Hirdetés

2012. május 29., kedd

(#1) ^Clown

^Clown
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

És belerakják a csúcsgépükbe a b/g-s wifit. Tudok gratulálni :C

ZTE Skate Nillkin tok fekete színben! | ZTE Skate matt fólia --> http://bit.ly/eLWpUo

(#2) szuper-t válasza ^Clown (#1) üzenetére

szuper-t
(őstag)
LOGOUT blog

az az asus nx90 mi ronda:S
Hát most na nem volt a fiókba jobb wifikártya:D
ezen akarnak talán spórolni vagy mi?:)

(#3) VaniliásRönk válasza szuper-t (#2) üzenetére

VaniliásRönk
(PH! nagyúr)

Amikor a Lamborghinijükbe belehányták az ALC662-t? :DDD (ha emlékezetem nem csal) ANUS, valahol mindig át****...

Szerk.: Rosszul emlékeztem, ALC663. :DD

[ Szerkesztve ]

"Only two things are infinite, the universe and human stupidity, and I'm not sure about the former." (Albert Einstein)

(#4) Ayg0 válasza szuper-t (#2) üzenetére

Ayg0
(senior tag)

nekem nagyon bejön. nem kéne csavargatni a kezem, hogy elfogadjam, pedig anusz, amit a7n8x óta gyűlölök. :) az asztalom dísze lenne... ha lenne rá keret. :B

"A Celeron egy olyan gyár ami az Intelnek készít olcsó, megbízható processzorokat, ezért felesleges a Pentiumokért plussz pénzt fizetni."

(#5) Füge007

Füge007
(senior tag)

Asus NX90 nekem bejön! A formai világa érdekes, de nekem meg pont ez tetszik, kiváncsi lennék a hangjára, (B&O ICEpower) mit alkotott!? Erőteljes HW felépítése van, igaz ez magas árral is párosul. Mindenesetre szivesen látnék egy ilyet az asztalomon :)

Füge

(#6) VaniliásRönk válasza Füge007 (#5) üzenetére

VaniliásRönk
(PH! nagyúr)

Jó, de mire használnád, rajztáblának, szörfdeszkának? :D Ezekkel a cuccokkal akár ölni is lehet, akkora súlyuk van. :DDD

"Only two things are infinite, the universe and human stupidity, and I'm not sure about the former." (Albert Einstein)

(#7) shteer válasza ^Clown (#1) üzenetére

shteer
(PH! félisten)
LOGOUT blog

furcsállom is, még az 1000H-ban is van N-es

FERZON DroidTV - Android-os médialejátszó a PH!-n csak tőlem | Android-os Tablet PC-k magyar nyelvvel, GPS-sel és 3G-vel is!!! > Hirdetéseim: http://href.hu/x/duqu

(#8) Füge007 válasza VaniliásRönk (#6) üzenetére

Füge007
(senior tag)

Szerintem nála nem a hordozhatóság volt az elsődleges célpont. De mivel szép szál legény vagyok, tuti elvinném bárhová, a gyengébbek meg vegyenek eePC-t :D

Füge

(#9) VaniliásRönk válasza Füge007 (#8) üzenetére

VaniliásRönk
(PH! nagyúr)

Én is mindig beszólok, amikor a 15"-os notik miatt siránkoznak, mint a ****** ******, de ezt el kell fordítanod élére, hogy be tudj vele menni egy ajtón. :DDD

[ Szerkesztve ]

(#10) nbg

nbg
(fanatikus tag)

Heh, G73jh: vicc, hogy a kozel husz eves formatervu lopakodoval hype-olnak... Bar a g-s WiFi meg nagyobb vicc...

Viszont az NX90 naggyon-naggyon baba igy kulsore. Nyilvan szubjektiv, de nagyon eltalaltak a formatervet a B&O-nel karoltve... :)

[ Szerkesztve ]

I'm not saying there should be a capital punishment for stupidity, but why don't we just take the safety labels off of everything and let the problem solve itself?

(#11) domi007 válasza nbg (#10) üzenetére

domi007
(őstag)
LOGOUT blog

de az a 20 eves lopakodo meg mindig jo a radarok ellen :P

"...de a tudomány mai állása szerint az ipari méretekben is használható SHA1 collisiont generáló eszköz a nagyon nagy számokat polinomidőben faktorizáló algoritmust tartalmazó fecni hátuljára van felírva." - ys

(#12) tetrix

tetrix
(tag)

hát én nem látom a hajtóművet sehol...de a fényszórók jól vakítanak.

(#13) Morden24

Morden24
(PH! félisten)
LOGOUT blog

Hö, az az NX90 nem semmi. Meg az ára sem :Y

Viszont ez mennyire értelmetlen már: Háttértárként 1280 GB áll rendelkezésre - kell a francnak. Rakjanak bele ennyi pénzért SSD-t.

Sectumsempra - For Enemies

(#14) ^Clown válasza shteer (#7) üzenetére

^Clown
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Biztos van még raktáron nekik b/g wifijük dögivel, vagy nem tudom, de hogy ezt miért a csúcsgépükbe kell beletenni, az rejtély.

ZTE Skate Nillkin tok fekete színben! | ZTE Skate matt fólia --> http://bit.ly/eLWpUo

(#15) mv

mv
(fanatikus tag)

Rusnya egy dög ez az NX90. Egy ekkora géphez már fegyvertartási engedély kell. :Y

Figyelem! A felhasználó a nyugalom megzavarására alkalmas képi és hanghatásokat produkálhat.

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.