Hirdetés

2012. május 29., kedd

(#51) Gergosz2

Gergosz2
(őstag)

most valaki mondja meg, hogy melyik a gyorsabb ezek az új alacsony fogyasztású procik, vagy a régi c2duo procik amik eddig is voltak a laptopokban?

Habár valahogy sejtem, hogy a régi c2d procik még mindig gyorsabbak, de akkor miért ilyen magas az ár? 300ért senki nem fog olyan gépet venni, amit csak netezésre lehet használni, arra ott vannak a szar Ex3 pcék.

Habár az EEE pcéket még netezésre se lehet használni, mert meg nyitok mondjuk egy indexet meg egy origot esetleg egy prohardvert mellé azt már be is halt szegény.

[ Szerkesztve ]

"Well, well. So the shaved monkey has failed. How utterly, utterly expected."

(#52) xedos válasza Kapanyél (#47) üzenetére

xedos
(PH! addikt)

Most adtam el egy 2éves VAIO SZ2-öt kevesebb mint a feléért ezen áraknak...
Ráadásul mindenben jobb volt...

 MacbookPRO 15" + iMac 21,5" +iMac G4+ibook G3

(#53) BloodRay válasza Gergosz2 (#51) üzenetére

BloodRay
(PH! addikt)

Te is gyakran használhattál EEE PC-t... :U
Tökéletesen képben vagy. ;]

Készülő oldalunk: ||YFilm, esküvői és rendezvény felvételek, reklámok készítése-> http://www.yfilm.hu || // "A gép pentium 4-es. Mit mondjak még róla?! Leírom mégegyszer. PENTIUM 4." -► Henky83

(#54) Jim Tonic válasza BloodRay (#53) üzenetére

Jim Tonic
(PH! kedvence)

Pedig igaza van, Te nem vagy képben. A flash tartalom simán kifullasztja.
De azért jópofák a szmájlik, amiket használsz. Remélem, önkritika.

de mindegy, van különbség az átlag fészbuk user meg a terrorista között... az utóbbival lehet tárgyalni... (C) bambano

(#55) BloodRay válasza Jim Tonic (#54) üzenetére

BloodRay
(PH! addikt)

Ne reménykedj benne nem az.
Tudom te már próbáltál netbookot és nem mentek rajta a flash-játékok... :P

"nyitok mondjuk egy indexet meg egy origot esetleg egy prohardvert mellé azt már be is halt szegény" ezt írta Gergosz2, ez pedig egyszerűen nem igaz.
Direkt a ti kedvetekért kikapcsoltam az Adblock Plus -t és még így is simán netezek úgy, hogy az említett oldalak mellett még 5 lap van nyitva a firefoxban... Lazán görgetek, váltogatok a lapok között. Nincs akadás. Persze gondolom rosszul is látok.
Azt meg már meg sem említem, hogy az ABP-t be is lehet kapcsolni.

Készülő oldalunk: ||YFilm, esküvői és rendezvény felvételek, reklámok készítése-> http://www.yfilm.hu || // "A gép pentium 4-es. Mit mondjak még róla?! Leírom mégegyszer. PENTIUM 4." -► Henky83

(#56) Chris82

Chris82
(fanatikus tag)

Ha ilyen procival szerelt gépek olcsóbbak lesznek akkor tényleg valós konkurense lesz a netbookoknak. De amíg van üzlet ezekben a divatnetbookokban, addig ezek se lesznek olcsók.

Sony VAIO VGN Z21XN

(#57) Jim Tonic válasza BloodRay (#55) üzenetére

Jim Tonic
(PH! kedvence)

Nem akarok vitázni ezen, nyilván más az elképzelésünk. Nekem ASUS-om volt, és simán leakasztottam böngészéssel. Részben az Adobe hibája, de az Atom sem való semmire, szerintem
Többet én netbookot soha.

de mindegy, van különbség az átlag fészbuk user meg a terrorista között... az utóbbival lehet tárgyalni... (C) bambano

(#58) ArrayOfLilly válasza BloodRay (#55) üzenetére

ArrayOfLilly
(fanatikus tag)

És őszintén szólva nálam (S9e) még a flash játékok is (majdnem) tökéletesen futnak, mondjuk 2 óra után 1 másodpercig tartó lassulással, háttérben azureusal - ő szokott ilyesmit csinálni egyéb körülmények (pl. T9300) között is, csak ott nem 2 óránként, hanem két naponta...

Gyenguszok az atomok, de nem kell eltúlozni, mert annyira meg tényleg nem.

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.