Szépen jön föl az Asus a procihűtés területén.
Nekem volt silent square pro, egész jól hűtött az is, de ugyanolyan csicsás volt mint ezek.
Gyorskeresés
Legfrissebb anyagok
Szakmai témák
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
Általános témák
GAMEPOD.hu témák
Adok-veszek témák
fanti
(senior tag)
Jelentem, a Silent Knight II becsületesen teljesít a gépemben, úgyhogy valóban: tényleg egyre jobb az Asus, ahhoz képest, hogy ez egy új profilja.
jancsiga
A 79-be keret nélküli venti kerül
gondolom ez jót tesz a környező alkatrészeknek is
a 85 viszont szimpatikus, az Xp-120 formavilágát juttatja eszembe
még ha itt kevesebb is a borda
az alsó átvezető fém híd (ami a borda alatt van) a stabilitást szolgálja?
True Success is Blonde
tényleg egyre jobbak, a fanatikusok egyre bátrabban tehetnek cpu-hűtőként is ASUS-t a gépbe 
Ste: sztem a stabilizálás miatt került oda.
"The value of life can be measured by how many times your soul has been deeply stirred" Soichiro Honda
Már legalább 10 éve vannak ASUS procihűtők (P2-re már biztosan volt)... ugyhogy annyira nem újak ezen a téren 
\\\\\\\\\\\\\\\\ ALLEZ AMÉLIE!!! - www.ameliemauresmo.hu //////////////// Videókazetták digitalizálása Xvid és DVD-Video formátumba olcsón, jó minőségben! Ha érdekel dobj privit!

Ijk
(PH! kedvence)
Nem jók ezek a hűtők... Túl sűrű a bordázatuk, így hangos. Vagyis ha én már ráaggatok egy ekkora dögöt, akkor legyen már halk
Beginning is easy - Continuing is hard.
eggyetértek. Nekem is halk hűtő kell ha már váltom 

cova
(lelkes újonc)
Silent Knight II hűti nálam is a procit, meg vagyok vele elégedve es meg jol is nez ki
[ Szerkesztve ]
A 85 egy GB hűtőre hasonlít... vagy nem csak hasonlít? 
"Minek otthon, ha van székletzsákod?"
A 85-nek van egy előnye: a súlypontja nincs olyan messze a talpától, remélhetőleg nem fog annyira feszülni a felerősítésnél. Nekem is Silent Knight II-m van és nagyon meg vagyok elégedve vele. Ám csak igen óvatosan merem mozgatni a gépet, mert kicsit gagyinak érzem a hűtő rögzítését, na meg a távoli súlypont miatt erősen terhelheti a lapot, amikor mozgatom a gépet.
A szakember olyan barbár, akinek tudatlansága nem terjed ki mindenre. (Stanislaw Lem: Az Úr hangja)

Noi88
(tag)
Sztem a "legérdekesebb" felfogatása a CM Hyper 212-nek van. Hátul 4 db csavar tartja, semmi hátlap, és azért nem egy könnyű darab. Főleg 2 ventivel nem. Mindenesetre azért nem hiszem h túl sok olyan eset lett volna, amikor kiszakadt a hűtő mindenestül... 
A nyák elég sokmindent bír 
Az álmaim rabja vagyok, de tetteimben szabad ember...
én ma vettem egy asus triton 70est, hűtésteljesítményével megvagyok elégedve, illetve a hangjával sincs gond.
így nagyvonalakban minden oké is vele, de azért kiütközözz rajta egy-két probléma.
a ventit csak arra az oldalta tudtam feltenni, ahol nincs ott az am2 lefogató kis hajtókarja, mert ott akad, és így nem lehet lefordítani,
valamint a venti felfogatása sincs érthetően leírva/ábrázolva, így nem egyértelmű.
nekem sikerült, bár nemvagyok benne biztos, hogy a gyártó is így tervezte, ahogy én oldottam meg.
mindegy, a lényeg, hogy jó ez így végülis megelégedek vele, jó lesz ez, és a lényeg, hogy az ára sincs az egekben!
| Nem én vagyok bezárva közétek. Ti vagytok összezárva velem. | Nokia 100 - 4499 forint |

LordDarkness
(senior tag)
Üdv mindenkinek! A következő hűtők közül kellene kiválasztanom a legszebbet
és a leghalkabbat
ami tökéletes egy AMD 9850-es hez az esetleges később tuningal is. , Triton 85 Triton 77,Silent Square EVO,Silent Knight II,Silent Square Pro méshol is kérdeztem de nemnagyon akarnak válaszolni !
Itt hátha. 
Rock Katona

LordDarkness
(senior tag)
Hahó valaki!
Rock Katona

LordDarkness
(senior tag)
Itt sem kapkodják el az emberkék a válaszokat!
De már döntöttem Gemini II 
Rock Katona