Hirdetés

2012. május 29., kedd

(#1) fanti

fanti
(senior tag)

Szépen jön föl az Asus a procihűtés területén.
Nekem volt silent square pro, egész jól hűtött az is, de ugyanolyan csicsás volt mint ezek.

(#2) Yany válasza fanti (#1) üzenetére

Yany
(senior tag)
LOGOUT blog

Jelentem, a Silent Knight II becsületesen teljesít a gépemben, úgyhogy valóban: tényleg egyre jobb az Asus, ahhoz képest, hogy ez egy új profilja.

jancsiga

(#3) Ste

Ste
(PH! addikt)
LOGOUT blog

A 79-be keret nélküli venti kerül
gondolom ez jót tesz a környező alkatrészeknek is

a 85 viszont szimpatikus, az Xp-120 formavilágát juttatja eszembe :) még ha itt kevesebb is a borda
az alsó átvezető fém híd (ami a borda alatt van) a stabilitást szolgálja?

True Success is Blonde

(#4) NoLF válasza Ste (#3) üzenetére

NoLF
(PH! addikt)
LOGOUT blog

tényleg egyre jobbak, a fanatikusok egyre bátrabban tehetnek cpu-hűtőként is ASUS-t a gépbe :)

Ste: sztem a stabilizálás miatt került oda.

"The value of life can be measured by how many times your soul has been deeply stirred" Soichiro Honda

(#5) Male válasza Yany (#2) üzenetére

Male
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Már legalább 10 éve vannak ASUS procihűtők (P2-re már biztosan volt)... ugyhogy annyira nem újak ezen a téren ;)

\\\\\\\\\\\\\\\\ ALLEZ AMÉLIE!!! - www.ameliemauresmo.hu //////////////// Videókazetták digitalizálása Xvid és DVD-Video formátumba olcsón, jó minőségben! Ha érdekel dobj privit!

(#6) Ijk

Ijk
(PH! kedvence)

Nem jók ezek a hűtők... Túl sűrű a bordázatuk, így hangos. Vagyis ha én már ráaggatok egy ekkora dögöt, akkor legyen már halk

Beginning is easy - Continuing is hard.

(#7) kohi

kohi
(fanatikus tag)
LOGOUT blog

eggyetértek. Nekem is halk hűtő kell ha már váltom :)

(#8) cova válasza Yany (#2) üzenetére

cova
(lelkes újonc)

Silent Knight II hűti nálam is a procit, meg vagyok vele elégedve es meg jol is nez ki :DD

[ Szerkesztve ]

(#9) Skizz

Skizz
(PH! addikt)
LOGOUT blog

A 85 egy GB hűtőre hasonlít... vagy nem csak hasonlít? :)

"Minek otthon, ha van székletzsákod?"

(#10) shtml

shtml
(őstag)
LOGOUT blog

A 85-nek van egy előnye: a súlypontja nincs olyan messze a talpától, remélhetőleg nem fog annyira feszülni a felerősítésnél. Nekem is Silent Knight II-m van és nagyon meg vagyok elégedve vele. Ám csak igen óvatosan merem mozgatni a gépet, mert kicsit gagyinak érzem a hűtő rögzítését, na meg a távoli súlypont miatt erősen terhelheti a lapot, amikor mozgatom a gépet.

A szak­ember olyan barbár, akinek tudatlansága nem terjed ki min­denre. (Stanislaw Lem: Az Úr hangja)

(#11) Noi88 válasza shtml (#10) üzenetére

Noi88
(tag)

Sztem a "legérdekesebb" felfogatása a CM Hyper 212-nek van. Hátul 4 db csavar tartja, semmi hátlap, és azért nem egy könnyű darab. Főleg 2 ventivel nem. Mindenesetre azért nem hiszem h túl sok olyan eset lett volna, amikor kiszakadt a hűtő mindenestül... :D

(#12) drizzt1666

drizzt1666
(kvázi-tag)
LOGOUT blog

A nyák elég sokmindent bír :K

Az álmaim rabja vagyok, de tetteimben szabad ember...

(#13) z0d1AK

z0d1AK
(VIP)
LOGOUT blog

én ma vettem egy asus triton 70est, hűtésteljesítményével megvagyok elégedve, illetve a hangjával sincs gond.
így nagyvonalakban minden oké is vele, de azért kiütközözz rajta egy-két probléma.
a ventit csak arra az oldalta tudtam feltenni, ahol nincs ott az am2 lefogató kis hajtókarja, mert ott akad, és így nem lehet lefordítani,
valamint a venti felfogatása sincs érthetően leírva/ábrázolva, így nem egyértelmű.
nekem sikerült, bár nemvagyok benne biztos, hogy a gyártó is így tervezte, ahogy én oldottam meg.
mindegy, a lényeg, hogy jó ez így végülis megelégedek vele, jó lesz ez, és a lényeg, hogy az ára sincs az egekben!

| Nem én vagyok bezárva közétek. Ti vagytok összezárva velem. | Nokia 100 - 4499 forint |

(#14) LordDarkness

LordDarkness
(senior tag)

Üdv mindenkinek! A következő hűtők közül kellene kiválasztanom a legszebbet :DDD és a leghalkabbat :DD ami tökéletes egy AMD 9850-es hez az esetleges később tuningal is. , Triton 85 Triton 77,Silent Square EVO,Silent Knight II,Silent Square Pro méshol is kérdeztem de nemnagyon akarnak válaszolni ! :( Itt hátha. :K

Rock Katona

(#15) LordDarkness

LordDarkness
(senior tag)

Hahó valaki!

Rock Katona

(#16) LordDarkness

LordDarkness
(senior tag)

Itt sem kapkodják el az emberkék a válaszokat! :(( De már döntöttem Gemini II :C

Rock Katona

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.