Hirdetés

2012. május 29., kedd

(#1) macilaci78

macilaci78
(PH! addikt)

Mennyire meleg, szemüveg mellé milyen viselet?
És ez az aktív zajszűrés mit fogyaszt, hogy külön elemet kér?

Jótanács: ha minden kötél szakad, nem kell félni az akasztástól! Egy mag, két mag, négy mag, nyolc mag, tizenhat mag, harminckét mag... A proci lassan súrolja a ''dinnye'' szó fogalmát...

(#2) KaiotEch

KaiotEch
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Megint egy újabb szar.

Ha rom-ot cserèlek, mièrt nem vàltozik az IMEI szàm? by крокодил ||| Mi ez a Biostar? Sárgarépából, meg lucernából gyárt alaplapokat? by noPublicFG ||| Vannak jobban és vannak kevésbé jobban sikerült darabok, és van a Gigabyte. by ///Krisz\\\

(#3) Srodney válasza KaiotEch (#2) üzenetére

Srodney
(senior tag)

ROG füles?franko inkább vmi lanparty nevet adtak volna neki.... :P ismét egy presztízs cucc,neked már van ilyened???? ;] ;] ;] :N

(#4) Nostaros válasza KaiotEch (#2) üzenetére

Nostaros
(kvázi-tag)

értelmes komment.. napi orgazmus megvolt? :C

(#5) zetorg

zetorg
(senior tag)

kicsit kacifántos a cím

Ha privit írsz, sírva-könyörögve kérlek írd bele, hogy miröl érdeklődsz! E-mailt ritkán nézek, telefonszám az adataimnál!

(#6) KaiotEch válasza Nostaros (#4) üzenetére

KaiotEch
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Vigyázz nehogy jöjjön egy lövedék fentről :DDD [WoT]

[ Szerkesztve ]

Ha rom-ot cserèlek, mièrt nem vàltozik az IMEI szàm? by крокодил ||| Mi ez a Biostar? Sárgarépából, meg lucernából gyárt alaplapokat? by noPublicFG ||| Vannak jobban és vannak kevésbé jobban sikerült darabok, és van a Gigabyte. by ///Krisz\\\

(#7) Nostaros válasza KaiotEch (#6) üzenetére

Nostaros
(kvázi-tag)

már megszoktam a nonskill arty rape-et.. nektek csak ez megy :(((

(#8) banhammer

banhammer
(őstag)
LOGOUT blog

Tetszetős kis füles.

http://prohardver.hu/tema/asus_p8h67-m_pro/hsz_1-50.html Running on Iconia A501 Grundstücksverkehrsgenehmigungszuständigkeitsübertragungsverordnung

(#9) Góliát

Góliát
(senior tag)

Csinos és kell!

Becsület-Tisztesség-Szeretet

(#10) Devid_81

Devid_81
(PH! kedvence)

Valami törhetetlen kellene már pár játékosnak... ;]

.::www.megadanceradio.hu::.

(#11) freestailo

freestailo
(senior tag)

ez zárt füles, minek bele zajszűrő? Főleg ami elsősorban a monoton zajokat szűri? Teknópartin codozik valaki?

Időgépkészítő verseny! Határidő: TEGNAP!

(#12) Móci válasza freestailo (#11) üzenetére

Móci
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Az anyuka hangját szűri ki, aki tanulásra/házimunkára akarja rávenni a gyereket.

"I see the diamonds, but you only see the rock"

(#13) determinator

determinator
(újonc)

Jól néz ki, bár én az akkumulátorral működő holmikat favorizálom.
Ha lemerül, csak ráteszem a töltőre.
Bár a mostani telókat igen sűrűn kell tölteni. :(

"Ezért jobb a dinnye mindnél... rengeteg magja van." By: KaiotEch

(#14) Joe.36

Joe.36
(fanatikus tag)

Én imádom a Republic of Gamers cuccokat :D :C

AMD Phenom II X4 955 Black Edition, Gigabyte AM3+ GA-970A-D3, 4 GB DDR3 1600 MHZ, HD6670 ,Nézd, ez az én harcom, a remény addig él bennem míg én életben tartom...

(#15) sNORh

sNORh
(PH! addikt)

nem nagyon tetszik, ezek az újak egyre ódzsdibbank néznek ki, a jó kis SteelSeries fülesek, na azok néznek ki valahogy, meg dúrcán is szólnak, vagyis játékban :)

Az önbizalom egyszerűen az a nyugodt, magabiztos állapot,ami pofára esés előtt eltölti az embert. "bár a két legismertebb tesztprogram, a Prime95, meg a world of warcraft hiba nélkül lefut" xD by Soni84

(#16) DEV_NULL válasza KaiotEch (#2) üzenetére

DEV_NULL
(fanatikus tag)

+1

nalam regota tokeletesen teljesit egy hd555 pedig az nem gamer :U

NEKED A DIVAT MONDJA MEG, HOGY KI VAGY. HA NINCS MEG AZ AMI ÚJ, A SZÍVVERÉSED KIHAGY..

(#17) iSonic

iSonic
(őstag)
LOGOUT blog

SteelSeries, Sennhesier páros kenterbe veri az ilyen ASUS féle próbálkozásokat... ez a füles is egy parasztvakítás.. a külseje bejön nekem, csak kiváncsi lennék arra teszteken, hogy teljesít... pluszba valószínűleg az áráért cserébe akár kaphatsz 5.1-es térhatású fülest..

[ Szerkesztve ]

(#18) sNORh válasza iSonic (#17) üzenetére

sNORh
(PH! addikt)

ezen nem is kell sokat filózni hogy tudd, ezen a ROG feliratot fizeted meg leginkább :)

Az önbizalom egyszerűen az a nyugodt, magabiztos állapot,ami pofára esés előtt eltölti az embert. "bár a két legismertebb tesztprogram, a Prime95, meg a world of warcraft hiba nélkül lefut" xD by Soni84

(#19) LackoMester

LackoMester
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Nekem kimondottan tetszik, ( azért az árára kiváncsi lennék ) bár amíg szól a Barracuda fülesem addig újat nem tervezek venni. ;)

ott a kisértet a ganéná.... by: Bendegúz

(#20) iSonic válasza sNORh (#18) üzenetére

iSonic
(őstag)
LOGOUT blog

hát ott as pont :)

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.