom barátom, nyugalom" "nincs mese -hozok sört! -akkor van!" És, hogy a pokolban végtelenségig sorban kell állni:)

Az Asus Eee Box már tényleg nem rossz, de én még azt is kicsit drágának érzem.
Dell Latitude D420 / D430 -hoz keresek zif hdd kábelt (HJ178): http://t7.hu/tho-hj178

milyen kaki..kicsit nézzél utánna mit tud és mennyit kell ezért az asztalra tenni, meg rengeteg újítás van benne, nem eszik szinte semmit...és azért nem egy 4magossal kellene összehasonlítani!
http://www.facebook.com/serverhive szerverhozzáférés! | "Mond szépen angolul: Gyors róka!"

"All-in-one PC szériájának legújabb, 18,4 colos változatát. A számítógépházhoz illesztett szélesvásznú monitor mérete a fentebb leírtak alapján könnyen kikövetkeztethető"
Hát igen, ha leírod, hogy 18,4 colos változat, abból tényleg könnyen ki lehet deríteni 
Szóval szerintem tök felesleges az a második mondat.
[ Szerkesztve ]
Újabban divat nem válaszolni a privátokra?! Megbeszélt találkozóra pedig illik elmenni vagy időben visszamondani. Én azt hittem, ez alap.
Nagymonitoros összecsukhatatlan netbook
"You are here for a good time... not a long time" /Colin McRae/

Nekem tetszik, jól néz ki, mezei felhasználásra bőven elég. Az atom meg azért jó bele, mert kicsi, olcsó és nem melegszik (ezt a hármat EGYÜTT kevés alternatíva nyújtja), ergo nem kell neki batár hűtő, ergo picire lehet építeni azt a vacakot. Nekem ez a forma sokkal jobban bejön, mint a monitor mögé akasztós megoldás: ez kecsesebb és stabilabb...tulajdonképpen a monitor talpa a gép...
Biztos a formából/elrendezésből adódóan (volt már ilyen régen), de nosztalgikus érzések hatnak át: örülök hogy megint van "kis gép az asztalon" kategória (mint pl anno Spectrum), amit használni is lehet valamire (főleg ha lesz belőle 2 magos atommal szerelt is, és miért ne lenne).
Amit én se értek, az a hülye felbontás erőltetése...OK-OK, szabványos, de gyakorlati előnye nem sok van, akkor meg miért nem lehetett az elterjedtebb formátumokból válogatni? Túl egyszerű lett volna? 
"No, I'm not immortal: I'm just not good at dying..."

"Az atom meg azért jó bele, mert kicsi, olcsó és nem melegszik (ezt a hármat EGYÜTT kevés alternatíva nyújtja)"
Olcsó Athlon 64 vagy Intel Dual Core (esetleg régebbi egymagosak), egy kis downclocking és undervolting - és ugyanott vagyunk, lehet, hogy még jobb teljesítmény/fogyasztás aránnyal.
Éppen olvasok egy érdekes könyvet az antigravitációról... képtelen vagyok lerakni.
te meg ezeket lesd meg, aztán nézni fogsz utána ![;]](/dl/s/v1.gif)
Atom: 8W + Intel 945GC: 22.2W = 30.2W
Athlon 64: 4W + AMD 780G: 11.4W = 15.4W
gondolom nem kell részletezni, hogy számítási teljesítményben is csúnyán kikap az Atom.
a hőmérsékletek pedig:

extra
Hát ... ja.
Most, hogy mondod mindenképp.
Ez már az a kategória amikor az egekig tupírozom a felesleges mondandóm. 
[ Szerkesztve ]
A semmi az nem nincs, hanem van. Ha a semmi van, akkor nincs semmi, de ha nincs semmi, akkor valami van, de az nem semmi.

Felcserélted a 4 és a 8 W-ot... 
Atom: 4W + Intel 945GC: 22.2W = 26.2W
Athlon 64: 8W + AMD 780G: 11.4W = 19.4W

Ebben a gépben N270-es Atom van aminek a TDP-je 2.5W, a hozzá tartozó netbook 945GSE chipset TDP-je pedig 6W.
Az előbb linkelt Asus Eee Box-nál, ami hasonló kialakítású, ott vannak a rendszer fogyasztás adatok: [link]
idle-ben 16W, terhelve 22-25W
Meg bonuszkent a #'27 es #28-hoz itt van ez a cikk szinten a TH-rol: [link]
Abban ugye milyen mashogy fest az A64 2000+ vs. Atom kerdes? 
Hát nálam a VIA Nano futot be nevető harmadikként. 
Csak kapni nem lehet. Ha meg igen, akkor valami hajmereszto aron 
valahogy én is jobb ötletnek tartanám talp helyett a monitor hátára akasztani a cuccost... de ők tudják. így se rossz, a teljesítménye pedig a célnak megfelel, a fogyasztása is kevesebb, mint egy erősebb gépnek. remélem elterjednek ezek a cuccok, és irodai munkára nem 3GHz-es c2d-ket kell beállítani 2GB memóriával, amik zabálnak, hanem ilyen kis aranyosságokat.
már csak az oled-kijelzőknek kell megjönni, amik keveset fogyasztanak, és itt lesz a kánaán 
ez olyan, mint a görögtűz, csak görögvíz - Loretto
Itt van nálam az Eee Box és adtak hozzá egy VESA rögzítőpanelt, amivel monitor hátára lehet csavarozni. 70k alatt várható a hazai ára, szóval a 250 Euroba (kb. 125 000 Ft) befér majd mellé egy kellemes TFT-is. Van benne Wi-Fi (ráadásul n-es) így az ODD hiánya sem annyira fájó. Egyetlen gyengéje a 80-as HDD, persze ez is cserélhető, ma már nem is olyan sok pénzért. Ha majd csinálnak HDMI csatlakozósat, akkor talán és is felcsavarozok egyet az LCD-TV hátuljára 
[ Szerkesztve ]
Resistance Is Futile. You will be assimilated!
hopsz, tényleg felcseréltem 
extra
a 80-as hdd miért gyengéje? arra a gelhasználásra imho felesleges nagyobb. különösen, ha egy hálózati cuccról szedi a dolgokat. ha nálad van, remélhetőleg hamarosan tesztet is olvashatunk róla.
szeretem a pici gépeket... előbb-utóbb nálam is elkészül a övetkező 
ez olyan, mint a görögtűz, csak görögvíz - Loretto

Csak hogy pontosak legyünk:
Atom270: 2.5W + Intel 945GSE: 6W = 8.5W
Athlon 64: 8W + AMD 780G: 11.4W = 19.4W
A tesztben szereplő proci kapható már?
http://phmegbizhatosag.atw.hu/phtabla.php?nev=billu

Nem lesz. Az Inteltől származó infó alapján (jelen ismereteim szerint) csak netbookokban lesz jelen az N3xx-as, ahogy a 2-nél több giga memóriát sem engedik. Aztán hogy ez a jövőben hogyan változik, azt nem tudom.
No woman. No cry. No kidding.

Igy van! Az áemdé procca még csak "prototipusban" létezik
Dokar: ha az egész cikket linkeled amiböl a képet szedted akkor abbol azért kiderül hogy az atom körül a chipset a hunyó fogyasztásban mert régi. az AMD mellett meg1 sokkal jobb chipset van...
amugy meg tök ugy néz ki mintha 1 msi windre ragasztottak volna egy 16:9-es moncsit 
A legügyesebb állat az ürge, hiszen búzával teli pofazacskóval is képes repülni, miközben egy bagolyt egyensúlyoz a hátán.

Ezt a sok Ajmd- fant csak azt nézi, honnan lehet valami rosszat kikaparni az Atom alól
Dokar-ra ez különösen igaz...nevetséges a ködösítésed.
Goo ALONSO ; BF3-- satazso | Intel Core + Windows = Jaguar, behúzott kézifékkel.

Az a baj,hogy mindeniki az otthoni,egyszemélyes gépből indul ki.
Nagy tömegben,céges felhasználásra igenis nagyon jók pl. az Asus EEEBOX-ok.
(Kis hely,kicsi energiafogyasztás stb.)
És a legfontosabb:egy vállalat esetében több száz hagyományos gép megy 3-500W-os tápokkal(minek???-energiapazarlás).Office programokra,internetre,ügyviteli progikra elég az a teljesítmény,amit ezek a kis gépek nyújtanak
Nem csak a prociteljesítmény a lényeges..
[ Szerkesztve ]

http://phmegbizhatosag.atw.hu/phtabla.php?nev=billu
Szerintem azért gyengéje a 80-as HDD, mert szinte semmivel sem drágább a 160-as, és a 320-asok ára is szépen csökken. Persze, irodába tényleg tök fölösleges, de én valahogy mindig magamból (és a 720p-s filmjeimből
) indulok ki.
Céges vonalon az Eee Boxnak meg kell küzdenie a Dellel, HP-vel, Fujitsu Siemenssel és a többiekkel, akik vészesen alacsony árakat tudnak adni nagyobb rendeléseknél. Persze, az Atomos nettop rendszerek tuti betörnek erre a piacra is. Az igazán nagy dobás az az egychipes rendszer lehet. Ha párosul mellé az Intel reklámgépezete és eladási politikája, akkor a konkurenseknek nagyon nehéz dolguk lesz.

viszont az 1920X1080 nem lett volna bajos, pedig az egy ilyen célokra és méretűre tervezett masinánál manapság már ajánlatos 
Informatikus csemete mondókája: ZIP ZIP csóka, vak vARJúcska. A Windows 2 dologtól akadhat ki: az egyik önmaga, a másik bármi más. Donald billentyűzetet használ, Mickey egeret. A WORD elszáll, az írás megmarad.

720p? 1080p
hát igen, ezért hiányolom amit hinyoltam az előzőekben.
[ Szerkesztve ]
Informatikus csemete mondókája: ZIP ZIP csóka, vak vARJúcska. A Windows 2 dologtól akadhat ki: az egyik önmaga, a másik bármi más. Donald billentyűzetet használ, Mickey egeret. A WORD elszáll, az írás megmarad.