Hirdetés

2012. május 29., kedd

(#1) pite4

pite4
(fanatikus tag)

Én vagyok az első? :F :C

Ha eljön a világvége, a csótányok fogják túlélni, meg Ozzy és Keith Richards

(#2) Sebhelyes válasza pite4 (#1) üzenetére

Sebhelyes
(tag)

Na már itt is megjelennek az elsőző gyökerek?

A cikkről: az a 3D izé szánalmas.

(#3) Napfénysüti válasza Sebhelyes (#2) üzenetére

Napfénysüti
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Tényleg rémesen néz ki de maga a készülék egész elfogadható. Mondjuk számomra kicsit sok a 110.000 Ft-os vételár.

New World. New Thinking. Més que un club! The Power of Dreams! Hattrick csapat: Újbudai revans (578818)

(#4) Viktor0610 válasza Sebhelyes (#2) üzenetére

Viktor0610
(VIP)
LOGOUT blog

Mindamellett, hogy szolidabban is véleményt nyilváníthattál volna, igazad van... :U
Legalább valami érdemlegeset is írt volna az "elsőző".

Egyre jobban tetszenek ezek a Marvell processzorok... A HTC mikor tesz ilyet a gépeibe? :O

...

(#5) gyomordzsák válasza pite4 (#1) üzenetére

gyomordzsák
(fanatikus tag)

[OFF][/OFF]De nem az érdemi hozzászólást tartalamazó bejegyzések között.
Amúgy méretre nagyon jó, sebesség mégjobb, csak az a fránya kijelző. Talán majd az új Omnia, ha itt is megjelenik.

Eladó Origen AE S10V fekete high-end HTPC ház

(#6) hemaka

hemaka
(PH! kedvence)

Jó kis gépnek tűnik, csak a jack csati hiánya az tényleg ejnye-bejnye :) Az árát még kicsit magasnak tartom... :)

„Turn your face to the sun and the shadows fall behind u.”

(#7) --Nozbert--

--Nozbert--
(senior tag)

Jó gép,de nekem azért még mindig jobban tetszik a TouchFLO. :B

/\/0zb3/27

(#8) androcles

androcles
(tag)

Ennyi pénzért tehettek volna bele egy normális kamerát, meg a szívem csücske FM rádiót, mert azt sokat hallgatok esténként. Egyszerűen nem értem, h. a gyártók miért nem akarják már felfogni, hogy a 3.5 cstl. kell! A gyorsasága mindenképp meggyőző.

Kérdésem a szakértőkhöz, mellyel elárulom tudtatlanságomat is: A P320 minigépen megy az igo és van benne rádió?

"Nagyon soká tart, míg az ember rájön, hogy nem értett meg semmit..."

(#9) Gondwana

Gondwana
(senior tag)

Van egy kicsit jobban használható dolog is, ami önmagában is elég lenne, tehát ezt a Today-képernyős mókát még a feleslegesnél is feleslegesebbé teszi, a neve AnyTime Launcher

és itt le kellene zárni az italic taget...

... megy a csiga hazafelé ... (One World One Dream One More Thinkpad, Please)

(#10) Egzee

Egzee
(őstag)
LOGOUT blog

110ezeré úgy néz ki mint egy mp4 lejátszó... :D

(#11) Mazsika

Mazsika
(őstag)

mindig van valami hiba? miért nem tud senki egy normális telefont összedobni?!!? :Y

PS3 Slim & PSP Slim & God of War összes... I'm lovin' it! ;) 3.55 kmeaw CFW + multiMAN + 500Gb HDD

(#12) iknight

iknight
(senior tag)

Örülök, hogy mostanában kezdenek rájönni, hogy a pdaknak sem kell nagyoknak lenniük. A 2 megás fixfokuszos kamera gondolom az iphone vonzata, ha ott jó akkor itt is :D Jó kis cucc bár szerentem a touch 3g mégjobb vétel. Kár hogy az asus igy összecsapta ezt a kezelő felületet. Bár a HTC-nek sem volt sokkal komolyabb a diamondig.

Akik jó békét tudnak kötni, azok sohase győznek a háborúban.

(#13) iknight válasza Mazsika (#11) üzenetére

iknight
(senior tag)

Nem is akarnak normális telefont összehozni, mindig kell hiba amiért megvedd majd a következő telójuk is ;]

Akik jó békét tudnak kötni, azok sohase győznek a háborúban.

(#14) marcias válasza pite4 (#1) üzenetére

marcias
(őstag)
LOGOUT blog

Elsőkből lesznek az utolsók.

A teló, hát... nekem ez a forma kicsit unalmas már.

(#15) BloodRay

BloodRay
(PH! addikt)

Hardverileg igen jó, de a kinézet és a felület azért még elég kezdetleges. :)

Készülő oldalunk: ||YFilm, esküvői és rendezvény felvételek, reklámok készítése-> http://www.yfilm.hu || // "A gép pentium 4-es. Mit mondjak még róla?! Leírom mégegyszer. PENTIUM 4." -► Henky83

(#16) domi007 válasza iknight (#12) üzenetére

domi007
(őstag)
LOGOUT blog

Pont hogy nem, szerintem:
Nézd meg, hogy ma hány darab 2,8"-es tucatkészülék szaladgál mindenfelé, de mondj néhány ennél nagyobb kijelzőset! Vannak, nem tagadom, de az arány az előbbi felé billen.

A cikkhez:
A gépben jó a hardver, a kinézet elfogadható, a jackhiány nagyon fáj, a szoftveres rész nem érdekel (Windows, ergo azt teszek rá, amit akarok, tehát rossz today felület le/kikapcsol, jó, szép és okos felület bekapcsol. Ennyi :DDD)

DOMy

"...de a tudomány mai állása szerint az ipari méretekben is használható SHA1 collisiont generáló eszköz a nagyon nagy számokat polinomidőben faktorizáló algoritmust tartalmazó fecni hátuljára van felírva." - ys

(#17) BossBoss

BossBoss
(senior tag)

Kuka....

(#18) joey20

joey20
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Kipróbáltam.
Ahhoz képest, hogy milyen pontokat kapott a tesztben, semmivel nem gyorsabb mint egy átlagos HTC. Ami persze nem lassú, sőt!

"a TouchWiz úgy szaggat, mint nagyanyám a tésztát" By: Bog

(#19) gigi_gigi

gigi_gigi
(újonc)

valaki tudna segíteni update-ben? wm6.1 van rajta és kipróbálnám a wm6.5-öt! ki csinált már?

(#20) zsoltike777 válasza gigi_gigi (#19) üzenetére

zsoltike777
(újonc)

Én csináltam már nagyon egyszerű.

Amilyen az adjonisten, olyan a fogadjisten. "Dream..

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.