Én vagyok az első?

Ha eljön a világvége, a csótányok fogják túlélni, meg Ozzy és Keith Richards

Én vagyok az első?

Ha eljön a világvége, a csótányok fogják túlélni, meg Ozzy és Keith Richards

Na már itt is megjelennek az elsőző gyökerek?
A cikkről: az a 3D izé szánalmas.
Tényleg rémesen néz ki de maga a készülék egész elfogadható. Mondjuk számomra kicsit sok a 110.000 Ft-os vételár.
New World. New Thinking. Més que un club! The Power of Dreams! Hattrick csapat: Újbudai revans (578818)
Mindamellett, hogy szolidabban is véleményt nyilváníthattál volna, igazad van... 
Legalább valami érdemlegeset is írt volna az "elsőző".
Egyre jobban tetszenek ezek a Marvell processzorok... A HTC mikor tesz ilyet a gépeibe? 
...

[OFF][/OFF]De nem az érdemi hozzászólást tartalamazó bejegyzések között.
Amúgy méretre nagyon jó, sebesség mégjobb, csak az a fránya kijelző. Talán majd az új Omnia, ha itt is megjelenik.
Eladó Origen AE S10V fekete high-end HTPC ház

Jó kis gépnek tűnik, csak a jack csati hiánya az tényleg ejnye-bejnye
Az árát még kicsit magasnak tartom... 
„Turn your face to the sun and the shadows fall behind u.”

Jó gép,de nekem azért még mindig jobban tetszik a TouchFLO. 
/\/0zb3/27

Ennyi pénzért tehettek volna bele egy normális kamerát, meg a szívem csücske FM rádiót, mert azt sokat hallgatok esténként. Egyszerűen nem értem, h. a gyártók miért nem akarják már felfogni, hogy a 3.5 cstl. kell! A gyorsasága mindenképp meggyőző.
Kérdésem a szakértőkhöz, mellyel elárulom tudtatlanságomat is: A P320 minigépen megy az igo és van benne rádió?
"Nagyon soká tart, míg az ember rájön, hogy nem értett meg semmit..."

Van egy kicsit jobban használható dolog is, ami önmagában is elég lenne, tehát ezt a Today-képernyős mókát még a feleslegesnél is feleslegesebbé teszi, a neve AnyTime Launcher
és itt le kellene zárni az italic taget...
... megy a csiga hazafelé ... (One World One Dream One More Thinkpad, Please)
110ezeré úgy néz ki mint egy mp4 lejátszó... 

mindig van valami hiba? miért nem tud senki egy normális telefont összedobni?!!? 
PS3 Slim & PSP Slim & God of War összes... I'm lovin' it! ;) 3.55 kmeaw CFW + multiMAN + 500Gb HDD

Örülök, hogy mostanában kezdenek rájönni, hogy a pdaknak sem kell nagyoknak lenniük. A 2 megás fixfokuszos kamera gondolom az iphone vonzata, ha ott jó akkor itt is
Jó kis cucc bár szerentem a touch 3g mégjobb vétel. Kár hogy az asus igy összecsapta ezt a kezelő felületet. Bár a HTC-nek sem volt sokkal komolyabb a diamondig.
Akik jó békét tudnak kötni, azok sohase győznek a háborúban.

Nem is akarnak normális telefont összehozni, mindig kell hiba amiért megvedd majd a következő telójuk is ![;]](/dl/s/v1.gif)
Akik jó békét tudnak kötni, azok sohase győznek a háborúban.
Elsőkből lesznek az utolsók.
A teló, hát... nekem ez a forma kicsit unalmas már.

Hardverileg igen jó, de a kinézet és a felület azért még elég kezdetleges. 
Készülő oldalunk: ||YFilm, esküvői és rendezvény felvételek, reklámok készítése-> http://www.yfilm.hu || // "A gép pentium 4-es. Mit mondjak még róla?! Leírom mégegyszer. PENTIUM 4." -► Henky83
Pont hogy nem, szerintem:
Nézd meg, hogy ma hány darab 2,8"-es tucatkészülék szaladgál mindenfelé, de mondj néhány ennél nagyobb kijelzőset! Vannak, nem tagadom, de az arány az előbbi felé billen.
A cikkhez:
A gépben jó a hardver, a kinézet elfogadható, a jackhiány nagyon fáj, a szoftveres rész nem érdekel (Windows, ergo azt teszek rá, amit akarok, tehát rossz today felület le/kikapcsol, jó, szép és okos felület bekapcsol. Ennyi
)
DOMy
"...de a tudomány mai állása szerint az ipari méretekben is használható SHA1 collisiont generáló eszköz a nagyon nagy számokat polinomidőben faktorizáló algoritmust tartalmazó fecni hátuljára van felírva." - ys
Kipróbáltam.
Ahhoz képest, hogy milyen pontokat kapott a tesztben, semmivel nem gyorsabb mint egy átlagos HTC. Ami persze nem lassú, sőt!
"a TouchWiz úgy szaggat, mint nagyanyám a tésztát" By: Bog

valaki tudna segíteni update-ben? wm6.1 van rajta és kipróbálnám a wm6.5-öt! ki csinált már?