Tetszik!
De az ára... akkor már inkább használt Macbook AIR...
Abban viszont kissebb és lassabb a winyó :-(
és csatlakozóval sincsen megszórva :-(
MacbookPRO 15" + iMac 21,5" +iMac G4+ibook G3

Tetszik!
De az ára... akkor már inkább használt Macbook AIR...
Abban viszont kissebb és lassabb a winyó :-(
és csatlakozóval sincsen megszórva :-(
MacbookPRO 15" + iMac 21,5" +iMac G4+ibook G3
(#2) xeon.Szabi

Szép gép, de akkor már inkább tényleg az Acer 3810T.
Amúgy ez a fényes felület a csuklótámasznál szerintem nagyon szerencsétlen dolog. Karkötő, karóra és össze is van karistolva...
Diablo III BattleTag / xEon1337#2985
Abban reménykedtem, hogy ha nem is Acer T árban, de olyan 200-220 köré fogják belőni ezt a gépet, és akkor talán csökkenne a 2magos Timeline ára. De erre úgy néz ki, még várni kell. 
Amint lendületbe jön a Lenovo U300/400 széria, megérkezik a Dell Latitude Z széria és kitalálja a sját CULV-s cuccát a HP, alaposan megugrik ez a szegmens. Akkor majd lehet rá számítani, hogy az Asus, MSI és talán a Toshiba is kénytelen lesz lemenni az Acer árszintjére. Meg érik egy olyan kétmagos CULV proci is, ami legalább 100 dolcsival olcsóbb lesz az SU9400-nál. Kis szerencsével a CULV-s notik a karácsonyi harvervásárlás sztárjai lehetnek.
[ Szerkesztve ]
Resistance Is Futile. You will be assimilated!
Ezt a bena anyaghasznalatot elfelejthetnek mar (tukros-fenyes gagyi). Ezen a peldanyon meg kulonosen szerencsetlen helyen van. Az elmaradhatatlan "krom" gomb a hab a tortan.
[ Szerkesztve ]
alba gu brath

Jó kis gép lenne kissé olcsóbban és matt kivitelben...
Éppen olvasok egy érdekes könyvet az antigravitációról... képtelen vagyok lerakni.

Jogos... az lesz az igazi, ha ebben a kategóriában válogatni is lehet majd.
Éppen olvasok egy érdekes könyvet az antigravitációról... képtelen vagyok lerakni.
ennyi pénzért igazán tehettek volna bele egy ssd-t is, mint ahogy az msi u115ben is van
"...valami soktízezer pénz van ebben, az eladónak egy kartonnal (asszem 6 darab) el kell adnia belőle ahhoz, h az ő saját üveg lekvárja ingyen legyen neki."
Vagy majd az AMD Neo-ja lesz a "kiválasztott" etalon árazás tekintetében. 
PH semleges
Tetszik.. pláne a morzsabiztos billentyűzet
A kismókusok kenyérre is kenhetik..
Ronda fényes, undorító alsó rész, billentyűzet szépnek szép, csak szokatlan kiosztású, szóval nem nekem készítették.
The name on the front of the shirt is more important than the one on the back! 6/10 monacói győzelem (sorozatban 5), az F1 királya. Pedal to the metal, McCrash mindörökké! 600+ mountainriders.ro http://tiny.cc/iQuZP

" illesztési hézaga nem olyan vékony, mint az Airnél, sőt ebből a szempontból az MSI is jobb"
az miért is jó, h a bill belenyomódik a kijelzőbe és nyomot hagy rajta?
szerintem túl nagy a touchpad-ja, illetve a csukló tartó része, és ez a fényes felület is ami beletükröződik a monitorba..
picit nagyobb akksit is rakhattak volna bele! a billentyűzet meg nekem nem nyerte el a tetszésemet egyáltalán..
mondhatnám hogy csúnya , de ez csak az én meglátásom! a vékonysága az ami elnyerte a tetszésemet azt hiszem!
de én nem veszek ilyet az is biztos.
Üdv: Csabee.
Nem feltétlenül jelenti a kettő ugyanazt. Ha kicsi az illesztési hézag, akkor nem fog mindenféle papír és egyéb apróság belecsúszni a gépbe. A belenyomódik a billentyűzet a kijelzőbe, az még nagyobb, de más probléma. Nem egy gyártónak sikerült már egyszerre jól megoldania ezt a két problémát.
[ Szerkesztve ]
Jól néz ki, de elég drága!
www.halivud.hu
Tetszik nagyon is, de aránytalanul drága.
"I see the diamonds, but you only see the rock"
nem gyenge ez a core solo 1400 mhz -es a hd filmekhez ?
nagyon profi a teszt, apróságokra kitérve mutatja be nekünk ezt a notebookot
köszi
[ Szerkesztve ]

Egy szép köntösben egy gyenge hardware,és egy erös árcédula

a chipsetbe integrált Intel GMA 4500MHD kisegíti és máris nem gyenge
working as designed

Én még mindig az Air-t favorizálom!
Én korrekt eladó és vevő vagyok, így elvárom, hogy más is az legyen velem! Ha nem vagy korrekt és átba****, akkor az én szememben egy utolsó patkány vagy és ne találkozz velem az utcán, mert...!
Én annak is nagyon örülnék.
Alacsony fogyasztású (10-15W) 2magos, 45nm-es, 1,5GHz körüli Neo, hm... Hozzá egy HD4200-as chipset... és az egész egy 150.000Ft-os gépben... 
(Darkwood): és én még továbbra sem 
[ Szerkesztve ]

Az Express Gate-rol lehetett volna ejteni par szot.
Vagy az nem volt benne a demo keszulekben?

a karimás megoldás kívül milyen jó megoldás van erre?
Most nézem az Intel processzor árlistáját. PDF
2 oldal lap alja. A SU3500 fillérre pontosan annyiba kerül, mint a SU9400. Most akkor mi van? A gyártók direkt szivatják a népet? Miért nem rendelnek a kétmagosból, és adják jó áron? Ehelyett megveszik a méregdrága SU3500-asokat, ahol a proci a gép árának majdnem fele, és nyavajognak hogy nem fogynak jól a CULV-s gépek... ki érti ezt? 
A teknőbe rakott billentyűzetes és kijelzőpaneles, ami lényegében szintén karima, de nem olyan markáns mint mondjuk a ThinkPadeké.

Ezeket a zongoralakkos burkolatokat és tükrös megjelenítőket fel nem foghatom minek erőltetik. Nem csak hogy egyáltalán nem szép, de elképesztően praktikátlan. 
"Watching every day of my life go by | Just waiting, waiting to die!"
Tököm kivan már hogy az összes noti, ami kicsit is teccene mind hulladék intel chipsettel meg az ahhoz járó trágya Intel GMA 4500MHD-vel van szerelve! Ati akarok meg AMD-t! Mé kell minden desing otit intellel szerelni!??

"A csend szar zajnak, dallamnak meg főleg!"

ennyi pénz egy asusért...egyszerűen röhejes.....asus.LOL
a világ egyik legsz@r@bb noteszgép gyártója....
no comment 
www.laptopkalauz.hu || ThinkPad X300 || Samsung Galaxy Nexus

Így van! Ja és nem elég, hogy szar még hivatalos szervize sincs Országunkban! 
Én korrekt eladó és vevő vagyok, így elvárom, hogy más is az legyen velem! Ha nem vagy korrekt és átba****, akkor az én szememben egy utolsó patkány vagy és ne találkozz velem az utcán, mert...!

hát igen...
ennek ellenére a PH-n "valamiért" kiemelten sok POZITÍV asus teszt van 
remélem részlehajlás nélkül, tényleg szeretitek az asus notikat ;-)
bár aki egy picit is ért hozzá, az tuti nem ír őszintén jót egy asusról ...
www.laptopkalauz.hu || ThinkPad X300 || Samsung Galaxy Nexus