Egész jó ára van, de tesztet várunk! 
"Football isn't a contact sport; it's a collision sport. Dancing is a contact sport." // Amíg a Föld kerek, mindig lesznek OPELEK!!!!! // 8v az igazi, nem a V8 -> Kadett 4ever
Egész jó ára van, de tesztet várunk! 
"Football isn't a contact sport; it's a collision sport. Dancing is a contact sport." // Amíg a Föld kerek, mindig lesznek OPELEK!!!!! // 8v az igazi, nem a V8 -> Kadett 4ever

és milyen jó árcsökkentő hatással lesz ez ám... jókor jött, év végére egy kis árverseny sose árt... 
másolat másolatának a másolata, de eredetileg is ilyen volt.
Na ez tetszik, végre nem húzzák az időt
Mondjuk engem nem érint, a 2600XT is épp elég 
(#4) venember83
Ideje volt huzni valamit ATinak. Kerdes mennyi profit van igy a karin s mennyire tudnak meg lemenni arban, mert nVidia is biztos drasztikusan arat fog csokkenteni.
The name on the front of the shirt is more important than the one on the back! 6/10 monacói győzelem (sorozatban 5), az F1 királya. Pedal to the metal, McCrash mindörökké! 600+ mountainriders.ro http://tiny.cc/iQuZP

Végre... Remélem, hogy árakat csökken most az nvidia. 
:C <-- Ez nem egy becsmérlő tapsolás.
(#6) Tuco Ramirez válasza juliabrilke (#5) üzenetére

Ez biztos beindítja az NV-AMD árháborút. A 63k-s nyitóár szerintem nagyon korrekt.
Kérdés, mennyire jól húzható a karesz...? Pár előzetes netes teszt szerint elég jól...
SC2 ID: Peter 1714

Pegazusnál 57k 2év garral a Sapphire 
Intel & ATI

Most lesz majd jó 8600GE-t, vagy X1950Pro/GT-t venni a középkategóriában
57000 HUF újan az 512-es Sapphire itt a fórumon, úgyhogy a 8800GTS tulajok elkezdhetik felkötni azt a bizonyost...
Eladó cuccok: http://href.hu/x/bl37
(#9) juliabrilke válasza Tuco Ramirez (#6) üzenetére

Én pont erre az árháborúra vártam már. Akarok venni kártyát és ez pont kapóra jött.

Ez lesz az új karim az tuti.
mindjárt keresek tesztet biztos van már pár db
''Öregember nem gyorsvonat!''
XT szintre felhúzva megveri az összes GTS-t.
Hmm...
Egész korrekt ár egy ilyen kártyáért. Ha csak az órajelekben tér el az XT-től, akkor nagyon is jó vétel. Feltúrni az XT szintjére, és kész. Már csak egy teszt kellene. 
Remélem hogy ha nem is jön be az NV új kártyája, akkor legalább a régebbieket egy picit lejjebb engedi, amennyiben a tesztekben jó eredményeket tud felmutatni az ATI. 
"A battle has been fought, and is now over. Place your sword upon the ground, and rest in the temporal peace. After dozing in the warmth of a dream, a new day will begin." - Fate/stay Night BattleTag: Vistaboy#1222

Ja igen.. Türelmetlenül várom a ph!-s bemutatót! 
Intel & ATI

Tudom, ezért is írtam.
De majd a PH-s teszt rávilágít a pontos teljesítményére és a tuningpotenciálra.
Persze gondolom a hűtése ennek sem lesz egyszerű. 
Eladó cuccok: http://href.hu/x/bl37

Ez nekem is kapóra jött, karácsonyig VGA cserét szeretnék, lássuk mit tud. Várjuk a tesztet!
VIGYORRRGAZMUS.....

Van teszt, csak már nem is tudom hol láttam. Simán felhúzták az órajeleket XT fölé, és had ne mondjam milyen teljesítményt produkált... Ennyi pénzért most ez a best buy
Alig várom hogy én is a kezem közé kaparintsam az én kis jószágomat...
![;]](/dl/s/v1.gif)
Mod: Thomas, ha jól emlékszem saját topikjába azt mondták, hogy 1 hőcső eltérés van XT és PRO hűtése között.

Sutyerák AMD, titokban olcsóbb VGA-t dob piacra
De így nem kérdés, hogy 8800GTS vagy 2900Pro.
<< Don't forget kids: the more posts you have, the larger your e-penis is. >>

Zuhanjatok 8800 árak...
Ha nem csökkennek, akkor meg egy ilyen pro megoldás lesz.

Kárácsonyig még ha minden igaz, az NV is kihozza a G92-t (GF8700), ezt még talán érdemes lehet megvárnod.
Izgalmas meccsre van kilátás... 
(#20) Armando_19 válasza juliabrilke (#18) üzenetére

Tuti hogy elég hamar csökkenni fog a 8800GTS 320ak ára, de szerintem még a 640é is. Használt piacon mindenestre nagyon érződni fog ez a változás. 10%os zuhanás tuti lesz az első napokban
Mod: Tucco Ramirez: Ha csak nem adják valami veszett jó áron, nem éri meg majd olyat venni. Ez a HD2900PRO teljesítményben ~8800GTS320 és 640 között van, húzva meg ugye elvileg megy XT szinten. Egy butább 256/256os kártya nem lesz vele partyban teljesítmény ügyileg, ergo nem egy kategóriába fognak tarozni.

Hát igen, erre mindenképpen lépnie kell valamit az NV-nak. Addig is nagy szeretettel várjuk a tesztet a 2900Pro-ról itt a PH!-n... 

Gratula AMD-ATi! Végre jól belötték az árat. Lehet, hogy a cukor továbbra is jobban fogy, de ezt is el fogják vinni azért
Egy tesztre kiváncsi vagyok én is.
Elképzelem ahogy a pH! team sűrűn kapkodja a telefont és tesztalanyt keres
Vagy netán őket hívják a márkaképviselők, hogy teszteljék már le a kártyájukat
Ne olyan embert keress, akivel le tudnád élni az életedet, hanem, aki nélkül nem! / "Nem az a fájdalom, amitől könnyes a szem, hanem amit egy életen át hordunk mosolyogva, csendesen."

Hajjaj, még a végén én is ATI-t veszek majd. 8800GTS 320MB volt a terv, de ez most elgondolkodtatott...

PH! team az Expertől fogja szerintem kapni a Sapphire-t. Listájukon az van, hogy 50db raktáron, de ismim azt mondta, hogy csak csüt-péntek jön meg nekik is. Szóval Csüt-Péntek lesz teszt
Úristenmitcsináljak!
Legközelebbi lépés a fejlesztésben az új videokártya (6600 GT-t cserélnék). Nem is annyira a játék miatt, de a video/TV tehermentesítése okán ATi, akarommondani AMD párti voltam (HD széria). Azokból viszont eddig csak drágák voltak, a 2600 és alatta széria nem volt annyira meggyőző váltási lehetőség a mostanihoz képest. Ugye, az alaplapom is NF4U, így hát logikus volt, hogy NV, csakhát az árak... De lehet, hogy mégis AMD lesz így
Vagy a(z ár)verseny okán mégis valami 8xxx NV? 
42
(#26) Tuco Ramirez válasza Armando_19 (#20) üzenetére

Magas órajelekkel, gyors VRAM-mal azért a 8700-nak is lehet bőven keresnivalója a piacon... majd meglátjuk! 
(#27) Armando_19 válasza Tuco Ramirez (#26) üzenetére

Az igaz, csak szerintem akkor sem egy kategóriába fognak tartozni. Inkább majd a későbbiekben megjelenő HD2900GTvel, mert az állítólag 256/256-os kiszerlésben jön majd, mint a várva várt 8700GT is
(#28) Tuco Ramirez válasza Adrian Mole (#25) üzenetére

Az alplapi chipset gyártója ne befolyásoljon, szart se javít vagy ront a VGA teljesítményén szvsz.

Na ez az, a tuning
[L][http://pclab.pl/art28806-4.html][/L]
azta 
csúcs, nem tudok linkelni. mindegy.
(#30) Adrian Mole válasza Tuco Ramirez (#28) üzenetére
Köszi! Bár hozzátenném, hogy nem racionális okoskodás, hanem irracionális szépérzék mondatta a fentieket velem 
42
(#31) Komplikato válasza Adrian Mole (#25) üzenetére

Akkor lehet rossz hírem van, de a 2900pro ugyan arra az R600-ra épül mint az XT és (gyártó szerint) nincs benne UVD, meg kellene várnod az RV670-et vagy a jövő év elején jövő vérfrissítést. 
Close the World ..... Open the Next!

Na ez volt az a teszt, amit én is láttam
Ha ez igaz, akkor csak a hülye vesz majd XT-t, vagy 320as GTS-t
(#33) Komplikato válasza Tuco Ramirez (#28) üzenetére

Nem tudom, de régebben az X1900 széria szárnyalása idején NForce lapokban gyorsabbak voltak picit az ATI kártyák. ![;]](/dl/s/v1.gif)
Close the World ..... Open the Next!

Azt nem is, de azért megvárom a 8700-at. Hátha. 

Elég meggyőző... bár nem szabad elfelejteni, hogy a tuning mindig példányfüggő.
(#36) Tuco Ramirez válasza Komplikato (#33) üzenetére

[L:http://tomshardware.hu/graphic/07q2/070601/index.html][/L]
A fene, nem megy még nekem ez az új stílusú linkelés!
(#37) Armando_19 válasza Tuco Ramirez (#35) üzenetére

Csak nem szerelték őket valamennyire selejtes XT maggal, illetve memóval. Ha nincs valami nagyon nagy hack a biosában, akkor szerintem mind vinni fogja, úgy mint a core2-knél nincs olyan ami 50% alatt van tuningban. 

Memóriabusz hány bites lesz? Faragtak az XT-hez képest?
(#39) Armando_19 válasza littlelion21 (#38) üzenetére

Nem, 1:1ben HD2900XT, csak alacsonyabb órajelekkel jött ki. Hűtése is majdnem megegyezik, 1 heatpipe az eltérés.
(#40) Tuco Ramirez válasza Armando_19 (#37) üzenetére

Neked legyen igazad és a Pro-k legyenek simán felhúzhatók XT órajelekre. De ha tényleg ez lesz a szitu, akkor hogyan fogja eladni az AMD a 20k-val többe kerülő XT-ket?
Az AMD csak nem csinál egy olyan terméket, amivel egy másik termékének vág ennyire alá...
(#41) Adrian Mole válasza Komplikato (#31) üzenetére
Azt hittem, ebben már benne lesz, illetve, hogy ez az RV670... 
42
(#42) venember83 válasza littlelion21 (#38) üzenetére
Csak orajelben ter el. Eddig ugy tudni, de memoriabusz ugyanaz, ez biztos. Aztan meglatjuk milyen gpu-kat s memot tesznek ra...
The name on the front of the shirt is more important than the one on the back! 6/10 monacói győzelem (sorozatban 5), az F1 királya. Pedal to the metal, McCrash mindörökké! 600+ mountainriders.ro http://tiny.cc/iQuZP

A Pro teljesítményével biztosan nem lesz gond, viszont kiváncsi leszek a tápigényére és a hűtő zajszintjére. Az XT-hez képest ezekből van mit faragni. 
(#44) Armando_19 válasza Tuco Ramirez (#40) üzenetére

Még ezen is fognak valamit, de most szerintem nem annyira a hatalmas profit a cél, hanem hogy a részvényeik megugorjanak. Ebből a kártyából rengeteget eladnak kis árréssel, és csak az fog látszani, hogy hatalmas forgalommal bír a cég erre az időszkra. Könyebben találnak befektetőket a következő fejlesztésekre.
Azért kíváncsi lennék mennyi az előállítási ára egy ilyen karinak...
Kérdés, hogy kis hazánban mikor jelenik meg eme új üdvöske, és mekkora áron.
Én sajna nem vagyok olyan bizakodó, de remélem nem úgy lesz, ahogyan gondolom.
..., akkor a nyuszi b***hatja!
érdekes, hogy csak órajelben gyengébb az xt-től, és mégis ekkora árkülönbséget ad ki.
Remélhetőleg nem csak a szarabb gpu.kat dobálják bele a gyárban. 

Nagykerekbe holnap,legkésőbb holnapután jön meg. Expertben bruttó 60, pegazus kolléganálál már 57ért megveheted 2év garanciával!
(#48) juliabrilke válasza Tuco Ramirez (#40) üzenetére

Nem tudom, de ezt valahogy én sem hiszem el. Ha mindenben egyezik, csak egy kicsit gyengébb hűtő lenne rajta, akkor szerintem ezzel csak saját magukat szivatnák meg.

Jó hogy jött ez a kari, kíváncsi vagyok mikor fog csökkenni ennek is az ára. Az új karik elvileg lenyomják még idén.
uhhh, akkor még egy kicsit gyűjtögetek, aztán hajrá