Hirdetés

2012. május 29., kedd

(#51) worxland válasza SLYM (#48) üzenetére

worxland
(tag)

LAN-WAN: az Asus 6x gyorsabb
Konkurrens kapcsolatok száma: előreláthatólag 5-6x többet bír az Asus
Dual-band vs single-band
2 USB vs 1 USB
450 vs 300 Mbps (marketing, tudom)
"gamer/dizájn" kontra mezei (éljen a marketing)
6 háló vs 1 háló

''It's difficult to work in a group when you're omnipotent.'' - Q

(#52) SLYM válasza worxland (#51) üzenetére

SLYM
(PH! kedvence)

tehát semmi. átlagfelhasználók átlagos igényei kiszolgálására mindkettő egyformás alkalmas, különbségek ilyen téren szinte csak a desing-ban vannak

[ Szerkesztve ]

(#53) worxland válasza SLYM (#52) üzenetére

worxland
(tag)

Az Asust nem átlagfelhasználónak szánták.
Ennyi erővel a Bugatti Veyront is összevetheted a Golffal.

[ Szerkesztve ]

''It's difficult to work in a group when you're omnipotent.'' - Q

(#54) Male

Male
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Az az állvány elég meglepő... mivel legalább egy LAN-t és egy tápot is rá kell kötni, amik így felfelé állnak ki belőle... ritka rondán nézhet ki. Erre nem gondoltak a naaaaagy dizájn közben?
Mondjuk az is nagyon egészséges, hogy a por pont beleszáll a csatlakozókba ilyenkor...

Bár az amúgy is megfigyelhető, hogy a dizájn során rendszeresen nem veszik azt figyelembe, hogy a termékre majd kábeleket is kell csatlakoztatni... végülis a fotóhoz nem kell rá, a többi meg nem számít :U

\\\\\\\\\\\\\\\\ ALLEZ AMÉLIE!!! - www.ameliemauresmo.hu //////////////// Videókazetták digitalizálása Xvid és DVD-Video formátumba olcsón, jó minőségben! Ha érdekel dobj privit!

(#55) Tibor_560sec

Tibor_560sec
(fanatikus tag)
LOGOUT blog

Miss Router 2012 ... valóban elegáns , de ennek is csak az ára kellene ... :N

Ne játszd el a bizalmad , főleg előttem !™

(#56) adamka16 válasza worxland (#53) üzenetére

adamka16
(őstag)

Bár bocsi, hogy bele "vau", de akkor ezt kinek szánták? Cégeknek :F :Y

(#57) gabor85 válasza adamka16 (#56) üzenetére

gabor85
(őstag)
LOGOUT blog

Már megválaszolták:)

http://www.facebook.com/help/contact.php?show_form=delete_account /// http://logout.hu/bejegyzes/csz_2/filmzenek/hsz_1-200.html Filmzenék by csƵ - írjatok ti is!

(#58) Destructo

Destructo
(fanatikus tag)
LOGOUT blog

Elég jól össze van rakva,tetszik! :)

aAa GééPPPeTTTtt 3 éve vettük öö pénzé..öö péénnééégy , őő hát a géppp az rossz, meee nem meggyöö.....

(#59) EarL 007 válasza lujó55 (#19) üzenetére

EarL 007
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

egyből legyen valami fémhordó is mi, hogy jobban tisztíccsa az orrot fogja a jelet? :DDD

STO: Terran Rebellion, House of K'Reaper

(#60) Z0mbi

Z0mbi
(fanatikus tag)

Hat igen.. ezt hivjak ugy a szakmaban hogy nem kolbasz! :D

(#61) avman válasza adamka16 (#56) üzenetére

avman
(őstag)

konzumidiótáknak.

Caedite eos. Novit enim Dominus qui sunt eius.

(#62) SLYM válasza worxland (#53) üzenetére

SLYM
(PH! kedvence)

miről berszélsz? vannak 20 millás routerek is, na azok a Bugatti Veyron, ez max egy ár teljesítményben szar valami, ami jól néz ki. de ez nem ér 30000 forint felárat. ezért nem értem miért kapott ez tetszett plecsnit

[ Szerkesztve ]

(#63) cain69 válasza SLYM (#52) üzenetére

cain69
(őstag)

és? talán nekik készült?

Life is death, death is life. No life, no death. Life is life, death is death.

(#64) cain69 válasza adamka16 (#56) üzenetére

cain69
(őstag)

mondjuk annak, aki egyidőben akar torrentezni, nasról 2-3 nagyfelbontású filmet streamelni nagyképernyős tévékre, közben online gaming, yourube, skype, etc.
szóval pl. nekem.

(#65) adamka16 válasza cain69 (#64) üzenetére

adamka16
(őstag)

Aha... Én meg azt szeretem ha normális sebességgel tudok másolni kábel nélkül egy notira 10+mb/s-al. Sorry. Gondolom te abba a csoportba tartozol aki meg is venné..

(#66) zsolt501

zsolt501
(PH! addikt)

"Meg kell még említeni, hogy a router alaposan melegedett, burkolata elérte a 40 °C-ot. Hasonló hardverrel szerelt Netgear és Linksys konkurensénél nem tapasztaltunk ekkora hőtermelést."

Ez nagyon nem jó hír főleg úgy hogy ha nyár lesz akkor ez a hőmérséklet jóval több is lehet...
Szóval van egy olyan érzésem, hogy jó néhány darabot fognak majd gariztatni túlmelegedés miatt, vagy egy bizonyos hőmérséklet esetén elég instabillá válhat.
Szép és drága, de erre a dologra is oda kellett volna jobban figyelni, mert a dizájn oltárán nem biztos hogy érdemes feláldozni a megbízhatóságot...

''Mind Így van ezzel aki hasonló időket megélt, de a döntés nem rajta állt neked csak arról kell döntened mihez kezdj az idővel amely megadatik.''

(#67) zed1983

zed1983
(őstag)

Ez tényleg jól néz ki!!!

(#68) ^Clown válasza zsolt501 (#66) üzenetére

^Clown
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Nekem is ez tűnt fel, ha télen iluen forrófejű, mi lesz nyáron? Nem fogják sokáig húzni ezek a cuccok, főleg, ha a tudásának megfelelően (ki)használják.

ZTE Skate Nillkin tok fekete színben! | ZTE Skate matt fólia --> http://bit.ly/eLWpUo

(#69) cain69 válasza adamka16 (#65) üzenetére

cain69
(őstag)

miért ne venném, ha szükségem lenne a teljesítményére?
ha lenne otthon egy olyan 10-12 elemes hálózatom, amelyben adott esetben nagy adatforgalmat bonyolítok, ahol kritikus a sebesség (2d/3d fullhd filmeket játszok le hálózati tárolóról), akkor biztos ilyet vennék, mert a hírek szerint ki tudja routolni azt az 1200mbps-t, mint az n56u (és aminek az említett tp-link típus ennek alig tizedére képes), dualband, cserélhető antennákkal, usb porttal, és lesz/van hozzá custom firmware, és beszélek németül, szóval nem esek kétségbe attól, hogy az angol nyelvű kezelőfelület scripthibáktól hemzseg.

(#70) cain69 válasza zsolt501 (#66) üzenetére

cain69
(őstag)

a rev2 még propelleres volt.

(#71) adamka16 válasza cain69 (#69) üzenetére

adamka16
(őstag)

Viszont ha neked ennyire fontos, hogy milyen gyorsan kezeli a kapcsolatok, akkor miért Asus routert vennél? Ahogy az előző pár hozzászólásban is említették a kollégák, nem biztos, hogy ekkora terhelés alatt nem fog megfőni ez a router. Hozzáteszem azt is, hogy ebben a tesztben nem tudom milyen/mekkora terhelésnek tették ki, de valszeg 2-3 gépnél nem volt több (mint egy átlagos háztartásban) és ha már itt is 40°c volt a hő... hát, sokat nem jósolnék neki, nagy felületű borda ide vagy oda. De Te tudod...

(#72) zsolt501 válasza cain69 (#70) üzenetére

zsolt501
(PH! addikt)

Tudom ismerem, de úgy látszik mind a két verziónak vannak gyerek betegségei, amibe a készülék bele is halhat...
A ventilátoros verzió több sebből vérzett:
1 a ventilátornak általában hangja van
2 a ventilátor nem örök életű
3 ha össze szedi a port a hűtése elégtelen lesz
Szóval a fentiek miatt nem igazán tökéletes megoldás a ventilátor.
A passzív hűtés jó lenne, de ahhoz is biztosítani kell a megfelelő légáramlást a készüléken belül, mert különben a hatásfoka nem lesz kielégítő, illetve még ronthat is a helyzeten egy nem megfelelően méretezett passzív hűtés.
Nos úgy néz ki hogy itt a probléma a nem megfelelő légáramláson lesz, vagyis a burkolat túl zárt lett és ebből kifolyólag nincs a burkolaton belül megfelelő légmozgás, vagyis a meleg levegő megreked a burkolaton belül.
Szóval úgy néz ki hogy a dizájn oltárán feláldozták a működési biztonságot.

''Mind Így van ezzel aki hasonló időket megélt, de a döntés nem rajta állt neked csak arról kell döntened mihez kezdj az idővel amely megadatik.''

(#73) zsolt501 válasza adamka16 (#71) üzenetére

zsolt501
(PH! addikt)

Végül is ő dönti el hogy egy forró gyári nap alkalmával akar e garanciát intézni...

(#74) adamka16 válasza zsolt501 (#73) üzenetére

adamka16
(őstag)

Persze.... Viszont még mindig azt mondom, hogy ha ekkora "igényei" vannak a kollégának, akkor nehogy már egy "soho" routerre akarjon befizetni, mert hülyeség.

[ Szerkesztve ]

(#75) zsolt501 válasza adamka16 (#74) üzenetére

zsolt501
(PH! addikt)

Az tény :)

(#76) banhammer

banhammer
(őstag)
LOGOUT blog

Mokas latni, hogy szinte mindenki az Ubuntu Linux letoltesevel szemlelteti a torrentet.

http://prohardver.hu/tema/asus_p8h67-m_pro/hsz_1-50.html Running on Iconia A501 Grundstücksverkehrsgenehmigungszuständigkeitsübertragungsverordnung

(#77) SLYM válasza cain69 (#63) üzenetére

SLYM
(PH! kedvence)

mivan? legalább 2 postot próbálj már meg visszaolvasni ha válaszolsz egy hozzászólásra, akkor talán megérted miről beszéltünk

(#78) Alu

Alu
(fanatikus tag)

55.000FT?? :Y :Y
Oké, lehet hogy 6x gyorsabb, mint a sima routerek, de ennyi pénzért...
Kíváncsi leszek hány db-ot fognak eladni a közeljövőben Magyarországon.. :DDD

Gives you power Like HELL... λŁƯ™

(#79) vargalex válasza cain69 (#69) üzenetére

vargalex
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Hi!

Az indok első felét egy kicsit azért gondold át! Ugyanis a tisztán LAN forgalom (te azt írod, hogy kritikus a sebesség, mert hálózati tárolóról játszanád le a fullhd filmeket, azaz NAS-ról) nem megy át a CPU-n, azaz gigabit switch esetén (ugye mindkét említett típusban az van) 0 bps-t fog változni a belső hálózaton mérhető sebesség! LAN-on az 1043ND is hozza a gigabit gyakorlati maximumát.

Illetve az 1200 Mbps-t tippeled, míg az általad említett értékkel szemben az 1043ND OpenWrt-vel képes jóval nagyobb sebességű route-olásra.

Alex

(#80) Dassler

Dassler
(őstag)

Hát ennyi pénznek a feléért is elvárnám a zökkenőmentes együttműködést HDD-kel...szóval nálam "nem tetszett" kategória

Állítólag mindenki utál, de én annyira szeretem magam, hogy tudom ezt kompenzálni

(#81) cain69 válasza vargalex (#79) üzenetére

cain69
(őstag)

szia,

tételezzünk fel életszerű használatot! tehát van kétirányú wan-lan (torrentezik a nas), lan-lan (apa mozit néz a nasról), és wireless (anya a családi fotóalbumot nézegeti a nasról) adatforgalom is, egyszerre (átlagos hétvégi este). természetesen a nast, és a nagyfelbontású kijelzőket kiszolgáló médialejátszókat én is szeretném majd egy switch mögé rakni (ennek léte egyébként is szükséges a kapcsolódó eszközök száma miatt), hogy ne generáljanak felesleges forgalmat, de nem fogom kizárólagosan arra a részre korlátozni.
ezzel nem tudok kompromisszumot kötni, mert a család létszáma a jövőben csak bővülni fog (nem csak a természetes szaporulattal, hanem lehet még apósék is hozzánk költöznek, ő meg szintén net- és kütyübuzi), így az igények is egyre-másra nőnek, én pedig nem szeretnék évente routert venni.

(#82) vargalex válasza cain69 (#81) üzenetére

vargalex
(PH! addikt)
LOGOUT blog

A router 4 LAN portja egy switch. Még egyszer mondom, a LAN-LAN forgalom nem megy át a CPU-n. Egy LAN port áteresztőképessége (az mindegy, hogy a kapcsolat túloldala LAN, vagy WAN oldalon van) pedig mindkét említett típus esetén 1 Gbps.

Alex

(#83) staccato

staccato
(tag)

jó cucc,de az ár, enyhén szólva is nevetséges.nem lessz beblőle tömeg cucc az biztos.

üdv

(#84) Jack@l válasza cain69 (#81) üzenetére

Jack@l
(senior tag)

Hátha így érthetőbb lesz, nem pontosan az a router, de a felépítés takarékossági okokból gyaítom ugyanaz... (amúgy én is be akartam irni azt amit vargalex, csak ráhagytam végül...)
[link]

(#85) cain69 válasza vargalex (#82) üzenetére

cain69
(őstag)

áááááá, igazad van, hülyeségeket beszéltem. :R

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.